Daca toate biletele pentru cele 3 meciuri din grupe se vor vinde atunci totalul incasarilor va ajunge la aprox 9,1 milioane ron = 2,7 milioane euro. Sa mai zica Jiji ca e SINGURUL care sustine clubul asta ...
Daca toate biletele pentru cele 3 meciuri din grupe se vor vinde atunci totalul incasarilor va ajunge la aprox 9,1 milioane ron = 2,7 milioane euro. Sa mai zica Jiji ca e SINGURUL care sustine clubul asta ...
Anul trecut am avut abonament si am luat si "pachetul". Mi s-au parut preturile mari, dar am zis ca e CL si merita. Anul asta nu am abonament si oricum nu as fi putut veni la jumatate dintre meciuri, dar ce nu inteleg eu e cum se justifica aceasta marire de preturi. Sa fie vorba de anul care urmeaza, un an electoral? Chiar asa, sta Gigi in banii suporterilor sau, ma rog, ai "huliganilor", cum ii numea acum citeva luni? Ciudat... Chiar nu inteleg. Oricum, daca e sa calculam sumele frumoase incasate de cioban cu Liga si sumele cheltuite cu Steaua, vom vedea ca omul chiar face avere cu clubul asta. Si sa nu aud de "investitii"...
Nu comentez pretul biletelor, fiecare club are propriul management...fierace vrea sa castige mai mult.
Dar, hai sa va amintesc de o vorba spusa de patronul nostru drag: "Daca ma supar nu va mai primesc in Ghencea, ca asta e casa mea"
Pai daca e casa ta si ne primesti cand vrei tu, lasa intrarea libera la meciuri..si cand ai chef ne lasi pe stadion, cand nu ai chef nu ne lasi!
Anul trecut, Becali a castigat din 3 meciuri in CL aprox 3 mil E, exclusiv de pe urma vanzarii biletelor. Anul asta probabil va castiga 4 mil E. Si uite cum in 2 ani, acest patron castiga de pe urma noastra 6-7 mil E...dar ne ameninta ca ne lasa pe stadion cand vrea el.
In alta ordine de idei, cred ca datorita acestui om, acestei scursuri, Steaua isi pierde din spirit, suflet, istorie...si chiar din suporteri.
Dar..poate...din cauza pasivitatii noastre, ne meritam soarta!
Biletele nu sunt scumpe, sunt enorm de scumpe !
Si se va intampla la fel ca si anul trecut, unde suporterii adevarati au stat acasa pentru ca nu si-au permis sa cumpere bilete, iar toti baietii de bani gata au umplut stadionul. Vai de capul lor saracii, anul trecut la meciurile cu Real si Lyon erau unii care erau pentru prima oara in Ghencea! E inadmisibil ce se intampa!!! Iar o sa fie o atmosefera de rahat...
Steaua trebuie incurajata de suporterii adevarati care stiu sa cante stiu sa urle stiu sa faca in Ghencea o atmosfera infernal pentru adversari....Apropo de cand nu am mai vazut atmosfera asta??? Cred ca de la meciul cu Villareal (pe bune)!
Imi pare rau, sincer rau, mi se rupe sufletul ca Steaua nu e incurajata asa cum ar trebui, in afara de 5-6000 din peluza atat, restul vin ca la spectacol...trist!
Si revenind la biletele...enorm de scumpe, mai ales ca la cum joaca echipa mai mult ca sigur ca o sa vedem ceea ce am vazut si anul trecut: infrangeri la scor!!! Va spun ca si cu Slavia Praga o sa fie foarte greu. Echipa nu joaca nimic....daca nu schimbam ceva nu prindem nici UEFA...
Lupta Seaua!!! M..e ciobanule!!!
4 mil la T2 nu mi separe exagerat pentru 3 meciuri in Cl... ideea e ca nu am ce sa vad... pe sevilla ii stiu de anul trecut, slavia nu e "atractiva", poate doar copiii de la arsenal... ca de vazut pe Steaua, mai bine stau acasa, nu joaca nimic si echipamentele le stiu. daca anul trecut am fost la meciurile cu real si Lyon ca la muzeu (sa ii vad p-aia), anul asta chiar nu stiu daca se merita. si e primul an dupa multi in care nu imi cumpar abonament (de cand am auzit ca vine Hagi am decis asta)... in alta ordine de idei, daca Walter se duce la Dinamo (vezi prosport) se duce si ultima speranta la titlu anul asta... pacat
Bine cã-i mãrește lu mamaia pensia.
Preturi tampite...prea mari!!! Iar eu nu zic asta in ideea ca vezi draga doamne "pe cine vad anul asta de banii astia?" Pentru ca eu, daca e sa vin ... vin sa vad si sa sustin Steaua! Nu ma int cu cine joaca..!
Si totusi..sa imi explice si mie cineva...cum ar putea un suporter din provincie sa participe la cele 3 meciuri cu asemenea preturi?!?! Nu ma intelegeti gresit...as fi dispus sa platesc pachetul...insa cu cele 3 deplasari intr-o toamna la Bucuresti cum ramane? Sunt din Iasi apropo...deci numai drumul m-ar costa inca 3 milioane...plus cazare...plus mancare...plus pachet la tribuna II sa zicem...m-ar ajunge in jur de 12 milioane max...oare chiar e normal? Pentru nivelul de la noi?
Din pacate voi fi nevoit sa privesc meciul la TV...si sa sper ca se califica in primavara pentru a putea vedea si eu macar un meci...!
Pana atunci...FORZZA Steaua ... si multa bft
PS: Tin sa precizez ca nu sunt deloc genul de suporter "samantar" din provincie...nici eu si nici tovarasii cu care intentionam sa vin...! Desi recunosc pe drept ca nu as fi stat la niciuna din peluze...nici nu as fi mers ca la teatru...si as fi incurajat echipa si la bine si la rau...asa cum am facut mereu ... atat in templu..pe Lia Manoliu...cat si la Iasi..(cand a fost cazul)
@Ovidiu: Împacã-te cu încã 2 prieteni și luați un singur pachet. Tu te duci la 1 meci, ceilalți 2 la celelalte.
Pai se poate...nu's f bine informat din punctul asta de vedere...nu e pe baza de buletin? Sau ceva de genu?
Ms pentru info ![]()
Este interzisa citarea in intregima a postului anterior. Citeste regulamentul.
4 mil la T2 nu mi separe exagerat pentru 3 meciuri in Cl... ideea e ca nu am ce sa vad... pe sevilla ii stiu de anul trecut, slavia nu e "atractiva", poate doar copiii de la arsenal...
pey cam asta e faza...mie mi se par exagerat de scumpe nu pentru ca au depasit pretul celor de anul trecut dar echipele nu se compara, exceptand arsenal.... sincer acum. oricum sper ca o sa fac rost de bani...cine ma imprumuta pana la salariu?
))
Preturi mari,foarte mari mai ales pentru suporterii adevarati din provincie!Dar...ce sa faci o sa facem imprumuturi la banci si tot o sa fim acolo sa sustinem echipa!
Forza Steaua!
Pentru un bugetar ne-econom ca mine preturile-s groaznice. Sper totusi sa ajung la macar 2 meciuri.
Eu nu va inteleg pe cei care veniti la meci doar ca sa vedeti Sevilla sau Arsenal. Daca tot nu veniti pentru Steaua si ca sa incurajati echipa, stati frate acasa, ca's biletele mai ieftine si nu mai plangeti pe forum ca's preturile mari.
Scumpe biletele mai ales pentru noi cei din provincie care probabil ca dak vrem sa venim trebuie sa cumparam si intreg pachetul pentru ca o sa mai ramana putine bilete la sfarsit pentru fiecare meci in parte. Io personal aveam de gand sa merg doar la meciurile cu Arsenal si Slavia , dar situatia pare cam complicata.
Eu nu va inteleg pe cei care veniti la meci doar ca sa vedeti Sevilla sau Arsenal......
noi venim pentru Steaua, logic...dar incercam sa gasim o justificare a preturilor. adica eu inteleg de ce pretul la un meci cu Pandurii costa 30 de mii si la un meci cu Dinamo 100-150 (am dat un exemplu). dar daca e sa facem o comparatie intre grupa de anul trecut si cea de acum...preturile nu se justifica.
asta e raspunsul meu la supararea ta. nu de alta dar ma simt cu musca pe caciula ca si eu "m-am plans" mai sus.... . inca o data, vorbesc in numele meu si a celor care au gandit la fel.
sant posesor de abonament, insa nu vreau sa-mi iau pachet.
inaintea fiecarui meci din Liga se vor vinde bilete separat pentru abonati?
multumesc.
Prietenilor.. numai urlati si plangetzi pe acest forum .. ca nu are sens .
Pe cine tzine buzunaru` merge la meci .. pe cine nu .. il vede la TV.
Astea sunt priturile si afara .30 de euro cel mai ieftin . Totusi jucam in UCL nu in UEFA ca alti [ :tongue: ]
In rest toate cele bune
.
ce ironie la mine...am ab da nu-s in tara in duminica aia(( si chiar asteptam meciu asta
Frate, da' de ce ma iei peste picior?
@potra
N-am generalizat si scuze daca te-ai simtit bagat in categoria de care aminteam. Dar am citit atatea comentarii de genu' : " sa dau atatia bani ca sa vad Steaua umilita " sau " anul trecut erau mai ieftine si au venit echipe mai tari decat Slavia "... incat mi se face scarba de mentalitatea unora. Pai vii frate la meci pentru Steaua, nu pentru Sevilla sau Arsenal, vii indiferent de rezultat, sa-ti incurajezi echipa, sa faci atmosfera... E adevarat ca nu ne dau banii afara din casa, ca fiecare are problemele lui... dar cred ca daca cineva vrea intr-adevar sa fie prezent face mici eforturi si isi cumpara bilete.
@ bebe4ever
nu-i problema...eu doar m-am explicat pentru ca am vazut mai multi care au aceeasi parere ca si tine. si pe de alta parte ai si u dreptate...daca vrei sa dai bine, daca nu nu si gata.
dar acum spune si tu....chiar ti se pare ca astea sunt niste preturi pentru nivelul nostru de trai? mai ales ca nu se justifica, ca daca ar avea vreo motivatie....taci si dai
si cu ocazia asta raspund si cuiva care mai sus spunea ca asa e si in Europa: 30EURO minim (desi daca stau sa ma gandesc 30 euro= aprox 1 milion nu 2)...exista o serie de comparatii care ne cam scot inferiori tarilor din Europa (situatiile financiare, stadioanele care nu se compara, acolo dai intadevar 30 de euro dar intri tot pe un stadion ca Ghencea?, si multe altele)....asa ca nu vad de ce ar trebui sa avem si noi preturi de Europa.....
N-am afirmat ca's de acord cu preturile, dar stiu ca in viata cand iti doresti ceva cu adevarat faci sacrificii. Cine vrea bine , cine nu si mai bine.. nu ii obliga nimeni sa-si ia bilete, dar nu vad rostul injuraturilor la adresa clubului si a celor de acolo, atata timp cat nu-ti baga nimeni mana in buzunar cu forta. De bautura, tigari si alte chestii, n-am auzit pe nimeni sa se planga ca's prea scumpe... hai sa fim seriosi!!!
Frate, da' de ce ma iei peste picior?
ce-ai ma? cine te ia peste picior....crezi ca esti singuru care depasete granitele tarii? ma duk o sapt in turcia daca chiar vrei sa stii si ziceam ca regret ca nu o sa fiu la Steaua-Rapid
Credeam ca e o ironie la adresa mea pentru ca si eu plec 10 zile si nu sunt duminica in tara :laugh:
pretzuri bune
) nu va mai plangetzi
Iar incepeti cu preturile
Of romanii astia
In fine preturi ok asa e in LC
Forza Steaua