FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Infrangere de vacanta?

«1234»
dya_stelista02.09.2007 19:00

Imi pare tare rau ca am pierdut... nu cred ca meritam sa pierdem pentru ca am avut mai multe ocazii decat Urziceniul. Totusi, eu cred ca Hagi a gresit la schimbari, trebuia la un moment dat sa il introduca si pe Iacob, ca doar e refacut. Daca nu era, nu il mai trecea pe banca de rezerve. Asa, fara un atacant veritabil, degeaba tot dadeau fundasii mingi lungi pe varfuri, daca nu aveam un atacant puternic care sa stie ce sa faca cu ele...In rest, cred ca cel mai bun stelist a fost Zapata, care a dovedit din nou ca isi merita pe deplin banii. In rest... Golanski a avut cateva faze bune, mai ales in atac. Rada a avut o interventie buna, la o minge pe care scria gol. Restul, au fost cam stersi. M-au dezamagit profund Dica si Neaga, de la care ma asteptam la mai mult, dar care au parut foarte obositi. Neaga ce mai alerga mult, dar fara rost. Nici Bicfalvi,care altadata aducea mereu ceva nou in jocul Stelei, nu s-a vazut prea mult. Poate doar la golul pe care l-am primit, dupa ce el nu a reusit sa il invinga la un duel aerian pe jucatorul Urziceniului.Baciu a fost dezastru...doar o interventie buna in tot meciul. O alta greseala a lui Hagi a fost, cred eu, lasarea in afara lotului a lui Petre Marin. Trebuia sa fie macar pe banca de rezerve. Nesu nu a jucat prea bine, din pacate. Sper sa ne revenim pana la meciul cu Rapid... TREBUIE sa invingem!! FORZZA Steaua!!! fularultras

ANTIgigi02.09.2007 19:25
Cataline ca de obicei comentariile tale conduc catre o palida replica, de obicei atingi toate punctele nevralgice...

Nu am vrut sa postez pe site dupa Steaua-Bate, un meci la care am fost prezent si la care am tinut si eu sa vad odata-n viata mea cum e meciul vazut de la fotolii...Am dat un ban a meritat ma bucur de ai nostri, dar azi sunt catranit de suparare ca voi toti de altfel. As merge un pic mai departe si la adapostul celor 2 mil de lei cheltuite (impreuna cu fi-meu) la meciul cu Bate mi-as permite sa fac si eu unele observatii...Meciul de azi cu Urziceniul, lasand la o parte dorinta mea de a-i vedea pe baieti cu o victorie mi-a lasat un gust amar, in primul rand in opinia mea, cred ca nu prea au fost conectati la meci, cred ca mai degraba s-au gandit la ziua de maine cand isi vor primi banii promisi de Becali.Cu parere de rau si cu scuze catre alti suporteri care nu vor fi de acord cu mine am vazut un Dica total sters si ineficient, eu care cred ca acest jucator este unul de exceptie.Poate l-a zapacit Gigi, dar pana una alta joaca inca la noi.Apoi nu vad de ce se mizeaza in continuare pe Banel, desi cred ca o perioada pe banca i-ar prinde foarte bine, este un jucator bun dar si lui Badoi trebuie sa i se dea o sansa.Rica Neaga e ca de obicei in nota obisnuita mediocru semn ca periplul prin Coreea a lasat urme adanci in ceea ce priveste jocul lui.Poate ar fi fost o solutie Croitoru si cred ca Bicfalvi inca nu e copt pentru meciuri grele...Personal eram mai multumit cu Lovin si cu o remiza trasa de par decat cu un meci pierdut si ala tras de par...Tuturor numai bine va doresc !

In mare masura ai dreptate. Oricine ar primi a doua zi dupa acest meci un astfel de bonus din partea patronului, ar fi mai putin interesat de un meci normal de campionat (asta e daca sa ne punem in locul lor). Eu unul in afara de Zapata si de Golanski, nu am vazut evolutii pozitive, din pacate. Sper sa fie doar din cauza banilor...

alpopa02.09.2007 19:51

Deja nu mai are rost sa-mi bat capul. Hagi a inceput DIN NOU cu Lovin si Ovidiu Petre in aceeasi garnitura !!!

Si de parca n-ar fi fost suficient, ceilalti jucatori au fost absolut penibili, cu exceptia celor doi stranieri, Zapata si Golanski, care parca erau din alt film. Cei doi cred ca nu-si pot explica lipsa de motiviatie si de reactie a colegilor romani, automultumiti si burdusiti cu sute de mii de euro.

L-ati vazut pe Nicolita ?! Tot meciul cu spatele la poarta, nici o pasa in fata !!! De altfel Hagi l-a si schimbat dupa o criza de nervi. Si chiar cred ca de meciul viitor nu-l vom mai vedea in primul 11 pe Jardelinho.

Mai e ceva de spus dupa un meci penibil, in care n-ai miscat nimic si in care iei gol ca boul in minutul 90 ?! Doar ca avem o echipa de tampiti care joaca fotbal cand vor ei. Adica atunci cand conteaza mai putin !!!

Il Soldatino02.09.2007 19:59
Sunt curios daca articolul suna la fel si daca se termina egal. Oricum evidentiatii mei ar fi Golanski si galeria stelista.

scriu in functie de ce vad....daca era victorie in Champions League scriam de bine, daca era infrangere in CL imi exprimam dezamagirea dar turnam miere pe rana pentru ca acolo e mai greu...deocamdata am pierdut cu Unirea Urziceni (o fi numele unei bauturi?) am fost subtil si am exprimat ceea ce vede toata lumea: Steaua lui Hagi joaca slab dar este salvata de rezultate pana acum, iar astazi a jucat si slab, a luat si bataie. Intamplare? Sa vedem ce va urma...

Nu vreau sa ma intelegi gresit, daca citesti articolele mele de la venirea lui Hagi ai sa vezi ca sunt un sustinator neconditionat al acestuia...totusi, la Steaua nu e loc de experimente, nu e loc de diletantism. Indiferent cine este antrenor, Steaua este mai importanta. Vrem sa trecem de Arsenal si Sevilla, dar jucam execrabil cu Zaglebie, Bate Borisov si Unirea Urziceni...Preferam ca sa ia bataie Steaua astazi dar sa vad doua bare si trei ocazii mari de gol. Abia atunci as fi gasit scuze in absente si alte elemente. Nu se poate sa ai atatia jucatori buni si sa nu joci fotbal adevarat....

cristinelly02.09.2007 19:59
"Cred ca arbitrul a avut cateva decizii contra Stelei, din ce am vazut in repriza a doua. Baietii au facut un joc bun, dar cred ca si Urziceniul si-a dorit mai mult victoria." Adrian Ilie

Normal. Sau calificat in grupele CL. SI-au luat bani, cat a castigat tata toata viata. La ce sa isi mai doreasca o "victorie banala" la Urziceni. Pe ei ii doare-n p**a. Sunt vedete.

Il Soldatino02.09.2007 20:05
Cataline, permite-mi sa te contrazic doar intr-un singur aspect: nu am vazut duelurile alea la care Baciu a fost depasit la toate capitolele, iar pozitionarea sa la bara nu a fost hilara, a fost dictata de rationamentul ca e scund, astfel a facut schimb cu Golansky care mult mai inalt. Sa nu uitam ca Eric Bicfalvi a fost cel care a sarit in contratimp cu Galamaz, desi avea tot timpul din lume sa calculeze.

Mihai, daca ai sa revezi reluarea ai sa constati ca Baciu nu s-a pozitionat la bara plecand de la considerentul pe care l-ai evidentiat. La bara a fost pozitionat alt stelist (Nesu) dupa care pe faza a doua (retrimitere cu capul in careu) Baciul nostru se lipise de bara cum se lipeste un tanc de mama sa...

Garrincha02.09.2007 20:08

Ma scuzati opinia mea s-ar putea sa supere unii membrii, dar sa ne aducem aminte ca Sir Alex Ferguson se afla pe banca tehnica a echipei Manchester Unt de 20 ani. Ce nu stiu multi este ca primii 3 ani Man utd nu a castigat nici un titlu si a terminat campionatele pe locuri din a doua jumatate a clasamentului. Ce vreau sa spun de fapt este ca o echipa adevarata isi creste antrenorul, iar fanii unei echipe adevarate au rabdare cu antrenorul lor. Noi trebuie sa ne decidem daca vrem o echipa de viitor care poate sa se lupte cu mariile forte europene si care reuseste sa-si creeze acelasi stil de joc indiferent de jucatori sau vrem o echipa care sa castige campionatul indiferent cum il castiga si care sa fie umilita de fiecare data cand intalneste o echipa europeana. Totul depinde de mentalitatea noastra.

P.S. Ia ganditi-va cum se simteau fanii Manchester cand vedeau ca echipa lor nu mai castiga nici un campionat si totusi isi sustineau antrenorul, iar noi dupa 5 etape aruncam cu pietre deja forzateaua

lucvald-190202.09.2007 20:10

de vreo 2 ani ne tot chinuim in deplasari...iar acum..de cand Hagi e la timona...suntem si mai praf !!!

nu stiu ce dracu sa mai zic...sa-l menajez la capitolul apostrofari pe nea Hagi?....pana cand?!!

macar daca vedeam ca joaca ceva..si invocam ghinionul din min 91..dar de unde frate?!..ca suntem obositi rau....si vine meciul cu sub-coloratii ..

sunchaser02.09.2007 20:20
Ma scuzati opinia mea s-ar putea sa supere unii membrii, dar sa ne aducem aminte ca Sir Alex Ferguson se afla pe banca tehnica a echipei Manchester Unt de 20 ani. Ce nu stiu multi este ca primii 3 ani Man utd nu a castigat nici un titlu si a terminat campionatele pe locuri din a doua jumatate a clasamentului. Ce vreau sa spun de fapt este ca o echipa adevarata isi creste antrenorul,

Las-o mah balta , acuma tre sa asteptam 2-3 ani dupa Hagi sau cum ? Nu se vede ca echipa nu joaca nimic , da nimic- nimic nu asa ? nu avem nici o ocazie, nici o faza mai inchegata, totul e la ciupeala sau din faza fixa; cata rabdare sa ai? din pacate acum s-a terminat si cu norocul din etapele trecute , Bicfalvi saracul daca-l mai pui sa dea un sut ca ala din meciul cu Poli Iasi nu mai reuseste in viata lui

danimarcu02.09.2007 20:22

@Garrincha- nu mai veni aici cu idei de-astea,ca sar @radutheodor si @miaus pe tine de nu te vezi,ca ei vor de pe o zi pe alta sa faci din kkt BICI...

gicusocrate02.09.2007 20:30

mie mi se pare ca in curand va si la noi ca la Dinamo,adica schimbare de antrenor.chiar sunt curios Hagi citeste ceva pe forumul nostru sau nu?am fost intotdeauna admirator Hagi si acuma mai am rabdare dar din pacate incep sa ma conving ca nu are stofa de antrenor.pe mine ma apuca groaza cand il vad pe Lovin in lotul Stelei,chiar nu le are cu fotbalul.n-am nimic cu persoana Lovin dar cu fotbalistul Lovin chiar e belea.dar poate nu e vina lui dar daca i se spune sa intre in teren el intra si joaca cum poate.cred ca in meciul de azi Dica putea sa se odihneasca sau intra in repriza a doua ca nu-i de fier e prea mult si la nationala si in cl si in campionat.bicvalfi s-a cam speriat dupa golul superb nu se mai vede e timorat.intruncuvant avem jucatori buni dar nu avem un dirijor bun.pacat

Miaus02.09.2007 20:34
@Garrincha- nu mai veni aici cu idei de-astea,ca sar @radutheodor si @miaus pe tine de nu te vezi,ca ei vor de pe o zi pe alta sa faci din kkt BICI...

Ai mah Dani chiar asa.Ptiu, ptiu apara-l pe saracul baietas ca il mananca MONSTRII aia.Penibil!

Garrincha - Sunt foarte de acord cu tine in ceea ce priveste continuitatea la echipa a antrenorului si daca as sti ca avem un antrenor cerebral as fi foarte dispus sa fac aceasta concesie.

Doar ca noi il avem pe Hagi.Acum serios? Vi se pare ca Hagi are fata de intelectual?Eu cand ma uit ca de-abia leaga 3 fraze ma gandesc ce se intampla la sedintele tactice? Si din pacate se cam vede pe teren ce se intampla.

Asta e problema cu Hagi ca nu il prea duce capatana.Sa vina pana si unul ca MucescuJr pe care eu il URASC si tot as fi tentat sa ii dau mai mult timp decat lui Hagi.

Il Soldatino02.09.2007 20:43
"Cred ca arbitrul a avut cateva decizii contra Stelei, din ce am vazut in repriza a doua. Baietii au facut un joc bun, dar cred ca si Urziceniul si-a dorit mai mult victoria." Adrian Ilie

Foarte dezamagit de Adi Ilie, nimic nu mi-a placut din ce a facut la Steaua, de cand a venit. Transferuri slabe, declaratii aiurea-n tramvai.

Da, ai dreptate, Adrian Ilie a calcat in strachini (cu scuzele de rigoare pentru aceasta expresie). A comis o serie de greseli, iar in relatia cu suporterii, iar in prezent calca pe urmele d-lui Stoica.

Nu de mult a refuzat un simplu interviu pentru fcsteaua.ro motivand ca nu a auzit de acest site si nici de Asociatia Independenta a Supoetrilor Stelisti...aceasta atitudine a avut-o din cauza faptului ca atunci nu eram aplaudacii d-lui Becali. Din pacate d-l Ilie uita cine la invitat sa sarbatoreasca 60 de ani de stelism in Romania (invitatie pe care a refuzat-o din aceleasi motive) si uita multe alte elemente pe care i le vom aduce aminte candva...deocamdata traseul pe care il urmeaza in relatia cu suporterii stelisti este identic cu cel "desenat" de d-l Stoica: ipocrizie, fatarnicie si lipsa de respect.

Repet, o sa vina vremea cand aceste declaratii/comportamente vor fi obiectul unei analize si a unor concluzii in ceea ce-l priveste pe acest domn...speram sa nu fie exact intr-o conjuntura asemanatoare cu cea in care i le-am prezentat d-lui Stoica exact in perioada in care domnia sa a renuntat la functia de Presedinte al Stelei si nicio gazeta de sport din Romania inca nu aflase acest aspect.....

AdrianUltras2502.09.2007 21:05

jucam penibil cu o echipa facuta de Jiji bkl

acum vad ca scrie pe gsp ca becalii a zis ca ov Petre a fost cel mai bun si ca l-a ironizat pe zapata

:))

ce mai e de zis?!

ov Petre,Nicolita-nu aveau ce cauta titulari.ultimul sigur nu!

Neaga nu e vf impins si nici mijlocas stanga

surdu e atacant nu mijlocas stanga

Dica se transforma incet incet in Niculescu

nu e posibil ca o echipa care ii are in lot pe Iacob si Cristocea sa nu ii foloseasca

mai ales daca are nevoie de forta in ofensiva si de un mijlocas stanga adevarat

imi pare rau pentru Hagi

nu il voi injura niciodat pentru ca il iubesc la fel de mult ca pe restul legendelor noastre

dar ceea ce face el e total gresit

stiu ca iubeste Steaua dar nu cred ca e bine sa faca pe plac patronului doar ca sa ramana antrenor

cel putin mie asa mi se pare

din dragoste pentru Steaua,ca sa ramana la Steaua,Hagi se lasa calcat in picioare de bkl

nu ar trebui sa il lase pe bkl sa ii faca echipa!!!

singura solutie in momentul de fata e sa vina Zenga!!!

amarel02.09.2007 21:54

@Adrian ultras 25

Subscriu la cele afirmate de tine, si am vazut asta la Hagi de cand era la Timisoara,permanent el face inventii tactice, muta jucatorul de pe postul pe care il interpreteaza el cel mai bine ,pe cate un post strain lui, si ce e mai grav zic eu, e ca persista in ideea asta,...vede clar ca Neaga spre exemplu ,desi se misca f bine , nu poate ,n-a jucat asta niciodata,nu-l prinde de loc postul de varf ,nu da randament pe postul asta !!!

Dar se persista in ideea asta !!!!

De ce dracu nu l-a folosit pe SURDU varf impins si Neaga in spatele lui ??????????

Asa nici unul din ei n-a jucat ce stie !!!!!

Am sperat ca refacerea lui Cristocea si Iacob sa puna capat experimentelor astea, mai ales ca l-am auzit pe G Balint spunand la sport.ro acelasi lucru, si afirmand chiar ca in opinia sa Neaga in spatele lui Iacob v-a da o mai mare forta de atac echipei !!

Se pare ca G Balint nu prea stie ce are Hagi de gand...........

Nu vreau inca sa zic nimic de antrenorul Hagi, sper, inca mai sper ca echipa sa-si revina , sa inceapa sa joace ceva.....caci azi .......am jucat orice altceva inafara de fotbal !!!

Asteptam urmatoarele meciuri , si daca peste 4 jocuri de campionat nu se vede nici o imbunatarire..........e gata.....altceva nu se mai poate face sub dirijorul asta !!!

Eu ii urez succes insa lui Hagi , si urmatoarele 4 etape nu voi mai posta nimic critic la adressa jocului echipei !!!

Neamtzu`03.09.2007 01:10

hai ba baieti sa fim seriosi .. un lucru e clar ... Hagi e ruuupt .. nare niciunul treaba cu antrenoratu .... sa se duca la iaki sa stea la birou si sa dirijeze .. multumim Hagi pentru golul din februarie `87 dar atat.! acuma du-te la treburile tale si lasa scaunul liber pe banca pentru altcineva!

am si eu o intrebare ... biletele de la deplasari se impart la brigazi? ..

Renunta la limbajul gen MiRC, citeste regulamentul.

st_194703.09.2007 01:54
Imi pare tare rau ca am pierdut... nu cred ca meritam sa pierdem pentru ca am avut mai multe ocazii decat Urziceniul. Totusi, eu cred ca Hagi a gresit la schimbari, trebuia la un moment dat sa il introduca si pe Iacob, ca doar e refacut. Daca nu era, nu il mai trecea pe banca de rezerve. Asa, fara un atacant veritabil, degeaba tot dadeau fundasii mingi lungi pe varfuri, daca nu aveam un atacant puternic care sa stie ce sa faca cu ele...In rest, cred ca cel mai bun stelist a fost Zapata, care a dovedit din nou ca isi merita pe deplin banii. In rest... Golanski a avut cateva faze bune, mai ales in atac. Rada a avut o interventie buna, la o minge pe care scria gol. Restul, au fost cam stersi. M-au dezamagit profund Dica si Neaga, de la care ma asteptam la mai mult, dar care au parut foarte obositi. Neaga ce mai alerga mult, dar fara rost. Nici Bicfalvi,care altadata aducea mereu ceva nou in jocul Stelei, nu s-a vazut prea mult. Poate doar la golul pe care l-am primit, dupa ce el nu a reusit sa il invinga la un duel aerian pe jucatorul Urziceniului.Baciu a fost dezastru...doar o interventie buna in tot meciul. O alta greseala a lui Hagi a fost, cred eu, lasarea in afara lotului a lui Petre Marin. Trebuia sa fie macar pe banca de rezerve. Nesu nu a jucat prea bine, din pacate. Sper sa ne revenim pana la meciul cu Rapid... TREBUIE sa invingem!! FORZZA Steaua!!! fularultras

il admir si `l respect 100% la 100% pe zapata dar cred ca 30-40 la suta din gol e si al lui ,a avut si interventii foarte bune.

endorama03.09.2007 03:18
Tot se spune ca Hagi a beneficiat de cea mai buna campanie de transferuri din istoria recenta a Stelei. Cantitatea nu se compara cu CALITATEA. Pai numai Thereau face cat Zaharia, Neaga, Surdu, Iacob la un loc; plus, daca l compari pe Thereau cu atletul suprem multi or sa se intrebe cum de a ajuns Banel fotbalist, dar uite ca la noi se poate, de domle asta alearga

poate ar trebui sa-ti aduc aminte ca in iunie, inainte de a fi adus Hagi antrenor la Steaua, Becali, la sugestia lui Olaroiu care a zis ca are neaparata nevoie de Thereau, i-a pus un pret de transfer de 3 milioane - asta dupa ce-i trecuse momentul de inconstienta in care a zis ca vrea sa scape de el ca nu-i roman.

si cu cateva zile inainte de plecarea in Austria, un ziarist ii luase un interviu lui Thereau in care l-a intrebat ce va face daca Buges nu va plati banii ceruti pentru el. raspunsul lui Thereau? a zis ca va veni inapoi la Steaua ca n-are ce sa faca altceva.

DAR, dupa ce a fost instalat Hagi, Becali l-a lasat imediat sa plece pe Thereau la sugestia lui Hagi care a zis ca nu are nevoie de el ca e acoperit pe postul de atacant. asta cand nici macar nu facuse un antrenament sa vada cum sta treaba.

si asa am ajuns sa-l dam pe Thereau, jucator de 23 de ani care inca nu-si aratase intregul potential, pentru 1.4 milioane (daca scadem banii platiti lui Charleloi) si sa dam 500.000 pe Zaharia, jucator care desi a marcat niste goluri foarte importante, are 29 de ani si a jucat majoritatea carierei prin diviziile inferioare, uneori chiar pe postul de fundas central.

eu zic sa nu-l mai tot atacati pe Becali la faza cu Thereau ca nu e el de vina. e Becali de vina ca l-a expediat pe Neaga cand Neaga era in varf de forma, dupa care am jucat un retur cu Litu titular in atac, dar la plecarea lui Thereau nu el are vina principala.

PS: declaratia lui Becali de dupa meci "Nu m-am implicat și am pierdut. Steaua nu va mai pierde puncte pânã la final" ma deranjeaza... sincer, mie nu-mi place deloc cand Steaua castiga cu ajutorul arbitrilor si a jucatorilor adversi - asa cum s-a intamplat in fiecare dintre ultimele 2 campionate in ultimele etape. prefer sa luam locul 2 meritat decat sa castigam campionatul cu "implicarile" lui Becali. altfel o sa ajungem si noi ca dinamovistii in curand.

vlad_cj03.09.2007 05:55

Atat timp cat nu avem un coordonator adevarat la echipa, sincer nu ma astept la un joc spectaculos...Atat timp cat in echipa avem jucatori ca Lovin si Ov Petre, care ar trebui sa creeze pe faza de atac, cum sa joci spectaculos??? atat timp cat Nesu si Nicolita nu pot face preluari pe un gazon mai prost nu ma astept la mai multe realizari din partea echipei...Nu poti castiga doar din faze fixe, mai trebuie sa-ti mearga si fazele, TRASEELE, situatiile de gol si multe altele...Atat timp cat jumatate de echipa nici nu ar trebui sa lustruiasca banca de rezerve, si poarta tricoul Stelei doar de dragul banilor, tare mi'e ca vor veni vremuri grele...sper sa ma insel.

Kappon03.09.2007 06:04

Gigi Becali a declarat recent ca Steaua va lua 9 sau 12 puncte in grupa H. "Slavia Praga este mai slaba ca Dinamo Kiev.." a mai spus el. Oare uita Gigi Becali meciul retur de la Bucuresti cu Dinamo Kiev, cand a fost arbitrul care a decis scorul final? Este opinia lui Gigi Becali ca Slavia Praga, pe care inca nu a vazut-o jucand(!), este o echipa mai slaba, chiar dupa ce aceasta a eliminat pe Ajax cu doua victorii. Nu a vazut Gigi Becali meciurile cu Bate in care Steaua s-a chinuit? Sau poate, in opinia sa, Bate este mai buna decit Ajax, si atunci nu mai avem ce discuta.

La Urziceni, mijlocul Stelei a fost absent. Lovin si Ov Petre sunt submediocri atunci cand sunt la nivelul lor maxim. Ieri, Ov Petre a sarit in careul Stelei pe sub o minge "speriind" pe toti cei din jurul sau. Nu mai vorbesc de pasele sale imprecise, uneori trimise chiar in afara terenului. De Lovin ce sa mai spun?!

Gigi Becali declara sus si tare ca Surdu nu este de vanzare! Asta se intampla chiar cand Surdu nu jucase un singur minut la Steaua si dupa ce nu a avut loc la CFR Cluj!...Ieri a "jucat"..Sper ca ne-am lamurit nea Gigi!

Hagi la rindul sau face declaratii de amator. "Nu mai avem nevoie de nimeni in lotul Stelei" Zau? Chiar l-ai refuza pe Ronaldinho, Gica? Eu cred ca ai nevoie de inca 7-8 jucatori de adevarata valoare pentru a nu ne face de ris in Champions League. Ieri, acelas Hagi a scuzat infringerea din cauza oboselii jucatorilor! Incredibil. Suntem doar la inceput de sezon si ne plangem ca suntem obositi! Ce cautam atunci in Champions League daca nu putem sta in teren 90 de minute impotriva unei echipe mediocre precum Unirea? Ce oboseala putea acumula Baciu, care nu a jucat de nu stiu de cand, sau Surdu care a facut tusha constant la Cluj?!

S-au castigat meciuri numai la limita, cu 4 goluri marcate pina aucm, nu putem cere prea mult. Multi naivi s-au imbatat cu apa rece visand nu stiu ce rezultate anul acesta. Rezultatele vin numai atunci cand ai jucatori de valoare. Steaua are doar 2-3 care trec baremul. Restul sunt asa cum sunt.

Nu l-au dorit pe Camus, pentru ca nu a luptat cu echipa pentru calificarea in grupa H. Buna "logica". Ceea ce ei uita usor este ca in grupa H nu sunt echipe de nivelul lui Bate Borisov si Zaglebie Lubin. Prevad un sezon trist. Dar sper sa ma insel.

vanfootball03.09.2007 06:15
DAR, dupa ce a fost instalat Hagi, Becali l-a lasat imediat sa plece pe Thereau la sugestia lui Hagi care a zis ca nu are nevoie de el ca e acoperit pe postul de atacant.

Hai, frate, de unde ai mai scos-o si p-asta?! Unde ai auzit tu ca Hagi i-a spus lui Becali sa-l vanda pe Thereau? Esti cumva scenarist de meserie?!

Cand lui Hagi i s-a propus sa preia Steaua, Thereau era in Belgia, la negocieri cu Anderlecht.

Joint03.09.2007 06:24

Ai dreptate, Catalin. Cred ca majoritatea, chiar si cei mai mari simpatizanti ai lui Gica, ne-am cam lamurit de abilitatile lui de antrenor. Degeaba a trecut prin mainile unor mari antrenori, omul nostru pur si simplu nu a invatat nimic. E ca si la scoala, degeaba ai profesor bun daca tie nu prea iti merge mintea. Mi-e teama doar de faptul ca nenorocitul care patroneaza echipa sa nu inceapa sa dea vina pe jucatori, care, cu cateva exceptii, au valoare si stiu fotbal, le trebuie doar un antrenor adevarat. Am vazut ca mai nou, il ia la caterinca pe Zapata. Pai fara portarul asta, eram de mult in rahat. Ar trebui ca si el si Hagi sa-i pupe mainile dimineata, la pranz si seara.

Pe de alta parte, mai devreme sau mai tarziu, Hagi va pleca. Asta e clar. Dar...cine mai vine sa antreneze Steaua ? Cine se mai incurca cu dobitocul nostru ? Degeaba aducem diversi antrenori, cat e panarama asta la Steaua, lucrurile vor merge din rau in mai rau. Sper sa ma insel dar... nu cred.

adi_steaua03.09.2007 06:44

Felicitari pentru articol Catalin!

Infricosator nu este neaparat jocul penibil si extrem de slab al echipei, ci faptul ca marele manager al echipei, Adrian Ilie a considerat jocul de azi al echipei ca fiind bun, plus declaratia acestuia dupa tragerea la sorti..cum ca Steaua are puterea de a obtine 12 puncte in aceasta grupa. Gravitatea este cu atat mai mare cu cat, aceasta declaratie vine din gura unuia care ar trebui sa fie mintea limpede si profesionista din cadrul clubului...pentru ca pe Becali oricum nu-l ia nimeni in serios, iar Hagi...cu toata consideratia pentru un adevarat Stelist: nu este un antrenor de talia Stelei!

mihai din oradea03.09.2007 07:09

incep sa am dubii in ceea ce priveste capacitatea luiHagi de a antrena Steaua.Sigur,vor spune multi, am inregistrat o infringere si facem o tragedie.Nu asta ma ingrijoreaza,campionatul este abia la inceput dar ma ingrijoreaza citeva lucruri:1. Steaua nu joaca nimic nici acuma cum nu a jucat nimic nici in amicale ,nici in preliminarii cu cele 2 echipe,foarte slabe,pe care le-am eliminat dar cu atitea emotii ca parca erau Real sau Chelsea. 2. Steaua,dupa 6 etape a dat 4 goluri,noi avinddupa gloria buzau si Farul cel mai slab atac din prima Liga!!!. 3. Nu avem la mijlocul terenului o minte lucida,un coordonator desi il puteau aduce pe Ljubinkovici (ori poate acum chiar pe Camus ) acesta fiind acum locul doi in clasamentul golgeterilor,este deci si un bun marcator cu sase goluri. Marele nostru antrenor a spus ca nu mai are nevoie de jucatori (desi toata vara a cautat un coordonator iar cind l-a adus pe Plesan acesta s-a accidentat nemaiputind juca pina peste 2-3 luni cind pentru obiectivele noastre va fi prea tirziu). 3. Sintem (nu noi suporterii ci conducerea !) foarte optimisti cu privire la meciurile din L.C. si din campionat,desi eu vad dezastru in joc si rezultate. Ciobanul,nebun,in loc sa fie ingrijorat,sa-i ameninte pe toti pe care ii plateste,cam degeaba, este foarte surizator, fericit,optimist ,nepasator de parca am fi cistigat deja si campionatul si am fi si trecut de grupele L.C. 4. De cite ori mergem prost,cam tot timpul,de vina este OBOSEALA???!!! (acum cind sintem la inceputul anului competitional),de cite ori jucam un meci international (cu Steaua ma refer )in campionat pierdem, acum,cind Dinamo a pierdut (sa fie clar pina la urma tot cu ei,rapid,c.f.r-ul ne vom bate pentru campionat...sper sa ne batem!!! ) si puteam sa ne detasam cu 6 puncte de ei,am pierdut si noi.Iti vine sa iti iei lumea in cap si sa lasi dracului de fotbal!.

Azazello03.09.2007 07:43

Nu am de facut decat putine comentarii:

1. Dupa opt jocuri oficiale fara infrangere...era de asteptat sa vina si esecul. Sigur - doare, dar e de preferat acum, la inceput cand inca este timp pentru reparatii.

2. E clar ca jocul sufera, dar trebuie tinut cont si de jucatorii noi din angrenaj precum si de schimbarea de antrenor. Intr-adevar Steaua nu stie sa atace, iar eu consider asta o sechela a tacticii din mandatul antrenorului anterior. Ma suprinde si Hagi care se pare ca este destul de pragmatic, dar astept totusi o imbunatatitre a jocului la mijloc, pentru ca de acolo pleaca problema. Mare ghinion accidentarea lui Plesan.

3. Va fi un campionat greu, cu dese surprize, si se vor pierde multe puncte. Cine va sti sa gestioneze eficient infrangerile dar si succesele (marea buba a mentalitatii romanilor) va castiga. Eu sper ca dupa meciul acesta sa vina din nou cel putin opt partide fara infrangere, si cu cat mai putine egaluri. Hai sa zicem doua maxim trei ;) tinand cont ca jucam si in CL.

4. Deci nu trebuie sa dramatizam, ci sa continuam sa avem incredere in viitor. Forza Steaua !

«1234»