FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete STEAUA - Rapid / Pachete pentru Liga Campionilor

«1234»
iftode05.09.2007 23:39

preturile de Liga nu sunt mari, sunt exagerate..

ma gandesc la cei care stau in tara si castiga sa zicem 8 mil pe luna(un salariu bun, zic eu si rar), trenuie sa dea cel putin 2 mil pe bilete, asta inseamna 25% din salariu, nu stiu de unde bani..

spre ``norocul`` meu nu mai sunt in tara si imi permit acum sa dau 4 mil pe pachet sa vad Steaua in Liga..

prb e ca o sa vin tara prima data la meciu cu arsenal, obligat, dupa aceea trebuie sa vin in ziua meciului si sa lec a doua zi (deja am rezerbat bilete la avion, si am platit si parcarea la aeroport:), un mic sacrificiu din cauz caruia era sa iau ``bataie`` :)))

am si eu o intrebare: stiti pe cineva care nu poate sa mearga la meciu cu arsenal, si a cumpere pachet, pentru ca as mai avea nevoie, pentru cineva de inca 2 bilete la acest meci..

multumesc.. raspuns la n***@***

negociem..:))

Wally05.09.2007 23:48

@Iftode

Biletele nu s-au pus inca in vanzare. Se preconizeaza ca vor fi puse dupa meciul cu subpodarii...

iftode06.09.2007 00:33

Stiu ca inca nu s-au pus in vanzare dar am zis, ca poate isi face cineva deja planuri si poate am vreo sansa, deja cum am mai zis am preconizat sa iau 1 pachet pentru mine, dar as mai vrea 2 bilete la cel cu arsenal..

daca va faceti astfel de planuri..msg pls..

w3bmaster06.09.2007 01:30

2 mil daca si astia is ani atunci ce sa mai zic eu sper sa prind (ca toti se vaita dar iar o sa fie bataie pe bilete) ...

In fine inca suntem in evu mediu cand vine vorba sa platim pentru ceva .....

Stukha_steaua06.09.2007 04:30

Champions Leaue=>Preturi de Champions League

scurt si clar....nu vreti/nu aveti bani=>nu veniti

grea a dracului stratagema asta de mai sus nu??

SuperSteaua06.09.2007 07:50

CONCLUZIE: Sa se duca cine are bani, nu cine e stelist si raguseste la meciurile cu Pandurii...

Stukha_steaua06.09.2007 07:53

Ma ai dreptate dar asta este situata in plus nu cred eu ca nu se va canta ca lumea,sau ca vreunul care nu tine cu nicio echipa sau chiar care tine cu Dinamo ar da 2-3 milioane sa vada pe Steaua,adica nu stiu,eu unul n-as da nici 5mii de lei(vechi) ca sa vad pe Dinamo...

SuperSteaua06.09.2007 08:15
Ma ai dreptate dar asta este situata in plus nu cred eu ca nu se va canta ca lumea,sau ca vreunul care nu tine cu nicio echipa sau chiar care tine cu Dinamo ar da 2-3 milioane sa vada pe Steaua,adica nu stiu,eu unul n-as da nici 5mii de lei(vechi) ca sa vad pe Dinamo...

Anul trecut am avut pachet.

Au fost o gramada de non-stelisti care au venit sa vada Real sau Lyon, nu sa incurajeze Steaua.

Atmosfera de tribune mai urata ca in CL nu am mai vazut. Imi doream sa ajungem iar in UEFA.

Stukha_steaua06.09.2007 08:21

din pacate nu am fost acolo,dar la televizor s-a vazut frumos si f stilat...acum na...sigur tu stii mai bine.....

dar situatia cam asta este. :(

Sa le dea Dumezeu plamani celor care se duc,sa le dea Dumnezeu bani celor care vor sa se duca si sa dea Dumnezeu sa aibe dreptate regele si sa trecem de grupe...ca sa avem de ce sa facem tam-tam aici din cauza preturilor la bilete de dupa grupe....pfff.....sa vezi atunci

Jony_stelist06.09.2007 08:23
ca de vazut pe Steaua, mai bine stau acasa, nu joaca nimic si echipamentele le stiu. daca anul trecut am fost la meciurile cu real si Lyon ca la muzeu (sa ii vad p-aia), anul asta chiar nu stiu daca se merita. si e primul an dupa multi in care nu imi cumpar abonament

Pai bine mai suporterule patimas, tu te duci la meci sa iti vezi adversarii, doamne ce gandire, eu te sfatuiesc sa stai domne acasa ca daca nu jucam cu cineva important ce rost mai are sa vi :huh: .

Dc nu veniti pentru Steaua, aaaaaaaaa, scz acu am vazut ca esti de la tribuna 2, cum te-ai ostenit sa dai 2 mil pe abonament???????Nu pot sa cred, iti dai seama cate pungi de seminte luai :dry: .Ce au aia de la real si Lyon in plus fata de Steaua??

Oricum NU SE COMPARA meciul cu Rapid cu UCL, ce e aia UCL, o competitie in care se joaca numai pentru bani, cu Rapid si dinamu joci pentru tine, eu personal prefer sa pierdem cu 4-0 in toate meciurile, da sa ii batem pe jegosi cu 4-0.

Peferitor la pretiri, in UCL preturi mari, dar normale pentru UCL, iarasi o sa avem o gramada de samantari in peluze :wub: si la meciul cu jegosii, dc nu v-ati facut abonament 50 lei, acu o sa dati 15 cu Rapid, 15-20 cu dinamu, 5-10 cu Poli si Craiova ect

stelist_4_ever9006.09.2007 08:28

ba ce va vaitatzi atata...daca eratzi stelisti asa infocatzi cum va datzi mari pe aici pe forum trebuia sa strangetzi bani din timp si acuma nu mai aveatzi nici o problema. Dar cine se mai ducea la mare nu?! Acuma statzi acasa daca v-a trebuit mare sau mai stiu eu ce ;):P

onlySteaua06.09.2007 08:30

Ar trebui sa se inteleaga ca pentru cei din provincie o deplasare nu inseamna doar banii de bilet, la fel cum ar trebui sa se inteleaga ca nu toti au ocazia sa vina la toate meciurile din Liga si ca majoritatea nu prind bilete la peluze.

Nu va mai bateti cu mana pe piept cu fraze "doar vin pentru Steaua". Daca ar pune pretul asta la un meci din campionat (doar tot Steaua joaca si acolo), cate locuri ar mai fi ocupate? Participarea in Champions League nu implica neaparat si niste preturi aberante. La alegera lor ar fi trebuit sa se tina cont de conditiile oferite, dar si de nivelul de trai. Anul trecut de exemplu, Bayern-ul a avut preturi mai mici decat noi. Uitati-va cum arata si ce conditii ofera Allianz Arena in comparatie cu Ghencea. Sa nu mai pomenim de faptul ca Ahmetov la un meci cu Milanul a pus preturi derizorii doar pentru a putea veni toti suporterii, nu doar cei care-si permit. Sunt doar doua exemple si sunt convins ca nu sunt singurele. La noi, preturi de cinci stele, conditii de doua, patron... Ne jumuleste pe fata si voi nu vreti sa vedeti. Treaba voastra!

De un lucru sunt convins, atmosfera cu siguranta va fi de tot rahatul. Va fi plin de bisnitari si de copii de bani gata veniti la meci doar pentru ca-i "trendy" sa mergi la un meci de Champions League. Va fi plin de oameni care nu-s in stare sa spuna mai mult de 3-4 jucatori de la noi, dar care vor fi multumiti ca au vazut Arsenalul.

Spunea cineva inainte si avea mare dreptate, de la meciul cu Villareal, in Ghencea nu a mai fost niciun "iad". Din pacate!

stelist_4_ever9006.09.2007 09:00

eu nu vin tot din provincie ? Sacrifici peste sacrifici dar toate astea merita ca doar venim pentru Steaua nu pentru arsenal sevillia sau slavia...;).

dr.adrian906.09.2007 09:10

haideti ma nu va mai tot vaietati ca romanii au bani nu gluma.

in plus toti banii astia care ii dati tot in Steaua ii investiti. cate transferuri a facut Steaua anul asta nu are rost sa mai vorbesc despre suma. si nici Gigi nu gaseste banii pe garduri.

la iarna ii ia pe buhaescu si Stancu pe banii astia de bilete.

acum fotbalul e business pur( adica trafic de oameni legal)

pangica06.09.2007 09:55

Incredibil!Preturile biletelor pe Ghencea sunt mai scumpe decat pe san siro la meciurile lui Inter si Milan!Incredibil! sa platesti 30 de euro sa stai la peluza sa vezi o echipa care nu joaca nimic.Cu Urziceniul a avut un sut pe poarta!

Incredibil!Sa stai la cozi ore in sir sa iti dai jumate din salariul lunar.Parerea mea e ca trebuie sa fii un idiot,sau sa te dea banii afara din casa ca sa platesti banii astia.In conditiile actuale se ofera prea putin(joc prost,conditii de kkt in stadion,cozi infernale) si se cere enorm pe un bilet.

Eu personal castig 1000 de euro pe luna ,dar nu as da banii astia pe bilete.Mi se pare jaf la drumu mare.Cum e posibil sa platim mai mult ca la Milan, mai mult ca la Inter?E O RUSINE!!!

dar o sa se gaseasca destui fraieri

pangica06.09.2007 10:00

Dar jocul pe care il are acum Steaua este de Champion League?Dar conditiile oferite sunt de Champions League?In alte tari la C.L. se sta cate 5 ore la coada?

Alte echipe de C.L. ar trage tot un sut pe poarta intr-un meci cu Urziceniul?

Alte echipe ii au in teren pe incompetentii de Nesu,Baciu,Lovin,Ov.Petre,Nicolita,Neaga,Cernea..?

Stukha_steaua06.09.2007 10:28

una din marile greseli este ca ai categorisit o echipa dupa un meci sau mai multe.....orice echipa poate pierde la fel cum orice echipa poate castiga,am dreptate???

Cat despre conditii? chiar nu se v-a oprii lumea niciodata??s-a reparat mocirla,s-a adus tabela,chiar este cel mai frumos stadion don Romania.

Nesu,Baciu,Lovin,Ov.Petre,Nicolita,Neaga,Cernea..

Nesu...trece ce-i drept printr-o pasa mai proasta care sper sa nu se prelungeasca

Baciu...cu omu asta nu stiu ce ai,doar pentru ca nu il cheama Radoi sau Canavaro nu inseamna ca nu e bun....mie chiar mi se pare util acolo

Lovin...singurul care dupa meciul cu Boro a salutat numeroasa galerie romaneasca,de atunci respect total si chiar are evolutii constante

Ov.Petre...nu iese in evidenta ceea ce ma bucura,la postul care il joaca nici nu trebuie

Nicolita..."Ole,Ole,multumim tzigane" atat iti zic

Neaga...aq isi reintra in forma si cu viteza care a capatat-o se face iar mare

Cernea...extrem de util......

Eu zic ca merita sa dai acesti bani...bineinteles se putea pune o suma mai mica dar si asa tot merita,nu-ti vinzi apartamentul sa vezi pe Steaua 3 meciuri ci muncesti o luna si ai si bani de pachet la peluza si bani de seminte cu gramada(aviz amatorilor)

MadFroG06.09.2007 10:38
ba ce va vaitatzi atata...daca eratzi stelisti asa infocatzi cum va datzi mari pe aici pe forum trebuia sa strangetzi bani din timp si acuma nu mai aveatzi nici o problema. Dar cine se mai ducea la mare nu?! Acuma statzi acasa daca v-a trebuit mare sau mai stiu eu ce ;):P

Problema o reprezinta raportul calitate-pret care nu e deloc realist . La ceea ce jucam , nu ar trebui sa dam nicio suta de mii sa vedem o Stea chinuita si umilita asa cum ne-a obisnuit in ultimul an . O sa fac un efort financiar , dar sunt sigur ca nu se va merita . Nu vin in Ghencea sa vad parada modei la meciuri ,asa cum s-a intamplat anul trecut

Stukha_steaua06.09.2007 10:42

asa este domle....ba mai mult....ar trebui sa te plateasca Jiji ca sa vii la meci......ca doar na nu e calitate...

chiar ar trebui sa faca o chestie Jiji asta...sa puna cate 100 da euroooo sub fiecare scaun asta daca prevede vreun "suporter" ca Steaua v-a juca prost....

Jony_stelist06.09.2007 10:56

Bai ce *** va plangeti atat de preturile astea???

Sa facem un calcul simplu, de ex:un pachet de tigari...5 lei, un bilet la meciul cu Rapid 15 lei, foarte mult, nu mai fumezi 3 zile si gata.

Apoi o sticla de cola=5 lei si tigari 5 lei, adica 10 lei, pai sa zicem ca nu bei/fumezi de 10 lei pe zi, da intr-o luna de 210 lei sigur asa ca nu va mai plangeti .Nu mai fumati/beti(nu am pus o sticla de vin etc) 1 luna si vedeti Steaua si chiar o sa va faca bine :happy:

micodo06.09.2007 13:18

E rusinos, revoltator, e o nesimtire, o bataie de joc, refuz sa dau acesti bani si asa ar trebui sa faca toata lumea.

Refuz sa dau banii nu pentru ca nu-i am, ci pentru ca ma simt... furat

Refuz sa dau banii pentru ca in stadion ma ploua si... nici cu umbrela n-am voie!

Refuz sa dau banii pentru ca mi se baga pe gat ''la pachet''...daca plec din tara la celelalte meciuri, ce fac cu biletele d-le Turnicheala?

Refuz sa dau banii pentru ca accesul in stadion e mizerabil si greoi

Refuz sa dau banii pentru ca n-ai unde sa-ti parchezi masina

Refuz sa dau banii pentru ca n-ai voie sa bei o bere in fata stadionului

Refuz sa dau banii pentru ca jocul echipei nu justifica un pret asemanator cu al interului

Refuz sa dau banii pentru ca nivelul de trai nu justifica acest pret

Refuz sa dau banii pentru ca raportul calitate-pret-nivel de trai, este de departe jignitor si cu siguranta nemintalnit nicaieri in lume.

Refuz sa dau banii pentru ca nu vreau sa asist la un meci inconjurat de suporteri FIFA, curiosi, gura casca, becalieni, trendy-mondeni, basescu, columbeanu, spectatori la meci si prin ...viata.

Refuz sa dau banii pentru ca nu accept sa platesc aceiasi bani ca toti acesti neaveniti

Din acelasi motive refuz sa ma imbrac, sa-mi fac concediul si daca voi avea bani, sa-mi iau casa in aceasta groapa de mizerie, japca, oportunism si marlanie numita Romania.

P.S sunt unul care a preferat sa dea anul trecut 8 milioane ca sa vada pe Steaua la Kiev dar a refuzat sa dea 1.800.000 pentru sampion lig made in Ghencea.

PS.2 la Kiev biletele au fost intre 3 si 11 euro pentru conditii incomparabile: bere pana la poarta stadionului, acces super lejer, etc.

PS.3 incerc sa fiu prezent si la Praga dar in Ghencea este exclus

lucvald-190206.09.2007 17:25

@micodo

Respect !

probabil in afara de meciul cu Arsenal....o sa servesc doar deplasarile....desi o sa-mi dea bugetul peste cap pentru vreo 3-4 luni.....

DAR , NERITA PANA LA ULTIMUL CENT !!!!!!!!!!

s_and8906.09.2007 19:53

Anul trecut mi-am luat pachetul de CL si bilet la meciul cu Sevilla din UEFA. Impreuna au costat cat pachetul de anul acesta. Nu mi se pare corect. Au vazut ca lumea cumpara bilete si le-au marit pretul stiind ca o sa se vanda. Becali ma dezgusta atat de mult incat eu unul nu mai vin la stadion. N-as suporta cu gandul ca banii care ii dau pe bilete sa ajunga in buzunarul lui.

Stukha_steaua06.09.2007 22:26

fii serios...ai divagat in n-spe mii de subpuncte cand defapt erau doar 2 conditiile si nivelul de trai...

dar "Refuz sa dau banii pentru ca nu accept sa platesc aceiasi bani ca toti acesti neaveniti" aici jignesti multa lume care face un efort sa vina sa vada pe Steaua

Hai mai baieti ce naiba inseamna 2 milioane???daca te duci intr-o seara la un bar(nu club) si ai un pic de vointa i-ai spart pe toti.....2 milioane inseamna cam 4-5 zile de munca in constructii,asta daca te si pricepi,ca aici e defapt problema..ca lumea bazaie ca n-are bani dar habar nu au sa faca ceva(orice) de aici vine mentalitatea plangacioasa care reiese si acum la fixarea acestor preturi zic eu accesibile.....adica eu as munci 5 zile sa vad toate meciurile

onlySteaua07.09.2007 04:58

Doua milioane reprezinta cam jumatate din salariul unui proaspat absolvent de medicina (exemplele ar putea continua).

Intelege, nu-i vorba ca lumea nu-si permite (desi multi chiar sunt in situatia asta), e vorba doar ca ciobanul profita cu o nesimtire extraordinara de numele Stelei. Si asta pe umerii nostri, ai "derbedeilor".

"sHefii" de galerie au si ei "meritul" lor. Atat timp cat li se par niste preturi ok.....

«1234»