FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Infrangere de vacanta?

«1234»
fcsteaua.ro02.09.2007 16:35

"Am luat-o" cu Unirea. Oare cine-o mai fi asta? Doar noi reprezentam Champions League si vrem si campionatul. Adica inca o serbare in CL si o sacosa de bani la casierie. Suntem in vacanta, mergem ca la spectacol, ii avem pe Neaga si Dica, pe Badoi si Rada, Goian si Radoi, sau netransferabilii Surdu, Bicfalvi si Nicolita. O mare supriza? Greu de crezut dupa ce am vizionat o partida penibila in care jucatorii stelisti s-au straduit sa faca......sa.........si sa.......Doua ocazii aproximative la poarta adversa, nu mai mult de trei pase consecutive, rare accelerari si scoateri ale adversarilor din joc prin dribling, o multime de baloane pierdute sau aruncate peste....peste tot. Atunci cand incerci sa fentezi fotbalul, acesta este nemilos si te pedepseste. Nu se poate sa astepti 90 de minute gandindu-te la cate ai fi putut sa faci si sa-l vezi pe vensic dinamovistul Galamaz, inscriindu-ti un gol fasait, dar absolut muncit si meritat prin munca unei echipe mici care a ales sa arunce in joc toate armele de care a dispus.

Steaua a fost rupta in bucati astazi. E foarte greu sa remarci vreun jucator din echipa noastra. Partial, Golansky, Rada si Ovidiu Petre ar putea primi o nota de trecere. Surdu, Zaharia si Neaga au fost total ineficienti, Dica o mare deziluzie, iar Nesu a jucat absolut penibil. Din pacate si Nicolita alaturi de Bicfalvi au fost stersi si de nerecunoscut.

Aceasta echipa are o mare problema si anume aceea ca nu stie sa atace. Aceasta rotatie a jucatorilor, fortata si de multiplele accidentari, dar si de lipsa de logica a antrenorului Hagi a fost o piedica in formarea unor relatii de joc. Se pare ca tehnicianul nostru inca nu a ghicit care ar fi un unsprezece ideal, iar stilul de joc absolut ingrozitor practicat de favoritii nostri ne duce cu gandul la fotbalul practicat in anii 60. Daca in trecut ne plangeam de o posesie prelungita dar ineficienta in "era cincinala" Piturca sau de o turca oliana bine regizata, acum ne putem plange pe buna dreptate de jocul absolut bezmetic practicat de niste jucatori debusolati. Unde sunt pasele la firul ierbii, un'-doiurile, invaluirile, pasele "printre" urmate de pivotari sau de suturi la poarta? Nu se poate ca la fiecare meci sa astepti o executie suprinzatoare a lui Dica, sa irosesti pofta de joc a lui Neaga tinandu-l pe un post care nu-i convine deloc, sa-l tii pe banca de rezeve pe Badoi si sa dai din cap a lehamite atunci cand jucatorii sunt neputinciosi.

Cu acest joc nu poti sa speri ca poti sa fii egala Arsenalului sau a Sevillei si nici macar sa tragi nadejde ca ai putea s-o devansezi pe Slavia Praga. Ingrijorator este faptul ca urmatorul joc din campionat al ros albastrilor va fi impotriva Rapidului, iar un eventual insucces sau o infrangere ar putea cantari decisiv in lupta pentru obtinerea locului intai la sfarsitul turului si - de dorit - la finele campionatului. Bergodi, tehnicianul visiniilor a reusit sa creeze un nucleu de jucatori capabil sa joace o partitura unica in timp ce stelistii joaca azi cu Nesu, etapa viitoare cu Marin, urmand ca intr-un al treilea meci sa il foloseasca pe Emegara pe partea stranga a apararii. Acelasi episod se regaseste si in partea centrala a apararii. Baciu a fost deposit astazi la toate capitolele de atacantii adversi, iar pozitionarea sa langa bara in momentul marcarii golului de catre Unirea este de-a dreptul hilara, cu conditia sa nu fii in piele suporterului Stelei.

Atmosfera

Ati remarcat ca de fiecare data cand marele salvator al natiunii romane merge la cate un meci "ca la spectacol" sau "in vacanta" echipa noastra are serioase probleme? Acest tip de superioritate verbala si nicidecum reala nu ajuta cu nimic la construirea unei atitudini pozitive, ba dimpotriva, ea afecteaza jucatorii. Iata inca o piesa de teatru la care voievodul vine sa stea cu picioarele si sa apese pe telecomanda si pleaca cu coada intre picioare si umilit de propria-i obraznicie.

Suporteri

Intr-un numar foarte mare au cantat tot timpul, au dominat atmosfera. Din pacate nu au fost rasplatiti de un joc frumos al favoritilor - ATENTIE - nu neaparat de o victorie.

Antrenor

E timpul ca antrenorul Gheorghe Hagi sa isi analizeze pozitia si sa decida asupra carierei sale la Steaua. Daca pana acum jocul a fost slab dar a fost pus in umbra de victoriile obtinute, in prezent avem de-a face cu un joc slab dublat de o infrangere rusinoasa. Fara indoiala ca suporterii il vor sustine in continuare, dar inca doua trei meciuri de acest gen insotite de tot atatea infrangeri ar putea reprezenta un final nefericit al tehnicianului in Ghencea. Ar interveni nemultumirea fanilor si mania stelara a divinului Becali concretizate printr-o rusinoasa mazilire. Ramane de vazut care va fi cartea pe care o va alege Gica - aceea de a-si asuma un mare risc si de a continua sau de a se retrage in glorie lasand loc unui tehnician cu experienta pentru a crea o echipa din valorosul lot stelist.

shack3r02.09.2007 16:48

Prima infrangere. Vorbim dupa meciul cu Rapid despre situatia lui Hagi la Steaua

Piece of Mind02.09.2007 16:49

Da, bun articol. In rest, ramane cum am stabilit: Hagi, du-te invartindu-te, lasa-ne si lasa-te!

rivelino02.09.2007 16:49

Sper sa nu revenim la starea de fapt din era Oli:victorii acasa si impotenta in deplasare.

vlad7502.09.2007 16:49

Catalin nu mai este timp pentru subtilitati.Hagi,clar,are incapacitatea de a mobiliza si a-i determina pe jucatori.Este un foarte slab pedagog.Cat despre finantator :este foarte relaxat de rezultat atata timp cat si-a dat comanda la croitor de un costum de nas sau de impiegat!Parca il vad la sfarsitul campionatului cu o cravata rosie de pionier la gat,alaturi de Seful utecist,G.Copos.Sau se va face iar spartan sau ce dracu or mai fi potaile anul asta!

Tupac Amaru02.09.2007 16:51

Pai n-ati vazut ca Becali declara ca nu e suparat? Lui ii place ce joaca Steaua!

Concuzia e ca suntem noi tampiti, echipa joaca foarte bine, dar noi nu intelegem jocul!

Aceasta este o situatie anormala - primul care ar trebui sa fie nemultumit de joc ne declara ca totul e ok si ma face sa ma gandesc iar la ceea ce zicea Brigante: in loc sa ma mai consum pentru Steaua, prefer sa ma duc la o bere, sa ma duc cu o gagica, sa plec intr-o excursie ca sa scap de spectrul tampeniei becaloide!

Catalyn0702.09.2007 17:19

nu cred ca e o infrangere rusinoasa... e adevarat nu prea am jucat nimic, dar trebuia sa vina si un rezultat d-asta. Poate e mai bine asa, ne trebuia un dus rece, nu puteam merge la nesfarsit cu victorii norocoase, iar despre situatia lu Hagi, cred ca e prematur sa vorbim...

vanfootball02.09.2007 17:35

"Cred ca arbitrul a avut cateva decizii contra Stelei, din ce am vazut in repriza a doua. Baietii au facut un joc bun, dar cred ca si Urziceniul si-a dorit mai mult victoria." Adrian Ilie

Foarte dezamagit de Adi Ilie, nimic nu mi-a placut din ce a facut la Steaua, de cand a venit. Transferuri slabe, declaratii aiurea-n tramvai.

dulcicutza02.09.2007 17:38
Pai n-ati vazut ca Becali declara ca nu e suparat? Lui ii place ce joaca Steaua!

Concuzia e ca suntem noi tampiti, echipa joaca foarte bine, dar noi nu intelegem jocul!

Aceasta este o situatie anormala - primul care ar trebui sa fie nemultumit de joc ne declara ca totul e ok si ma face sa ma gandesc iar la ceea ce zicea Brigante: in loc sa ma mai consum pentru Steaua, prefer sa ma duc la o bere, sa ma duc cu o gagica, sa plec intr-o excursie ca sa scap de spectrul tampeniei becaloide!

dadadadada suntem noi tampiti si nu intelegem jocul echipei si nici nu vedem marele realizari ale bunului tehnician....o fi prea repede sa critic..poate mai e de muncit pe undeva...dar schema de joc,tactica in sine nu multumeste pe nimeni...sau cine stie...poate vad eu alte meciuri.....

ssinpadureacualune02.09.2007 17:39

Daca nu-i batem pe milogi si in urmatoarea deplasare ne incurcam ,imi pare rau,dar la revedere!!!

Hagi are un lot pe care nici un antrenor nu l-a avut la dispozitie...si nu e in stare sa creeze o echipa.Aveam mai multe ocazii pe vremea lui Olaroiu pe care il numeam si inca il numesc antrenor defensiv.Atunci Hagi cum e??Cat o sa mai joace cu Nesu pe stanga,cand Petre Marin e cu 3 clase peste el???Cat o sa-l mai tina pe Croitoru rezerva pentru ca nu are curajul sa-l bage in centru unde ar da randament??Cand o sa jucam si noi cu 2 varfuri veritabile in teren in acelasi timp si cu Neaga sau Dica in spatele lor sau macar cu 2 varfuri adevrarate???Cand o sa dispara acest Nicolita de pe banda dreapta,sau macar sa-si parda postul de titular garantat??Cand o sa mai batem si noi cu 3-4 la 0??Cand nu o sa mai am emotii la fiecare meci??Am ras de javre,dar nici noi nu suntem mai buni.Nu exista scuze,ca am jucat fara 4-5-6 titulari....de asta are ditamai lotul,avea optiuni,nu le-a folosit si incep sa cred ca nu exista nicio tactica la Steaua,niciun stil.Repet,daca pierdem cu tiganii si dupaia iar ne incurcam atunci eu unul personal vreau ca Hagi sa plece,a avut timp,lot,toate conditile,program usor la inceputul campionatului(nu neglijati asta)...asta e.

cristi_mold02.09.2007 17:40

Sunt curios daca articolul suna la fel si daca se termina egal. Oricum evidentiatii mei ar fi Golanski si galeria stelista.

leoc98002.09.2007 17:40

Asa, foarte bine! Sa plece Hagi invartindu-se, dar sa ramana Nesu: primeste pasa la firul ierbii, trebuie pur si simplu sa puna latul si sa ramana cu mingea la picior(preluarea si stopul sunt 2 necunoscute pentru jucatorii olariti) iar el ce face!!? Baga piciorul sub minge si o inalta fix deasupra capului la vreo 2,5-3 metri!!! Faza de prosti, si Borcea joaca mai bine. Si atunci tot Hagi e de vina? Wagner si Ferguson au inceput dezastruos, dar stau cu cincinalele la cluburi si nimeni nu iese din cuvantul lor.

In concluzie: Lasati-l pe Hagi in pace macar un sezon. Prefer sa scapam de retrogradare cu el decat sa furam locul 2 cu 0lar0iu. fularsteau2

Cipper02.09.2007 17:48

Eu nu as pune vina in proportie prea mare in spatele lui Hagi. Jucatorii sunt de departe primii vinovati. Pana si in articol se spune ca abia gasim din 14 jucatori, 3 care sa ia nota de trecere. Atunci, daca nu ar fi avut nicio idee tactica si nu ar fi fost motivati cum trebuie sau mai stiu eu ce trebuia sa faca Hagi si baietii ar fi jucat ceea ce stiu ei si tot nu se ajungea aici. Mi se pare INCREDIBIL cum poti spera la mult de 2 3 p intr-o grupa de UCL in momentul in care printre TITULARI(nici nu mai zic de rezerve) ai cativa care nu sunt in stare sa faca o preluare buna din 5 incercari si peste 50% din pasele lor ajung la mai mult de 5 m distanta de destinatar...

Si ca sa revin la Hagi, probabil ca nu va avea viata lunga pe banca, dar cred ca multi dintre jucatori au fost adusi ca sa iasa la numar.

leoc98002.09.2007 17:49
Daca nu-i batem pe milogi si in urmatoarea deplasare ne incurcam ,imi pare rau,dar la revedere!!!

Hagi are un lot pe care nici un antrenor nu l-a avut la dispozitie...si nu e in stare sa creeze o echipa.Aveam mai multe ocazii pe vremea lui Olaroiu pe care il numeam si inca il numesc antrenor defensiv.Atunci Hagi cum e??Cat o sa mai joace cu Nesu pe stanga,cand Petre Marin e cu 3 clase peste el???Cat o sa-l mai tina pe Croitoru rezerva pentru ca nu are curajul sa-l bage in centru unde ar da randament??Cand o sa jucam si noi cu 2 varfuri veritabile in teren in acelasi timp si cu Neaga sau Dica in spatele lor sau macar cu 2 varfuri adevrarate???Cand o sa dispara acest Nicolita de pe banda dreapta,sau macar sa-si parda postul de titular garantat??Cand o sa mai batem si noi cu 3-4 la 0??Cand nu o sa mai am emotii la fiecare meci??Am ras de javre,dar nici noi nu suntem mai buni.Nu exista scuze,ca am jucat fara 4-5-6 titulari....de asta are ditamai lotul,avea optiuni,nu le-a folosit si incep sa cred ca nu exista nicio tactica la Steaua,niciun stil.Repet,daca pierdem cu tiganii si dupaia iar ne incurcam atunci eu unul personal vreau ca Hagi sa plece,a avut timp,lot,toate conditile,program usor la inceputul campionatului(nu neglijati asta)...asta e.

Are ditamai lotul, dar cati jucatori buni de 1ul 11 (post cu post) avem in momentul asta? Iti zic eu, vreo 4. Iar atacanti, pur si simplu nu avem :( Si sa ne mai lase mmsul cu jucatorii naspeti, ca marea majoritate el ia adus. Zapata de ex e cel putin cu 2 clase peste Carlos si Andrey

Mihai Somanescu02.09.2007 17:49

Cataline, permite-mi sa te contrazic doar intr-un singur aspect: nu am vazut duelurile alea la care Baciu a fost depasit la toate capitolele, iar pozitionarea sa la bara nu a fost hilara, a fost dictata de rationamentul ca e scund, astfel a facut schimb cu Golansky care mult mai inalt. Sa nu uitam ca Eric Bicfalvi a fost cel care a sarit in contratimp cu Galamaz, desi avea tot timpul din lume sa calculeze.

AndreyCor02.09.2007 17:51

Ciobanul lea ispirat aerul de vacanta si jucatorilor si asta nu a fost bine....ce sa mai spun ca tiganu de Nicolita e inexistent de la inceputul sezonului ,am putea spune ca at cand el e in echipa jucam practic de la inceput in 10 oameni......deci no coment trebuie facute niste modificari spre ex:disparitia lui Nicolita si plasarea lui pe banca si titularizarea lui Croitoru si badoi.

Bundy02.09.2007 17:53

Ce sa le faca Hagi? Sa-i faca sa-si doreasca sa castige???? Azi nu a fost neputinta ci multumire de sine, tipic romaneasca. Na belea!:)

Super galerie, apropos....parca jucam acasa.

raul stelistu02.09.2007 17:56

Penibil joc facut de ceea ce ocupa 50% din inima mea(Steaua,restu' de 50 nu conteaza)

Hagi trebuie sa gaseasca solutia ideala 'traseele' ,nu cred ca stie sa-i motiveze pe jucatori.

Oricum cu Lovin si Petre la mijloc suntem condamnati,sau mai precis spus ficatii nostri is condamnati.

Daca nu-i batem pe cocotieri(care-s pe val) situatia se complica rau pentru echipa noastra iubita.

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII FORZA Lacatus

ANTIgigi02.09.2007 17:58

Da Cataline intr-o masura foarte mare ai dreptate, asa este. Hagi atat stie, iar ciobanului nu ai cum sa-i ceri mai mult pentru ca nu stie si nici nu poate. Iar daca i ceri...nu esti bagat in seama, pentru ca nu ai in cont milioane. Din pacate, si chiar imi e greu sa accept asta, Hagi nu prea stie munca de antrenor. Am jucat cu echipe modeste in marea majoritate a meciurilor de pana acum, dar nu a adus nimic nou in joc, ma refer la spiritul de atac si de valorificare al jucatorilor de atac si e pacat, pentru ca avem cu cine. Am impresia ca jucatorii, in momentele grele, joaca la voia intamplarii si se calca in picioare unii pe altii. M-au mirat scenele de final de meci in care atat Hagi cat si vesnicul mulgator de oi au fost oarecum de acord cu aceasta infrangere, care era prea putin scontata de majoritatea suflarii steliste. Din declaratia ciobanului reiese faptul ca este multumit cu banii castigati, nici nu spera la altceva (poate in vederea noilor alegeri), de Hagi nu mai vorbesc, pentru ca m-a dezamagit...Desi a inceput bine teoretic, practic, Hagi va pleca in curand de la Steaua, eu asa vad situatia...

Kreator02.09.2007 18:10

Neaga este varza, a revenit din Coreea exact cum a venit in primul an cand a jucat la Steaua: zero absolut!

Are 1 gol marcat in 9 meciuri oficiale, si prezenta lui pe teren este inutila.

Cred ca Neaga a venit gratis din Coreea, iar Steaua a anuntat "la misto" ca l-a cumparat cu 800.000 de euro, asa cum pe Saban l-au cumparat cu 200.000 si au declarat ca l-au cumparat cu 600.000.

Iarasi nu o sa joace nimic Neaga un an la Steaua pana sa isi revina la o forma cat de cat acceptabila.

Astazi, in prima repriza, Neaga a trecut cu capul pe langa o minge singur cu portarul advers...

Inzaghi dintr-un sfert de ocazie marcheaza un gol, lui Neaga ii trebuiesc 9 meciuri si 10 ocazii ca sa dea un gol.

Cat despre cioban, il lovea ca un nemernic pe Rada, iar acum cu Goian suspendat si cu Radoi si Ghionea accidentati... am fi jucat in centrul apararii cu Baciu si cu .... cine?

st_194702.09.2007 18:12
Cataline, permite-mi sa te contrazic doar intr-un singur aspect: nu am vazut duelurile alea la care Baciu a fost depasit la toate capitolele, iar pozitionarea sa la bara nu a fost hilara, a fost dictata de rationamentul ca e scund, astfel a facut schimb cu Golansky care mult mai inalt. Sa nu uitam ca Eric Bicfalvi a fost cel care a sarit in contratimp cu Galamaz, desi avea tot timpul din lume sa calculeze.

Mihai..au fost multe faze in prima repriza cand Baciu a fost ridiculizat ..pe partea dreapta a fost depasit de 2-3 ori adversarul fiind blocat dupa aceea in marginea careului de catre alti jucatori de ai nostri,tot in 1 repriza pe partea stanga Bogdan Stancu a trecut lejer de el a centrat iar Lovin a respins dintr-o zona periculoasa :icon_rolleyes:

grizzly02.09.2007 18:13

prin gandirea mea de profan mi-a trecut urmatoarea schema : daca tot ne incapatanam sa jucam cu nesu fundas stanga, atunci la meciul asta eu zic ca Nicolita trebuia sa joace mijlocas stanga. el, prin vitalitatea sa putea sa suplineasca mai bine jocul haotic al lui nesu decat Dica, exilat aiurea pe banda stanga. asa s-ar fi facut loc si pentru badoi pe dreapta, iar Dica trebuia sa joace in centru in locul lui Ov. Petre, de preferat fundas in locul lui Baciu. adica ceva de genul zapata-nesu,rada,Petre,golanski-Nicolita,Lovin,Dica,badoi,Neaga,zaharia.

pe de alta parte, nici nu pot crede ca e numai vina lui Hagi, atat timp cat in loc de 4(patru) jucatori foarte buni, adusi pe posturile deficitare, s-au adus o gramada fotbalisti de nivel dubios, doar pentru a aglomera schemele unor posturi deja acoperite. singurele transferuri cu cap au fost zapata, golanski, badoi si partial bicfalvi si plesan. restul sunt jucatori care nu prea au treaba cu fotbalul. zaharia este total ineficient cand echipa adversa se apara sus, Neaga este total ineficient cand echipa adversa se prezinta pe teren, iar nesu este total ineficient cand se joaca cu mingea. astept totusi sa vad ce se intampla cand Hagi o sa aiba la dispozitie lotul complet. ma gandesc la o formula zapata-emerghara,Goian,Radoi,golanski- Cristocea, plesan, Dica, badoi- Badea, Iacob. atunci o sa ne putem da seama cu adevarat daca Hagi poate sau nu poate.

joe2102.09.2007 18:17

Cataline ca de obicei comentariile tale conduc catre o palida replica, de obicei atingi toate punctele nevralgice...

Nu am vrut sa postez pe site dupa Steaua-Bate, un meci la care am fost prezent si la care am tinut si eu sa vad odata-n viata mea cum e meciul vazut de la fotolii...Am dat un ban a meritat ma bucur de ai nostri, dar azi sunt catranit de suparare ca voi toti de altfel. As merge un pic mai departe si la adapostul celor 2 mil de lei cheltuite (impreuna cu fi-meu) la meciul cu Bate mi-as permite sa fac si eu unele observatii...Meciul de azi cu Urziceniul, lasand la o parte dorinta mea de a-i vedea pe baieti cu o victorie mi-a lasat un gust amar, in primul rand in opinia mea, cred ca nu prea au fost conectati la meci, cred ca mai degraba s-au gandit la ziua de maine cand isi vor primi banii promisi de Becali.Cu parere de rau si cu scuze catre alti suporteri care nu vor fi de acord cu mine am vazut un Dica total sters si ineficient, eu care cred ca acest jucator este unul de exceptie.Poate l-a zapacit Gigi, dar pana una alta joaca inca la noi.Apoi nu vad de ce se mizeaza in continuare pe Banel, desi cred ca o perioada pe banca i-ar prinde foarte bine, este un jucator bun dar si lui Badoi trebuie sa i se dea o sansa.Rica Neaga e ca de obicei in nota obisnuita mediocru semn ca periplul prin Coreea a lasat urme adanci in ceea ce priveste jocul lui.Poate ar fi fost o solutie Croitoru si cred ca Bicfalvi inca nu e copt pentru meciuri grele...Personal eram mai multumit cu Lovin si cu o remiza trasa de par decat cu un meci pierdut si ala tras de par...Tuturor numai bine va doresc !

ste_farfan02.09.2007 18:28

si mai ai tupeu sa scrii ca esti "stelist pana la moarte"....hai du-te in *.*.*. la o bere si lasa-ne...din nefericire mai sunt ca tine prea multi de asa-zisi "stelisti" sau "stelisti de week-end", majoritatea "iubind" aceasta echipa datorita unui cioban imputit...

Nu-ti mai jigni partenerii de forum, renunta la limbajul gen MiRC, citeste regulamentul.

greenyes02.09.2007 18:32

lasand loc unui tehnician cu experienta pentru a crea o echipa din valorosul lot stelist.

De acord cu tine pana la "valorosul lot stelist". Multi sunt orbiti de performantele echipei dar daca ii iei pe fiecare in parte si le analizezi jocul cu siguranta s ar scaote la iveala carentele pe care le au majoritatea jucatorilor.

Tot se spune ca Hagi a beneficiat de cea mai buna campanie de transferuri din istoria recenta a Stelei. Cantitatea nu se compara cu CALITATEA. Pai numai Thereau face cat Zaharia, Neaga, Surdu, Iacob la un loc; plus, daca l compari pe Thereau cu atletul suprem multi or sa se intrebe cum de a ajuns Banel fotbalist, dar uite ca la noi se poate, de domle asta alearga. Nu exagerez deloc, daca imi dadea Dumnezeu sanatate eu as fi mai bun de sute de ori decat Banel. Nu e vina lui ca nu paote, e vina celor care l forteaza pe un post care nu e de el.

Gatuso a declarat ca atunci cand Pirlo se joaca cu mingea la antrenament se intreaba daca el e fotbalist, si vorbim de Gatuso care i a pus mingea pe furnte lui Pipo in meciul cu Sevilla. Pai nici unul dintre mijlocasii nostri nu au valaorea lui Gatuso cu exceptia lui Radoi in vremurile lui bune, ma refer la mijlocasii de inchidere. Dar la noi li s a inoculat ideea ca ei sunt fotbalsiti domnle, de au jucat in Liga ligilor. Inafara de Dica care din punct de vedere tehnic nu ai ce sa i reprosezi suntem penali. Daca ar si alerga ar fi un jcuator complet. In returul cu Valencia Dica a alergat cat in toate mecurile de cand e la Steaua. Vad ca toti dau in Dica dar daca el incearca sa intre intr o combinatie de finete saracul nu are cu cine, cand l a avut pe Elton s a vazut diferenta, specatacol total, fotbal adevarat, pentru ca juatorii ca Dica si Elton, Thereau, Bostina, Ogararu, Ochirosii stiu "joaca" pe cand alde Lovin, Petre, Banel nu au nici o treaba. Is jucatori cum nea Imi i a catalogat, "liniari" nu stiu sa faca un dribling, dau in ea si fug daca pot.

Legat de Hagi nu mai stiu ce sa mai cred. L am sustinut si inca i l sustin desi prin declaratiile pe care le da i mi cam taie elanul. In clipele de isterie "yo" a mai spus ca Hagi tipa si se isteriza ca nu are lot, tare imi este frica ca isteria lui Hagi chiar a fost adevarata. Acum ca s a dat si el dupa "yo", nu mai stiu ce sa mai cred. Tot timpul m am intrebat cum e sa lucrezi cu un om ca asta. Poate si a zis Hagi ca o sa poata reusi si cu lotul asta, sau cel putin sa incerce. Ce ma lasa masca au fost mutarile aceste din ultima vreme, Surdu la Steaua cand noi il aveam pe Ochirosii care nu i mai trebuia perioada de acomodare, era trecut prin fotbalul mare, plus Al Iacob care e peste Baciu daca Inter s a interesat de el. Dar Hagi nu are cum sa iasa sa spuna " jucatorii mei is varza, ii dau pe toti afara". Iar cand a vrut sa faca asta cu Lovin si cu altii a intervenit "yo" care ii vede cei mai buni, si cand imi aduc aminte ca pe vremea secundului a declarat ca Steaua nu are echipa valoroasa si de asta pierdea atunci, dar vorbim de "yo" asa ca ....

Oricum la Steaua e o mare abrambureala, cu declaratii din partea lui Ilie ca Steaua are un lot valoros, acum ca sunt obositi dupa atatea meciuri, etc, din pacate declaratiile astea vin din aprtea lui Ilie si ale lui Gica, care au jucat fotbal la un nivel la care multi din lotul actual nu or sa ajunga niciodata. Pai cred ca multi nici la echipa a treia a Stelei nu aveau loc pe timpul lui Ilie si acum ei is titulari.....cand s a inaugurat noul autocar al Stelei unul dintre fostele glorii ale Stelei a declarat ca plange autocarul la ce jcuatori trebuie sa transporte, dar Argaseala le a luat apararea, stia omul ce spune ca doar el a jucat fotbal nu Argaseala, si el a trait adevaratele momente de glorie ale echipei nu cei care poarte tricourile Stelei de astazi.

Dar la noi e ca la federatia romana de fotbal. Cand Hagi o dadea in ate iar alde nenea jean si cloaca lor o puneau de gratare si bericica cu mitici si sandel. Campionatul era varza, nationala cu jucatori jucand prin toate coltuirle europei se califica la mondiale, europene si oricne vroia sa se ia de ei, nu avea nici o sansa, de nu vezi ce fotbal avem domle, jucam la mondiale, europene. Asa si la noi, ne am calificat in Liga suntem buni cand defapt suntem praf.

«1234»