Bineinteles ca totul se face dupa ureche,ca asa e la Becali. Din toti jucatorii pe care ii vroia Hagi doar zapata a ajuns(din cate stiu eu),Gica l-a cerut pe camus ni s-a adus surdu si plesan,omul a vrut varful ala de la belenenses parca(ala de 3 milioane),au venit zaharia si Gurita. Hagi a vrut ca Paraschiv sa stea,dar Para si-a vazut sansa sa scape si s-a carat.
O sa o zic de o mie de ori,avem un lot slab pentru pretentiile Stelei,chiar si cu toti accidentatii reveniti,dupa cum se spunea jucatori de valoarea lui Nicolita,Croitoru,Lovin,ov Petre,surdu,zaharia abia ar fi carat ghetele echipei din anii 80 si chiar din anii 90.
Culmea e ca Becali nu prea s-a bagat atat de mult in primii 2 ani si s-a vazut pentru ca atunci a fost formata Steaua de catre Zenga si Protasov. Acum avem o echipa decimata de accidentari in care constant isi fac loc in primul 11 minim 4-5 jucatori ce nici macar nu au valoare de Steaua,asa ca va intreb eu,la ce sa ne asteptam?
Jucatorii sunt demoralizati? Vai hai sa plang,de ce nu l-au ajutat pe Hagi,de ce nu au vb cu el si au mers la cioban. Nu sunt fanul lui Hagi ca antrenor dar ma bucur ca ii lua mai tare,pentru ca multi dintre ei se cred vedete desi am vazut ieri si alte meciuri in prima Liga si mai toate echipele au jucat mai bine decat Steaua,chiar si dacia mioveni,deci ce sa mai zic.
Toata aceasta criza e vina ciobanului si a politicii sale de transferuri,am luat 14 jucatori ceea ce e prea mult,trebuiau maxim 4-5 dar de valoare tata,de vreo 3-4 milioane fiecare.,nu ciurucuri gen surdu si zaharia. Avem o echipa care si dupa ce o sa-si revina accidentatii are nevoie de omogenitate si sa vedeti cate meciuri o sa mai pierdem pana ne gasim forma.
Cat despre proteste,eu am renuntat deja sa-mi iau bilete la meciurile din CL si ma gandesc serios daca sa mai vin la meciurile Stelei cat va ramane acest cancer la echipa.
Ganditi-va ca aceasta echipa nu e Steaua,e o marioneta la care Becali e antrenor si in care jucatorii sunt bagati pe pile in echipa. Nu mai dati banii in CL,plus ca un stadion gol sau macar semi-gol va avea ecou si in strainatate,iar ciobanul va pierde bani.
Ce vreti sa vedeti de fapt? Cum echipa facuta de Becali va fi umilita de catre arsenal,sevilla si la cum jucam s-ar putea sa ne-o dea si slavia praga.
Trebuie sa facem cumva ca echipa sa stie ca nu i-am abandonat ci ca nu ii mai sustinem pana cand ciobanul nu va aduce niste oameni competenti la echipa si sa-i lase sa-si faca treaba,sa nu se mai bage ca uite ce se intampla.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.