FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare la Praga

«12345»
neaalecu06.09.2007 23:16

@1on

depinde cat de mult bei :)))

clubul pune la dispozitie autocare pentru deplasare? intreb pentru ca ma gandesc ca cele 2 autocare puse la dispozitie de AISS nu vor ajunge cererii suporterilor. eu unul ma gandesc sa merg pe cont propriu,sper sa fim cat mai multi.

lucius vorenus06.09.2007 23:47

Salut

In saptamana meciului de la Praga voi fi impreuna cu cativa prieteni intr-o excursie prin Elvetia. Chiar si asa tot intentionez sa dau o fuga pana la Praga in ziua meciului sa incurajez echipa. Intrebarea mea e: cum pot achizitiona un bilet la meci (sau mai multe, in cazul in care dorim sa venim mai multi) avand in vedere ca voi face deplasarea pe cont propriu?

Multumesc anticipat.

Opio07.09.2007 06:32

cam care ar fi traseu pana in praga? sa stiu daca putem sa venim si un grup din Cluj

SSK07.09.2007 06:52
Salut

In saptamana meciului de la Praga voi fi impreuna cu cativa prieteni intr-o excursie prin Elvetia. Chiar si asa tot intentionez sa dau o fuga pana la Praga in ziua meciului sa incurajez echipa. Intrebarea mea e: cum pot achizitiona un bilet la meci (sau mai multe, in cazul in care dorim sa venim mai multi) avand in vedere ca voi face deplasarea pe cont propriu?

Multumesc anticipat.

AISS nu procura bilete decat celor care merg in deplasarea organizata de noi. Ceilalti trebuie sa-si procure biletele direct de la club sau, eventual, din Cehia, desi ma indoiesc ca e posibil.

cam care ar fi traseu pana in praga? sa stiu daca putem sa venim si un grup din Cluj

Traseul nu e inca sigur, dar cel mai probabil va fi Bucuresti-Sibiu-Arad-Nadlac.

energie0707.09.2007 09:10
AISS nu procura bilete decat celor care merg in deplasarea organizata de noi. Ceilalti trebuie sa-si procure biletele direct de la club sau, eventual, din Cehia, desi ma indoiesc ca e posibil.

Traseul nu e inca sigur, dar cel mai probabil va fi Bucuresti-Sibiu-Arad-Nadlac.

Si cum luam legatura cu clubul ca ca ne procuram bilete? Asta fara a mai face un drum pana la Bucuresti.

ultras_florin2007.09.2007 09:23

Daca sosesc pe 15 in Bucuresti, nu este nici o sansa sa plec in deplasare la Praga?Doar pana pe 12 se pot face rezervari?Sunt din provincie si nu am cum sa sosesc mai repede.

Kustino07.09.2007 09:30

@ ultras florin20

Incearca sa ne trimiti banii prin posta impreuna cu datele tale personale.

Kustino07.09.2007 09:43

SSK07.09.2007 11:46
Daca sosesc pe 15 in Bucuresti, nu este nici o sansa sa plec in deplasare la Praga?Doar pana pe 12 se pot face rezervari?Sunt din provincie si nu am cum sa sosesc mai repede.

Suna la numarul afisat pe site pentru mai multe detalii.

cosminho07.09.2007 12:50

sa puna ciobanu la dispozitie un avion de Armata hercules... sau 2-3... ca oricum nici astea nu-s destule pentru cati suporteri are Steaua... peste 50-60% din populatia Romaniei e ROS-ALBASTRA!

fularsteau2

AdiM07.09.2007 13:08
sa puna ciobanu la dispozitie un avion de Armata hercules... sau 2-3... ca oricum nici astea nu-s destule pentru cati suporteri are Steaua... peste 50-60% din populatia Romaniei e ROS-ALBASTRA!

fularsteau2

ce tare! pacat totusi ca-s romani toti...

1on07.09.2007 13:29

Ați aflat ceva legat de asigurare?

Kustino07.09.2007 19:59

Asigurarea nu este obligatorie. Totusi este recomandat sa-ti faci, costa intre 20 si 30 RON, daca vrei sa-ti faci.

Azzido07.09.2007 23:09
Conducerea Stelei l-a mandatat pe team-managerul echipei, Marius Ianuli, pentru a se deplasa la Praga și pentru a stabilii ultimele detalii înainte de disputarea meciului dintre Slavia și Steaua din 19 septembrie. Clubul gazdã va pune la dispoziția Stelei aproximativ 1.800 de bilete. Acestea pot fi achiziționate de la tribuna oficialã a stadionului din Ghencea, prețul unui tichet fiind de 20 de euro.

sursa:gsp
neaalecu09.09.2007 17:38

cate bilete ne-au pus cehii la dispozitie?

Gezets09.09.2007 20:13
cate bilete ne-au pus cehii la dispozitie?

scrie mare acolo,1800..

phunkdoktor10.09.2007 13:23

foarte ok pretul, ma bucura aceasta initiativa, in ritmul asta pe viitor vor merge tot mai multi , mai ales ca la 20 de euro biletul, e mai ieftin decat la Bucuresti.

AmuntBoy10.09.2007 17:40

Am auzit ca sunt full autocarele

doar in 2 zile

floppy200110.09.2007 18:30

da, cica sunt pline. biletele n-au venit inca. nu se poate face o suplimentare cu un autocar? pentru ca vad un interes destul de mare si nu prea mai vad rostul bannerului si reclamei facute la excursia asta organiza daca 99% din cei care participa sunt cunoscuti. mi se pare cam putin 98 de persoane in 2 autocare la raportul de bilete disponibile - 1800..

bodanelu10.09.2007 18:31

AISS-ul plateste din propriul buzunar o parte din banii pentru aceasta deplasare. E prima deplasare, la inceput e greu, de accea sunt doar doua autocare.

SSK10.09.2007 20:10
da, cica sunt pline. biletele n-au venit inca. nu se poate face o suplimentare cu un autocar? pentru ca vad un interes destul de mare si nu prea mai vad rostul bannerului si reclamei facute la excursia asta organiza daca 99% din cei care participa sunt cunoscuti. mi se pare cam putin 98 de persoane in 2 autocare la raportul de bilete disponibile - 1800..

Nu sunt numai cunoscuti in autocare. Jumatate din cei 98 nu sunt membri SUD si si-au luat biletele sunand, rezervand si venind sa plateasca biletele. Nu e nevoie sa cunosti pe nimeni, e nevoie sa te agiti putin. Primii care s-au agitat, au prins locuri.

Din pacate, n-am stiut ca va fi o cerere atat de mare, altfel am fi rezervat mai multe autocare. Pe viitor, poate va iesi mai bine. Sa vedem cum iese acum.

bodanelu10.09.2007 20:26
Sa vedem cum iese acum.

bineeeee :)

baieti, anuntul a fost dat cu 3 zile inainte sa inceapa perioada de inscrieri. locuri putine, pretul mic, automat rezulta ca o sa fie cerere mare.

Ana-Maria10.09.2007 21:32

Nu vreau sa par rautacioasa, dar era clar din start ca lumea se va ingramadi si ca locurile nu sunt suficiente. Eu am prins loc, nu ma plang... Daca iese bine, sper ca se vor mai face deplasari de genul asta :biggrin:

bobo_PH10.09.2007 23:56

a-ti mai putea face rost de un autocar doua ......la acestea din urma AISS sa nu mai suporte nici o cheltuiala....lumea vrea sa vina la meci da le e sila sa caute mij de transport.....(DOAR O PARERE)

bobo_PH11.09.2007 05:11

PENTRU CEI INTERESATI ...

PRETURILE PRIN PRAGA STAU CAM ASA .....

1.POTI SA MANANCI F BINE CU 150-200 DE COROANE (MENIU COMPLET) ASTA LA PERIFERIE ....SI IN CENTRU PRETURILE AJUNG LA 400-600 (MENIU COMPLET) DE EVITAT CARTIERUL EVREIESC ....MANCARE PROASTA SI PRETURI care PAR LA PRIMA VEDERE ATRAGATOARE...DAR NU SE RENTEAZA

2.TRANSPORTUL IN COMUN ....ESTE DE PREFERABIL SA ITI IEI CARTELA DE 24 DE ORE VALABILA pentru ORICE TIP DE TRANSPORT...

3. BEREA.....FFFF BUNA..... ESTE DE LA 30-60 COROANE

4.CAZARE SE GASESTE SI LA 10 DA SI LA 20 D EURO

IN CONCLUZIE PRETURILE NU SUNT DELOC MARI ....CHIAR FOARTE CONVENABIL ..

APROPO ...DAK NU AVETI CARD care SA PERMITA PLATI IN STRAINATATE MAI BINE SCHIMBATI LEI SAU EUR DE ACASA .....SAU MACAR INTERESATI-VA DE CURS ......SE TRAG TEPE MARI LA SCHIMB ...MAI ALES IN CENTRU ....

1 COROANA = 1200-1300 LEI VECHI :D

«12345»