FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua incatusata

«1234»
fcsteaua.ro24.09.2007 08:42

Facem ce facem si iarasi discutam despre cretinoidul patron al Stelei. Dupa o perioada de relativa acalmie, iata-ne din nou in mijlocul unei furtuni: tratamentul la care a fost supus Gica Hagi, ne-a lasat un gust amar. Nu atat faptul ca a fost fortat sa plece a deranjat, ci mai degraba felul josnic, dezgustator si las in care s-a realizat. Ne doare ca un stelist adevarat precum Gica Hagi a trebuit sa fie umilit intr-un asemenea hal. Indiferent de rezultate, nu merita asa ceva. Dar, dupa cum a remarcat si Catalin Tolontan, acest mod de actiune nu este nou pentru oier. Asa s-a procedat si cu Piturca, Zenga, iar cu Protasov n-a mai fost nevoie ca l-a salvat oferta de-acasa. Dar de ce s-ar sabota singur un om care are tot interesul ca la echipa lui sa fie liniste si stabilitate? Pai haideti sa vedem.

Istoria ne-a aratat ca oierul n-a fost asa de la inceput, ca si Zenga si Protasov au cunoscut foarte putin din ceea ce a fost nevoit sa indure acum Hagi. De ce? Pai Steaua putea mai mult,pentru ca desi eram capabili sa realizam performante notabile in Cupa UEFA, Steaua nu producea esentialul becalian: BANI! Inca Steaua nu genera imaginea si banii care decurg din participarea in Champions League, iar intaiul colindator al tarii trebuia sa se asigure ca Steaua va ajunge acolo.

Odata convins ca Steaua poate ajunge acolo( dupa ce bati Valencia, Lens, Besiktas si faci egal la Genova sau Berlin era clar ca avem fata de UCL), oierului i-a suras soarta: Oleg Protasov a primit o oferta de nerefuzat, astfel ca a primit cale libera pentru a-l instala antrenor pe omul sau: docilul si degraba ascultatorul Cosmin Olaroiu.

Multi dintre noi cred ca oierul e un prost si ca nu realizeaza unde duce Steaua. Ei, eu spun ca nu e asa. Eu spun ca stie perfect ce face. Pentru el situatia de acum este ideala,Steaua ii aduce milioane de dolari anual, glorie si publicitate, insa stie ca daca Steaua ar depasi acest nivel incipient al performantei, legile pietei concurentei fotbalistice l-ar obliga sa faca din Steaua o adevarata industrie, ori in acest caz, nu si-ar mai permite sa faca chiar ce vrea. El stie toate acestea. Acum ceva vreme scriam aici ca asta e nivelul maxim de perfomanta al Stelei actuale - referindu-ma la faptul ca o calificare in grupele UCL e maximul acestei generatii de fotbalisti - dar nu-mi inchipuiam ca doar atat s-a dorit. Ca acesta e FINALUL, cand de fapt ar fi trebuit sa fie INCEPUTUL.

Sigur, pot fi acuzat ca vad rau si unde nu e. Dar haideti sa ne amintim cum a dezbinat Dinamo, haideti sa ne amintim ca a reusit sa transforme 3 antrenori in 3 dusmani: Piturca, Hagi si Olaroiu, astfel controlandu-i pe toti 3. Haideti sa ne amintim cum i-a bagat la mijloc pe proprii jucatori in disputa cu antrenorul lor. Toate astea si multe altele, spun un singur lucru: REA VOINTA!

Mai nou vad ca incearca sa ne arunce balonul de sapun numit "il pun pe Lacatus antrenor". Din pacate sunt deja destui care se grabesc sa sara ca sa-l prinda. Oare chiar mai poti fii atat de orb incat sa nu realizezi ca si o eventuala numire a lui Marius ar avea aceeasi soarta ca a lui Hagi? Oare chiar il mai crede cineva?

Mihai Somanescu

SuperSteaua24.09.2007 08:57

NU va mai duceti la meciurile din Champions League ! Ciobanul vrea banii nostri !

Eu stau chiar in Ghencea, dar raman la TV anul asta.

Oricum, asta nu e Steaua noastra, e un amestec de (cateva) valori cu gogosi umplute cu cacareaza.

zmotocel24.09.2007 09:13

il supralicitezi pe Becali, il flatezi acuzand-l de inteligenta.

el e doar viclean, are viclenia instinctiva tuturor oamenilor inferiori.[/size]

ssinpadureacualune24.09.2007 09:41

Ce crezi ca nu sunt inca multi care il sustin??Care isi pun sperantele in el??L-ar injura 2 meciuri,pana am incepe sa castigam si dupaia...."huliganilor...lasati-l in pace,rusine...rusine...rusine sa va fie.."Pare cunoscut??Crezi ca astia au disparut?Eu spun ca nu.Cateva victorii si i-ar face din glezne,i-ar manipula ca pana acum...l-ar aduce pe Lacatus si ar fi iar Dumnezeu pentru toti.

Laca,NU VENI...TE ROG NU VENI...NU ACUM...VA VENI SI VREMEA TA!!!

Tavone24.09.2007 09:50

E clar! Steaua noastra e bolnava! Bolnava rau! CANCER!!!! Eu consider ca dragostea mea, Steluta, e bolnava grav de cancer. Muribund si fara vlaga, spiritul Stelist sufera asteptand "un transplant de maduva". Sincer e ireversibila situatia si ne apropiem de prapastie iar cel mai dureros este faptul ca noi suporterii nu facem nimik concret! Boicot,proteste, nu stiu ce putem face ca acest animal sa intelega ca distruge toto ceea ce iubim! Doamne in ce hal am ajuns! Sunt trist...foarte trist!!!

alexmk1724.09.2007 09:59

Hai sa vedem adevarul!

Pe Becali, pana acum, l-au salvat rezultatele! Care au fost!

De acum incepe adevarata rascoala, pentru ca rezultate nu vor mai fi!

De cand vorbeam de alde Ovidel! Ala care merge CEAS! Metronomul nostru! Ala care a ajutat la obtinerea egalului de la Arad!

Toti cei care critica jocul, trebuie sa vada un lucru! Pase bubuite in fata, atacantii nu dau goluri!

Mai, dar la o masina, intre linia de fund (rotile spate) si atac (rotile fata) nu cumva este ceva care se numeste transmisie (mijloc)??? Cand am spus ca nu avem mijloc, am avut dreptate pana la urma! Dar nu conteaza ce vad eu, sau tu, sau el, sau orice alt stelist! Conteaza sa vada aia care trebuie si sa nu mai bage mijloc inexistent! Nicolita - Ovidel - Lovin - Surdu(Croitoru)! Da, Nicolita a dat gol la Arad, dar nu e mijlocas! Iar ceilalti, OF! Se pare ca cei 4 sunt batuti in cuie de ZEVZEGUL clubului!

Dar mult nu va mai fi, pentru ca, am spus-o tot de mult: CU LINIA ASTA DE MIJLOC NU VA FACE NIMIC ORICE ANTRENOR DIN LUME, CEL MAI BUN!

Si atunci sa te tii Dobitoc Maibacian! Inca 2-3 meciuri proaste si fara rezultate si infernul te va cuprinde!

PS: SA VEDETI CUM VOM JUCA IN CUPA CU O LINIE DE MIJLOC TOTAL SCHIMBATA! CRED CA VA FI UN JOC MAI BUN SI OCAZII MAI MULTE! TOTUL E CA SI APARAREA SA FIE MAI BUNICICA!

MARYO-24.09.2007 10:06

..Ne plangem tot timpul de monstrul din Ghencea dar oare suntem in stare sa luam atitudine ?...Ciobanul ar trebui contestat de totzi stelistii nu doar de o peluza sau nu doar 2 meciuri si apoi Jiji the king...Asta inseamna ca noi suntem suporteri pentru rezultate nu ne gandim la identitatea noastra ca suporteri ,la valorile noastre ,la istoria noastra...Sa luptam pana la capat impotriva ciobanului asta e solutzia nu la primul rezultat sa lasam capul jos...

diego_cj24.09.2007 10:36

asa m-am saturat de toate discutiile astea... facem ceva sau ne plangem toata ziua ca niste femei??? ciobanu poate fi lovit doar acolo unde-l doare... in politica.. in noiembrie, sunt alegeri europarlamentare, de aceea eu propun sa facem anticampanie... sa-i trezim putin pe anumiti tzarani.. bannerre, scandari, huiduieli, injuraturi .. tot arsenalul... ciobanului ii place ca lumea sa-l aplaude, sa-l iubeasca.. deja un semnal de alarma a fost tras la Arad, unde totzi l-au huiduit, lucru rar prin tara.. totzi stelistii sa ne unim, cu mentalitatea ca "nu o sa rezolvam nimic" chiar asa nu o sa rezolvam nimic.. oriunde il prindem sa fie huiduit... Bacau, Vaslui, Arad, Timisoara, Bistrita, Cluj..

Fac pariu cu voi, azi 24.09.2007, ca-l vom dobora pe cioban... noi, Steaua, l-am ridicat, noi il vom si DOBORI ....

Nu te vom vota... Du-te-n p...a mea!!!! Nu te vom vota... Du-te-n p...a mea!!!! Nu te vom vota... Du-te-n p...a mea!!!! Nu te vom vota... Du-te-n p...a mea!!!! Nu te vom vota... Du-te-n p...a mea!!!!

Joint24.09.2007 10:56

Eu am ales de ceva vreme sa protestez impotriva jegului ovin. Cum ? Simplu, nu ma mai duc la meciuri in Ghencea. Astfel, banii mei, pentru care muncesc de-mi sar capacele, nu mai ajung in buzunarele rahatului asta. Multi vor spune ca asta inseamna ca nu sunt stelist si ca sunt "cetatean" ...sau mai stiu eu ce ineptii de genul. Asta e o alta problema insa eu cred ca ar trebui sa procedam in felul asta mai multi...toti! Vad ca aici, pe forum, sunt destui care imbratiseaza solutia asta, numai ca... e cale lunga pana la a o pune in practica.

Sunt multi cei ce poarta ilegal tricoul Stelei, cu emblema in dreptul inimii si un gunoi care zace inutil la oficiala si care a sters si sterge pe jos cu tot ce inseamna valorile, traditia si spiritul stelist. Asta a incetat de mult timp sa mai fie Steaua nostra, echipa care indiferent de rezultatul din teren impunea respect si admiratie. Acum e doar o jucarie, un instrument de care un avorton se foloseste pentru a-si satisface orgoliile idioate si cu care, mai rau, loveste in cei care inseamna cu adevarat ceva pentru noi si pentru istoria clubului.

Ma doare sufletul cand vad ce s-a ales de Steaua si ma simt neputincios ca nu pot face nimic ca starea asta de fapte sa inceteze si sa pot trai macar cu speranta ca mai exista o sansa sa redevenim ce am fost.

SA MORI IN CELE MAI GROAZNICE CHINURI, RAHAT DE OM CE PUTE A BRANZA !!! PROMIT CA DACA O SA FACI ASTA, O SA VIN IN FIECARE ZI SI O SA MA [...] TAU !!!

CaTaLiNsm StElIsTu24.09.2007 11:08
asa m-am saturat de toate discutiile astea... facem ceva sau ne plangem toata ziua ca niste femei??? ciobanu poate fi lovit doar acolo unde-l doare... in politica.. in noiembrie, sunt alegeri europarlamentare, de aceea eu propun sa facem anticampanie... sa-i trezim putin pe anumiti tzarani.. bannerre, scandari, huiduieli, injuraturi .. tot arsenalul... ciobanului ii place ca lumea sa-l aplaude, sa-l iubeasca.. deja un semnal de alarma a fost tras la Arad, unde totzi l-au huiduit, lucru rar prin tara.. totzi stelistii sa ne unim, cu mentalitatea ca "nu o sa rezolvam nimic" chiar asa nu o sa rezolvam nimic.. oriunde il prindem sa fie huiduit... Bacau, Vaslui, Arad, Timisoara, Bistrita, Cluj..

Fac pariu cu voi, azi 24.09.2007, ca-l vom dobora pe cioban... noi, Steaua, l-am ridicat, noi il vom si DOBORI ....

Merg pe aceasi idee...Si+de asta daca nici nu vom merge pe stadion la meciurile din CL ca sa-i facem pofta suprema de a castiga bani si intr-o lume intreaga se va afla ce se intampla la Steaua,presa insasi va face o anticampanie contra lui Jiji prezentand aspectele negative in care acesta(Jiji) a adus clubul.Stiu ca echipa ar trebui sa primeze vis-a-vis de fapul ca nu vom merge pe stadion,insa oricum echipa insemna vointa lui Bekali si astfel el va fi lovit din toate directiile.

alpopa24.09.2007 11:25

Meciurile din CL sunt ocazia ideala de a prostesta impotriva ciobanului. Trebuie facut ceva deosebit la meciul cu Arsenal, acum cand toata tara si toata Europa va fi cu ochii pe noi. Becali PLEACA DIN Ghencea !

ebonyc24.09.2007 12:11

in meciul cu arsenal suporteri vor fi controlati pan la chiloti sa ca nush daca va merge

stefanVl24.09.2007 12:12

Parerea mea este ca anul acesta nu o sa mai castige asa de multi bani din CL pentru ca nu v-a mai face punctele de anul trecut.. Becali incearca sa faca profit maxim fara sa cheltui pentru a intarii.. Cred ca va aduceti aminte.. Gata aduc un coordonator ce nu a vazut Romania.. a vazut ca-i merge cu cei doi inchizatori ..si cu putin noroc si gata nu-l mai cauta sa-l cumpere.. Aduc un Atacant gen Eto si Henry... sigur l-a vazut pe Zaharia exact intre cei doi.. a avut noroc si cu el.. deci PROFIT... Acuma e in Champions League.. dar o sa-si dea seama ca nu mai produce CASH-ul asa mult pentru ca nu vad rostul spectatorilor in tribune.. cand echipa merge rau si nu ai ce sa vezi.. nu tu sut la poarta, nu tu 6 pase legate.. ce sa vedem? Sunt sigur ca in campionat nu o sa ne mai ridicam.. si in iarna o sa bage cu adevarat bani in jucatori adevarati!!!

in meciul cu arsenal suporteri vor fi controlati pan la chiloti sa ca nush daca va merge

NU MERTIA SA RISTI PENTRU UN ..... NU AM CUVINTE PENTRU EL... nu mertita nici huiduieli...

trebuie ignorat

costy_k1_G.24.09.2007 12:22

Soarta ne va surade pe viitor, pentru ca o mare parte din presa s-a intors inpotriva lui, antrenori cel putini romani sigur nu va veni alaturi de el DOAR Oli care pana in iarna nu are sanse, jucatori romani nu vor mai veni ca albinele la stup tot din cauza lui Jiji pentru ca s-a vazut in toata tara ce a patit Zaharia si Gurita care au lasat totul pentru o vizita la Steaua. Gica a dar de inteles ca Para a plecat tot din cauza lui Jiji asa ca pana la urma Gigel va ramane cu trecutul. Sper sa se termine cat mai repede razboiul "Gigel" pentru binele echipei, totusi ma gandesc cine va fi in locul lui???

florin_b_*24.09.2007 12:46

NU MERGETI PE STADION!!!! e singura cale de protest prin care vom atinge cel mai de pret lucru al ciobanului: BANUL!

ssinpadureacualune24.09.2007 13:12

Parerea mea este ca a trecut d nivelul in care sa-l mai intereseze in primul rand banii din Steaua.Pe el il intereseaza imaginea...sa aiba imagine buna in Europa...si capitalul politic si apoi daca vreti...banii.

Deci nu mi se pare normal sa nu venim la stadion din aceasta cauza.Trebuie sa venim,pentru aceasta echipa,pentru culorile ei,pentru cei ce merita...si sa protestam cumva.Dar toti...nu doar o peluza,sau doua sau doar o tribuna.Toti oamenii dp stadion.Si nu neaparat injuraturi...pentru ca i-am da prilejul sa ne faca vagabonzi si huligani.Prin liniste,prin mesaje care sa-l irite...si printr-un etern Pleaca din Ghencea.Repet,strigat d toti.Nu unii fac pace,altii nu,dar nu au nicio putere,sau o tribuna injura si alta ne injura p noi,sau altii tac d frica.Cuvantul cheie este TOTI...orice s-ar face...tb sa facem toti.

rivelino24.09.2007 13:28

Becali si Babiuc au tras iar o vizita la DNA.Or fi uitat sa plateasca rata.

CatalinDC24.09.2007 13:42
Meciurile din CL sunt ocazia ideala de a prostesta impotriva ciobanului. Trebuie facut ceva deosebit la meciul cu Arsenal, acum cand toata tara si toata Europa va fi cu ochii pe noi. Becali PLEACA DIN Ghencea !

Asta e o idee super: coregrafie si un stadion cu batiste albe cu mesaje antibecaliene, vizibile la televizor si de fotoreporteri din toata Europa! Cum ar fi o coregrafie NU TE VOM VOTA, asa cum a fost cea cu FINALA din turul de acasa cu Boro? Sa scrie toata presa (macar cea straina... deci, mesaje si in engleza?) ca meciul a fost pus in umbra de manifestarea pasnica si ferma a suporterilor stelisti indreptata impotriva patronului care o duce la distrugere! Pe cameramanii Pro TV nu-i poate manipula ciobanul, chit ca de aici ii vine cea mai mare parte din mediatizare; regulile de televizare a meciurilor din UCL impun cadre cu publicul, in special gros-planuri...

...sau, din contra: visez la un stadion gol pentru meciurile de acasa din UCL! Cred ca ar fi un soc major si pentru tembecali dar si pentru mass-media de oriunde!!! sau, macar unul plin de suporteri care sa strige neincetat doar impotriva gunoiului...

PENTRU NOI, ESTI DOAR UN GUNOI!

Steaua noastra nu se va stinge niciodata!

joker_daniel24.09.2007 14:07

Recomand sa venim sa umplem stadionul si toti sa avem batiste albe fluturand si daca se poate o coregrafie care sai dea javrei si imputitului de inteles ca nu are ce cauta in Ghencea TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC...Steaua=SUNTEM NOI....U..doar un kkt trecator...Forza Steaua PAN LA MOARTE..MEREU SUPERIORI...IASUL TE URASTE FECALI...MARSH JAVRA DIN Ghencea..DIN CASA NOASTRA....CU TOTII IMPOTRIVA GUNOIULUI!!!! fularsteau2

AndyQ24.09.2007 14:22

Eu sunt curios care-i problema unora de pe aici.

Olaroiu nu mai este antrenorul Stelei si ii e bine merci in alte parti, dar noi continuam sa-l tavalim prin rahat... si aici nu vorbesc despre specialitatea turceasca.

Domnilor, e a nu stiu cata oara cad s-a demonstrat ca nu Oli era problema la Steaua, cum multi dintre voi considerati.

Hagi a avut o echipa mult mai puternica in mana decat a avut Olaroiu anul trecut pe vremea asta si nu cred ca mai e nevoie sa comparam jocul echipei si rezultatele ca o sa va zgariati pe ochi...

Rada - Baciu, Badoi - Saban, Golansky - Stancu, Zapata - Carlos... asta sunt doar cateva exemple...

Ce sa mai vorbim despre calitatile de antrenor ale celor 2: Hagi si Olaroiu, cat au fost ele de mult lasate sa se expuna, ca doar il avem patron pe Becali, nu?

Mai reveniti-va, domnule Somanescu si dragi forumisti, ca incepeti sa fiti penibili cu obsesia asta...

Artur_Steaua24.09.2007 14:24

E buna ideea cu boicotul, am postat si la alt subiect ideea mea... Sa mearga la urmatorul meci acasa un grup de maxim 10 suporteri cu un mesaj mare pentru cioban: "Tribunele vor fi pline cand va inceta becalizarea Stelei..." Sau ma rog ceva asemanator... Ca daca doar nu se va merge la stadion nu pricepe nimic ciobanu ca e prea prost... Are nevoie si de un mesaj scris eventual desenat la nivelul lui de cultura generala...

Lord124.09.2007 14:33

Salut pe toti stelistii si pe toti iubitori de fotbal de pretutindeni...

Baieti (si fete!!! ) eu sper ca ne'a Jiji sa citeasca si el comentariile astea si evident, dincolo de jignirile, ori cuvintele mai putin academice din mesajele voastre, sa le ia drept reactia care a provocat-o prin atitudinea sa de... , nu zic de "cioban", caci as jignii ciobanii pe nedrept, dar clar o atitudine pe care Ghe. Hagi, nu o merita.

D.l Gigi Becali (deloc domn dealtfel, dar ma respect pe mine) cred ca nu este constient de cati bani a pierdut el, prin faptul ca a lovit in cine nu trebuie, si nici nu si-a imaginat cat de mare este numele Gica Hagi , ca sa-si de-a seama ca lovind in el , e ca si cum ai renunta la jumate din avere , ceea ce se va si intampla.

Poate ziceti ca spun povesti , dar haide-ti sa vedem:

Credeti, ca mult timp de-acum inainte, cat va fi n'ea Jiji cu faima asta de patron despot si nesimntit , umilitor si prost la gura , daca nu si-o va schimba cu timpul , dar tare mult va dura , va mai veni vreun antrenor de top la echipa?

Pai daca nu va mai veni nici-un antrenor bun la Steaua sa o duca si tzine in Europa fotbalistica si topul de sus a campionatului, Jiji , va pierde multi bani, atat prin faptul ca nu vor mai venii spectatori pe stadion, cat si drepturile de televiziune , cota care-i va scadea si ea , caci nu o sa mai zica el cand o negocia drepturile de televiziune, bai va cer atata ca este Steaua ,ce naiba!, caci va primi lejer replica , ca Steaua cu rezultate mai mici si clasament mai slab decat Unirea Urziceni, nu poate primi mai mult decat aceasta.

Contractele cu sponsorii..., etc

Efectul, il evaluez la cel putin 10-15 mil euro.

Dar cea mai mare pierdere care a provocat-o si nu cred ca isi da seama , la mintea aia lui creata de "oaie" care produce mult lapte, dar degeaba , caci da cu piciorul in galeata si varsa laptele,

este exact echivalentul , poate mai mult , a voturilor simpatizantilor pe care ia castigat prin :

"construirea caselor sinistratilor, construirea si renovarea de biserici, nu stiu cati bani la muntele Athos, ... si toate actele de generozitate f mult mediatizate , evident cu scopul atragerii de simpatie politica.

Acum sa recunosc , si eu am fost unul dintre aia care au zis : mai chiar daca vorbeste el mai asa neacademic si pare neinstruit, sa nu zic incult cum zic altii, uite a facut aia , a dres aia , a dat bani acolo , inseamna ca-i pasa . Pai intre asta care nu stie sa vorbeasca dar uite ca face ceva , si pe deasupra din banii lui, si unul care stie sa vorbeasca dar nu e instare sa faca nimic nici pe banii statului, o sa-l aleg pe el , Gigi Becalii.

Pai ce incredere sa mai am eu in el cand loveste in asa hal, intr-unul din simbolurile Romaniei, si mai face si pe patriotul.

M-a dezgustat total .

El nu a vazut, ca similar a mai incercat unu Vadim Tudor sa castige voturile romanilor si nu a reusit , in ciuda calitatilor in care poza de mare patriot si filantrop, pentru ca are un caracter murdar?

Uite ca il banuiam ca are caracter de 10 bani dar era cat p'aci sa ma pacaleasca, caci ziceam, mai are un suflet de milioane. Aiurea ! Totu-i in interes propriu, la un astfel de caracter, nu se poate potrivii niciodata ca ar avea si un suflet altruist , pentru ca ar fi trebuit sa fie nobil.

De aici trag concluzia ca nu este nici crestin si asta am curaj sa i-o spun direct in fata si in fata camerelor de luat vederi, demonstrandu-i,pentru ca daca ar fi fost in ceata lui Isus Christos cum sustine dansul, ar fi avut si un suflet nobil.

Christos este un "Imparat" , care are o imparatie la care poate accede oricine, iar cand cineva doreste sa faca parte dintre "ostenii" Sai, acesta este inobilat de El, asa cum orice rege inobileaza pe supusii sai pentru merite deosebite.

Meritele deosebite pentru Isus, nu sunt nici hula, nici fumatul, nici desconsiderarea aproapelui, sau umilirea lui, nu tine post , l-am vazut in posturi mari mancand la mici ca un haiduc...etc Asadar de unde nobilime la n'ea Jiji?

Revenind la banii care ia pierdut , faceti si voi calculul, cati bani a cheltuit in scopul castigarii simpatiei publicului, simpatie pe care a pierdut-o acum , prin comportamentul de rahat fata de Hagi.

Dumnezeu sa-l erte ca este prost si nu stie ce face ! Amin !

st_194724.09.2007 14:52

cand om avea si noi liniste

RedStar24.09.2007 15:26

Din ciclul "Avem o echipa, ne mai trebuie si suporteri" inca un monument de ura marca Somanescu.

Somanescule, tata, Oli nu mai e la echipa. Lasa-l in pace.

Somanescule, nu vrei in semn de solidaritate cu Hagi sa-ti dai si tu demisia din necalitatea de redactor?

Hai te rog frumos!

costy_k1_G.24.09.2007 15:31

Ai dreptate dar protestul trebuie dus pana la o anumita limita. Daca incepem sa-l injuram, sa rupem scaunele, sau sa ne batem cu jandarmeria nu rezolvam nimic. Pentru al alunga trebuie un fel de "picatura chinezeasca". La meciul cu Arsenal trebuie sa-l facem doar pe el de ras NU si echipa Steaua deci sa nu depasim limitele pentru a nu ne face pe noi de ras.

«1234»