Imi pare tare rau ca am pierdut... nu cred ca meritam sa pierdem pentru ca am avut mai multe ocazii decat Urziceniul. Totusi, eu cred ca Hagi a gresit la schimbari, trebuia la un moment dat sa il introduca si pe Iacob, ca doar e refacut. Daca nu era, nu il mai trecea pe banca de rezerve. Asa, fara un atacant veritabil, degeaba tot dadeau fundasii mingi lungi pe varfuri, daca nu aveam un atacant puternic care sa stie ce sa faca cu ele...In rest, cred ca cel mai bun stelist a fost Zapata, care a dovedit din nou ca isi merita pe deplin banii. In rest... Golanski a avut cateva faze bune, mai ales in atac. Rada a avut o interventie buna, la o minge pe care scria gol. Restul, au fost cam stersi. M-au dezamagit profund Dica si Neaga, de la care ma asteptam la mai mult, dar care au parut foarte obositi. Neaga ce mai alerga mult, dar fara rost. Nici Bicfalvi,care altadata aducea mereu ceva nou in jocul Stelei, nu s-a vazut prea mult. Poate doar la golul pe care l-am primit, dupa ce el nu a reusit sa il invinga la un duel aerian pe jucatorul Urziceniului.Baciu a fost dezastru...doar o interventie buna in tot meciul. O alta greseala a lui Hagi a fost, cred eu, lasarea in afara lotului a lui Petre Marin. Trebuia sa fie macar pe banca de rezerve. Nesu nu a jucat prea bine, din pacate. Sper sa ne revenim pana la meciul cu Rapid... TREBUIE sa invingem!! FORZZA Steaua!!! ![]()