Eu cred ca si daca Ronaldinho ar juca la Steaua (presupunand prin absurd) cu asa patron care te desfiinteaza la o faza gresita si te trimite in divizia B ... jucatorii nu au nici o vina!!
Eu cred ca si daca Ronaldinho ar juca la Steaua (presupunand prin absurd) cu asa patron care te desfiinteaza la o faza gresita si te trimite in divizia B ... jucatorii nu au nici o vina!!
Mai baieti protestele impotriva schizofrenicului il lasa rece !Este atat de nesimtit incat nu ii pasa.Trebuie lovit unde il doare cel mai tare.Stiti care este punctul nevralgic? MAICA-SA.Toate ,,urarile de bine si sanatate "trebuie indreptate spre ea.Sa vedeti cum ia foc !
prea se forteaza anumite placi! ala le da bani(facem abstractie de el),"prostii" canta non-stop,90 de minute, se asteapta la un salut...nu vine nimeni la gard sau langa! daca intri in vestiar peste ei, nu e bine ca strici atmosfera la echipa!nu pot juca bine ca sunt contestati de suporteri. si in final ramane fraza:"nimeni nu cunoaste mai bine vestiarul"! pai FMM de jucator daca nu stii ce inseamna sacrificiu pentru Steaua, ce cauti in teren sau in lot?sa dea unul un argument pentru care Surdu e titular? nu, gen:Ordin de la patron! plauzibil...pe ei de Steaua ii doare-n p..a,MERCENARII,MERCENARII!
Vad ca multi vorbesc ca ar trebui sa facem ceva--si au dreptate! din pacate aceste declaratii raman doar vorbe in vant si nu se trece la o aplicare generala,in masa a acestor idei.ciobanu' asta prost trebuie injurat la fiecare meci si trebuie injurat de tot stadionul.trebuie sa ii aratam ca NOI,SUPORTERII Stelei PUTEM SA NE UNIM SA LUPTAM PENTRU CULORILE ACESTE ECHIPE.Poate sa trimita el 20 de zmarandescu ca dak NOI NE UNIM SUNTEM 15000 SI VOM INVINGE IN NUMELE CULORILOR PE CARE LE IUBIM ATAT DE MULT! si totusi e greu sa crezi ca acele personaje care stau tot meciu' si mananca seminte ,ne vor fi aproape si vor scada cot la cot cu noi. sunt atat de furios si debusolat incat nu imi vine nici macar o idee de a actiona impotriva ciobanului.e foarte greu dar in final totul se va clarifica si vom fi indreptatiti. poate ca Hagi nu a fost un mare antrenor dar invata--Hagi nu merita un asemenea tratamenT.NICI NU VREAU SA MA GANDESC CE VA FI IN CONTINUARE LA Steaua. lumea il apreciaza pe Becali pentru este un om credincios.insa o situatia asemanatoare este prezenta si BIBLIE cand un om isi arata bogatia si credinata fata de Dumnezeu peste tot. ACEL OM ERA UN FARISEU- SI SE PARE ca AM MAI APARUT si inca unu(ciobanu'). ca o irnii a sortii pe noi ne va ajuta Dumnezeu pentru ca luptam pentru dreptate nu pentru bani,imagine si alte chestii necurate care ii trec prin minte ciobanului. FORZA Steaua-- INDURAM ACUM DAR A VENI VREMEA CAND VOM ZAMBI SI VOM SPUNE ca Steaua A APARUT DIN PROPRIA EI CENUSA. ASA CUM MAREA ARE FLUX SI REFLUX--ASA Becali VA APUNE INCET INCET! FORZA Steaua
Ce este de facut? Avem infectie si am tratat-o cu antibiotice (Olaroiu si Hagi) si nu a mers. Deci trebuie extractie. Simplu. Ov Petre si Lovin trebuiesc exclusi din lot, Dica trebuie vindut, Banel Nicolita amendat. Daca nu avem jucatori atunci putem apela la echipa de tineret spernate-oricum jucam cu un om in minus cind joaca ov Petre ori Lovin deci nu pierdem nimic ba mai mult cistigam un tinar ce s-ar putea sa nu mai aiba sansa vreodata sa joace pentru Steaua. Deci extractie acum ori gangrena devine cancer si se lasa cu busuioc.
bah da tu esti praf... pana acu aveai ce aveai cu Hagi... acu ai cu jucatorii... tot ce e rau in Ghencea tine de Becali ce dreaq nu intelegi?
Pentru Catalin Asoavei:
Catalin, te respect mult, dar hai sa n-o mai zguduim atat, hai sa facem "ceva", hai sa nu mai fim pasivi, adica complici la distrugerea Stelei.
Voi AISS, impreuna cu liderii de galerie si noi suporterii hai sa protestam cumva impotriva diavolului numit Becali. Un miting in fata la "palat" sau lipsa totala a spectatorilor la urmatorul meci, hai sa facem ceva, comentariile noastre aici nu schimba nimic situatia dezastruasa prin care trece echipa.
Voi puteti organiza ceva, puteti pune la cale o metoda de protest impotriva ciobanului, hai s-o facem!
PS. Cand "liderii de galerie" au facut "pace" cu Jiji, obtinand prin aceasta un mare favor: punerea in vanzare a abonamentelor la peluze, am avut un comentariu in care mi-am exprimat dezacordul. Imediat au sarit ca arsi chiar unii moderatori ai site-ului, spunandu-mi sa-mi vad de treaba mea...si ca e in interesul echipei sa fie pace. Corect, interesul echipei primeaza. Insa daca vrem sa privim spre viitor cu optimism, trebuie sa scapam de viermele numit Becali.
Dupa sfirsitul partidei dintre UTA si Steaua, patronul "ros-albastrilor" a declarat ca la club toate au revenit la normal si problemele sale de stres sunt de domeniul trecutului.
"Daca Steua a scos un punct in deplasare, de ce sa nu ma simt bine? Pedrazzini va ramine in continuare la echipa. Acum dupa ce s-au terminat toate scandalurile, pina si eu am ramas de stress. Daca este vreo problema la club, eu ma implic veti vedea joc spectaculos si goluri multe", a declarat seful stelistilor dupa partida impotriva aradenilor.
Sursa fanatik.ro
La anul se va bucura ca luam un punct in deplasare cu FC Caracal!
"Daca Steua a scos un punct in deplasare, de ce sa nu ma simt bine? Pedrazzini va ramine in continuare la echipa. Acum dupa ce s-au terminat toate scandalurile, pina si eu am ramas de stress. Daca este vreo problema la club, eu ma implic veti vedea joc spectaculos si goluri multe", a declarat seful stelistilor dupa partida impotriva aradenilor.
si cu alea 7 goluri cum ramane??sau daca pedreazzini l-a ascultat ca un adevarat secund ce e,gata nu mai sunt probleme??
......du-te la dreaq oierule,n-avem nevoie de tine!!!!!
@ Marius
Nu te-ai prins? Cele 7 goluri le pastreza pe toate pentru Arsenal !
voi chiar ii mai ascultati declaratiile psihopatului?
stiti ce au in comun Bostina,Thereau si Elton?
sunt jucatori care puteau decide singuri un meci
dar noi nu avem nevoie de astfel de jucatori
mai bine cu pilosii lui Piturca
ca doar piti e "antrenor mai mare ca mourinho"(citatul e de la becaliiii)
Si eu cred la fel, ba mai mult de atat Bostina e preferatul meu si as fi dat orice ca el sa nu plece, dar ce poti sa faci cand ciobanu' e condus de ura.
Cred ca ar trebui ca suporterii sa nu mai mearga niciunul la stadion vreo cateva meciuri pentru ca noi ii umplem buzunarele lui Gigi, iar cat timp lui ii intra bani il doare in fund ca unii (adica suporterii Stelei) isi racesc gura.
Ma uitam pe site-ul steauafc.ro si mi-a sarit in ochi o intrebare:"Credeti ca Steaua va ocupa una dintre primele doua pozitii in Grupa H a Ligii Campionilor?" dau mai departe, votez NU, si ce vad? 68% au raspuns DA......... m-am prostit eu sau unde draq sunt 68% care pot sa creada asa ceva??? Cat de optimist sa fii sa faci o asemenea afirmatie???? Oare ei vad care e nivelul Stelei la ora actuala????? Nu contest ca exista la Steaua un nucleu de jucatori (Zapata, Goian, Dica, Nicolita chiar si Rada) cu care se poate incepe o echipa dar pana la 11 mai e drum lung. Stau si astept sa vad ce antrenor poate sa vina sa "antreneze" si sa se injoseasca, sa fie umilit de un anume...... doar pentru o suma mai mare sau mai mica de bani?? Stam si injuram si vrem dar nu facem nimic impotriva "nimicului bogat". Continuam sa mergem pe stadion sa sustinem o echipa care incet, incet se departeaza de noi si nu ne mai reprezinta; continuam sa umplem buzunarele unuia care nu apreciaza daruirea noastra. Eu unul o sa stau in fotoliu sa ma uit la meciurile Stelei de acum imaginandu-mi Steaua noastra - Steaua pe care o iubim si o vom iubi toata viata. Steaua crestina nu e Steaua mea - a mea este Steaua fotbalistica , Steaua fara mila de adversar, Steaua cu suflet de ateu.
Fratilor cu ciobanul antrenor,cu unii jucatori blazati,alti nervosi,alti fara valoare de Steaua dar bagati in teren de "iluminat" sa zicem mersi daca terminam campionatul in primele 4,ganditi-va ca din iarna pleaca Dica si Goian si sa vedeti atunci distractie. Daca acum jucam miuta,cu un sut pe poarta pe meci si un gol la 3 meciuri sa vedeti dup-aia ce eficienti vom fi.
Campionatul asta e pierdut 100% indiferent ce cred unii optimisti incurabili(iar eu sunt un optimist de felul meu). Banca tehnica e compromisa din cauza maimutei de patron,jucatori de valoare(si valizi) nu prea ne-au ramas,sau oricum sunt putini intr-o mare de mediocritate,managementul e aservit patronului(n-am crezut ca o sa il vad vreodata pe Adi Ilie dand declaratii de sclav la stana ciobanului). ca sa nu mai vorbesc ca e o tensiune inimaginabila la echipa,jucatorii ce sa inteleaga cand colegi de-ai lor intra titulari pe pile. Neaga a jucat execrabil pana acum dar oricum e mai bun decat nulitatea de surdu,badoi e mai bun,dar pe locul lui Nicolita,nu in locul lui golanski,iar zaharia ar trebui sa fie titular pentru ca Iacob nu e intr-o forma buna sportiva.
Va dati seama ca jucatorul neindreptatit cand va intra intr-un final in teren isi va baga piciorul in ea de treaba pentru ca stie indiferent de cum joaca nu e un preferat de-al patronului si nu va baga osul.
Dica are deja o nepasare in el desi a incercat cateva pase,dar se vede ca nu mai incearca pentru ca stie ca in iarna pleaca,oricum se stie ca Becali nu-l inghite.
Ciobanul a stricat toate compartimentele si toate departamentele din acest club. Cat ciobanul nu se baga la inceput si oameni cat de cat profesionisti ca MM,Zenga si Protasov si-au facut treaba,jucatorii erau multumiti pentru ca se intra in teren pe valoare nu pe pile iar Steaua a facut performanta,cel putin pentru nivelul Romaniei.
Echipa asta nu mai e Steaua Bucuresti ci Fc Steaua,nu vad nimic pozitiv la echipa asta de 2 ani de zile,de la descalecarea olaroiului.
ca joc suntem in ultimele 5 echipe din campionat,m-am uitat astazi la mioveni-Timisoara si ambele echipe au jucat cu 2 clase peste a nostra,sau mai bine zis a lui Becali.
VAI DE CAPUL NOSTRU!!!
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
Vesti proaste,patronul UTEI a declarat ca il da pe Lacatus la Steaua in orice moment.
Lacatus,te rog nu veni acum cat e ciobanul la echipa,vei fi umilit aici asa cum a patit-o si Hagi.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Pentru Catalin Asoavei:Catalin, te respect mult, dar hai sa n-o mai zguduim atat, hai sa facem "ceva", hai sa nu mai fim pasivi, adica complici la distrugerea Stelei.
Voi AISS, impreuna cu liderii de galerie si noi suporterii hai sa protestam cumva impotriva diavolului numit Becali. Un miting in fata la "palat" sau lipsa totala a spectatorilor la urmatorul meci, hai sa facem ceva, comentariile noastre aici nu schimba nimic situatia dezastruasa prin care trece echipa.
Voi puteti organiza ceva, puteti pune la cale o metoda de protest impotriva ciobanului, hai s-o facem!
Corect, problema e ca multi din membrii galeriei sunt mai interesati de calitatea lor de suporteri decat de echipa.
ma alatur si eu unei opinii de mai sus. cataline , chiar a venit momentul pentru AISS sa intreprinda ceva. un miting ar fi binevenit, in oras sau la '' palat''. trebuie sa iasa lumea in strada , altfel mi-e teama ca toti stelistii vom fi patati cu ''sangele'' Stelei . vom ramane in istorie alaturi de pilat din pont. hai sa iesim din starea noastra de romani '' mamaligari'' si sa facem ceva pentru club! sa facem ceva , orice!!!
Pentru Catalin Asoavei:Catalin, te respect mult, dar hai sa n-o mai zguduim atat, hai sa facem "ceva", hai sa nu mai fim pasivi, adica complici la distrugerea Stelei.
PS. Cand "liderii de galerie" au facut "pace" cu Jiji, obtinand prin aceasta un mare favor: punerea in vanzare a abonamentelor la peluze, am avut un comentariu in care mi-am exprimat dezacordul. Imediat au sarit ca arsi chiar unii moderatori ai site-ului, spunandu-mi sa-mi vad de treaba mea...si ca e in interesul echipei sa fie pace. Corect, interesul echipei primeaza. Insa daca vrem sa privim spre viitor cu optimism, trebuie sa scapam de viermele numit Becali.
salut.
1. alternativele sunt putine si ma tem ca ating un prag pe care nu-l putem atinge: lege, credinta, s.a.m.d
2. Un miting poate fi facut, dar ce te faci daca nu-ti vin macar 5000 de oameni? Oamenii sunt schimbatori, interesele multe.....
3. Nu stiu ce pace ar fi facut liderii de galerie cu d-l Becali, dar aceasta nu va dura. Motivul? Liderii au fost lasati sa fie alaturi de echipa, dar d-l Becali uita ca acesti "ultrasi", "hahalere", "vagabonzi" mai au o MARE PROBLEMA: ei iubesc Steaua. Sincer si curat. De aceea razboiul va fi permanent pentru ca nimeni nu va accepta ca Steaua sa fie umilita si mai jos de locul 1.
4. Noi nu controlam liderii galeriei. Nu ne propunem asta si nici nu vrem sa fim perceputi ca atare. Nici nu stiu cata intelegere am putea primi. Exista vreo doi trei care pot intelege si cu care se poate colabora (sunt cei mai apropiati de Steaua).
In urma cu o saptamana am atras atentia asupra unei abordari gresite in protestul impotriva legii Dragomir (un serviciu gratuit facut) si au fost unii care PUR SI SIMPLU NU AU INTELES ca, in fapt, ii ajut si LE DAU DREPTATE tocmai la punctele pe care le contesta. Rezultatul? Am primit amenintari. Atunci vin si eu sa te intreb: cum poti sa speri ca vei convinge lumea sa faca ceva?
@ Latru degeaba
Da ne putem clasa pe locul 2 in grupa.Cu conditia ca UEFA sa le excluda din competitie pe Arsenal si pe Sevilla.
Sincer, despre partea cu protestul in strada am ceva retineri, daca se va intampla sa aiba loc, sigur vom avea parte de comentarii bine voitoare de felul- huliganii Stelei au iesit in strada.
O mana de huligani vor plecarea lui Gigi, derbedeii aia aduc neliniste in tabara Stelei inainte de meciul cu.....
Ca sa nu mai spun pe urma cum, seara o sa fie intervievat domnul George Becali la toate stirile, iar dupa prezent la toate televiziunile unde "va impartasi" primele impresii, 85% din cuvinte le stiti (derbedei, huligani, hahlere, betivi, homosexuali, atei, drogati, zdrente, mizerii umane, scursurile societatii) la acestea adaugandu-se o imensa doza de pupincurism (scuze de limaj dar asta e) din partea moderatorilor emisiunii.
Hai salut!
salut.
1. alternativele sunt putine si ma tem ca ating un prag pe care nu-l putem atinge: lege, credinta, s.a.m.d
2. Un miting poate fi facut, dar ce te faci daca nu-ti vin macar 5000 de oameni? Oamenii sunt schimbatori, interesele multe.....
3. Nu stiu ce pace ar fi facut liderii de galerie cu d-l Becali, dar aceasta nu va dura. Motivul? Liderii au fost lasati sa fie alaturi de echipa, dar d-l Becali uita ca acesti "ultrasi", "hahalere", "vagabonzi" mai au o MARE PROBLEMA: ei iubesc Steaua. Sincer si curat. De aceea razboiul va fi permanent pentru ca nimeni nu va accepta ca Steaua sa fie umilita si mai jos de locul 1.
4. Noi nu controlam liderii galeriei. Nu ne propunem asta si nici nu vrem sa fim perceputi ca atare. Nici nu stiu cata intelegere am putea primi. Exista vreo doi trei care pot intelege si cu care se poate colabora (sunt cei mai apropiati de Steaua).
In urma cu o saptamana am atras atentia asupra unei abordari gresite in protestul impotriva legii Dragomir (un serviciu gratuit facut) si au fost unii care PUR SI SIMPLU NU AU INTELES ca, in fapt, ii ajut si LE DAU DREPTATE tocmai la punctele pe care le contesta. Rezultatul? Am primit amenintari. Atunci vin si eu sa te intreb: cum poti sa speri ca vei convinge lumea sa faca ceva?
am priceput. Dumnezeu sa ajute Steaua, ca noi n-avem cum! saraca natie! sa-ti dea Dumnezeu ciobane, zile de trait ca ale lui Hagi in ultimele saptamani si ale mele in ultimii ani de cand ai aparut in Ghencea
Creka mai bine jucau jucatori de la Steaua 2 decat Mercenari care joaca pe salari si prime prea mari pentru c fac ei in teren.Parca jucau mai bine atunci cand aveau salari de 70-80 mii de dolari.Unde e Elton cu pase inteligente,unde e Thereau un adevarat atacant,unde sunt jucatori care chiar jucau fotbal???In afara de Zapata si Cristocea restu au venit ca nu aveau ceva mai bun de facut akasa.Unde e Dicanio care anul trecut ne-a facut sa credem ca suntem o adevarata forta in europa si ne-a facut sa ne gandim ca peste cativa ani Steaua o sa joace o finala de UCL.Acum e un jucator pe care unele echipe l-au vrut si erau gata sa dea 10 mil de euro, sa ajuns baiatu.
Cu
oriunde si oricand.
ma alatur si eu unei opinii de mai sus. cataline , chiar a venit momentul pentru AISS sa intreprinda ceva. un miting ar fi binevenit, in oras sau la '' palat''. trebuie sa iasa lumea in strada , altfel mi-e teama ca toti stelistii vom fi patati cu ''sangele'' Stelei . vom ramane in istorie alaturi de pilat din pont. hai sa iesim din starea noastra de romani '' mamaligari'' si sa facem ceva pentru club! sa facem ceva , orice!!!
AISS numara in clipa de fata putin peste 100 de membri cotizanti. E greu sa-si asume o astfel de responsabilitate nu datorita imensei responsabilitati ci din punct de vedere FIZIC/NUMERIC.
AISS a facut eforturi uriase ca sa faciliteze deplasarea a 2 autocare la Praga. Oameni ca Ovidiu SSK si alti doi trei au depus eforturi uriase (telefoane, confirmari, programari, contracte) pentru ca totul sa iasa bine. Aceasta asociatie va avea puterea sa faca doar peste vreo 5 ani ceea ce propui tu acum si DOAR cu o singura CONDITIE: sa existe o cultura a suporterului stelist (citeste, te rog, articolul "Concubinaj stelist") si sa adere la aceasta asociatie. Cu cat vor fi mai multi membri, cu atat aceasta organizatie va creste. Daca ne vom comporta asa cum au facut-o acei idioti dinamovisti cu acel om de la stadion, sau cum a facut-o "prietenul" care m-a amenintat acum doua saptamani NU AVEM NICIO SANSA. Vom fi niste retardati care ne meritam finantatorul....
Incurajam ca toti suporterii sa se inscrie in AISS, chiar si ULTRASII pentru ca interesele noastre nu vor intra in conflict niciodata. AISS functioneaza fara a-si propune sa schimbe in vreun fel viata "brigazilor". Exista o limita pe care ne-am stabilit-o si incercam sa strangem randurile intre stelisti si nicidecum subordonarea acestora.
AISS numara in clipa de fata putin peste 100 de membri cotizanti. E greu sa-si asume o astfel de responsabilitate nu datorita imensei responsabilitati ci din punct de vedere FIZIC/NUMERIC.
AISS a facut eforturi uriase ca sa faciliteze deplasarea a 2 autocare la Praga. Oameni ca Ovidiu SSK si alti doi trei au depus eforturi uriase (telefoane, confirmari, programari, contracte) pentru ca totul sa iasa bine. Aceasta asociatie va avea puterea sa faca doar peste vreo 5 ani ceea ce propui tu acum si DOAR cu o singura CONDITIE: sa existe o cultura a suporterului stelist (citeste, te rog, articolul "Concubinaj stelist") si sa adere la aceasta asociatie. Cu cat vor fi mai multi membri, cu atat aceasta organizatie va creste. Daca ne vom comporta asa cum au facut-o acei idioti dinamovisti cu acel om de la stadion, sau cum a facut-o "prietenul" care m-a amenintat acum doua saptamani NU AVEM NICIO SANSA. Vom fi niste retardati care ne meritam finantatorul....
Incurajam ca toti suporterii sa se inscrie in AISS, chiar si ULTRASII pentru ca interesele noastre nu vor intra in conflict niciodata. AISS functioneaza fara a-si propune sa schimbe in vreun fel viata "brigazilor". Exista o limita pe care ne-am stabilit-o si incercam sa strangem randurile intre stelisti si nicidecum subordonarea acestora.
ma gandeam ca fiind o organizatie legala va e mai usor sa obtineti aprobarea unui miting. nu pea stiu care este demersul in astfel de organizari. si cu toate ca am ajuns sa dispretuiesc caracterul acestui popor ( lenes, las, pervers....) sincer spun ca sper o strangere a randurilor din partea stelistilor adevarati. si ma gandesc la cel putin caeva mii. sau poate doar sper. eu as '' defila'' si alaturi de numai ''300'' da buni. individualist ce as putea face? sa ma invoiesc o zi de la servici , sa ma duc la primarie sa faca o ''cerere'' de autorizare a unui miting? sa lipesc afise pe pereti dupa care sa-mi mai iau o zi sa ma duc sa manifestez singur? nu cred. cu individualitati nu se rezolva nimic. clar. trebuie o organizatie, si voi sunteti singura pe care o stiu. daca nici voi nu aveti ce face.......e clar. ma duc la biserica si ma rog.
Asa e... AISS, hai sa facem ceva! Nu se mai poate! Miting, protest, pe strada, pe stadion, la palat, oriunde, numai sa ne miscam odata... nu rezolvam nimic nici daca stam cu mainile-n san!
Si cati oamenii crezi ca se vor strange la protest?Ma indoiesc ca multi.Plus de asta , orice am face , ciobanul nu pleaca , eu deja m-am impacat cu ideea.Desi ar trebui sa facem ceva , nici sa il lasam in voia sortii , pentru ca nu merita.Acest jeg distruge Steaua !
Becali esti o mizerie!!!!!!!!!!!
Pleaca fmm odata de la Steaua ca ne-ai distrus de tot!!!!
Mori nenorocitule!!!!