nu ma luati si pe mn in bagaje???
..glumeam..sper sa faceti o atmosfera superba acolo..Forza Steaua!!
nu ma luati si pe mn in bagaje???
..glumeam..sper sa faceti o atmosfera superba acolo..Forza Steaua!!
Sunt insotitoarea majora a unui minor. E adevarat ca in afara de procura de la parintii lui, mai trebuie si cazierul meu?
Nu cred, dar nu bag mana in foc. Trebuia sa-mi fi spus din timp treaba asta.
Nici noi n-am stiut, d-abia ieri la pranz am aflat... Am dat cuiva sa mi-l faca. Sper sa fie gata pana marti dimineata. Cam pe la cat se pleaca?
Nici noi n-am stiut, d-abia ieri la pranz am aflat... Am dat cuiva sa mi-l faca. Sper sa fie gata pana marti dimineata. Cam pe la cat se pleaca?
Informeaza-te bine sa nu ai surprize! Anul trecut eram in drum spre Lyon , la vama la Nadlac la-au intors pe un baiat pentru ca era minor si prietenul lui avea procura...ai mai trebuia inca ceva ...nu mai tin minte bine ce:(
Sunt insotitoarea majora a unui minor. E adevarat ca in afara de procura de la parintii lui, mai trebuie si cazierul meu?
Da, este adevarat ca iti trebuie si cazier.Stiu 100% asta, am intampinat problema asta acum 2 saptamani la iesire din tara!
Am dat datele mele cuiva, incearca sa-mi faca rost pana marti dimineata, cel tarziu. Daca nu reuseste, sa inteleg ca baiatul ar trebui sa ramana acasa? Mergem la risc sau la...spaga. Doar traim in Romania... :biggrin:
da, cazierul celui care il insoteste pe minor. Eu am venit acum putin timp din tara, si a trebuit sa bag o cinzeaca de euroi sa nu ne intoarca, jegosii dracului...
@ANA MARIA - sper sa se rezolve - altfel mergi la risc ?
Mergem la risc... Baiatul si-a platit locul si ii e greu sa renunte. In caz ca nu-mi iese cazierul pana marti, o sa cotizam pe la vama, alta solutie nu vad..
Mergem la risc... Baiatul si-a platit locul si ii e greu sa renunte. In caz ca nu-mi iese cazierul pana marti, o sa cotizam pe la vama, alta solutie nu vad..
Eu am iesit din tara acu' cativa ani, cand inca eram minor, neinsotit de parinti si de nimeni altcineva(deci, singur
), si nu am avut nicio problema. Doar procura notarizata de la parinti si bani(pe vremea aia trebuia sa demonstrezi la vama ca ai cel putin 100 de euro pe zi, sau daca aveai mai putin, trebuia sa ai cazare, masa, intretinere asigurata)
Persoana care a incercat sa ma ajute cu cazierul, n-a stiut ca se fac doar pe raza sectiei de politie de care apartii. In concluzie,a picat faza. Ma gandeam sa ma duc luni dimineata, sa fac cerere la Igp, sa mi-l dea pana marti la 8. Am vreo sansa?
Marti 9.30 Ghencea
Marti 9.30 Ghencea
Cand am adresat eu intrebarea nu se anuntase cand si de unde plecam...
PS. Am facut rost de cazier, am scapat de-o grija :biggrin:
e mai bine, asa ai scapat de surprize neplacute..
sthie cineva exact cam cate persoane pleak din bucuresthi?????cei de la N cu ce pleak?
Pentru cei interesati am un bilet la Slavia-Steaua la pretul original ,adik 20 de euro.Sunati luni pana in ora 7 seara la 0723548492
Este priza normala in autocar?
Pentru cei interesati am un bilet la Slavia-Steaua la pretul original ,adik 20 de euro.Sunati luni pana in ora 7 seara la 0723548492
Din pacate aceasta organizare din partea clubului ...mi-a lasat un gust amar (alte pretentii de la Adrian Ilie)... Site oficial ...ca si inexistent, la fel marketingul (slab spre foarte slab).Domnii de acolo ar trebui sa stie ca Steaua nu inseamna numai Bucresti, este mult mai mult decat atat.
vanzarea la distanta se poate face in mai multe moduri (online, agentie de ticketing, vanzare la stadion cu plata facuta in avans, sau de ce nu ... o persoana de la club, echipa vine cu cel putin o zi inainte)
Nu se poate , nu se vrea , etc.... ramane de discutat.. dar nu vom fii o echipa mare fara aceste aspecte NICIODATA.
Mereu Superiori !!!