FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare la Praga

«12345»
AmuntBoy11.09.2007 06:54

Astia inca nu au trecut pe Euro?

SSK11.09.2007 06:58

Nu.

Bogdan_AR11.09.2007 07:53
Nu.

Eu locuiesc in cehia ...daca aveti nevoie de orice fel de informatii sau ajutor aici in Cehia contactati-ma (b***@***).

Preturile sunt chiar mai mici decat in postul anterior.

Nu au euro, nu schimbati in centru in Praga bani la exchange(rata de schinb foarte proasta), cel mai bine la banci sau mai la periferie.

120.000 Rol = 100 Coroane ar fii cel mai bun exemplu rata.

Stadionul se afala relativ aproape de centru....deci cine vrea sa viziteze (si are ce !!!) poate sa o faca.

Eu aici am probleme cu biletele ...se pare ca toate pentru romani sunt deja in Bucuresti, daca stiti cum pot sa iau direct de la club lasati un post .

Deci daca vreti informatii in plus contactati-ma

Mereu Superiori !!!!!!

Bogdan_AR11.09.2007 09:19
Nu.

http://www.prague-hostels.cz/ - cazare ieftina in Praga , e in engleza .....majoritatea sunt in centru ...preturi de la 10-11-12 euro pe noapte.

Strahov hostel e langa stadion (200 m)

Sunt camere cu 5--6 sau mai multe paturi - e mai ieftin.

Zona centrala se numeste Praha 1 sau in engleza Prague 1

Stati in grupuri cat de cat organizate prin centru ( e un furnicar plin de turisti ) sa nu va pierdeti.

Hostel - nu sunt conditii cine stie ce ( camine sau cladiri transformate in camere de dormit 2,3,4,5,6 paturi sau mai multe)

dar sunt curate, doar pentru dormit ..Unele cu baie comuna altele au baie in camera

rezervarea lejer pe e-mail se rezolva.

Folositi pentru adresa si orientare in Praha pagina www.mapy.cz sa va faceti cat de cat o idee pe unde tre sa mergeti.

In centru se vb engleza in rest .....incercati.

bere - Pivo ...macar atat sa stiti :))

Spor

Forza Steaua

bodanelu11.09.2007 09:49
Hostel

nu mersi, am vazut filmele :))

legat de coroane euro etc. imi recomanzi sa vin cu euro din tara si sa schimb in coroane la o banca acolo?

habarnam8511.09.2007 10:35

1 coroana = 1leu si ceva ...adevarat in centru schimbul e foare mic..eu m-am ars...Cea mai buna bere e STARO BRNO...si cea mai ieftina :D...de vizitat ai ce vizita slava Domnului Praga e superba , timp sa aveti...Fetele din Cehia ...Multe Blonde si deseori dragute :) ...70% din populatia Cehiei sunt Atei...Pacat de bisericile si catedralele pe care le au ...

SSK11.09.2007 10:47

1 Coroana = 0,12 Lei.

Bogdan_AR11.09.2007 11:06
nu mersi, am vazut filmele :))

legat de coroane euro etc. imi recomanzi sa vin cu euro din tara si sa schimb in coroane la o banca acolo?

Cel mai bine e sa cumperi coroane din tara(mergi din banca in banca...har domnului avem destule)

Daca nu euro si schmbati la banca aici in cehia in coroane

1on11.09.2007 11:15

Ați aflat când e plecarea? Pe la ce orã. Mãcar orientativ (dimineața la 6, la 10, la amiazã)

SSK11.09.2007 11:17

In jur de ora 10.

AmuntBoy11.09.2007 12:49

filmul ala Hostel al lui Tarantino a fost facut in Cehia?

Eu voi cumpara cred ca 1500-2000 de coroane din Romania

@ Bogdan_AR

Ia zi ceva interesant de vizitat din centru , care nu vezi in multe locuri

Stadionul lui Sparta pe unde este? daca ala al lui Slavia este in centru

ms mult

energie0711.09.2007 13:53

Cine se ofera sa-mi cumpere si mie 2 bilete? Dureaza mai mult sa ajung din Baia Mare la Bucuresti decat sa ajung in Cehia. Se ofera cineva? Ne intalnim in Praga si fac cinste cu o bere.

Bogdan_AR11.09.2007 13:59
filmul ala Hostel al lui Tarantino a fost facut in Cehia?

Eu voi cumpara cred ca 1500-2000 de coroane din Romania

@ Bogdan_AR

Ia zi ceva interesant de vizitat din centru , care nu vezi in multe locuri

Stadionul lui Sparta pe unde este? daca ala al lui Slavia este in centru

ms mult

In centru tot este de vizitat ...nu o sa fie timp o zi sa vedeti tot......Stadionul nu e in centru ( e sus pe colina , zona Strahov) nici departe dar e bine sa va faceti din timp o ruta sa mergeti din centru la stadion ( www.mapy.cz pune-ti acolo adresa Diskaøská 100 - aici e Stadionul)

Aici aveti un link de la stadion la renumitul pod Carol pe harta puteti da click pe autobuze,tramvaie,etc... si vedeti care circula acolo :

http://www.mapy.cz/?query=route(fast,toll)...one@vizIds=none

Dar puteti si pe jos lejer prin parcul care se vede in stanga stadionului si intrebati de tzentrum (asa se pronunta).

Poate ajung si eu daca o sa am bilet si bem o bere

Mereu Superiori !!!

fane_casieru11.09.2007 15:03

@Bogdan_AR - nu se pot face plati si dupa card direct ?

Bogdan_AR11.09.2007 15:27
@Bogdan_AR - nu se pot face plati si dupa card direct ?

Peste tot se poate folosi cardul...doar in restaurante nu se foloseste des din motive ce tin de bunul simt (bacsis etc..)...in rest oriunde ...

floppy200111.09.2007 17:55

aveti idee daca au venit biletele la Ghencea? am inteles ca se cumpara din stadion de la T0! mersi

fularsteaua2

armanovici11.09.2007 19:24

@Bogdan

1.ce imi recomanzi sa iau daca vin singur pe aeroport la praga ?

2.ce transport e cel mai rentabil pentru a ajunge la stadion?

3.unde recomanzi sa ma cazez(30-40 euro buget)

iftode11.09.2007 22:06
@Bogdan

1.ce imi recomanzi sa iau daca vin singur pe aeroport la praga ?

2.ce transport e cel mai rentabil pentru a ajunge la stadion?

3.unde recomanzi sa ma cazez(30-40 euro buget)

am fost si eu acu vreo 2-3 ani la praga iar de la aeroport ia autobuzul e mai ieftin si face cam la fel la timp ca microbuzele care sunt mai scumpe..

centru e suberb, de vizitat, extraordinar, mancare ieftina si buna, bere la fel.. femei destul de frumoase, cazare nu stiu ca am avut ceva rezervat din tara..

extraordinara aceasta initiativa a asis, sunt sigur ca usor usor cu preturile astea chiar si 100€ pe deplasare, in curand o sa fie 50 de autocare nu 2..

inceputu e mai greu da e de laudat..

the_ace11.09.2007 22:32

frate te rog dami doua scaune sau stau in picioare nu conteaza maine vin in Ghencea sunt din provincie dar vin aproape la toate meciurile am reusit sa ma mut in buc vreau si yo 2 locuri va rog mult maine sunt de la 8 in Ghencea dak e nevoie sau la cat ziceti voi stau in picioare dak e nevoie mai lasane 2 locuri va rog mult S.R.F(Steaua'S REAL FANTIKS)

floppy200111.09.2007 23:42
aveti idee daca au venit biletele la Ghencea? am inteles ca se cumpara din stadion de la T0! mersi

fularsteaua2

am scris de la zero, imi cer scuze:) de la oficiala.. in fine.. stie cineva daca sunt biletele venite din cehia?

ultras_florin2012.09.2007 00:47

Daca este cererea atat de mare,de ce nu mai inchiriati alte autocare?Ar trebui sa se ia modelul celorlalte galerii bucurestene,unde numarul este nelimitat.In functie de numarul suporterilor se inchiriaza autocare.In primul rand este in beneficiul firmelor de transport sa transporte cat mai multi oameni.La 1800 de bilete ar fi pacat sa nu beneficieze mai multi suporteri de aceasta deplasare.Sper sa faceti ceva in aceasta privinta.

Bebe4ever12.09.2007 01:04

Asa cum s-a mai spus, este prima deplasare organizata de AISS. Nu putem avea pretentii ca totul sa fie perfect si sa multumeasca pe toata lumea, dar cu rabdare si in timp lucrurile vor decurge altfel.

Bogdan_AR12.09.2007 06:42
am scris de la zero, imi cer scuze:) de la oficiala.. in fine.. stie cineva daca sunt biletele venite din cehia?

Am inteles ca sunt 1800 de bilete....foarte curios daca o sa vina din tara 1800, aici suntem si noi cativa in Cehia care practic nu avem cum sa luam bilet din Praga in sectorul nostru pe stadion.

Daca poate careva intreba la club cum putem sa achizitionam si noi bilete......sau ne poate ajuta cu bilete aici ar fii extraordinar.

Mereu Superiori !!!

bodanelu12.09.2007 09:03

daca cineva gaseste coroane in tara, il rog sa anunte unde a gasit.

legat de autocare, sunt valcean si am circulat cu dacos-ul. sunt foarte confortabile si sunt aproape noi. problema e la soferi, sunt cam nebuni :D

George Stan12.09.2007 09:10
problema e la soferi, sunt cam nebuni :D

Oricum, in mod normal autocarele au limitare la 100-110

«12345»