FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua incatusata

«1234»
st19raul24.09.2007 18:42

@ AndyQ

Rada - Baciu, Badoi - Saban, Golansky - Stancu, Zapata - Carlos... asta sunt doar cateva exemple...

aici ai perfecta dreptate echipa s-a intarit mult cel putin valoarea individuala a jucatorilor adusi in comparatie cu fosti titulari a crescut mult..dar acestu lucru se pare ca nu-i suficient

dee24.09.2007 18:45

Antrenorul ideal pentru Steaua nu este unul care sa asculte de Becali, mai degraba unul care stie cum sa-l convinga prin argumente pertinente ca echipa pe care a aliniat-o e solutia cea mai buna pentru meciul respectiv. Stiu, in mod normal, un antrenor nu trebuie sa-si motiveze alegerile in fata patronului, dar se pare ca tocmai asta vrea Becali. ( din pacate).

Probabil Olaroiu are un stil aparte , il cunoaste bine pe Becali, stie cum sa-l abordeze si sa-i demosntreze ca toate sugestiile pe care i le face sunt eronate. Cred ca de asta il place Becali pe Olaroiu, nu pentru ca-l asculta ( sunt sigura ca nu o face) ci mai degraba pentru ca "il invata fotbal" ( asa cum a afirmat recent intr-un interviu).

In ceea ce-l priveste pe Lacatus, nu cred ca va accepta sa vina la Steaua, cel putin nu acum, are demnitate. Mi se pare umilitor sa-i spui " stii, esti in probe, am sa te urmaresc sa vad ce faci , sa vad daca ai fata de Steaua" ( bine, asta e traducerea libera la explicatia penibila a lui Becali cu "sa vad daca aduce UTA pe locul 7")

azazel24.09.2007 18:48
Unde erati ma voi desteptilor cand Steaua se califica in UCL sai cand era in sem cupei UEFA, sau cand castiga doua campionate la rand.

Offfffffffffffffffffff, asa patron asa suporteri. Daca tu spui despre Becali ca e cioban(ceea ce e corect) spun si io despre tine

ca habar n-ai de fotbal(ceea ce e si mai corect).

De ce trebuie sa va intoarceti la trecut. Lasati-l pe Oli in pace ca a facut destul pentru Steaua chiar daca nu castigam toate meciurile cu 5-0.

Si io il iubesc pe Hagi cel putin la fel de mult ca voi si tot timpul l-am sustinut(am scris chiar si pe acest forum lucru acesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dar nu e cazul sa facem DIN NOU si DIN LUCRU ACESTA un capat de tara.

Terminati-va odata cu prostiile astea si faceti ce e spre binele Stelei. SUSTINETI echipa ca de aia va numiti SUPORTERI.

Noi nu suntem nici presedinti, nici patroni. Suntem SUPORTERI. Treaba noastra e sa incurajam echipa, daca vrem. Daca nu, NU trebuie sa venim la meci sa injuram echipa antrenorii, jucatorii, patronul sau mai stiu si io pe cine va supara.

RUSINE SA VA FIE.

nu cred ca ne-ai inteles... sincer...trebuie sa ne aparam culorile, traditia, istoria...s-a ajuns prea departe... citeam azi in gazeta ca a facut un shmen cu mitic asa luam suspendare maxima ca sa nu-l injure suporterii, cum e posibil asa ceva... noi tre sa fim alaturi de echipa daca nu vrem sa compromitem sezonul asta de tot. cat tre sa mai traca ca sa ne recapatam culorile? cat tre sa mai treaca ca sa avem puterea de a invinge umilinta de zi cu zi? nici nu am putut sa ma uit la stiri de la meciul cu slavia... pentru ca nu mai suport ca atunci cand se vb de Steaua sa se vorbeasca de ciobanul ala... chiar nu vezi ce s-a intamplat?!?! Steaua NU MAI PATRONATA DE BEKALI, CI Steaua E BEKALI!!! asta se intampla... nu putem lasa lucrurile asa...

predatorpulse724.09.2007 19:08

Toti ar trebui sa avem pusa pata pe Oli pentru ca in mandatul sau ciobanul a luat-o razna cu imixtiunea in echipa. Eu stiu sa fac diferenta intre omul Olaroiu si antrenorul Olaroiu,omul Olaroiu e o carpa,un sclav la curtea lui Becali,un mahalagiu dar antrenorul Olaroiu e un tehnician destul de bun,oricum momentan mai bun decat Hagi,care ar trebui sa o ia de jos si sa-si demonstreze valoarea la echipe mici(daca are valoare). Insa nici Oli nici Hagi nu sunt antrenori de Steaua,din varii motive,ca sa nu mai vorbesc ca amandoi au avut loturi mediocre. Oli a avut multi accidentati,dar echipa mai avea cat de cat omogenitate,Hagi a avut si el destui accidentati dar cu venirea a 14(!!) jucatori adusi mai mult de Jiji decat de Gica s-a dus dracu omogenitatea lotului.

Eu il consider vinovat pe Olaroiu pentru ca el l-a invatat pe cioban cum sa fie antrenor,cand ii "explica" si cand a acceptat ca ciobanul sa-i bage jucatori in echipa,cu biletele sau fara. De atunci ciobanul are impresia ca se pricepe si din cauza lui o luam in jos,in toate modurile posibile.

Piturca nu-l lasa nici in vestiar si azi a declarat ca a plecat de la Steaua pentru ca Becali vroia sa-l dea afara pe paduret(eu cred ca si datorita rezultatelor proaste),Zenga a incercat sa se opuna becaliotului,care chiar crede ca Cristea a intrat in teren datorita lui(de fapt a intrat pentru ca Neaga urma sa plece) si pe Protasov era greu sa-l influenteze pentru ca trebuia sa o faca prin Stefan Stoica.

Ultimii 5 antrenori ai Stelei au avut cu totii loturi mai mult sau mai putin bune,au avut rezultate si bune si proaste,insa nici unul nu a acceptat atat de mult ca Becali sa se bage peste el ca Olaroiu,si din cauza asta a pierdut orice urma de respect din partea mea.

Din cauza perioadei de "practica" din mandatele lui Olaroiu acum Becali se crede antrenor si asta o sa aiba repercusiuni negative asupra Stelei in urmatoarele luni,deja toti antrenorii se feresc de Steaua si sa vedeti ca o sa urmeze si jucatorii.

Problema e ca Becali are putine idei si fixe,acum i-a intrat in cap ca e antrenor si nu stiu cine ar putea sa-i scoata din cap asta. Multumim Oli!! :angry:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

olfgob24.09.2007 19:11

OARECUM off topic:la Chelsea a fost numit antrenor Avram Grant,un israelian care nu are licenta de antrenor in Anglia,pentru a fi marioneta lui Abramovici,care traseaza indicatiile tactice prin vocea lui Sevcenko.Pare cunoscut?Oare suporterii lui Chelsea cum reactioneaza?

bizzzarre24.09.2007 19:18

spune cineva mai sus...sper ca DNAul sa isi faca treaba sa ne scape odata de acest patron. nu se stie cine va veni dupa, cine va investi dar sigur se va gasi cineva poate nu chiar cu atat de multi bani dar care macar va avea un suflet de stelist adevarat !

thor_clone24.09.2007 19:44

De cand am prezis ca invincibilul cuplu Oaie-Carpa se reuneste...

Mi-e greata. Oare chiar nu e nimeni in tara asta sa-l arunce pe Oaie la Cosul de gunoi al istoriei?Si odata cu el dispare si antrenorul de un sfert de nasture:Carpa

Bundy24.09.2007 20:01

Cine ne scapa si pe noi de asta? Ce se poate face concret ca sa scapam de nenorocit ca daca nu luam masuri imediat intram in tunel......

cosminho24.09.2007 20:40

va mai aduceti aminte anul trecut cum am inceput in Champions League???

pacat... ca-si bate un cioban joc de echipa!

georgecristian24.09.2007 21:04

Cand scriam acum 2 ani pe acest forum ca Steaua nu valoreaza cat o ceapa degerata pentru Becali in afara contextului de notorietate pe care aceasta i-l confera, existau oameni care se declarau ultragiati de aceasta afirmatie. Omul acesta este bolnav de imagine, trebuie sa fie numarul unul in mintile romanilor, altfel turbeaza de frustrare, si acesta este motivul principal al desfiintarii lui Hagi: gelozia necontrolata dupa constatarea ca "regele" ii punea in umbra pur si simplu statura si popularitatea la club!

Nu este Hagi antrenor potrivit pentru Steaua? Nu are nicio legatura cu mizeria lui Becali si de altfel, omul Hagi, cu toate imperfectiunile sale , fara sa propulseze dar nici sa scufunde Steaua dpdv sportiv, ne-a dat o lectie de demnitate si bun simt.

Acum mai mult ca niciodata, sunt convins ca Becali se va lepada de Steaua in secunda 1 in care realizeaza ca a devenit inutila in demersul lui de realizare paranoica: stapanul stapanilor, Dumnezeul romanilor si eventual al tuturor crestinilor!

A aparut o mica problema : asa-zisa sa inteligenta a inceput sa dea masura adevaratei sale dimensiuni: Becali va reusi sa scape de sub control definitiv fenomenul care l-a propulsat unde este acum: Steaua l-a urcat, Steaua il va cobori! Ceea ce se intampla Stelei acum in CL este socul civilizatiei fata in fata cu mitocania, imoralitatea si incultura, atribute filtrate pana acum de un om pe care multi ne-am grabit sa il condamnam, MM Stoica!

hucky24.09.2007 22:18

Tot ce face face numai pentru imaginea lui .......pentru el sunt BANII importanti....

PLEACA CIOBANEEE..!!!

bicualin24.09.2007 22:38

Salut tuturor stelistilor,as vrea sa precizez ca la momentul actual Steaua este vazuta in afara granitelor asa cum a fost vazuta Romania 18 ani in urma(asa datorita lui Jiji).De ce este vazuta asa?Sa va explic:Despre Romania nu se stie foarte mult,doar despre Dracula,Nicolaie Ceausecu si Gheorghe Hagi.La momentul actual Steaua este vazuta( din cauza patronului) ca distrugatoare de legende,ca o masina de ucis mituri.Nu stiu ce mare antrenor ar mai avea curajul sa antreneze Steaua la momentul actual,ce antrenor sar mai baga in cacatul care la provocat patronul.Nu cred ca pe (Jiji Becata) il intereseaza culorile ros-albastru,atat de mult pe cat il atrag banii si faima produsi de aceasta echipa pe care noi toti o iubim si la bine si la rau.Singura noastra sansa este sa asteptam atunci cand va canta cocosul de trei ori si va vinde echipa,pana atunci vom vedea Steaua stalucind numai cand vrea Becata(care se mai considera si un mare credincios)pacatosul.

Pizz@24.09.2007 22:59
OARECUM off topic:la Chelsea a fost numit antrenor Avram Grant,un israelian care nu are licenta de antrenor in Anglia,pentru a fi marioneta lui Abramovici,care traseaza indicatiile tactice prin vocea lui Sevcenko.Pare cunoscut?Oare suporterii lui Chelsea cum reactioneaza?

scuze ca-ti zic..dar grant tocmai ca nu are licenta nu a fost lasat de UEFA pentru a ramane pe post..la Chelsea va veni antrenor cat de curand..lippi se pare... si totusi..a il compara pe abramovici cu Becali e sa compari Romania cu anglia... pana la urma si berlusconi se mai baga..dar asta nu inseamna a o face lunad-o razna ca becaliotul asta

cosmo_krmr24.09.2007 23:28

Am urmarit scandalul de la echipa mea de suflet si am incercat in timp sa identific vinovatul si victima. Recunosc ca nu mi-a fost greu sa inteleg de la inceput, am presimtit.

Am si scris la acel moment un mesaj care a fost publicat pe acest site, " O comparatie putin deplasata? ", am fost tratat cu ironie de cativa useri.

Acel articol avea menirea de a arata suporterilor ros-albastri, celor ce se mai indoiau, ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui la clubul lor de suflet. Am incercat, celor ce se mai indoiau de un astfel de lucru, sa le fac o comparatie intre un club care este respectat si dat exemplu ca un club profesionist si un altul care nu este altceva decat o plantatie de prin statul Georgia din sec XIX.

In opinia mea acest club nu este nimic altceva decat o plantatie de afro-americani in care ultimii nu trebuie sa faca altceva decat ce le spune conasul. Mai exact atunci cand conasul spune ca nimeni nu are dreptul sa culeaga tutunul cu 2 zile mai de vreme nimeni nu are dreptul sa faca acest lucru. Din pacate ceea ce face SUPREMUl la acest club nu este altceva decat sa interzica celor din jurul lui sa gandeasca avand impresia ca el detine adevarul SUPREM.

Astfel din pacate pentru o societate care a traversat aproape 20 de ani de la o revolutie in care au murit 100 000 oameni si dupa niste mineriade in care unii oameni au murit pentru simplul fapt ca au incercat sau era considerati de cei din jurul lor intelectuali.

Am spus-o si o afirm ca este o societate bolnava, dovada este si atitudinea anumitor suporteri care l-au adus aici pe Supremul Luminii, acesta din urma a demonstrat ca nu suporta sa fie ignorat, ei bine ifnoranta este boala(arma) impotriva MEGALOMANIEI, boala de care a demonstrat ca sufera acest monstru, nodulul cangerigen al societatii in care traim si incercam sa supravietuim pe zi ce trece.

Ei bine vine un personaj care sa tina lectii de democratie si de capitalism unei societati bolnave care nu are capacitatea de a raspunde la unison atunci cand simboluri precum Hagi sau NADIA sunt terfelite de o fiinta care are pretentia ca "mama mea m-a facut intelept".

Discutam ieri cu un coleg care fusese plecat pentru o perioada in SUA si imi spunea ca singurul lucru pe care il asociaza americanii cu Romania este Nadia, fiindca celalalt mare simbol al Romaniei recunoscut in lume este Dracula, pe care ei il asociaza din pacate, pentru noi, cu Transilvania, tin sa mentionez ca la fel se intampla si cu japonezul de rand. Cat despre Hagi imi ramane in minte povestioarele lui Cristian Topescu si in special cea a lui Mircea M. Ionescu care in timpul USA '94 povestea cum il descriau americanii pe Hagi, asemanandu-l cu Wayne Gretzky, amatorii o stiu!

Intr-o soceitate in care da bine sa spui ca esti patron si nu profesor, medic sau artist, in aceasta societate s-a intors Hagi sa fie judecat de doi urmariti penali, unul dintre ei executand vreo cateva zile pe la mitica. Acesti oameni care se pare ca nu se prea pricep atat de bine pe cat pretind la inginerii financiare, tinand cont ca au fost si sunt inca urmariti penal, au considerat ca sunt in masura sa dea sfaturi si eventual sa injoseasca un profesionist. Ei bine fie ca va place fie ca nu Hagi este si a fost un profesionist. Dupa cum el bine a spus a iubit si va iubi fotbalul neconditionat, avand in vedere ca a aleargat de la 10 la 20 de ani fara ca nimeni sa-i dea un ban.

Poate ca va mira dar din ce a demonstrat Hagi pana acum a aratat ca singurul lucru de care are el nevoie este de liniste, asa cum Alex Ferguson, Juan de Ramos, Roberto Mancini, Arsene Wanger s. a. o au pentru a atinge marea perfomanta. Hagi nu are nevoie nici macar de valva care se creeaza in jurul sau, si din pacate asta a cerut de la momentul in care a venit la clubul pentru care a suportat aceasta ultima luna de cosmar pentru el si familia lui.

Acum stau si ma intreb cum va reactiona suportul ros-albastru la aceste evenimente care se petrec la clubul lui de suflet, raspunsul meu este boicotul, de ce? Pentru ca eu nu indentific nici un stelist in acest club. Cu totii am tacut si a indurat actul de fotza al acestui individ. Toata lumea a preferat sa taca pana acum ca e perfomanta la echipa, dart dupa cum anunta Supremul in urmatoarele conditii nu cred ca mai e performanta. Asa ca va rog sa nu mai veniti la stadion sa-i aratam cu totii ca defapt Steaua suntem noi.

Ca raspuns imi puteti spune ce a mai ramas stelist in acest club, dupa cum spunea un gazetar "Becali a distrus ultima reduta stelista, Hagi".

PS: Era sa uit, tot ca o previziune, Becali mai are o tinta: Lacatus. Cat mai aveti sa indurati voi marii ultrasi sau stelisti de prin provincie? Nu credeti ca ati tacut destul?

neli25.09.2007 05:29

parca-i un blestem pe noi ?! trebuie sa scapam cumva, nu-l mai acuzati pe Oli ca numai el stie cate a indurat cu ciobanul si jucatorii l-au iubit, a fost o familie adevarata, ciobanul e de vina, o sa ajungem de nu mai vrea nimeni sa antreneze Steaua si atunci o fi mare jale. Becali E VINOVAT DE TOT CE SE INTAMPLA .

JDERUL25.09.2007 05:59

@

O(l)isorul a stat la Steaua din interes.Sa-si faca un nume.Deci prietenia lui cu jjjjjj a avut un scop bine definit.

S-a inteles bine cu jucatorii pentru ca-i lasa sa faca ce vor.Era constient de ce s-ar putea intampla daca supara ostasii.Rezultatele lui ?Echipa a gasit-o deja formata,relatiile de joc de asemeni.La jucatori a umblat cu aceeasi stratagema ca la Progresul:,,baieti faceti cateva meciuri bune,va vad europenii si plecati afara pe bani multi."Numai ca jjjj la vremea aceea nu era dispus sa vanda,iar jucatorii satui sa tot viseze in van,l-au tratat cu sitir pe O(l)i si au inceput rezultatele din returul trecut. Antrenamentele s-au transformat in ,,petreceri in pijama"cu usoare miute menite sa-i mai dezmorteasca.Atunci s-a stricat echipa si O(l)i este principalul vinovat.A facut totul pentru a-si atinge scopul.

ps

Normal,dupa lunga hibernare, ,,ostasilor"nu le-au priit antrenamentele impuse de Hagi.Sa vedeti peste vreo trei saptamani cati din ei vor reusi sa duca un meci din punct de vedere fizic.

Miaus25.09.2007 07:08
...iar eu am alta pata pe tine...

Mai mieunel,tu din tot articolul ai priceput doar ceea ce era mai putin important,ca sa ai motiv sa te legi din nou de Mihai...

Ce ar fi sa te duci pe-o insula pustie,cu daffy de mana,si sa va plangeti unul pe umarul celuilalt dorul de Olaroiu?...

iar tu mai danimarcu - ochidesoim nu ai inteles nimic.

Problema nu e Olaroiu ci un principiu.se arunca cu noroi intr-un om total nejustificat ca sa ii mai taiem din greseli REGELUI.Scarbos lucru asta, ca sa ma exprim civilizat.

Vad ca unii de pe aici fac scandal ca de ce i-a explicat Oli lui Becali ce face la echipa atunci cand l-a intrebat asta din urma.

Sa va dau un exemplu:Vine seful lui Danimarcu si il intreaba ce a facut pana acum,daca si-a atins targeturile si il pune sa ii explice anumite lucruri din munca lui (ca deh seful lui e manager, nu zidar sau culegator de portocale:D - hai nu te enerva e o situatie ipotetica).

Si Danimarcu ce ar trebui sa faca? Sa ii dea un raspuns de genu: Bah sefu' ia da-te tu in plm ce eu ma bag sa stiu ce conduci mata acolo? Ia lasa-ma in pace ca nu sunt eu obligat sa iti zic nimic chiar daca tu esti seful meu si ma platesti L-).

Reveniti-va cu picioarele pe pamant bai baieti, Jiji da banul si din punctul asta de vedere are tot dreptul sa isi chestioneze TOTI angajati asupra muncii pe care o depun la club.

AndyQ25.09.2007 07:11
iar tu mai danimarcu - ochidesoim nu ai inteles nimic.

Reveniti-va cu picioarele pe pamant bai baieti, Jiji da banul si din punctul asta de vedere are tot dreptul sa isi chestioneze TOTI angajati asupra muncii pe care o depun la club.

Si asta se intampla in toate campionatele lumii: Patronul da banii, patronul face legea. E o lege universala, de cand e lumea si pamantul...

Credeti ca Borcea, Copos, Iancu, Porumboiu s.a.m.d. nu-si baga jucatorii preferati in teren, pentru a le creste cota, sa-i poata vinde?

Credeti ca Becali e singurul Mohican de pe planeta asta care face asa ceva?

yo_marius_xxx25.09.2007 07:33

cel mai bun exemplu e Chelsea!!!cum s-a bagat abramovici (vezi aducerea si impunerea lui seva) cum Chelsea nu are rezultate si mourinho zice pa!!!

pai ce dreaq iti chestionezi angazatii,ok,dar nu zici ca "io Jiji berbecali am avut o viziune si surdu da 135 de goluri cu arsenal!!"......asta e deja mult prea mult!!!

si oricum,crede cineva ca la Milan berlusconi face echipa??sigur nu!!!!!

Miaus25.09.2007 07:36

Berlusconi a declarat public de NENUMARATE ori ca l-a sunat pe Ancelotti la pauza sa il oblige sa bage pe cineva(inzaghi,gila,etc).

De asemenea Berlusconi l-a certat pe Ancelotti in public ca joaca doar cu un singur atacant si ca el vrea sa joace 4-4-2.

Mai informeaza-te si tu inainte sa postezi...

DanStan25.09.2007 07:51

Ati inceput sa-i gasiti justificari oierului. M-as fi mirat sa fie altfel. Se pare ca va place ideea ca Jiji sa acapareze tot ce inseamna Steaua. Hai, mergeti pe stadion si inchinati-i o oda de slava ...

Oilor !

adriSteaua25.09.2007 08:27

Concluzia... a debitat-o "The Special One", Alesul care prin voia lui Dumnezeu s-a facut atotstapanitor peste Pipera, Complexul Ghencea, cel care din oaie purcede, unul fatat si nu nascut... FMM jijel. Revenind, concluzia a dat-o pe gura dupa ce a iesit "curat ca lacrima" pe usa DNA-ului:

"Eu promit multe, dar apoi nu ma tin de cuvant"

... ceva ce genul a zis Ilustrissimul... Un fel de QED si la mai mare!

E destul de clar, nu? Lehamite.

AndyQ25.09.2007 09:02
cel mai bun exemplu e Chelsea!!!cum s-a bagat abramovici (vezi aducerea si impunerea lui seva) cum Chelsea nu are rezultate si mourinho zice pa!!!

pai ce dreaq iti chestionezi angazatii,ok,dar nu zici ca "io Jiji berbecali am avut o viziune si surdu da 135 de goluri cu arsenal!!"......asta e deja mult prea mult!!!

Uita-te tu cand a fost Chelsea untima data in CL asa sus, inainte de Abramovici, sau cand a cucerit ultimu` titlu, ca sa-ti dai seama ca vorbesti prostii.

AndyQ25.09.2007 09:10
Ati inceput sa-i gasiti justificari oierului. M-as fi mirat sa fie altfel. Se pare ca va place ideea ca Jiji sa acapareze tot ce inseamna Steaua. Hai, mergeti pe stadion si inchinati-i o oda de slava ...

Oilor !

Nu cauta nimeni justificari oierului, ba mai mult, toata lumea cauta justificari si scuze pentru INCOMPETENTA lui Hagi... pornind de la Oier...

Hagi nu e antrenor, aia o stie toata lumea: nu stie comunica, e arogant, nu vrea sa invete de la nimeni, pentru ca el le stia pe toate, de aia si-a luat-o in freza. N-ar fi prima intalnire cu efectul DEJA-VU, a lui Hagi, nu? Mai enumeram Galata, Bursaspor, Poli.. si acum Steaua. Oare nu invatam nimic din precedent? Se pare ca nu!

Si aici vreau sa-mi citez un prieten care spunea cam asa:

"Hagi e Inapt si arogant ca antrenor, dar la romani astea sunt virtutii care trebuie ridicate in slavi, in momentul descalecarii"

Sariti in sus ca ciobanu` si-a batut joc e Hagi, farqa nici o problema, dar nu il ridicati in slavi pentru ceva ce nu a facut ca antrenor... A avut in mana o echipa cu mult peste valoarea echipe conduse de Zenga, Protasov sau Olaroiu. Pai bine, si ce a facut? O mare branza... aia a facut.

Vreti sa facem comparatii intre lotul lui Hagi si cel al celorlalti??

Pai comparam:

Rada - Baciu

Golansky - Stancu

Badoi - Saban

Zapata - Carlos

si exemplele pot continua...

Nu sariti peste aspectul cel mai important, abilitatile lui Hagi ca antrenor, incercad sa invocati prostia lui Becali, ca singuri va trageti presul de sub picioare.

Hai, la revedere!

Va urez!

forever_STEAUA25.09.2007 09:24

@AndyQ

ªi continuã...

Thereau - ?

Boștinã - Surdu ?

Iacob, Badea, Ghionea - nu au jucat aproape deloc

Para - ?

«1234»