FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Paharul plin

«1345»
mihai_2024.09.2007 06:40

SUNT CU TOTUL DE ACORD CU VOI...Ovidiu Petre=MIZERIE,IAR Jiji SA PLECE,CRED CA DACA MECIUL CU Vaslui SE VA JUCA CU SPECTATORI Ovidiu Petre NU PREA AR AVEA CE CAUTA IN TEREN CA DE AMAR I-A FI VIATZA.

endorama24.09.2007 06:44

mai, sunteti nebuni? cum naiba ati votat 40% dintre voi ca il vreti pe ZeroOli inapoi in sondaj? sau a aranjat cineva sondajul pentru Oli asa cum ii aranja Becali meciurile pe sfarsit de campionat?

JDERUL24.09.2007 06:47

@Endorama

Mai mult ca sigur este ,,facatura.Daca nu,inseamna ca avem multi cu ,,doua fete"printre noi.

glow24.09.2007 06:49

Steaua ar trebui sa se gandeasca foarte serios la Cupa Romaniei, fiindca este singura competitie care, cred, ne poate asigura la anul' o prezenta in Cupele Europene. La campionat mi-am luat gandul, sanse infime. De ce va fi in CL mi-e frica sa vorbesc, sper sa luam macar un punct, mi-as dori 9 dar nu prea cred ca se va intampla. Steaua s-a dezichilibrat in momentul plecarii lui Paraschiv, el nu iesea in evidenta, dar se vede conta extrem de mult in joc.

Acum nu vad nicio iesire, decat SPERANTA !

Oare exista posibilitatea sa nu o mai vedem nici pe ea, speranta ?!?

Ca antrenor raman la parerea ca Protasov ar fi ideal, iar de la noi pentru. Steaua, ca si valoare si mentalitatea exceptionala este Razvan Lucescu, Laca l-as alege doar cu inima.

Deci, ramane doar sa vedem ce ne va rezerva acest sezon ... .

steag3

provincia roshalbastra24.09.2007 06:51

Ca idee, boicotul este bun dar nu chiar in forma lui maxima,de privare a jucatorilor de sustinerea suporterilor.Insa o atitudine ferma si antibecali va incepe,prin promulgarea ei pas cu pas si constant,sa isi arate roadele si poate il va face pe acest Dandanache contemporan sa inteleaga ca unitatea nu poate fi distrusa de bani.Fie ei cat de EURO si cat de multi.Ca va pica si se va duce iar la transhumantza este o chestiune de timp,pacat de ce distruge acest acerebral,gangav ,peltic si la limita intelectului cu aceast comportamnet de om fara minte.Insa Steaua asta inseamna :revenire mereu acolo unde ii este locul.Sus si la performanta.Iar asta vine cu ajutorul nostru,a suporterilor,prin atitudini ferme de protest nu prin cautare de vinovati prin polemici pe paginile forumului.Poate AISS ar trebui sa inceapa si in provincie anumite actiuni de discreditare a ciobanului.Pentru ca s-ar da mult de gandit acestui om de nimic si abia atunci unitatea celor ce SUNT STELISTI ar da roade.

Forza Steaua.

JDERUL24.09.2007 07:03

@

Dar noi cei din provincie ce pazim? Noi nu putem sa facem campanie anti oier?Ce sa faca AISS sa inceapa un turneu prin tara si sa vorbeasca in piete publice? NU .Noi toti trebuie sa convingem pe cei din jur ca oierul este infect.Si sa nu uitati un lucru.Totul depinde de modul in care este perceput fiecare dintre noi in opinia partenerilor de dialog.Deci,prestanta domnilor !

provincia roshalbastra24.09.2007 07:34

@

Dar noi cei din provincie ce pazim? Noi nu putem sa facem campanie anti oier?Ce sa faca AISS sa inceapa un turneu prin tara si sa vorbeasca in piete publice? NU .Noi toti trebuie sa convingem pe cei din jur ca oierul este infect.Si sa nu uitati un lucru.Totul depinde de modul in care este perceput fiecare dintre noi in opinia partenerilor de dialog.Deci,prestanta domnilor !

Spui foarte bine jderule in postul tau.Implicarea AISS va fi ca forma legala(nu mitinguri in piete publice:)) ,altfel spus prin ea NOI suporterii vom protesta legal, altfel banii acestui micnimic pot cumpara,din pacate,destui oameni in functii suficient de inalte sa stinga incercarile de protest impotriva denigrarii imaginii echipei de fotbal Steaua.Si atunci?Iar s-ar umfla in pene si ar spune ceva balbait de genul:cu mine va puneti voi mai?Cat priveste prestanta in dialog si prezentarea cu mandrie,decenta si deminitate ca suporter al echipei de fotbal Steaua este o conditie sine qva non prin care noi vom arata clasa in plus si diferenta fata de alti suporteri rosii sau visinii care prin provocari la dialoguri obscene si scandari neprincipiale(in care cadem destui stelisti din pacate)ne abat atentia de la ce este mai important acum:marasmul in care se zbate echipa si managementul defectuos.

In rest?Vom invinge pana la urma:)

Mereu stelist.!

greenyes24.09.2007 07:35

Ma uit la numarul comentariilor si ma simt putin ciudat. Cand era vorba de esecul lui Hagi dupa meciul cu echipa lui MM si Dan Petrescu erau peste 300 de comentarii. Acum cand se vorbeste despre BINELE SI VIITORUL Stelei nic. In Hagi au sarit sa dea cu laturi toti ........ care cica tin cu Steaua iar acum cand e vorba despre cancerul echipei iubite nimic!!!!!

Afara din Ghencea ....... nu merita mentionat!!! Afara din Ghencea cu toate oile lui!!!!!!!

il_scorpio24.09.2007 08:03
Alt dobitoc! Oare oamenii astia nu-si dau seama ca aceasta Cupa poate fi singura sansa la un trofeu anul asta? (ce aiurea, anul trecut vorbeam de exact acelasi lucru cu privire la trrofee, dar p la mijlocul returului). Si cu care rezerve o sa joace, cu cele 4 care au fost la meciul cu UTA?

Sunt perfect de acord cu tine, la fel in care jucam este aproape imposibil sa castigam campionatul si singura sansa sa iesim cat de cat rezonabil din anul asta ar fi luam cupa si sa ajungem in primavara europeana in UEFA(poate chiar sa trecem un tur, poate 2).

M-am saturat de 7 ani incoace sa vad cum maidanezii si crrapizii castiga cupa dupa cupa si noi stam si ne uitam ca bolanzii la ei.

Apoi nu cred ca Argaseala este principalul vinovat, nu cred ca ar fi luat el asa o decizie , cred ca handicapatul de oier vrea asa( adu-ti aminte in trecut de cate ori a declarat ca nu-l intereseaza cupa).

Totusi cu bacaul hai sa zicem ca trecem si asa, dar daca mai departe se merge cu aceasta strategie nu avem nici o sansa sa luam cupa si la sfarsitul anului o sa-l blestem iar pe Becali cand o sa vad cum iau cateii cupa.

potra24.09.2007 08:31

intamplator am vazut ieri meciul dintre Dunarea Tulcea si Sportul...parerea mea: Steaua in momentul de fata nici in Liga II nu are sansa sa iasa pe primul loc!!!! >:(

red_blue_ultras24.09.2007 08:43

Au aratat ca stiu sa joace fotbal , doar atunci cand vor!

Ps. Vezi Slavia-Steaua !

neli24.09.2007 11:13
Mai baieti protestele impotriva schizofrenicului il lasa rece !Este atat de nesimtit incat nu ii pasa.Trebuie lovit unde il doare cel mai tare.Stiti care este punctul nevralgic? MAICA-SA.Toate ,,urarile de bine si sanatate "trebuie indreptate spre ea.Sa vedeti cum ia foc !

multumesc de mesaj, ce ne facem ? se duc in jos baietii ii termina si pe ei ciobanul, ce facem ? baietii (fotbalistii) au nevoie de noi sunt sigura ca si ei sufera si le e frica de cioban, sa fim alaturi de ei .

alpopa24.09.2007 11:22

Nu boicotul meciurilor e solutia, ci prezenta cat mai masiva in tribune coroborata cu proteste neincetate, indiferent de scor si adversar, la adresa lui Becali ! Peluza Sud are niste cantece foarte sugestive in care subliniaza faptul ca NOI SUSTINEM Steaua, si nu conducatorii. Desigur, se poate scanda si mai "direct" :D

viostelistul24.09.2007 15:55

Comisia de Disciplina a FRF ne-a scutit de o eventuala suspendare si putem umple stadionul la meciul cu Vasluiul. Solutia nu e stadionul gol, nici vorba, trebuie sa fie cat mai multa lume pentru a-i arata miliardarului de doi lei (scuzati oximoronul!) ce inseamna Steaua cu adevarat si de ce este atat de iubita. Sambata avem si un meci extrem de dificil cu trupa lui Dorinel si e bine sa sprijinim cat putem echipa!!! Forza Steaua! Vinci Per Noi!

«1345»