FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete STEAUA - Rapid / Pachete pentru Liga Campionilor

«1234»
Stukha_steaua09.09.2007 00:10

Chestia e ca nu suntem obisnuiti cu astfel de preturi...daca ar fii fost mereu 30lei la peluze nu se mai plangea nimeni acum......

Si crede-ma ca asta cu absolventu de medicina nu e chiar asa........fiecare isi face banu dupa cum stie...cunosc proaspat absolvent de liceu care are 5 mil salariu,si e barman(putina munca).....da cum ai zis si u,lumea sigur isi permite.

Nesimtirea lui Jiji??Daca ai fii afacerist ai intelege sunt sigur..da stiu da nu e frumos sa iei cu atata nesimtire.......dar sunt 100% sigur ca majoritatea celor care se plang de preturi la fel ar fii facut in locul lui.

Ai cea mai buna calitate din Romania,nu mai comparati cu Alianz-Arena ca Steaua nu ajunge in CL asa cum o face Bayern si nu are performantele ei...

E ca si cu rosiile in piata....daca se vand mai multe(daca ai de unde) le dai mai ieftine...daca nu ai destule,le dai mai scumpe ca sa iti recuperezi investitia si ca sa ai de unde pune rasad sa faci mai multe la anul ;)

SebaSS11.09.2007 07:33
E rusinos, revoltator, e o nesimtire, o bataie de joc, refuz sa dau acesti bani si asa ar trebui sa faca toata lumea.

Refuz sa dau banii nu pentru ca nu-i am, ci pentru ca ma simt... furat

Refuz sa dau banii pentru ca in stadion ma ploua si... nici cu umbrela n-am voie!

Refuz sa dau banii pentru ca mi se baga pe gat ''la pachet''...daca plec din tara la celelalte meciuri, ce fac cu biletele d-le Turnicheala?

Refuz sa dau banii pentru ca accesul in stadion e mizerabil si greoi

Refuz sa dau banii pentru ca n-ai unde sa-ti parchezi masina

Refuz sa dau banii pentru ca n-ai voie sa bei o bere in fata stadionului

Refuz sa dau banii pentru ca jocul echipei nu justifica un pret asemanator cu al interului

Refuz sa dau banii pentru ca nivelul de trai nu justifica acest pret

Refuz sa dau banii pentru ca raportul calitate-pret-nivel de trai, este de departe jignitor si cu siguranta nemintalnit nicaieri in lume.

Refuz sa dau banii pentru ca nu vreau sa asist la un meci inconjurat de suporteri FIFA, curiosi, gura casca, becalieni, trendy-mondeni, basescu, columbeanu, spectatori la meci si prin ...viata.

Refuz sa dau banii pentru ca nu accept sa platesc aceiasi bani ca toti acesti neaveniti

Din acelasi motive refuz sa ma imbrac, sa-mi fac concediul si daca voi avea bani, sa-mi iau casa in aceasta groapa de mizerie, japca, oportunism si marlanie numita Romania.

P.S sunt unul care a preferat sa dea anul trecut 8 milioane ca sa vada pe Steaua la Kiev dar a refuzat sa dea 1.800.000 pentru sampion lig made in Ghencea.

PS.2 la Kiev biletele au fost intre 3 si 11 euro pentru conditii incomparabile: bere pana la poarta stadionului, acces super lejer, etc.

PS.3 incerc sa fiu prezent si la Praga dar in Ghencea este exclus

Bai "nea de la coada vacii pleaca in strainatate", taci dracului din gura si spala veceuri pe unde esti! Cu ce esti tu mai presus ca ai parasit tara in care te-a fatat cine te-a fatat? Esti un las! Nu mai vorbi limba asta caracteristica "unei gropi de mizerie, japca, oportunism si marlanie" pentru ca nu esti demn sa folosesti acesti grai. Oricum ne pare foarte bine ca nu o sa vii in Romania, locul unde vei fi cu siguranta furat. Adevarul e ca mai bine ii furi tu pe altii decat sa te fure ei pe tine...te simti mai implinit. Un frustrat, las, prefacut si fals ca tine ar trebui sa stie ca tara de origine nu se batjocoreaste, chiar daca a plecat dintr-o groapa de rahat. E usor sa stai cu mainile in san, pe stadioane facute de altii, pe civilizatie facuta tot de altii, pe net inventat tot de altii si sa arunci cu pietre in rahatul din care tu insuti esti facut. Sa-ti fie rusine!

Zici ca ai bani, dar ca te simti furat! Ca pretul biletelor nu corespunde cu nivelul de trai din Romania, da? Pe de alta parte zici ca refuzi sa mai faci orice in tara asta? Atunci explica-mi si mie de ce te raportezi tu la nivelul de trai din Romania?? Sa te raportezi la tara-ta adoptiva...

Nu iti place ca accesul pe stadion e greoi, nu iti convine ca te ploua pe stadion, esti indignat ca nu ai unde bea o bere si unde iti parca masina...Jocul echipei Steaua nu e pe gustul tau, Steaua nu merita banii pe bilete. Intrebare: cum de nu iti gasesti tu alta echipa pe care sa o sustii? ca nu e greu...e chiar mai usor de cat cand ai pleca din tara natala

Diagnostic: Lash paranoid, sufera de sindromul persecutiei; necesita de urgenta consult psihologic pentru nu a sfarsi la psihiatru!

PS: pentru Steaua trebuie sa invatam sa facem si sacrificii: economii din timp...nu totul mura in gura, MOCA cum vor unii.

Respect celor care nu isi uita Tara Mama!

FORZA Romania, FORZA Steaua

raul8713.09.2007 17:56

@SebaSS

BEI "TARANILOR" lasati omu in pace ca are dreptate ,nati vazut ca Jiji ne face....se mai lauda ca are si bani bagamias p.. in tot neamul lui ,sa lase si el pretul mai mic ,ca o sa castige din C.L. cel putin 10 mil. euro ,voi astia cu bani normal ca nu vi se pare mult ,dar alti munceste 1 luna s a ia si ei bilet la Steaua...in C.L... m.... Becali

Stukha_steaua14.09.2007 00:44

1 luna daca vrei sa stai la fotolii....

hai ma baieti de capitala,ce se intampla ca atunci cand derenjez cu ceva sariti repede la mine pe mess ca sunt de la tara...hai voi astia din capitala banoasa,de unde se pot face mai multe ca sa castigi bani,sariti si cu banu ca am vazut ce tupeu aveti...

Sper sa nu se inteleaga ca m-am referit la toti de pe aici,doar la cativa...

Bebe4ever14.09.2007 01:34
BEI "TARANILOR" lasati omu in pace ca are dreptate ,nati vazut ca Jiji ne face....se mai lauda ca are si bani bagamias p.. in tot neamul lui ,sa lase si el pretul mai mic ,ca o sa castige din C.L. cel putin 10 mil. euro ,voi astia cu bani normal ca nu vi se pare mult ,dar alti munceste 1 luna s a ia si ei bilet la Steaua...in C.L... m.... Becali

Da, e adevarat ca " alti munceste 1 luna sa ia si ei bilet " , dar nu comenteaza cand e vorba de Steaua. Stati frate acasa, ca nu va obliga nimeni sa veniti la meciuri. Invata sa respecti, daca vrei sa fi respectat.

«1234»