FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Paharul plin

«1235»
fcsteaua.ro22.09.2007 16:27

Este revoltator. Aceasta echipa nu este Steaua Bucuresti ci o adunare de "caracude" intrate abuziv si nejustificat pe teren pentru a bifa inca un meci in tricoul ros albastru. Daca anul trecut am scris ca jocul nostru sub comanda lui Olaroiu nu poate imbraca forme mai slabe pentru ca nu ar fi posibil, acum constientizez cat m-am inselat.

Fara indoiala ca antrenorul Pedrazzini este cel mai putin responsabil de acest joc. Poate sa vina Mourinho, poate sa vina Trapatoni si jocul echipei va arata la fel. Aceasta este Steaua lui Becali. O grupare debusolata, depersonalizata cu un jucator Nicolita care ar fi carat echipamentul si ghetele stelistilor din perioada 85-98 fara sa prinda macar vreun minut, cu un Iacob absolut absent si letargic si in fine cu un Ovidiu Petre pe langa care Falemi ar arata ca fotbalist de clasa mondiala.

S-a ajuns prea departe. Aceasta grupare sportiva nu poate emite pretentii nici la campionat, iar de Champions League nici nu trebuie pomenit. Nesimtirea unor jucatori este prea mare, nepasarea acestora creste odata cu sumele de bani pe care le primesc de la creatorul Haosului din Ghencea, iar cel din urma a reusit sa distruga un adevarat simbol, transformand un club glorios intr-o stanga cu Cioban Unic.

Este greu sa gasesti un jucator care sa primeasca o nota de trecere pentru meciul de astazi. Poate Cristocea si Zapata. Dica a fost turist pe teren avand o ocazie monumentala si ratand din doi metri, iar norocul nostru a tinut doar pe jumatate pentru ca numai Lovin a fost inlocuit. Daca vreun jucator al UTA-ei ne facea un serviciu si era mai precis si-n cazul lui Petre, puteam spera la mai mult. Nu se poate ca in 90 de minute sa nu poti sa schimbi doua trei pase in viteza. Nu este posibil ca aceasta adunatura de jucatori de fotbal sa nu fie in stare sa suteze la poarta sau sa aiba trei patru mari ocazii pe meci desi sunt platiti pentru asta. Nu mai am nici pretentii sa fie stelisti ci sa-si justifice macar salariile. Sa fie mercenari, dar sa-si respecte statutul de jucatori de fotbal. Unde sunt patrunderile pe centru? Mereu se afirma ca jocul modern presupune desfacerea jocului pe margini, dar eu sunt ferm convins ca marile echipe sunt acelea care reusesc sa verticalizeze prin centru atunci cand adversarii se apara bine. Nu se vad pasele printre, nu exista devieri, nu exista un' doiuri, nu exista finalizari din afara careului, nu exista goluri. Despre spectacol nu mai pomenesc.

Poarta adversa are alte intelesuri pentru ros albastrii, unele necunoscute pentru noi, iar suporterii Stelei si-au epuizat toata rabdarea. Este greu sa asisti la o astfel de transformare. De la o superechipa la o practicanta a antifotbalului, probabil una dintre cele mai urate echipe din prima Liga. Iar acest aspect nu se intampla de acum ci de multi ani, cand am avut ghinionul ca soldatul crestinatatii false sa ne dea tarcoale.

Jocul? Absolut infiorator. Scorul a fost deschis absolut nemuncit, absolut nemeritat. Un atlet care are nevoie de trei miscari pentru a controla o minge, urmand apoi s-o centreze si pierzand astfel timpi pretiosi, a avut norocul sa-i vina un balon perfect si a sutat. A urmat un alt mare noroc, pentru ca mingea a fost deviata de un fundas advers. 1-0 pentru Steaua, avantaj nemeritat pentru ca a venit din nimic.

Fara indoiala ca nici UTA nu a meritat sa egaleze, dar ajutata fiind de unul dintre cei mai slabi jucatori din lotul Stelei, a prins un penalty de toata frumusetea, dupa ce jucatorul nostru (?) a comis un hent de om care nu gandeste.

Poate sa vina si Zenga, poate sa vina Lacatus sau Protasov, poate sa vina Anceloti, Steaua nu va juca fotbal pentru ca problemele sunt complexe si tin de atmosfera. Dumnezeu fie cu noi si speram ca in nemarginita-I milostivenie ne va scapa de chinuri. Intr-o forma sau alta.

Forza Steaua!

fane_casieru22.09.2007 16:30

Mori ciobane...nu te mai suportam...ne-ai facut de ras si aici si in lume....intelege ca pentru noi nu esti decat o scursoare umana...lasa-ne...dute-n MM.

hypno22.09.2007 16:40

Revin la o propunere mai veche a mea: sa angajam un lunetist sa i-o deie in fata "palatului" ... tre trecut pe lista si Ov.Petre.

NU ma mai uit la meciurile Stelei, asta nu e Steaua. Asta e FC Oaia lu Becali...

Orice antrenor ar veni la Steaua nu va schimba nimica ... ciobanul s-a obisnuit deja sa fie el cel care face echipa cu sugestiile lui mirifice.

Pana nu pleaca Jiji nu se va rezolva nimica ... tot comenta la un moment dat ca Steaua are o valoare de piata de 150 de milioane. S-o vanda domle, sunt sigur ca, cu banii aia cumpara tot Parlamentu si nu-i mai tre voturi sa ajunga mare senator.

Sa dea al de sus, sa crape pe strada in fata palatului.

Forza Steaua !!! Moarte dusmanilor, ignorantilor si ipocritilor.

viostelistul22.09.2007 16:43

Ce mai e de comentat? Mie mi-a ramas doar credinta...credinta ca Dumnezeu ne va scapa de tot raul ce inconjoara Steaua. De la miliardarul din Pipera pana la rusinile de "fotbalisti" din lot. Sa ramana doar cine a demonstrat caracter in momentele grele. In rest...Forza Steaua!

bodanelu22.09.2007 16:44

salut Catalin,

articol excelent, nu am ce sa comentez. poate ai evidentiat prea putin "meritul" lu` Becali.

In rest respect suporterilor care au reusit sa reziste si nu au incurajat acesti jucatori... daca ii pot numi asa.

andyro22.09.2007 16:46

Mori ciobane !

Piece of Mind22.09.2007 16:52

CIOBANE,

Sa speram ca bunul Dumnezeu te va trimite finalmente acolo unde iti este locul, la PUSCARIE!

raul stelistu22.09.2007 16:54

Asa trist n-am mai fost demult,Steaua cade incet si sigur in prapastie,unii jucatori n-au valoare de Steaua(nu are rost sa-i enumar),altii is indolenti,ii doare la 'banana' ca oricum salariu merge,is uzati inainte de vreme.......................asa penibil n-am mai jucat demult.Parca is posedati ,parca or uitat sa joace fotbal.

Schilodul asta de ov Petre nu are ce cauta pe un teren de fotbal daramite la Steaua.Tiganu asta de Nicolita nu are creier nici cat o gaina,Lovin ii paralel cu viata,surdu asta nu cred ca aude ce i se spune,badoi parca joaca pentru milogi nu pentru noi................toate rebuturile au venit la Steaua in loc sa aducem 2-3 jucatori de valoare...............ce sa-i ceri unui retardat care nu a terminat liceul .

La urmatorul meci din templu vreau sa aud M.U.I.E Becali si la toti lingaii de langa el ,veri nepoti crapaati toti gunoaie fara scoala.

Cica a zis oieru ca-l aduce pe Lacatus......ar fi super.

FORZA Steaua

R.s.C.22.09.2007 16:55

Asa e!!! Trebuie luate masuri urgente, daca nu -DOAMNE FERESTE!!!- la jocul pe care il prestam ajungem nu in Champions League, ci in Liga a 2-a.In primul rand trebuie sa scapam de acel Nero al Stelei iar apoi "vedetele" noastre ar trebui sa stea etape bune pe banca sau chiar la Steaua II pana cand isi aduc aminte ca sunt platiti pentru a face performanta, in timp ce jucatorii devotati (gen ... sau ... -nici nu stiu care mai sunt devatati Stelei sau a unui om mort care apare pe bancnota de 1000 de dolari...) joaca cu sufletul.

Ajuta-ne Doamne sa scapam de capusa care de ani buni se hraneste de pe urma echipei...

FORZA Steaua!!!

FORZA Hagi!!! Multumim pentru ce ai facut pentru Steaua (P.S. si pentru ce ai facut pentru un anume copil care a fost la meciul de la Cluj care nu-si dorea nimic altceva decat semnatura sa - iti MULTUMESC personal)

FORZA ... sau ... !!!

^^^este vreun jucator pe care sa-l pun in urarea de mai sus? Daca da sa-mi ziceti si mie ca in afara de Zapata (FORZA ZAPATA) nu prea stiu...

AdrianUltras2522.09.2007 16:59

ajuta-ne Doamne!!!

scapa-ne de ciobanul acesta!!!!

omoara-l!!!

AdrianUltras2522.09.2007 17:07

Bostina,Thereau,Paraschiv,Elton

Steaua sigur nu avea nevoie de ei!

De Bostina clar nu avem nevoie!Ca doar avem destui jucatori de picior drept pe care ii poate pune Gigel pe stanga!

De Elton nu aveam nevoie pentru ca are ciobanul in ov Petre coordonatorul de joc perfect.plus ca e si inalt,lent si nici nu stie cu mingea spre deosebire de Elton care e rapid,tehnic,stie cu mingea dar mic

de Thereau nu aveam nevoie pentru ca are cine sa dea goluri.Goian de ce e pe teren?nu ca sa dea goluri?

ce sa caute Paraschiv la Steaua?

acelasi ov Petre e de 100000 de ori mai bun ca el

nu ati vazut ca Paraschiv muncea ca un sclav si recupera toate mingile. ov Petre nu se ocupa cu munca de jos fratilor ca e prea bun pentru asta.ov Petre e coordonator de joc

el nu recupereaza

el da pase in lateral sau in spate

el nu da pase pe culoare

el da pase lungi care ajung in aut de poarta

mori ciobane!!!!

p.s.

la Steaua nu e nevoide de mingicari straini ca Elton si Golanski

la Steaua e nevoie de panarame romanesti gen ov Petre sau badoi!!!!

mori ciobane!!!!!!

saphyrre22.09.2007 17:07
....nici nu stiu care mai sunt devatati Stelei sau a unui om mort care apare pe bancnota de 1000 de dolari...) joaca cu sufletul....

Bancnotele de $1000 au fost scoase din circulatie in 1969 de Nixon, totusi am inteles ideea.. pacat ca s-a ajuns aici, mai tineti minte acum un an-doi pe forum cati il aparau pe bkli?.... oare unde sunteti acum?!?!

http://en.wikipedia.org/wiki/Large_denomin...States_currency

alex_2122.09.2007 17:10

ar trebui sa facem un mars impotriva lu Gigi sa plece in MM de la echipa....ceva in genu marsului facut impotriva lui mitica.........MORI JAVRA...una dintre coregrafiile noastre io dedic lui Gigi....FORZA Steaua....da fara Gigi si cativa jucatori

Paulmsk22.09.2007 17:12

Ciobane pleaca in plm cu totu de la Steaua nu vezi ca nu esti dorit. Daca am ajuns sa ne chinuim si cu UTA pai, tu mai vrei sa batzi pe arsenal si pe sevilia.decat sa ne facem de ras in UCL mai bn nu ne mai calificam

alexmk1722.09.2007 17:13

E inadmisibil ca jucatorii sa lalaie mingea si la 0-0 sa se comporte absolut ca o echipa de pluton,de retrogradare!

Nu s-a vazut unul care sa alerge dupa minge cand iesea afara, sa o aduca mai repede in joc!

Trecea timpul si pe ei ii durea in pix! E inadmisibil ca la 0-0 sa joci cu pase inapoi! Pai cum draq sa dam gol!

Tin sa-l felicit pe Victoras pentru ca a marcat in BOTUL adversarului cu cotul si lui Ov. Petre pentru ca daca nu se sacrificasi nu punea mana pe minge, poate dadea Baciu sau Rada vreun autogol!

Ovidel a demonstrat rasa de fotbalist si a salvat un coleg de la un posibil moment jenant!

CE DRAQ CAUTA ASTA LA Steaua?? NU-I ASA CA A JUCAT CEAS, MAI JIGODIE IMPUTITA CARE TINE Steaua PRIZONIERA!

CHIAR NU VEDETI CA SUNTEM PE VREMEA COMUNISTILOR CAND NU MISCA NIMENI IN FRONT, IAR CEI CARE DEVENEAU POPULARI MASELOR ERAU MAZILITI! E ADEVARAT CA Elton NU STIA CU MINGEA SI NU FACEA SPECTACOL! DE AIA A FOST EXPEDIAT!

DACA OMUL ASTA NU ESTE MARTELIT, TERMINAT, BATUT IN GURA CU TOTI BODYGUARZII, NU MAI SCAPAM DE EL! TREBUIE EXTERMINAT, CU ORICE RISC!

PE RAHATUL ASTA DE PITIC, NU TREBUIE SA-L MAI PRINDA ANUL NOU LA Steaua! PAI A AJUNJS UNUL DE INALTIMEA LUI Elton SA NE TINA PRIZONIERI????

SA SE STRIGE IN Ghencea:

1. Gigi Becali, SA MOARA Gigi Becali!

2. Gigi Becali COMUNIST SARANTOC!

SI HUIDUIT IN CONTINUU SI INJURAT!

AICI E VORBA DE Steaua! DACA NU INTERVENIM NOI,ATUNCI NU ARE CINE SA O FACA!

ACUM E MOMENTUL! SA ALUNGAM NEMERNICUL!

CHIAR NU VEDETI CA A DISTRUS SIMBOLURI, JUCATORI SI ACUM DISTRUGE SI ECHIPA ASTA!

ASTA TREBUIE SA RASPUNDA IN FATA NOASTRA! NE KARTIM PE BANII LUI SI PE FAMILIA LUI!

STELISTI DE PRETUTINDENI UNITIVA!

SI CEI DIN DNA, PROCURATURA, ASA CORUPTI CUM SUNT, BAGATI-L LA PUSCARIE! CA DACA NU, IL BAGAM NOI IN PAMANT DIRECT!

PS: APROPO: ARSENAL IAR A DAT 5!

satmundi22.09.2007 17:13
Revin la o propunere mai veche a mea: sa angajam un lunetist sa i-o deie in fata "palatului" ... tre trecut pe lista si Ov.Petre.

NU ma mai uit la meciurile Stelei, asta nu e Steaua. Asta e FC Oaia lu Becali...

Orice antrenor ar veni la Steaua nu va schimba nimica ... ciobanul s-a obisnuit deja sa fie el cel care face echipa cu sugestiile lui mirifice.

Pana nu pleaca Jiji nu se va rezolva nimica ... tot comenta la un moment dat ca Steaua are o valoare de piata de 150 de milioane. S-o vanda domle, sunt sigur ca, cu banii aia cumpara tot Parlamentu si nu-i mai tre voturi sa ajunga mare senator.

Sa dea al de sus, sa crape pe strada in fata palatului.

Forza Steaua !!! Moarte dusmanilor, ignorantilor si ipocritilor.

e CLAR ca jijinio trebuie ALUNGAT din Ghencea,iar pentru asta ar trebui folosite toate mijloacele posibile,de la scandari de adio pe stadion,la poarta stadionului si pe unde mai e prins pana la accidente repetate,cum ar fi pietre care sa intre in contact cu maybach-ul si cu palatele sale si poate, cine stie? ...poate doamne acest cioban ipocrit va realiza ca aventura sa la Steaua s-a terminat si daca are macar 1mg de demnitate in el va lasa pe altcineva sa preia clubul, cineva care sa aprecieze culorile si ce inseamna ele pentru romani fular-campionii

steaua din chicago22.09.2007 17:15

Ce este de facut? Avem infectie si am tratat-o cu antibiotice (Olaroiu si Hagi) si nu a mers. Deci trebuie extractie. Simplu. Ov Petre si Lovin trebuiesc exclusi din lot, Dica trebuie vindut, Banel Nicolita amendat. Daca nu avem jucatori atunci putem apela la echipa de tineret spernate-oricum jucam cu un om in minus cind joaca ov Petre ori Lovin deci nu pierdem nimic ba mai mult cistigam un tinar ce s-ar putea sa nu mai aiba sansa vreodata sa joace pentru Steaua. Deci extractie acum ori gangrena devine cancer si se lasa cu busuioc.

AdrianUltras2522.09.2007 17:16

saphyrre

si eu l-am aparat atunci cand avea dreptate

cand a dat afara jucatori care nu erau de Steaua(paduret)

sau cand a scapat de Piturca

numai ca, exact cum a zis si Dorinel astazi, in acele vremuri la echipa era un becaliii mai bun!

cel de acum e un rau care nu poate fi descris in cuvinte!

Amapola22.09.2007 17:18

Jocul Stelei de astazi seamana mai degraba cu bambiliciul!Nu-mi pot da seama ce se intampla!Pentru prima oara in cei 24 de ani de cand sunt stelist,imi este rusine !Credeti-ma...sunt mahnit pana in adancul sufletului!E o drama pentru mine !Nu m-ai inteleg nimic!

AmuntBoy22.09.2007 17:21

Imi pare rau si de Ilie a ajuns sa fie penibil ca mai toata conducerea:

"Managerul din Ghencea, Adrian Ilie, rãmâne un optimist incurabil, parcã molipsit de la patronul sãu. Ilie este de pãrere cã Steaua este creștere și crede cã remiza de la Arad este un rezultat bun pentru Steaua: "În continuare cred cã Steaua este pe drumul bun. Am obtinut un rezultat bun aici. Eu cred ca arbitrul l-a eliminat greșit pe Iacob" a declarat oficialul stelist dupã ce echipa sa a remizat, scor 1-1, cu UTA."

Le reseau pansant22.09.2007 17:26

un mic copy-paste de pe alt topic cu cateva adaugiri.

Bai tata nu conteaza ca esti rezerva sau titular, tu trebuie sa joci, nu conteaza ca te baga in teren Hagi sau ciobanul, tu trebuie sa ai valoare si sa joci cu pasiune si daruire pentru echipa, nu intri sa faci figuratie, nu intri sa ii faci in ciuda la nu stiu cine, nu intrii si joci la misto. Lasa-ti draq o data porcaria cu-e o conspiratie a jucatorilor Stelei, nu joaca ei bine, se lasa ei sa piarda. De ce ar face una ca asta? pentru cine? inteleg cat era Hagi-jucau contra lui, dar acuma contra si in ciuda cui mai joaca ? hai sa va aud, pe super cunoscatorii de fotbal.

Vreti sa spuna ca isi da demisia? ca de luni pleaca? ca se apuca sa gaseasasca sponsor pentru echipa? asta asteptati mai? sa isi cera scuze? Nu amicilor, nu o sa faca never asta, doar o sa se arata si mai mandru, si mai vanitos, o sa ii desfiinteze si mai rau pe Hagi si pe unii jucatori, o sa inceapa iarasi cu militarismele si cu implicarea lui la club.

In toata mizeria asta daca vrem sa fim sinceri trebuie sa il implicam si pe Hagi, caci si el are o vina- faptul ca nu a stiut cum sa antreneze juctorii, ca l-a lasat pe cioban sa faca pe "der Komisar", ca nu a stiut cum sa isi apropie jucatorii, ca a fost mereu fericit cu echipa asta si cu jocul practicat de ea.

Aceiasi vina o avem si noi, avem vina pentru ca nu am stiut sa ii spunem si lui Hagi -asta nu este Steaua noastra, ca am crezut prosteste in ceva putred, in ceva ce avea sa se duca incet si sigur spre decadere si malign.

Avem vina ca ne-am amagit ani de lungul cu niste semi-performante (obtinute in mod mincinos unele), ca fabulam si idealizam fiecare schimbare minuscula ca pe o mare revolutie si ca un nou moment zero. Avem vina pentru ca reactionam cu sentimentalisme ieftine la niste lucruri cat se poate de rationale, ca facem din niste lucruri complet diferite un amestec din care nu mai intelegem nimc, din care iesim contrariati si fara nici un orizont.

draq22.09.2007 17:27

OAIA FALS CRESTINA AR TREBUI BELITA DE PIELE!!!!!ar trebui sa-i dam foc criminalului pentru ceea ce face din Steaua......IMPERTINENT ANALFABET SI RETARDAT MINTAL

AdrianUltras2522.09.2007 17:28

stiti ce au in comun Bostina,Thereau si Elton?

sunt jucatori care puteau decide singuri un meci

dar noi nu avem nevoie de astfel de jucatori

mai bine cu pilosii lui Piturca

ca doar piti e "antrenor mai mare ca mourinho"(citatul e de la becaliiii)

Cris0722.09.2007 17:29
Bostina,Thereau,Paraschiv,Elton

Steaua sigur nu avea nevoie de ei!

De Bostina clar nu avem nevoie!Ca doar avem destui jucatori de picior drept pe care ii poate pune Gigel pe stanga!

De Elton nu aveam nevoie pentru ca are ciobanul in ov Petre coordonatorul de joc perfect.plus ca e si inalt,lent si nici nu stie cu mingea spre deosebire de Elton care e rapid,tehnic,stie cu mingea dar mic

de Thereau nu aveam nevoie pentru ca are cine sa dea goluri.Goian de ce e pe teren?nu ca sa dea goluri?

ce sa caute Paraschiv la Steaua?

acelasi ov Petre e de 100000 de ori mai bun ca el

nu ati vazut ca Paraschiv muncea ca un sclav si recupera toate mingile. ov Petre nu se ocupa cu munca de jos fratilor ca e prea bun pentru asta.ov Petre e coordonator de joc

el nu recupereaza

el da pase in lateral sau in spate

el nu da pase pe culoare

el da pase lungi care ajung in aut de poarta

mori ciobane!!!!

p.s.

la Steaua nu e nevoide de mingicari straini ca Elton si Golanski

la Steaua e nevoie de panarame romanesti gen ov Petre sau badoi!!!!

mori ciobane!!!!!!

Ai perfecta dreptate!!! eu zic ca ar trebui ca toti suporteri sa protesteze la meciuri impotriva lu Gigi,poate o sai vina mintea la cap

AdrianUltras2522.09.2007 17:32

cris 07

noi protestam

el ne face vagabonti

si nonstelisti

si inchide stadionul

si il doare in cot

respect pentru fanii utei

ca au strigat numele lui Hagi

cred ca nu i-a cazut bine deloc acest lucru ciobanului

ca sa scapam de el trebuie sa il omoram!

«1235»