Deci Tupac tine cu Steaua doar ca era cea mai buna echipa candva acum nu mai tine ca jucam execrabil nu mai se simte stelist.
Stelist te simti mereu indiferent daca e nea Jiji,Hagi,Oli,Ienei,Lacatus,etc.Steaua este Steaua NOASTRA nu a lor.Nu a fost si nu va fi niciodata in totalitate a lor ci mereu in totalitate a noastra.
Asa ca cu scuze din astea ieftine ca Steaua e pe asa si pe dincolo te invit sa te muti la prietenii din groapa ca numai la ei curge laptele si mierea pana la primul esec dupa care se musca unii pe altii de fund de nu intelege lumea ce s-a intamplat.
La marile meciuri tine cu Steaua si bunica-miu care e afon in domeniu.Ceea ce face un stelist adevarat e sa tina cu Steaua la meciurile alea mai mici.Stii tu ca la casatorie la bine dar MAI ALES LA RAU.
Dupa cum citam: "A fi suporter e un drept al tuturor/ A reusi e o onoare pentru putini".
Ce semeni cu ziaristii din ziua de astazi care si castiga paine pe dezinformare si intriga si mai ales lipsa de valaore profesionala.
Unde a spus baiatul ca nu mai este suporterul Stelei?. Din pacate toti Stelistii care am prins Steaua anilor 90 suntem suporterii unei AMINTIRI ROS ALBASTRE. Nu avem voie sa criticam echipa, asta inseamna ca nu suntem suporteri adevarati???? Din pacate atasamentul de echipa este inteles gresit la noi, din cate se pare, la fel cum democratia a fost inteleasa si este de tipi ca "yo" care acum is mari patroni si sustinatori ai fotbalului.
Pe timpul lui Laca, Ilie, Panduru, Galca, Prodan, Militaru, Rotariu, Csick, Nagy, Bogdan Bucur, Dobos, Ritli, Gherasim, Linkar, etc. nu era permis un asemenea joc execrabil pe care Steaua anilor 2000 ni l serveste cu regularitate. Pe atunci galeria care era cea mai cea din tara nu accepta antifotbalul practicat de baietii astia care majoritatea nu au ce cauta la Steaua. Pai cum jocul echipei scartia galeria lua atitudine, asta nu insemna ca se lasa cu injuraturi, un simplu "Jucati fotbal"!!!!!!!!!!
Imi este dor de "Gata i am luat la joc". Asta imi venea in cap defiecare data cand Steaua isi incepea jocul bine cunsocut dupa cateva minute in care adversarul ne incurca. Dupa acest "luat la joc" adversarul nu mai avea nici o sansa. Acum, nimic, de ce???? tocmai din motivele pe care le a expus Tupac, Steaua de astazi nu mai are nimic din Steaua care ne a facut mandri sa fim Stelisti, spiritul ros albastru a murit.
Tot respectul pentru baietii din galerie la meciul cu urziceniul, au fost impresionanti, au cantat tot meciul si drept rasplata ce au primit, un meci execrabil. Pai daca Steaua o sa continue sa joace execrabil cum din pacate ne a obisnuit in ultimii doi trei ani de zile, si galeria o sa cante ca si cum jocul echipei e de milioane, ce or sa spuna cu mintile lor si asa vai de mama lor unii dintre jucatori, bai astia canta, ne aplauda, bai suntem buni, ce mai. Pare putin absurd sa gandeasca asa dar tare imi este frica ca ei chiar nu realizeaza cat de prost pot sa joace. Discutia e lunga. Pai ei nu au facut parte din Steaua ADEVARATA, multi nici la curatatul ghetelor titularilor nu ar fi avut loc, ei fac parte din Steaua de astazi, una becalizata, un fara pic de AUTENTIC ROS ALBASTRU in ea.
Un parinte care si iubeste copilul din cand in cand ii mai trage o palma parinteasca cand greseste tocmai pentru ca l iubeste. Asta ar trebui sa facem si noi, sa ne aratam nemultumirea fata de jocul prestat, nu prin injurii, cred ca ar fi mai mult decat suficient acel "Jucati fotbal". Trebuie facuti sa inteleaga ca suporterii ros albastri aprecieaza calitatea nu mediocritatea pe care multi ii caracterizeaza.
Una e sa incurajezi o echipa care lupta pana in ultima secunda, o echipa care se daruieste pana la sacrificiu fie si numai pentru bani, si una e sa incurajezi o echipa indolenta, o echipa in care in ultimul timp ridica la rang de calitate doar vointa, cazul ateltului, si nu calitatea fotbalistica si care nici pentru bani nu se omoara prea mult. Pai daca as vedea la jucatorii Stelei determinarea celor de la Liverpool din meciul pierdut cu Arsenal, 0 6, pai tampit sa fii sa nu i incurajezi, dar....
Sa nu incurajam prostia, mediocritatea, lipsa valorii, indolenta, si tot ce poate caracteriza nonvaloarea, sa nu incurajam nonstelsimul!!!!!!!!
Sustin o AMINTIRE ROS ALBASTRA!!!!!!!!!!