FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Infrangere de vacanta?

«1234»
vanfootball04.09.2007 07:36
aparent nu citesti ziarele deloc.... chiar n-are sens sa-ti mai citesc comentariile in cazul asta...

s-a scris clar la vremea aia ceea ce am zis eu mai sus. ce crezi ca ma apuc sa inventez povesti?

Hai nu ma lua cu prostii jenante! Nu i-a spus niciodata lui Becali sa-l vanda pe Thereau. Minti de ingheata apele!

greenyes04.09.2007 18:59
il pun pe Ienei presedinte si pe Lacatus director tehnic, iar pe Iovan antrenor principal. Si Steaua incepe sa presteze un joc defensiv sub conducerea lui Iovan, castigam dar fara convingere, fara faza spectaculoase.

Cand Steaua o sa aiba organizarea asta cu siguranta si jucatorii or sa fie de alta valoare nu ca majoritatea celor care alcatuiesc lotul actual al echipei. Imi este impsosibil sa gandesc ca nea Imi l ar tine pe Lovin la Steaua si toti antifotbalistii care activeaza la Steaua, sau ca ar lasa Steaua fara mijlocasi ofesnivi, impsobil. Steaua in componenta imaginata de tine si fara mijlocasi ofensivi este ca desertul fara soare, ca viata fara aer. Si poate si mai rau, cu asemenea oameni facand parte din echipa Stelei iar ei sa se comporte ca si cum Steaua nici nu a existat ar si si mai si, inseamna ca din ziua respectiva putem sa bem acid clorhidric ca pe apa.

vanfootball04.09.2007 20:07

De unde stii tu toate astea? Iovan a lucrat mult cu Piturca, Piturca juca la mijloc cu Paraschiv si Falemi, de multe ori. Poate antrenorul Iovan ar avea aceleasi deprinderi. Intrebarea ramane, te rog sa nu o mai eviti. Asa cum Hagi ii baga pe Lovin si Petre, asa ar putea face si alt antrenor, stelist vitezist. Iti reamintesc faptul ca Ienei l-a titularizat pe Duro, un jucator mult sub Lovin, apropos de "nu l-ar tine pe Lovin". Asadar, vreau raspuns la intrebarea mea. Fara ocolisuri, te rog!

endorama04.09.2007 22:00
Hai nu ma lua cu prostii jenante! Nu i-a spus niciodata lui Becali sa-l vanda pe Thereau. Minti de ingheata apele!

n-am zis bai desteptule ca i-a spus Hagi lui Becali sa-l vanda pe Thereau. a zis ca poate sa-i dea drumul ca are suficienti atacanti in lot - si chiar daca asta parea corect la prima vedere, pana la urma s-a ajuns la concluzia ca avem nevoie de un atacant si l-am adus pe Zaharia.

in fine no, n-are nici un sens sa ma mai cert cu tine ca nu esti suficient de inteligent incat sa poti oferi argumente pentru afirmatiile tale - cu exceptia negarii lucrurilor care nu-ti convin...

si apropos, nu demult imi ziceai ca nu ma pricep la fotbal cand ziceam ca Hagi n-are valoare. duminica mesajele tale parca erau facute cu copy paste dupa mesajele pe care le scriam eu acum vreo 2-3 saptamani.... vai de capul tau....

vanfootball04.09.2007 22:29

"Becali l-a lasat imediat sa plece pe Thereau la sugestia lui Hagi care a zis ca nu are nevoie de el ca e acoperit pe postul de atacant."

Asta e scrisa de tine, "bai desteptule"(ca sa parafrazez un clasic in viata). Vreau sa-mi arati de unde ai aflat tu de sugestia lui Hagi. Foarte multe articole din ziare le-ai interpretat cum a vrut desteptaciunea ta din tartacuta, la fel si acum. Arata-mi unde l-a "sugestionat Hagi pe Becali!

Ce argument sa-ti dau atunci cand spui o minciuna, decat "minti"? Ce alte argumente sa-ti aduc, daca tu spui ceva si nu probezi afirmatiile?

Si "bai desteptule", iar vorbesti prostii si interpretezi cum vor muschii tai. Cand ti-am zis eu ca nu te pricepi la fotbal pentru ca spui de Hagi ca nu e antrenor bun? Sigur au fost in acelasi context sau iar te joci de-a aranjatul vorbelor in alt context?

Am spus ca trebuie sa asteptam, sa vedem ce poate Hagi. Am spus ca dupa meciul cu Urziceniul o sa am o parere despre activitatea lui Hagi, pentru ca vor fi trecut destule etape. Sa fiu de acord cu cineva care spune ca un antrenor nu are valoare inainte de a-l vedea la lucru, intr-un meci oficial? Ei bine, nu. Eu nu-mi creez opinii dupa ce spune presa sau dupa niste meciuri de pregatire, am rabdarea necesara de a gandi (un lucru strain tie, in majoritatea timpului) si de a analiza niste lucruri, dupa ce vad despre ce e vorba. Tu crezi ca-ti dau dreptate tie, care nici nu l-ai vazut pe Hagi la antrenament si ai sarit cu gura, ca "e antrenor varza"? Te inseli amarnic.

De asemenea am mai spus ca Hagi nu e cea mai buna solutie posibila, dar l-am vrut la Steaua pentru ca nu se va supune becaliotului si ca astept sa vad daca are valoare ca antrenor. Si imi sustin toate afirmatiile. Daca maine va veni un jucator la Steaua, tu vei spune ca e prost (chiar daca nu stii nimic despre el), eu as spune ca vreau sa-l vad la lucru cateva meciuri si apoi imi voi da cu parerea. Asta e diferenta dintre noi, papagalule!

greenyes05.09.2007 14:45
De unde stii tu toate astea? Iovan a lucrat mult cu Piturca, Piturca juca la mijloc cu Paraschiv si Falemi, de multe ori. Poate antrenorul Iovan ar avea aceleasi deprinderi. Intrebarea ramane, te rog sa nu o mai eviti. Asa cum Hagi ii baga pe Lovin si Petre, asa ar putea face si alt antrenor, stelist vitezist. Iti reamintesc faptul ca Ienei l-a titularizat pe Duro, un jucator mult sub Lovin, apropos de "nu l-ar tine pe Lovin". Asadar, vreau raspuns la intrebarea mea. Fara ocolisuri, te rog!

Nu am incercat sa ocolesc raspunsul. Asa cum pe vremea lui Piturca stelismul din mine a fost adus in stare de palpaiere dar nu s a stins nici in cazul presupus de tine nu o sa se stinga dar dezamagirea o sa fie mare, dar ma repet, nu cred ca o echipa tehnica cu Laca, Balint, Duckadam, Nea Imi, Iovan o sa ingroape Steaua in mediocritate. Daca nici cei care au facut parte din echipa care au adus cea mai mare performanta a fotbalului romanesc nu perpetueaza crezul ros albastru atunci inseamna ca Steaua chiar a murit. Mi a rama intiparit in minte o declaratie data de Mihai Stoichita cu referire la ce reprezenta Steaua la momentul respectiv si care era filosofia Stelei cand acasta inca era in mainile celor care i au pus baza. Imi pare rau ca nu retin numele celor din conducerea Stelei dar cu siguranta nu erau fratii Paunescu. Aproape i s a ordonat sa duca mai departe spiritul ros albastru, bazat pe fotbal adevarat, pe placerea de a juca fotbal, fotbal ros albastru ce avea ca obietiv final doar victoria dar mai ales si maniera in care era obtinuta. Fara identitate suntem morti.

Daca nu ma insel alaturi de Duro jucau Rosu si alti jcuatori care erau in stare sa construiasca, gen Linkar pe care Piturca la aruncat ca pe o masea stricata plus Rotariu care ne scotea defiecare data prin loviturile libere pe care le executa si Denis Serban, la momentul respectiv foarte bun. Pe timpul lui nea Imi Steaua inca mai era Steaua, nu Steaua de astazi care nu se mai are nici o legatura cu Steaua care ne a facut mandri sa fim suporterii ros albastri.

Cum am mai spus domnul Ardeleanu are mult de munca si ar face bine sa si inteteasca munca, macar noi suporterii sa stim ce a insemnat si trebuie sa insemne Steaua. Steaua nu e doar un nume de echipa.

«1234»