FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Paharul plin

«12345»
endorama23.09.2007 05:16

ok, de acord ca jocul sufera, dar eu zic sa mai asteptam putin inainte de a ataca jucatorii sau pe Pedrazini. nu are sens sa mai amintesc cat de aiurea era totul cu Hagi antrenor. si nu se poate schimba o echipa in doar 48 de ore.

sa-l lasam si pe Pedrazini cateva saptamani sau o luna sa vedem care e noul trend in evolutia echipei. la fel si cu jucatorii: atata timp cat nu exista antrenor e greu sa-i evaluezi corect.

Kappon23.09.2007 05:39

Pedrazzini nu are vreo vina. Este inadmisibil ca un jucator care se pretinde, de nationala,

Amapola23.09.2007 05:41

Eu zic sa fim rabdatori.Jucatorii sunt total debusolati.Becali oricum nu vinde Steaua!Ceva trebuie sa se intample!Cred in revenirea acestei mari echipe!Sa-i ajutam macar moral pe jucatori,au mare nevoie de noi superterii adevarati.TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI,O ECHIPA CE FACE FURORI!Hai Steaua

The Flyer23.09.2007 05:53

" Becali le-a promis jucãtorilor cîte 3.000 de euro pentru o victorie la Arad, cel mai mare bonus în Liga I. "Bateți, sã-i arãt lui Hagi cine sînt eu!". Vineri dupã-amiazã, înainte ca echipa Stelei sã plece de la cantonamentul din Ghencea cu destinația Arad, Gigi Becali le-a fãcut jucãtorilor o vizitã-surprizã. Dicã și compania tocmai urcaserã în autocar, cînd la stadion a ajuns patronul.

Becali a urcat imediat alãturi de ei. "Bãieți, meciul ãsta e foarte important pentru mine. Vreau sã-i demonstrez eu lui Hagi cine a avut dreptate și sã-i arãt cã fãrã el Gigi Becali se descurcã mai bine. Vã rog sã dați totul pe teren și sã cîștigați! Pentru un succes, fiecare dintre voi va lua cîte 3.000 de euro. Veți primi banii sãpentruãmîna viitoare, treaba voastrã este sã bateți", le-a zis Becali.

Suma este cea mai mare pe care Steaua a jucat vreodatã un meci din Liga I. În ultimele douã sezoane, Rãdoi și ceilalți steliști au mai avut promiși cîte 3.000 la meciurile cu Dinamo și Rapid, numai cã atunci era vorba de dolari, nu de euro. "

se vede antrenorul anului!mama-mama,ce a a juns Steaua cu asta la cirma!

" Becali, scos sub scuturi

Dupã meci, Gigi Becali a mai zãbovit cîteva minute la "oficialã", pentru a evita mulțimea de arãdeni care îl aștepta afarã pentru apostrofãri. Într-un tîrziu, patronul Stelei a ieșit și a încercat sã parã calm, deși se vedea clar cã e nervos. "Ce sã faci cînd ai douã schimbãri în minutul 10? Asta e!", a parat Becali. El fost scos de la tribunã sub protecția jandarmilor, care s-au ajutat de scuturi pentru a-l acoperi pe finanțatorul roș-albaștrilor de furia localnicilor! Gigi a fost primit cu ostilitate încã de la începutul meciului, fiind înjurat atît de publicul arãdean, cît și de fanii Stelei. În schimb, tot stadionul a scandat în repetate rînduri numele lui Hagi. (Dan Udrea)

"

deci,se poate!respect aradenilor!asta tre' sa facem si noi in afara stadionului,gura ma-sii de cioban infect!oricum echipa e demoralizata,slaba si nu mai avem cum sa le facem rau!

Kappon23.09.2007 06:11

Altfel s-ar fi scris daca raminea 1-0 pentru Steaua....

Pedrazzini nu are vreo vina. "Cadoul" pe care Ov. Petre i la facut la debut este o palma destulde grea.

Este inadmisibil ca un jucator-pe care mitocanul cu mai multi bani, influentat de modestul Piturca, il considera cel mai bun mijlocas la inchidere din tara- sa faca cadou UTA-ei un penalty. A fost o gresala de amator, numai un amator putea sa opreasca ca la handbal o minge care nu se indrepta spre poarta goala. Dar Petre nu este la prima gresala care a condus Steaua la pierderea de puncte.

Imi vine in cap un meci de la Galati cand Ov. Petre a pasat "decisiv" lui Gado, apoi pasa la Jula si 2-1 pentru Otelul.

Aici trebuie sa ii multumim "marelui" Olaroiu care ne-a pricopsit cu acest jucator, pentru care aud ca a luat si parale, asa cum a luat si pentru ratatul Gigel Coman. (Ulterior, "marele" Oli, s-a luptat sa il aduca si pe Olah..)

Jocul este in principal facut de jucatori, nu de antrenori. Antrenorii au datoria a-i identifica pe cei mai buni. Si asta este cea mai mare problema. (Este foarte usor sa evaluezi pacaleali ale fotbalului precum au fost Costica Zamfir sau Marius Ciugarin, ca jucator buni. A fost insa foarte greu chiar pentru marele Constatin sa afle ca Viorel Nastase era mai bun ca Dumitrache, fapt pe care l-a demonstrat apoi in BundesLiga!)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tampenia pe care mitocanul cu mai multi bani a comis-o in cazul Victoras Iacob este de proportii. Ieri, Iacob a fost, pina in momentul in care a fost eliminat, cel mai slab jucator de pe teren. Insistenta oierului de a-l folosi este detrimentala echipei. Dotat cu o technica slaba, greoi, jucator doar de careu, Iacob a devenit atit de inutil, incat ar fi probabil mai bine sa se intre pe teren in zece oameni, daca omul de la palat il refuza atit de inversunat pe Zaharia. Nu vreau sa spun ca acesta este marea salvare, insa la aceasta ora este mai util decit V. Iacob.

O alta pacaleala este R. Surdu. Nu stiu e unde isi ia oierul informatiile, insa astia au fost bani aruncati. Lauda asta ca a cheltuit 10000000e este o enormitate. Unde sunt jucatorii de valoare adusi la Steaua de care vorbeste acest paranoic?!

bodanelu23.09.2007 07:28
ok, de acord ca jocul sufera, dar eu zic sa mai asteptam putin inainte de a ataca jucatorii sau pe Pedrazini. nu are sens sa mai amintesc cat de aiurea era totul cu Hagi antrenor. si nu se poate schimba o echipa in doar 48 de ore.

sa-l lasam si pe Pedrazini cateva saptamani sau o luna sa vedem care e noul trend in evolutia echipei. la fel si cu jucatorii: atata timp cat nu exista antrenor e greu sa-i evaluezi corect.

daca ai observat tu, Masimo nu a fost criticat. toata lumea e convinsa ca e de prea putin timp la echipa.

tinta atacurilor au fost acesti pseudo-jucatori si patronul antrenor...

armin23.09.2007 07:31

Iacob si Surdu nu sunt de Steaua.

Jocul echipei este rezultatul muncii marelui antrenor Hagi, care, dupa ce ca e un antrenor slab, a luat echipa de la Oli, alt mare antrenor care stie doar sa ucida fotbalul.

Cel mai mare vinovat e ciobanul, pentru ca aduce in Ghencea astfel de antrenori!

DanStan23.09.2007 07:33

Politica de transferuri e cheia. Nu exista o astfel de politica, totul se face dupa ureche. 'Auzi, bah, Porumboiule, nu mi-l dai pe ala de joca pe stanga la tine ? Cum adica cum il cheama, ala de pe stanga, ce mama dreaqului ?' La orice club serios fiecare jucator potential transferabil ar avea un dosar gros de cativa centimetri inainte de a se discuta de transfer. La Steaua, nu. Il vrea Jiji pe 'ala de pe stanga' si gata.

MM Stoica avea cel putin ochiul format. Nu stiu daca avea dosare dar sigur lua in considerare mai multe aspecte. Bine, ca nu se pricepea la portari e altceva. Oieru' insa e total pe langa. Si se mai si lauda ca un papagal cand o tara intreaga vede ca in materie de fotbal e zero.

IONUTZ-CIPRIAN23.09.2007 07:43

Subscriu,si pe langa au mai fost si "PILELE" unor anumiti jucatori!!

predatorpulse723.09.2007 08:05

Bineinteles ca totul se face dupa ureche,ca asa e la Becali. Din toti jucatorii pe care ii vroia Hagi doar zapata a ajuns(din cate stiu eu),Gica l-a cerut pe camus ni s-a adus surdu si plesan,omul a vrut varful ala de la belenenses parca(ala de 3 milioane),au venit zaharia si Gurita. Hagi a vrut ca Paraschiv sa stea,dar Para si-a vazut sansa sa scape si s-a carat.

O sa o zic de o mie de ori,avem un lot slab pentru pretentiile Stelei,chiar si cu toti accidentatii reveniti,dupa cum se spunea jucatori de valoarea lui Nicolita,Croitoru,Lovin,ov Petre,surdu,zaharia abia ar fi carat ghetele echipei din anii 80 si chiar din anii 90.

Culmea e ca Becali nu prea s-a bagat atat de mult in primii 2 ani si s-a vazut pentru ca atunci a fost formata Steaua de catre Zenga si Protasov. Acum avem o echipa decimata de accidentari in care constant isi fac loc in primul 11 minim 4-5 jucatori ce nici macar nu au valoare de Steaua,asa ca va intreb eu,la ce sa ne asteptam?

Jucatorii sunt demoralizati? Vai hai sa plang,de ce nu l-au ajutat pe Hagi,de ce nu au vb cu el si au mers la cioban. Nu sunt fanul lui Hagi ca antrenor dar ma bucur ca ii lua mai tare,pentru ca multi dintre ei se cred vedete desi am vazut ieri si alte meciuri in prima Liga si mai toate echipele au jucat mai bine decat Steaua,chiar si dacia mioveni,deci ce sa mai zic.

Toata aceasta criza e vina ciobanului si a politicii sale de transferuri,am luat 14 jucatori ceea ce e prea mult,trebuiau maxim 4-5 dar de valoare tata,de vreo 3-4 milioane fiecare.,nu ciurucuri gen surdu si zaharia. Avem o echipa care si dupa ce o sa-si revina accidentatii are nevoie de omogenitate si sa vedeti cate meciuri o sa mai pierdem pana ne gasim forma.

Cat despre proteste,eu am renuntat deja sa-mi iau bilete la meciurile din CL si ma gandesc serios daca sa mai vin la meciurile Stelei cat va ramane acest cancer la echipa.

Ganditi-va ca aceasta echipa nu e Steaua,e o marioneta la care Becali e antrenor si in care jucatorii sunt bagati pe pile in echipa. Nu mai dati banii in CL,plus ca un stadion gol sau macar semi-gol va avea ecou si in strainatate,iar ciobanul va pierde bani.

Ce vreti sa vedeti de fapt? Cum echipa facuta de Becali va fi umilita de catre arsenal,sevilla si la cum jucam s-ar putea sa ne-o dea si slavia praga.

Trebuie sa facem cumva ca echipa sa stie ca nu i-am abandonat ci ca nu ii mai sustinem pana cand ciobanul nu va aduce niste oameni competenti la echipa si sa-i lase sa-si faca treaba,sa nu se mai bage ca uite ce se intampla.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Champion's Heart23.09.2007 08:50

..Scaparea noastra ar fi plecarea lui Becali..Ceea ce bine inteles ca nu se va intampla...Asta nu e Steaua noastra, e Steaua lui Becali....Jucatorii??..Sunt jucatorii lui Becali si cei care sunt cu adevarat ai Stelei nu sunt lasati sa intre pe teren..Au ei vreo vina??...Nu, asa cum nici Hagi nu are..In fond si la urma urmei Hagi nu a avut rezultate pentru ca nu el a facut echipa..Practic Becali antreneaza...Nici un antrenor nu poate sa ne scoata din groapa atat timp cat Becali face echipa...Nu ne ramane decat sa credem in jucatori..Doar ei pot salva Steaua...Adevaratii jucatori nu cei impusi de Becali... fularsteau2

il_scorpio23.09.2007 08:52

M-am saturat..asa ceva este incredibil, nesimtitii astia fac de ras blazonul Stelei.

Ovidiu Petre este de-a dreptul penibil, m-am saturat de el, Surdu catastrofal, Nicolita no comment pur si simplu nu se mai poate asa.

Cred ca in iarna ar trebui facuta o restructurare a echipei si multi jucatori ar trebui sa-si ia talpasita:

1.Cernea(batran si nefolositor, nu ne putem baza pe el...trebuie adus un portar tanar si de perspectiva care sa fie rezerva lui Zapata si sa incerce sa-si castige loculd e titular).

2.Baciu-o ruina de jucator nu ma refer la jocul de aseara( cum spunea si Porumboiu :" prefera sa faca baie in vestiarul Stelei decat sa joace la Vaslui").

3.Petre Marin-tot respectul pentru cate a facut pentru Steaua, dar gata se poate retrage la un club mai mic cat de cat in glorie.

4.Ovidiu Petre- sa dea Dumnezeu sa ajunga in divizia D...cred ca si acolo il scuipa aia in gura

5.Surdu- chiar nu imi vine sa cred ca pentru panarama asta de jucator am cheltuit 800.000 euro.

6.Zaharia-am spus-o un jucator fara cea mai mica calitate: poate fi cel mult inchizator in divizia C.

Apoi alti jucatori ar trebui sa ocupe un loc confortabil pe banca de rezerve: Banel, Badoi, Croitoru si multii altii.

Trebuie adusi jucatori de valoare din strainatate pentru ca in Romania la fel cum se pricepe Berbecali la fotbal o sa mai luam multe tepe(credeti-ma ma uit in general la multe meciuri din divizia A, sunt putini jucatori care joaca constant bine la echipele lor ce sa mai spun de Steaua).

tarzanboy23.09.2007 11:16

Apel catre mass media.

TINAND CONT DE FAPTUL CA ANTREAGA SUFLARE STELISTA E OBOSITA DE PREZENTA LUI Becali, VA RUGAM SA NE OFERTI UN MOMENT DE RESPIRO, NU MAI VREM SA-L VEDEM SI SA STIM NIMIC DE EL MACAR 100 DE ANI DE ACUM ANCOLO .

MII DE MULTUMIRI pentru. ANTELEGERE

drpablo23.09.2007 15:00
M-am saturat..asa ceva este incredibil, nesimtitii astia fac de ras blazonul Stelei.

Ovidiu Petre este de-a dreptul penibil, m-am saturat de el, Surdu catastrofal, Nicolita no comment pur si simplu nu se mai poate asa.

Cred ca in iarna ar trebui facuta o restructurare a echipei si multi jucatori ar trebui sa-si ia talpasita:

1.Cernea(batran si nefolositor, nu ne putem baza pe el...trebuie adus un portar tanar si de perspectiva care sa fie rezerva lui Zapata si sa incerce sa-si castige loculd e titular).

2.Baciu-o ruina de jucator nu ma refer la jocul de aseara( cum spunea si Porumboiu :" prefera sa faca baie in vestiarul Stelei decat sa joace la Vaslui").

3.Petre Marin-tot respectul pentru cate a facut pentru Steaua, dar gata se poate retrage la un club mai mic cat de cat in glorie.

4.Ovidiu Petre- sa dea Dumnezeu sa ajunga in divizia D...cred ca si acolo il scuipa aia in gura

5.Surdu- chiar nu imi vine sa cred ca pentru panarama asta de jucator am cheltuit 800.000 euro.

6.Zaharia-am spus-o un jucator fara cea mai mica calitate: poate fi cel mult inchizator in divizia C.

Apoi alti jucatori ar trebui sa ocupe un loc confortabil pe banca de rezerve: Banel, Badoi, Croitoru si multii altii.

Trebuie adusi jucatori de valoare din strainatate pentru ca in Romania la fel cum se pricepe Berbecali la fotbal o sa mai luam multe tepe(credeti-ma ma uit in general la multe meciuri din divizia A, sunt putini jucatori care joaca constant bine la echipele lor ce sa mai spun de Steaua).

Paraschiv plecat in Serie B pentru ca nu mai rezista psihic. Tu chiar crezi ca era singurul care simtea la fel? Degeaba ne injuram jucatorii, in atmosfera de la club, nici Messi n-ar juca ce trebuie, daca ar sti ca peste 3 etape s-ar putea sa zica Gigi ca lui i s-a parut ca pe postul lui trebuia folosit Badoi.

Problema nu sunt jucatorii, problema nu sunt antrenorii, problema e amatorismul de la nivelul clubului. E drept ca am facut niste performante, cu antrenori si jucatori care aveau o foame imensa de rezultate si cu un Mihai Stoica in conducere.

Dar situatia s-a schimbat radical. Problema e acest cioban. Trebuie sa-l facem sa plece. Nu stiu cum, nu va fi deloc usor si nu va trebui sa cedam la santaj emotional cum am facut cand l-a pus antrenor pe Hagi. Caci va gasi iar un antrenor nu foarte bun, un mare stelist, un fost idol al tribunei, si ne va inchide iar gura. Cand se va simti in pericol, il va aduce pe Lacatus. Si noi, pentru Lacatus vom tacea, ca si pentru Hagi, si iar o vom lua de la capat...

tazonne23.09.2007 15:58

stiti care sunt vinovatii?? NOI!!!

noi suntem cei mai prosti ca ne ducem dupa echipa peste tot, ca umplem Ghencea mereu...iar cioban' isi scoate cascavalul din contributia noastra. Ar trebui boicotate meciurile, sa joace 6-7 etapel acasa cu tribunele goale si atunci o sa vedeti ca nu mai o sa fie asa tupeist!!!

@il_scorpio ai MARE dreptate , numai junghiurii de fotbalisti la Steaua, o actiune frumoasa in 10 meciurii nu am vazut, daca eram in div. b ma jur ca nu aveam sanse la promovare...

oricum doar noi putem schimba ceva ca ciobanu' a luat-o razna rau de tot, dc. de vb buna nu stie atunci de frica ar trebui.... fular-campionii fularsteau2

korynna23.09.2007 16:11

Nu mi se pare o idee buna boicotul.Trebuie sa fim mereu acolo si cand e bine si cand e rau.Indiferent de situatie sa fim prezenti pentru culori,pentru ce a fost Steaua,pentru fostele glorii,nu pentru jucatori....Pe ei putem foarte bine sa ii contestam,conducerea la fel ar merita,dar cum am demonstra noi ca suntem suporteri adevarati prin neprezentare?Oricat de mult doare trebuie sa ne sustinem cauza si sa nu ne pierdem personalitatea.

il_scorpio23.09.2007 17:09
Paraschiv plecat in Serie B pentru ca nu mai rezista psihic. Tu chiar crezi ca era singurul care simtea la fel? Degeaba ne injuram jucatorii, in atmosfera de la club, nici Messi n-ar juca ce trebuie, daca ar sti ca peste 3 etape s-ar putea sa zica Gigi ca lui i s-a parut ca pe postul lui trebuia folosit Badoi.

Problema nu sunt jucatorii, problema nu sunt antrenorii, problema e amatorismul de la nivelul clubului. E drept ca am facut niste performante, cu antrenori si jucatori care aveau o foame imensa de rezultate si cu un Mihai Stoica in conducere.

Dar situatia s-a schimbat radical. Problema e acest cioban. Trebuie sa-l facem sa plece. Nu stiu cum, nu va fi deloc usor si nu va trebui sa cedam la santaj emotional cum am facut cand l-a pus antrenor pe Hagi. Caci va gasi iar un antrenor nu foarte bun, un mare stelist, un fost idol al tribunei, si ne va inchide iar gura. Cand se va simti in pericol, il va aduce pe Lacatus. Si noi, pentru Lacatus vom tacea, ca si pentru Hagi, si iar o vom lua de la capat...

Sunt convins ca ai dreptate si ca principala cauza a dezordinii de la Steaua este oierul.

Totusi trebuie sa recunoastem ca cu jucatori de genul Ovidiu Petre, Surdu nu putem avea niciodata performante......si am mai dat si cacalau de bani pe ei...:(

gaia8923.09.2007 18:42

Nu stiu cat o sa mai inghitem abuzurile acestui om pe nume G.Becali ! Cred ca e timpul ca ceva sa se schimbe!!!Pentru ca aceasta echipa sa nushi piarda blazonul trebuie sa se intample CEVA!!! AFARA CU OIERUL!!! F O R T Z A fularsteau2 S T E A U A ! !

steaua din chicago23.09.2007 19:48
bah da tu esti praf... pana acu aveai ce aveai cu Hagi... acu ai cu jucatorii... tot ce e rau in Ghencea tine de Becali ce dreaq nu intelegi?

Ecsti complet aiurea si nu e de mirare ca Steaua joaca cum joaca: joaca exact cum merita suporteri ca tine! Pina acum ma luam de Hagi pentru ca era saracu in plus...acuma ca a plecat la ce sa ma mai iau de el? Eu nu-s ca tine si ca alti stelisti de doua ore: eu maiau de cine trebuie cit trebuie nu ca voi care inca faceti spume pe MM. Deci uita de Hagi, Hagi nu mai este. Ce este este Lovin si ov Petre si astia-s aiurea deci ma iau de ei pina pleaca. E clar? e clar.

White_R23.09.2007 20:08

A cumparat ciobanu fotbalisti la sac ,multi si varza sa aiba motiv sa zica :"Da ce am dat milioane anul asta " .Surdu de ex 1 milion de euro ultima bomba .VAI S-AMAR !

der arzt23.09.2007 21:37

M.U.I.E Fc Steaua

asta nu e Steaua....Steaua nu mai exista din 1999 de cand a venit ciobanul. ASta e jucaria lui si sper sa se strice si sa se aleaga praful de ea. Doar asa poate sa reapara Steaua noastra...Steaua ARMATEI.

Dumnezeu e sus, MARE si vede. Intr-o zi tre sa se faca si dreptate. Iar dreptatea divina tot isi face aparitia intr-o zi. Daca nu scapam noi de fecali poate o sa ne scape viata de el.

Tot ce vreau acum e sa ne umileasca Arsena si Sevilia si poate asa scapam si noi de psihopat. Poate luam de 2 ori 8-0 si gata. Pleaca cu prima ocazie.

alexblaja23.09.2007 21:56

Președintele CA al FC Steaua, Valeriu Argãsealã, a declarat cã la meciul cu FCM Bacãu, programat miercuri, în 16-imile Cupei României, pentru "roș-albaștri" vor evolua fotbaliștii care au jucat mai puțin în acest sezon și a subliniat cã nu este vorba despre "desconsiderarea" competiției.

"Steaua va evolua la Bacãu cu jucãtorii de rezervã. Nu desconsiderãm competiția, dar avem mulți jucãtori și trebuie sã joace toți", a spus Argãsealã.

Alt dobitoc! Oare oamenii astia nu-si dau seama ca aceasta Cupa poate fi singura sansa la un trofeu anul asta? (ce aiurea, anul trecut vorbeam de exact acelasi lucru cu privire la trofee, dar pe la mijlocul returului). Si cu care rezerve o sa joace, cu cele 4 care au fost la meciul cu UTA?

predatorpulse723.09.2007 22:44

Frati stelisti stiu ca credeti ca faceti un bine echipei mergand la meciuri dar in acest moment gresiti daca faceti asta. Trebuie sa facem cumva ca echipa sa stie ca ii sustinem dar ca nu-l mai suportam pe cioban. Asta e singurul lucru pe care il putem face,singurul lucru realizabil,clubul nu-l putem cumpara si oricum ciobanul nu-l va vinde pana nu va vedea ca nu-i mai aduce imagine si profit.

Daca nu am merge la stadion,mai ales in CL,ar face o gaura cat de mica in buzunarul ciobanului. Stiu ca sunt multi dintre voi care nu sunt de acord cu aceasta forma de protest,si eu m-am gandit destul de mult dar m-am hotarat si in urmatoarea perioada o sa strang din dinti si nu mai merg la stadion(sa vad cat rezist :unsure:) . Pare extrem dar stiti cum se spune "extreme times require extreme measures".

Stadionul gol ar da un semnal catre lume ca suporterii Stelei reactioneaza la raul din clubul lor,si aici ma refer la becaliot,asa daca mergem si scandam numele lui Hagi sau se afiseaza niste bannere o sa arate ca il toleram pe prost.

M-am uitat azi la fanatik show si in studio erau vochin,Paunescu,boanchis si cartianu. Primii 2 erau mai retinuti iar boanchis si cartianu erau anti-Becali(bravo bravo) pe fata. Toti au spus lucruri bazat pe argumente si l-au caracterizat f bine pe nebun chiar dupa declaratiile lui,moment in care intra ciobanul in direct si s-a luat la injuraturi cu boanchis,care desi nu-mi place i-a zis multe lucruri pe care multi dintre noi am vrea sa i le spunem in fata ciobanului daca nu ar fi 100 de bodyguarzi langa el. Si Paunescu,si vochin ba chiar si ceilalti 2 i-au dat argumente logice cu care sa arate de ce a gresit fata de Hagi si de ce modul in care conduce echipa(adica ca un tiran) e gresita.

Bineinteles ca a urmat replica lui Jiji care a dat niste raspunsuri de balaceanca,mi s-a confirmat pentru a mia oara ca omul asta nu e sanatos la cap,cea mai tare declaratie a fost "doar jucatorii pot sa ma dea afara". Ce sa mai spui la asa ceva,pai ba ciobane tu le dai banii cum sa te dea ei afara? Abia astept sa vad cum o sa sfarsesti,ca la orice tiran finalul e previzibil.

Era sa uit,asa ca picanterie,s-a repetat in emisiune episodul cand il ameninta pe MM ca nu stie ce o sa faca bodyguarzii lui daca il intalnesc pe MM pe strada,doar ca acum s-a luat de boanchis si cartianu zicandu-le ca peste cativa ani "o sa ajunga in canale",si ceva imi zice ca nu e vorba de aurolaci aici.

Am mai zis-o si o repet:boicotati aceasta Steaua pentru ca din Steaua noastra au mai ramas doar culorile,palmaresul si suporterii,iar primele 2 sunt detinute de Becali si ce e mai grav,mai exista suporteri care il plac pe cioban. Daca nu-mi ascultati sfatul si mergeti pe stadion macar creati o atmosfera ostila pentru cioban,sa-i mai vad fata aia din momentul in care a fost huiduit,sa stie lumea ca suporterii nu mai tolereaza aceasta atmosfera infecta de la club si mai ales ca il vor plecat pe Becali din Ghencea.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cizu5924.09.2007 05:38
fularultrasfularultras Cita dreptate a avut MM cind a spus ca asta nue Steaua lui si noi toti am sarit la gitul lui ca nu e stelist adevarat.Domnilor ce ar fi trbuit sa spuna ca sa va fie pe plac?Acum ca a plecat si Hagi se vede ca de fapt toti acesti jucatori adusi in vara cu trimbite sunt in proportie de 80% adusi de Becali ca sa se dea maret ca uite Doamne citi am adus dar la numar.Spune-ti pentru ce a tr adus si Vitca daca nu i-a facut papucii lui Cernea ,pentru ce a fost adus Surdu,sau de ce il mai tii pe Baciu .Cu asa zisii bani pe care i-a cheltuit in vara aducea 2 jucatori de 2milioane de euro si inca 3 de cite un milion si la ora actuala nu mai se pligeau ca nu au jucatori.Dar de a preferat sa aduca in mare jucatori care sa fie supusi si sa-l linga sau sa mearga cu pira ca sa se simta el mare si de asta spun asta nu e Steaua noastra e "Steaua" lui Jiji.Poate ne ajuta dumnezeusi o sa avem si noi o STEA a noastra si un antrenor cu coloana care sa nu se mai ia dupa sfaturile preainteleptului fularsteaua2
JDERUL24.09.2007 06:22

Mai tineti minte,in vara se spunea ca Hagi a intrat in conflict cu A.Ilie pe motiv ca regelui nu-i placeau jucatorii propusi de ,,cobra".JJJJJJJJ dupa ce si-a umplut gradina cu prosti ii cere lui Hagi sa faca din rahat bici si mai si imprumuta cativa jucatori care aveau gand de treaba pe la alte echipe(vezi Razvan Ochirosii).Pleaca Hagi fiind catalogat de zoofil ca fiind incompetent si ramane principal broscarul Pedrazzini care ,culmea,vine pe sticla dupa meciul de la Arad si,voalat ne da de inteles ca nu prea are jucatori cu care sa faca treaba.Dar Hagi avea?De ce nu a fost alaturi de acesta atunci cand protesta impotriva transferurilor?Mai tineti minte diversiunea cu Olaroiu cand a fost adus pentru ca tot stadionul era impotriva lui Piti? Dupa ce a plecat O(l)isorul in meciul de la Pitesti principal a fost Fane Iovan.Si am castigat ! Chipurile toata strategia acelui meci fusese gandita de Piti.Bineinteles ca totul a fost numai pentru reabilitare acestuia in ochii suporterilor.Vreau sa spun ca,la Arad,Pedrazzini se afla in postura lui Fane.

Intr-o alta ordine de idei,ar trebui sa ne gandim si la motivul sau motivele care-l fac pe Adi Ilie sa mai ramana langa cioban ! Din dragoste entru echipa in niciun caz.Dupa UTA-Steaua,scor 1-1,Ilie ne da la toti cu tifla si spune:,,...Steaua se afla pe drumul cel bun !?!?",, Intortocheate sunt caile Domnului"spun crestinii.Dar caile Stelei care sunt,ma rog,d-le Adi Ilie? Cel putin tu le stii ?Sau declari ce ti se dicteaza prin telefon?

De multe ori eunucii sunt mai barbati decat unii posesori ai celor doua ,,bilute" !

«12345»