FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Infrangere de vacanta?

«1234»
Azazello03.09.2007 07:53
Felicitari pentru articol Catalin!

Infricosator nu este neaparat jocul penibil si extrem de slab al echipei, ci faptul ca marele manager al echipei, Adrian Ilie a considerat jocul de azi al echipei ca fiind bun, plus declaratia acestuia dupa tragerea la sorti..cum ca Steaua are puterea de a obtine 12 puncte in aceasta grupa. Gravitatea este cu atat mai mare cu cat, aceasta declaratie vine din gura unuia care ar trebui sa fie mintea limpede si profesionista din cadrul clubului...pentru ca pe Becali oricum nu-l ia nimeni in serios, iar Hagi...cu toata consideratia pentru un adevarat Stelist: nu este un antrenor de talia Stelei!

Jocul a fost mediocru dar Steaua a avuat mai multe ocazii ///....asta a vrut sa spuna Adi Ilie. Cat despre declaratia cu 12 puncte, ce ai fi vrut sa zica? Ar fi fost mai bine sa declare:- Da, e o grupa infernala, nu cred ca o sa facem mai mul de 4 puncte ? ce mentalitate e asta ? Onul crede in echiopa lui si gata. cand pleci la o lupta trebuie sa o faci cu incredere nu sa pleci capul, si sa fi dinainte infrant. Halal mentalitate de STELIST.

Cat despre criticile aduse antrenorilor -sunt satul. Sunt satul - in sensul ca - de cand intru pe acest site, niciun antrenor nu a fost scutit. De la Zenga la Protasov, Olaroiu si acum Hagi. TOTI - absolut toti si-au luat portia de critica - si va aduceti si voi aminte - prea bine.

Fiti maturi si nu incepeti cu aberatiile la inceput de drum, dupa o singura infrangere. REPET- o singura infrangere.

milovan djilas03.09.2007 07:54

@joint Pe de alta parte, mai devreme sau mai tarziu, Hagi va pleca. Asta e clar. Dar...cine mai vine sa antreneze Steaua ? Cine se mai incurca cu dobitocul nostru ? Degeaba aducem diversi antrenori, cat e panarama asta la Steaua, lucrurile vor merge din rau in mai rau. Sper sa ma insel dar... nu cred.

Mare dreptate ai, ai pus punctul pe "i". Sincer si eu am dubii foarte mari referitor la urmatorul antrenor, in perspectiva unei demisii potentiale a lui Hagi (pe care, sincer, nu o doresc inca). Pai intr-adevar, ce antrenor de valoare si cu ceva imagine se asociaza cu candidatul nostru la presedintia Romaniei. E de ajuns sa ceara niste referinte de la Oleg, Zenga, Hagi, Lacatus sau chiar MM si gata. In afara de mediocri autohtoni - care sunt de inteles 100%, fiindca voievodul plateste bine - nimeni, dar ABSOLUT nimeni nu isi va asocia imaginea cu cea a lui Becali.

La inceput mai mergea: patron nou in fotbal, impulsiv, necioplit dar inimos, doritor de performanta s.a. Au trecut ceva ani de atunci, iar perceptia lui - evident, nu din partea admiratorilor - e clara: incult, isteric - la propriu - xenofob, usor rasist chiar etc.

Jale, fratilor, nu ascund ce a facut bine pentru Steaua, numai ca, actualmente ne face praf ca imagine. Pai eu ani de zile ma mandream cu imaginea Stelei, unde nu erau injurati arbitri, adversari sau alte chestii ieftine (in erele Gatu, Otelea, Puscas - care au facut si ei magariile lor financiare, evident - Ienei, Dumitriu, Stoichita chiar), iar jucatorii nu o ardeau in teatru ieftin. Nici acum nu o fac, nu prea auzi de la ei declaratii tampite sau atitudini jenante - vezi potaile, spartani, ochelari de soare, manele in Austria - insa patronul o face cat pentru toate loturile Stelei, indiferent de disciplina sportiva.

armin03.09.2007 09:10

100% de acord cu acest articol.

Hagi e departe de a fi antrenor. Lotul este mai valoros decat anul trecut, mai ales daca revine Badea.

Relatiile de joc si "traseele" lipsesc, iar asta este NUMAI vina antrenorului.

Tupac Amaru03.09.2007 09:34
Mihai, daca ai sa revezi reluarea ai sa constati ca Baciu nu s-a pozitionat la bara plecand de la considerentul pe care l-ai evidentiat. La bara a fost pozitionat alt stelist (Nesu) dupa care pe faza a doua (retrimitere cu capul in careu) Baciul nostru se lipise de bara cum se lipeste un tanc de mama sa...

Eu cred ca Baciu s-a dus langa bara ca sa pazeasca poarta de Nesu! Sau poate de Nicolita!

Tupac Amaru03.09.2007 09:38
si mai ai tupeu sa scrii ca esti "stelist pana la moarte"....hai du-te in *.*.*. la o bere si lasa-ne...din nefericire mai sunt ca tine prea multi de asa-zisi "stelisti" sau "stelisti de week-end", majoritatea "iubind" aceasta echipa datorita unui cioban imputit...

Nu-ti mai jigni partenerii de forum, renunta la limbajul gen MiRC, citeste regulamentul.

Sorry, Steaua cu care tin eu nu e echipa asta de indivizi pe care mingea ii chinuie rau de tot... dar, citind ceea ce ai scris, stau si ma uit ca stai cam slabutz cu logica...

Tupac Amaru03.09.2007 09:42
@joint usor rasist chiar etc.

Chiar asa? Pai Nanel de cine e tinut in brate si idolatrizat?

Daca-i pe-asa, fa-l si antisemit, pentru ca l-a vandut pe Saban!

vanfootball03.09.2007 10:14
Sorry, Steaua cu care tin eu nu e echipa asta de indivizi pe care mingea ii chinuie rau de tot...

Explica, te rog, aformatia!

Daca Steaua ar retrograda si toti jucatorii ar fi chinuiti de minge, mai mult decat este Lovin, nu ar fi aia Steaua cu care ai tine tu?

potra03.09.2007 10:48

"Sansa Stelei? Sa joace fotbal..." cam asa suna un inceput de paragraf intr-un articol de-al tau. Da-mi voie sa rad, cum am ras si atunci, si nu te supara, nu rad de tine...rad de situatia deplorabila in care a ajuns Steaua, un ras isteric plin de nervi. Este foarte greu ca Steaua sa joace fotbal atata timp cat nu are cine sa o invete....

toata lumea s-a dat pe dupa cires, ca "domn'e , poate Steaua nu joaca frumos dar castiga". daaaa, pana cand o sa mai castige? pana cand o sa mai stam sa ne rugam ca Dumnezeu sa fie stelist? Dumnezeu da, dar atunci cand te vede si pe tine ca faci ceva,nu cand astepti pomana cereasca la fiecare meci. acum e oboseala, data viitoare o sa fie stresul si tot asa. se repeta perioada Olaroiu cand fiecare meci avea o scuza. imi pare rau, am promis cuiva aici pe site ca mai astept si am incredere in Hagi. NU MAI POT! m-am saturat de jocul de proasta calitate, de victorii numai din faze fixe....asta nu e fotbal, e bulan. Imi pare rau pentru Hagi, dar iubesc Steaua mai mult decat il respect pe el!

Azazello03.09.2007 11:14
scriu in functie de ce vad....daca era victorie in Champions League scriam de bine, daca era infrangere in CL imi exprimam dezamagirea dar turnam miere pe rana pentru ca acolo e mai greu...deocamdata am pierdut cu Unirea Urziceni (o fi numele unei bauturi?) am fost subtil si am exprimat ceea ce vede toata lumea: Steaua lui Hagi joaca slab dar este salvata de rezultate pana acum, iar astazi a jucat si slab, a luat si bataie. Intamplare? Sa vedem ce va urma...

Nu vreau sa ma intelegi gresit, daca citesti articolele mele de la venirea lui Hagi ai sa vezi ca sunt un sustinator neconditionat al acestuia...totusi, la Steaua nu e loc de experimente, nu e loc de diletantism. Indiferent cine este antrenor, Steaua este mai importanta. Vrem sa trecem de Arsenal si Sevilla, dar jucam execrabil cu Zaglebie, Bate Borisov si Unirea Urziceni...Preferam ca sa ia bataie Steaua astazi dar sa vad doua bare si trei ocazii mari de gol. Abia atunci as fi gasit scuze in absente si alte elemente. Nu se poate sa ai atatia jucatori buni si sa nu joci fotbal adevarat....

Scuze ca intervin in dialogul dintre voi dar trei bare si cinci ocazii dar o ingrangere este mai rau dacat o jumatate de ocazie si un gol inscris precum si niciunul primit. Am mai postat pe site opinia asta: imi amintesc cand jucam spectaculos dar o "furam" pana la urma de la echipele mari si ne autocopatimeam cu replici de genul: nu meritam sa pierdem, ce frumos am jucat, am fost mai buni ca ei ... dar am avut ghinion. Romanisme - balcanisme. Fotbalul se joaca pe goluri. Din pacate ieri am pierdut, dar asta e viata. Mergem inainte. Cu Hagi - pe care regret ca-l acuzi, ce-i drept voalat de diletentism.

zloty03.09.2007 12:14

cred ca sursa acestei infrangeri este oboseala acumulata , cred ca echipa din partea a doaua a joculu daca se va insista mai mult cu ea cred ca va da randament mai bun

ultras78SB03.09.2007 12:29

La Steaua este o lipsa clara a "T R A S E E L O R" pregatite de la antrenamente! Ce face Hagi acolo? E adevarat ce ziceau jucatorii ca joaca din amintiri. Ca atare rezulta jocul infricosator de slab fara ocazii, fara viziune!

para03.09.2007 12:54

deabia dupa meciul cu rapid putem comenta mai multe!acest meci a fost unul de trezire,mie sincer imi pare bine ca am pierdut,poate doar astfel fotbalistii isi vor da seama ca dak am intra in Liga Campionilor nu inseamna ca echipele din campionat se vor da la o parte ca suntem noi Steaua...in+este si un semnal de alarma pentru ca dak am luat bataie de la Chelsea de Romania,atunci ce-o sa facem cu Arsenal de Anglia?sper sa fi fost o lectie pentru toti(pentru fotbalisti,Becali,Hagi)!Sper totusi si intr-un viitor mai bun! fular-campionii steag3 forzateaua

potra03.09.2007 14:02
sper sa fi fost o lectie pentru toti(pentru fotbalisti,Becali,Hagi)!Sper totusi si intr-un viitor mai bun!

m-as mira avand in vedere ca Hagi a declarat ca totul e din cazua oboselii si ca isi revin ei....deci ei chiar nu se prind ca jocul e de cacao...l-as ruga pe domnul antrenor sa revada meciurile chiar si cele anterioare preliminariilor si sa observe ca jocul este la fel de slab si ca nu prezinta nici o imbunatatire. poate are de gand sa faca ceva in privinta asta!

predatorpulse703.09.2007 14:54

Hagi nu stie nici el ce scuze sa mai gaseasca pentru a scuza jocul slab al echipei. Adevarul e ca nu stiu ce face pe la antrenamente ca majoritatea jucatorilor gresesc pase de 2-3 m in mod constant. Un alt mister ar fi prezenta jucatorilor nesu,Lovin,ov Petre,Nicolita in teren avand in vedere valoarea scazuta a acestor jucatori,dar probabil ii impune Jiji in echipa.

Foarte bun numele topic-ului,intr-adevar a fost o infrangere de vacanta,jucatorii nu numai ca au jucat slab dar nici nu prea au jucat. Steaua de vreo 2 ani incoace zace in mediocritate,chiar daca unii nu vor sa vada asta,avem 2 calificari trase de par in Liga,unde ne-am descurcat asa si asa.

Singurii jucatori de azi care ar fi avut loc la Steaua nebecalizata sunt Goian,Ghionea,poate rada,rufay,Cristocea,Radoi inainte de accidentare,Dica,Vali Badea si Iacob. Deci vreo 9 jucatori din lotul de 20 si ceva,restul fiind tinere sperante(Ochirosii-la buzau acum,bicfalvi) sau jucatori ieftini la pret si mediocri in cel mai bun caz. Punet-va in locul unui jucator mediocru de la Steaua(gasiti voi unul),ai luat 100.000 de euro,mai e un meci si apoi ai vacanta 2 saptamani.Hai sa treaca si meciul asta si apoi pot sa merg sa ma bucur de bani,in loc sa se gandeasca ca daca bateau Unirea si apoi Pandurii aveau teoretic 2 pc peste milogi. In ziua de azi jucatorii vin la Steaua pentru ca stiu ca sunt salarii mari,cerintele nu sunt f mari(luam locul 2,intram in Liga,vine banul),nu mai vin pentru mandria de a juca la Steaua. Nu sunt naiv sa zic ca jucatorii pe vremuri jucau doar pentru culori,dar atunci exista mandria de a juca la Steaua,acum toti asociaza Steaua cu Becali si banii lui si asta ma doare cel mai mult.

Atata timp cat Becali va influenta in mod negativ lucrurile de la echipa si vrea ca toti sa fie sclavii lui si nu angajatii lui,va fi vai si amar de Steaua noastra. El se pricepe la toate ca da banii iar restul sunt niste fraieri care-i executa ordinele,face si echipa(si nu numai la Steaua) si de asta profesionalismul nu are loc la Steaua. Jiji se lauda cu marea lui tactica si ca Steaua de azi e f puternica,pai atunci inseamna ca "Lyon"-ul lui Lacatus care a luat 6 titluri la rand inseamna ca e dumnezeiesc. Asta e diferenta intre Steaua de azi si cea de acum 10 ani,Lacatus and company au realizat o hegemonie a Stelei pe cand alti oameni de nimic care s-au perindat pe aici doar vorbesc de ea(alde Becali si Stoica).

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Tupac Amaru03.09.2007 17:40
Explica, te rog, aformatia!

Daca Steaua ar retrograda si toti jucatorii ar fi chinuiti de minge, mai mult decat este Lovin, nu ar fi aia Steaua cu care ai tine tu?

Van, sa nu ne mai amagim!

Eu tin la spiritul Steaua! La marii jucatori, antrenori, conducatori.

La marile meciuri!

La mandria pe care o simteam atunci pentru ca eram roman si stelist!

La ora asta Steaua nu este altceva decat ustensila lui Becali.

Iar despre Becali...ce ar mai fi de zis?

Imi este pur si simplu greata.

Miaus03.09.2007 18:20

La marile meciuri!

La mandria pe care o simteam atunci pentru ca eram roman si stelist!

La ora asta Steaua nu este altceva decat ustensila lui Becali.

Iar despre Becali...ce ar mai fi de zis?

Imi este pur si simplu greata.

Deci Tupac tine cu Steaua doar ca era cea mai buna echipa candva acum nu mai tine ca jucam execrabil nu mai se simte stelist.

Stelist te simti mereu indiferent daca e nea Jiji,Hagi,Oli,Ienei,Lacatus,etc.Steaua este Steaua NOASTRA nu a lor.Nu a fost si nu va fi niciodata in totalitate a lor ci mereu in totalitate a noastra.

Asa ca cu scuze din astea ieftine ca Steaua e pe asa si pe dincolo te invit sa te muti la prietenii din groapa ca numai la ei curge laptele si mierea pana la primul esec dupa care se musca unii pe altii de fund de nu intelege lumea ce s-a intamplat.

La marile meciuri tine cu Steaua si bunica-miu care e afon in domeniu.Ceea ce face un stelist adevarat e sa tina cu Steaua la meciurile alea mai mici.Stii tu ca la casatorie la bine dar MAI ALES LA RAU.

Dupa cum citam: "A fi suporter e un drept al tuturor/ A reusi e o onoare pentru putini".

vanfootball03.09.2007 18:45

La marile meciuri!

Dar suporterii de la Nottingam Forrest, Sheffield sau Leeds de ce nu se sfiesc sa iubeasca o echipa din care fac parte fotbalisti care nu au nici macar un sfert din valoare lui Nicolita?! Cei care tin cu Napoli de ce nu s-au rusinat sa umple stadionul, in Serie C?! Ar trebui sa-si gaseasca alte echipe, sa urmareasca "mari meciuri"?

Spiritul Stelei facut praf si fostele glorii terfelite de Becali, sunt alte probleme. Tu te-ai referit la valoarea jucatorilor, in primul post.

greenyes03.09.2007 19:02
Deci Tupac tine cu Steaua doar ca era cea mai buna echipa candva acum nu mai tine ca jucam execrabil nu mai se simte stelist.

Stelist te simti mereu indiferent daca e nea Jiji,Hagi,Oli,Ienei,Lacatus,etc.Steaua este Steaua NOASTRA nu a lor.Nu a fost si nu va fi niciodata in totalitate a lor ci mereu in totalitate a noastra.

Asa ca cu scuze din astea ieftine ca Steaua e pe asa si pe dincolo te invit sa te muti la prietenii din groapa ca numai la ei curge laptele si mierea pana la primul esec dupa care se musca unii pe altii de fund de nu intelege lumea ce s-a intamplat.

La marile meciuri tine cu Steaua si bunica-miu care e afon in domeniu.Ceea ce face un stelist adevarat e sa tina cu Steaua la meciurile alea mai mici.Stii tu ca la casatorie la bine dar MAI ALES LA RAU.

Dupa cum citam: "A fi suporter e un drept al tuturor/ A reusi e o onoare pentru putini".

Ce semeni cu ziaristii din ziua de astazi care si castiga paine pe dezinformare si intriga si mai ales lipsa de valaore profesionala.

Unde a spus baiatul ca nu mai este suporterul Stelei?. Din pacate toti Stelistii care am prins Steaua anilor 90 suntem suporterii unei AMINTIRI ROS ALBASTRE. Nu avem voie sa criticam echipa, asta inseamna ca nu suntem suporteri adevarati???? Din pacate atasamentul de echipa este inteles gresit la noi, din cate se pare, la fel cum democratia a fost inteleasa si este de tipi ca "yo" care acum is mari patroni si sustinatori ai fotbalului.

Pe timpul lui Laca, Ilie, Panduru, Galca, Prodan, Militaru, Rotariu, Csick, Nagy, Bogdan Bucur, Dobos, Ritli, Gherasim, Linkar, etc. nu era permis un asemenea joc execrabil pe care Steaua anilor 2000 ni l serveste cu regularitate. Pe atunci galeria care era cea mai cea din tara nu accepta antifotbalul practicat de baietii astia care majoritatea nu au ce cauta la Steaua. Pai cum jocul echipei scartia galeria lua atitudine, asta nu insemna ca se lasa cu injuraturi, un simplu "Jucati fotbal"!!!!!!!!!!

Imi este dor de "Gata i am luat la joc". Asta imi venea in cap defiecare data cand Steaua isi incepea jocul bine cunsocut dupa cateva minute in care adversarul ne incurca. Dupa acest "luat la joc" adversarul nu mai avea nici o sansa. Acum, nimic, de ce???? tocmai din motivele pe care le a expus Tupac, Steaua de astazi nu mai are nimic din Steaua care ne a facut mandri sa fim Stelisti, spiritul ros albastru a murit.

Tot respectul pentru baietii din galerie la meciul cu urziceniul, au fost impresionanti, au cantat tot meciul si drept rasplata ce au primit, un meci execrabil. Pai daca Steaua o sa continue sa joace execrabil cum din pacate ne a obisnuit in ultimii doi trei ani de zile, si galeria o sa cante ca si cum jocul echipei e de milioane, ce or sa spuna cu mintile lor si asa vai de mama lor unii dintre jucatori, bai astia canta, ne aplauda, bai suntem buni, ce mai. Pare putin absurd sa gandeasca asa dar tare imi este frica ca ei chiar nu realizeaza cat de prost pot sa joace. Discutia e lunga. Pai ei nu au facut parte din Steaua ADEVARATA, multi nici la curatatul ghetelor titularilor nu ar fi avut loc, ei fac parte din Steaua de astazi, una becalizata, un fara pic de AUTENTIC ROS ALBASTRU in ea.

Un parinte care si iubeste copilul din cand in cand ii mai trage o palma parinteasca cand greseste tocmai pentru ca l iubeste. Asta ar trebui sa facem si noi, sa ne aratam nemultumirea fata de jocul prestat, nu prin injurii, cred ca ar fi mai mult decat suficient acel "Jucati fotbal". Trebuie facuti sa inteleaga ca suporterii ros albastri aprecieaza calitatea nu mediocritatea pe care multi ii caracterizeaza.

Una e sa incurajezi o echipa care lupta pana in ultima secunda, o echipa care se daruieste pana la sacrificiu fie si numai pentru bani, si una e sa incurajezi o echipa indolenta, o echipa in care in ultimul timp ridica la rang de calitate doar vointa, cazul ateltului, si nu calitatea fotbalistica si care nici pentru bani nu se omoara prea mult. Pai daca as vedea la jucatorii Stelei determinarea celor de la Liverpool din meciul pierdut cu Arsenal, 0 6, pai tampit sa fii sa nu i incurajezi, dar....

Sa nu incurajam prostia, mediocritatea, lipsa valorii, indolenta, si tot ce poate caracteriza nonvaloarea, sa nu incurajam nonstelsimul!!!!!!!!

Sustin o AMINTIRE ROS ALBASTRA!!!!!!!!!!

vanfootball03.09.2007 19:25
multi nici la curatatul ghetelor titularilor nu ar fi avut loc, ei fac parte din Steaua de astazi, una becalizata, un fara pic de AUTENTIC ROS ALBASTRU in ea.

Te contrazic. Daca echipa nu joaca spectaculos, nu inseamna ca nu mai e Steaua. Astea sunt aberatii.

Una e sa incurajezi o echipa care lupta pana in ultima secunda, o echipa care se daruieste pana la sacrificiu fie si numai pentru bani, si una e sa incurajezi o echipa indolenta, o echipa in care in ultimul timp ridica la rang de calitate doar vointa, cazul ateltului, si nu calitatea fotbalistica si care nici pentru bani nu se omoara prea mult. Pai daca as vedea la jucatorii Stelei determinarea celor de la Liverpool din meciul pierdut cu Arsenal, 0 6, pai tampit sa fii sa nu i incurajezi, dar....

Fac pariu pe cat vrei tu ca ar fi fost injurati la sange si suporterii ar fi intrat peste jucatori in vestiar.

Unde a spus baiatul ca nu mai este suporterul Stelei?

"Steaua cu care tin eu nu e echipa asta de indivizi pe care mingea ii chinuie rau de tot" Tupac Amaru

greenyes03.09.2007 20:00
Te contrazic. Daca echipa nu joaca spectaculos, nu inseamna ca nu mai e Steaua. Astea sunt aberatii.

Fac pariu pe cat vrei tu ca ar fi fost injurati la sange si suporterii ar fi intrat peste jucatori in vestiar.

"Steaua cu care tin eu nu e echipa asta de indivizi pe care mingea ii chinuie rau de tot" Tupac Amaru

Legat de presupusa reactie a suporterilor. Tu asa ai reactiona???? Eu cred ca nu. Daca iti vezi echipa ani la rand jucand fotbal nu mimandu l, mintindu l si o gandire sanatoasa in spiritul sportului nu cred ca ar reactiona cum ai presupus tu.

"Steaua cu care tin eu nu e echipa asta de indivizi pe care mingea ii chinuie rau de tot" Tupac Amaru. Fiecare intelege cum vrea el. Pur si simplu a expus realitatae crunta din ziua de astazi.

Ideea e ca oarecum culegem ce am semanat. Ne am lasat dusi cu zaharelul, poate poate, ne am bucurat ca niste copii cand Protasov ne a readus in fata ochilor Steaua Adevarata dar nu am facut nimic dupa plecarea lui. Ne am mintit si continuam sa o facem asa ca ne meritam soarta. Mai rau e ca unii dintre suporterii mai tineri nici nu stiu ce a insemnat Steaua si ei nici nu au cum sa lupte sau sa spere pentru Steaua de altadata.

Incet incet Steaua se stinge si cum spunea cineva pe forum suntem contemporani cu moartea ei. Daca o sa continuam sa apreciem daruirea atletului, Doamne de cand a vrea inseamna a si putea nu stiu, mai ales in fotbal, o sa contribuim si noi din plin la moartea EI. E ca si cum un doctor fara calitate si ar omora pacientii pe banda rulanta si toti i l iarta pentru ca el vrea dar daca nu stie....mai mor pacientii. Si nu e vorba numai de atlet. Pentru un club de talia Stelei e inadmisibil sa pastreze in lot toate novalorile care si au facut un cuibusor caldut la Steaua. Dar odata ce clubul a fost plasat de la niste scursuri la una si mai si.......Mai rau e ca scursura asta ii face pe multi sa vada albul negru si negrul galben.

Domnul Ardeleanu are mult de lucrul la educarea tinerilor stelisti.

vanfootball03.09.2007 20:26

"Incet incet Steaua se stinge si cum spunea cineva pe forum suntem contemporani cu moartea ei. Daca o sa continuam sa apreciem daruirea atletului, Doamne de cand a vrea inseamna a si putea nu stiu, mai ales in fotbal, o sa contribuim si noi din plin la moartea EI."

Omul care a spus asta se referea la cu totul altceva, si ii dau dreptate 100%.

Hai sa gandim un scenariu. Balint si Dukadam cumpara clubul de la Becali, il pun pe Ienei presedinte si pe Lacatus director tehnic, iar pe Iovan antrenor principal. Si Steaua incepe sa presteze un joc defensiv sub conducerea lui Iovan, castigam dar fara convingere, fara faza spectaculoase. Ei bine, in momentul ala, cu atatia stelisti si oameni cu bun-simt, o sa spui ca spiritul Stelei a murit, ca asta nu e echipa cu care tii tu, pentru ca nu joaca precum odinioara?

cristian8603.09.2007 22:36

Vremurile se schimba intr-un ritm tot mai alert, ce era bun ieri maine este considerat ridicol, standardele se succed in ritm alert, din pacate s-ar putea sa ramanem in urma si acesti ultimi ani in care am mai scos si noi capul in Europa sa devina o dulce amintire intr-un viitor prezent gri.

Mentalitatea conducatorilor si jucatorilor nu s-a schimbat si asta ne va aduce din nou in situatia de a ne uita la CL la televizor, si probabil ca nici in UEFA nu vom mai realiza mari lucruri.

Suna aberant ce spun poate, avand in vedere ca la anul vom avea cel putin 6 echipe in Cupele europene, dar s-ar putea ca tocmai acesta sa fie inceputul sfarsitului, iar performanta realizata de Steaua la Kiev sa fie maximul de la care sa inceapa declinul.

neaalecu04.09.2007 00:23

imi pare rau ca ii supar pe unii,dar pentru mine Nicolita,Neaga si nesu nu au ce cauta in echipa oricare e ordinea dispretul e acelasi pentru ei.

Nicolita-nu stie sa faca preluare ,nu stie sa centreze,nu scoate capul din pamant si e umflat de presa

Neaga -dezamagire maxima,de cand s-a intors din asia(aud expresia asta in toate comentariile TV) praf,nu face nimic...

nesu -riscam sa jucam oricand in 10 cu el in teren,disperat de viata

va urasc la fel ca pe mitica!

mitica la puscarie!

endorama04.09.2007 04:22
Hai, frate, de unde ai mai scos-o si p-asta?! Unde ai auzit tu ca Hagi i-a spus lui Becali sa-l vanda pe Thereau? Esti cumva scenarist de meserie?!

Cand lui Hagi i s-a propus sa preia Steaua, Thereau era in Belgia, la negocieri cu Anderlecht.

aparent nu citesti ziarele deloc.... chiar n-are sens sa-ti mai citesc comentariile in cazul asta...

s-a scris clar la vremea aia ceea ce am zis eu mai sus. ce crezi ca ma apuc sa inventez povesti?

Tupac Amaru04.09.2007 05:12
Dar suporterii de la Nottingam Forrest, Sheffield sau Leeds de ce nu se sfiesc sa iubeasca o echipa din care fac parte fotbalisti care nu au nici macar un sfert din valoare lui Nicolita?! Cei care tin cu Napoli de ce nu s-au rusinat sa umple stadionul, in Serie C?!

[...] Tu te-ai referit la valoarea jucatorilor, in primul post.

1. Arata-mi un Becali sau un Radoi la Nottingham, la Sheffield, la Leeds sau la Napoli si ma vei convinge sa imi schimb ideile!

2.Pai nu ne-am convins de valoarea lor? Eu sunt singurul pe aici care le-o contesta?

«1234»