FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi: "Jucatorii nu au cerut sa plece HAGI!"

«12345»
ZGABEL24.08.2007 09:40

fular-campionii

Vad ca Becali a inceput sa tremure din nou.A aruncat cu kkt in Hagi si nu se astepta la o asemenea reactie din partea fanilor,iar in ceea ce il priveste pe Radoi eu cred ca nici nu mai are tupeu sa iasa din casa(chiar daca nu are nici o vina).O lectie bine venita si bine meritata pentru totzi cei care nu inteleg un lucru.Steaua NU APARTINE LUI Becali CI Steaua APARTINE SI VA APARTINE SUPORTERILOR.

sa il vedeti voi pe Becali cum o sa ceara indurare si incurajare pentru meciul cu bate.

Mereu SUPERIORI.FORZA Steaua.

AndyQ24.08.2007 09:43
fular-campionii

sa il vedeti voi pe Becali cum o sa ceara indurare si incurajare pentru meciul cu bate.

Mereu SUPERIORI.FORZA Steaua.

Oricum echipa o sa fie sustinuta din tribuna. O sa fie un infern pe Ghencea... pentru bielorusi. Nu are cum sa stirbeasca Becali sau oricare altu`, dragostea suporterilor pentru Steaua.

Lucia24.08.2007 09:44

AndyQ

oricum am da-o nu e bine!...de un lucru ma bucur ...ai inceput sa te gandesti mai bine la "antrenorul" Hagi.

si ca sa precizez ceva apropo de ironia ta la dresa super jucatorilor de la Steaua:jucatorii astia sunt cei care ne-au facut fericiti anul trecut calificandu`se dupa 10 ani in CL. asa ca putin mai mult respect.

Noi nu strigam Lupta Hagi pe teren, noi strigam Lupta Steaua , adica Rdaoi. Dica , P. Marin.. etc.

am uitat versurile pe care nu de mult le strigam:...

"in orice minut suntem alaturi de voi, cu Steaua pana la Moarte , castigati pentru noi"!

AndyQ24.08.2007 09:56
Noi nu strigam Lupta Hagi pe teren, noi strigam Lupta Steaua , adica Rdaoi. Dica , P. Marin.. etc.

am uitat versurile pe care nu de mult le strigam:...

"in orice minut suntem alaturi de voi, cu Steaua pana la Moarte , castigati pentru noi"!

In momentul de fata Hagi face parte din marea familie a Stelei, nu? Deci "Lupta Steaua" ii este adresat si lui, ca sa fim cu totul impartiali.

fedora24.08.2007 09:58
dar cine la chemat pe Gigi in olanda,nu jucatorii?

Fa dovada acestui fapt si sunt de acord cu tine.

Sunteti incredibil de usor de manipulat de ciobanoid, care le potriveste cum ii convin lui.

Si chiar de-ar fi asa, ar insemna ca Hagi are o problema foarte mare!

AndyQ24.08.2007 10:01

Sunteti incredibil de usor de manipulat de ciobanoid, care le potriveste cum ii convin lui.

Nu putem decat sa ne dam cu presupusul in toata povestea asta, ca tot nu o sa aflam adevarul. E prea incalcita problema.

mirceaor24.08.2007 10:01

Si pe mine ma enerveaza ciobanul si toate mitocaniile , iesirile necontrolate si gesturile tembele pe care le face .La fel si ipocrizia care e la ea acasa in caracterul oierului.

Dar sa-l numesti monstru ,diavol , belzebut ,sa spui ca ingroapa Steaua ( cum am vazut in unele postari de mai sus ) si mai stiu eu ce , e prea mult .

Sa nu uitam ca pe banii lui s-au facut performante importante in ultimii ani . Era deranj mare pe plan financiar mai ales atunci cand a venit el si nici rezultatele sportive nu erau deloc grozave . Eu unul n-o sa uit niciodata dubla mansa cu Flora Tallin , in care daca nu marca Danciulescu la ei stateam bine-mersi acasa , desi am batut 4-1 in Ghencea. Daca s-ar intampla acum asa ceva cu o asemenea echipa , cred ca ( pentru a ramane in acelasi registru folosit de colegii mei de forum) s-ar deschide portile iadului ,si in presa si intre suporteri ,si la conducerea clubului .

Deci sa nu uite nimeni ca am ajuns la un anume nivel in ultimii ani si datorita banilor lui Becali .

fedora24.08.2007 10:05
Nu putem decat sa ne dam cu presupusul in toata povestea asta, ca tot nu o sa aflam adevarul. E prea incalcita problema.

Si daca tot dati cu presupusul de ce va place sa tarati jucatorii prin noroi?

AndyQ24.08.2007 10:18
Si daca tot dati cu presupusul de ce va place sa tarati jucatorii prin noroi?

Eu cred ca Gigi a tarat prin noiroi. Pana sa ajungem sa-i taram noi prin noroi mai e mult.

salve24.08.2007 10:37
Si Radoi ce spune,cand jucatorii au spus lui Jiji sa vina in Olanda sa salveze ce se mai poate salva.Si asta este o minciuna lui Jiji?

Poate aveau dreptate jucatorii sa-l cheme pe Jiji. Pate iesirile lui Hagi au fost mai urate decat stim noi si impingerile de la spate gen Zaharia nu sunt inghitite de unii ca Radoi , Dica sau Goian care au si ei personalitatea lor. E regretabil ca s-a ajuns sa fie acuzati jucatorii emblema ai Stelei pentru anumite proteste la adresa lui Hagi. Poate acestea chiar au fost indreptatite iar Hagi nu e nici usa de biserica si nici un nu stiu ce mare antrenor. Hai sa fim mai realisti si sa intelegem ca, poate, cateodata si jucatorii mai au dreptate.

fedora24.08.2007 10:38

Asa e...

Cei care i-au acuzat pe jucatori ar fi trebuit sa-l injure si pe Adi Ilie in cazul asta.

salve24.08.2007 10:41
Eu tot cred in continuare ca Radoi e capiul rautatilor, nu stiu dc, dar cred ca vrea sa revina zeriou ala.Nu stiu ce este cu el, la inceput juca binem ii era gandul numai la fotbal, dar acu ii este la scos dintii adversarilor.

Se crede prea mare, deh, doar este finul ciobenului, mare pacat, pe la inceput il consideram un viitor Laca, dar pentru a fi un simbol, tre sa ai si atitudine,

Va mai amintiti cum se bucura Laca la fiecare gol :wub: , doamne si nu exista meci in care la sfarsitul lui sa nu vina si sa salute galeria, asta da caracter, din pacate asa ceva nu mai vad azi, azi se gandesc numai la bani, daca le dai 10$ se injura intre ei de mama, de tata si de tot neamul :happy:

Frate, prea mult traiesti din amintiri. Revino-ti si apreciaza jucatorii pe care ii avem in prezent. Si mie mi-au placut Laca, Hagi, Balint, etc dar.ca jucatori. Ca antrenori..................te las pe tine sa apreciezi.

AndyQ24.08.2007 10:42
Asa e...

Cei care i-au acuzat pe jucatori ar fi trebuit sa-l injure si pe Adi Ilie in cazul asta.

"Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra, poate fi considerat inventatorul civilizatiei. - Sigmund Freud

CosminBr24.08.2007 11:17

fularsteau2 Sa nu uitati vorba lui JJ: "Eu sunt DRESOR de OAMENI domnu Turcescu". Asa ca o mie de vorbe un ban nu fac, sa nu ne mai lasam dresati de acest om, cert este ca adoi nu mai are nici un argument sa poarte banderola de capitan.

Radoi nu a facut altceva, prin ultima declaratie, decat sa se agate de ultima speranta, credeti ca pe el nu-l trec fiorii numai cand se gandeste ca i s-a demascat caracterul, cel de care vorbea JJ("e prea mare caracter Mirel"). Credeti ca ii este usor ca din rege cum era el in Ghencea, inainte de a veni Hagi, sa treaca la statutul de cersetor, ceea ce si este pe la palatul lui fecali?

Hai sa fim seriosi, el inca mai spera ca nu v-a mai fi injurat, ci macar ignnorat, si de aceea i-a si inchis gura lui JJ, ca altfel eu va garantez ca fecali mai venea cu un set de injurii la adresa lui Hagi in cursul zilei de ieri.

Eu tot ceea ce mi-as dori, nu este altceva decat sa nu-l mai vad cu BANDEROLA de capitan pe mana.

Poate ma considerati ciudat dar pentru mine acea banderola nu poate fi purtata decat de jucatori precum Lacatus, pentru mine e sacra si nu consider ca sluga lui fecali o mai poate purta de acum incolo, a patat-o destul pana acum. Eu nu sutin sa-l injuram sau sa-l omoram :excl: ci doar ca pe mana unui asemenea om nu mai are ce cauta acea banderola.

Consider ca daca il vad pe Mirel cu banderola e ca si cum JJ ne-ar stapani si ne-ar manevra de la distanta, ar fi acel "DRESOR de OAMENI" care se lauda ca este!!!! fular-campioniifularsteaua2fularultras

forzateaua

fedora24.08.2007 11:18

CosminBre, nu e nevoie sa pui pe toate topicurile parerea ta.

@Daniellone: foarte corect, multi inghit tot ce le servesc Becali si presa.

Daniellone24.08.2007 11:31

eu chiar nu stiu ce e in mintea unora... sa te apuci sa ii huidui pe cei mai reprezentativi jucatori ai echipei e o mare tampenie... daca Dica, Goian si ceilalti voiau sa il lucreze pe Hagi, de ce l-au mai scos din rahat la fiecare meci in care echipa nu juca nimic dpdv tactic?

danimarcu24.08.2007 11:42
@Daniellone: foarte corect, multi inghit tot ce le servesc Becali si presa.

Esti de belea.

In celalalt topic il certai pe un user ca isi da cu parerea fara sa citeasca in prealabil presa... :angry:

fedora24.08.2007 11:46

Una e sa citesti presa, alta e sa nu "procesezi" articolele citite.

Userul acela spunea ca Radoi nu a dat nici o declaratie, ceea ce Radoi facuse.

Banuiesc ca poti face diferenta intre o stire si un editorial.

Stirile trebuie citite, editorialele trebuie sa te faca sa gandesti si sa-ti faci singur o parere.

gicusocrate24.08.2007 12:29

eu unu nu zic ca Hagi e un mare antrenor(n-a dovedit-o inca,ca sa fii un mare antrenor,tre-sa ai un mare caracter,iar Hagi nu-l are.dar sa spui ca Hagi nu stie fotbal e o tampenie).este clar ca Gigi e mai bolnav decat MM Stoica doar ca el ia pastile contra nebuniei pe ascuns,dar chiar si asa cu tampitu asta la momentul actual avem un lot bun,si trebuie sa-i folosim cu cap.eu cred ca problemele la Steaua nu sau terminat, dar e pacat ca cei de la club nu stiu sa-si spele rufele in casa si le spala pe la televiziuni.

wolfi24.08.2007 12:46

"ne" invarte Becali cum vrea degetu lui mic, acum dupa proaspetele declaratii nu mai stim pe cine sa fim suparati. hai sa nu mai fim suparati pe nimeni e cel mai bine. suparati vom ramane vesnic pe el. restu echipei ii iubim, asa ca hai sa-i iubim neconditionat si sa ii sustinem si la bine si la greu, asta inseamna suporter adevarat

Mafia24.08.2007 12:54

Oricum orice ar zice eu raman la parerea ca multi jucatori vor ca Hagi sa plece.Totul e aiurea nici nu mai sti ce sa crezi.Oricum un lucru e sigur Cionaul e handicapat ;)

cosmo_krmr24.08.2007 13:10
Esti de belea.

In celalalt topic il certai pe un user ca isi da cu parerea fara sa citeasca in prealabil presa... :angry:

Apropo ati observat noua linie gsp.ro?

Incet-incet JJ arata ca e dresor de oameni, in adevaratul sens al cuvantului, cum a reusit el sa-i puna la zid!!! Bietul Tolontan, chiar el, a fost nevoit de Felix - care pana mai ieri se certa cu fecali - sa scrie un articol pe aceeasi linie cu Supremu. Este aceeasi actiune intreprinsa si impotriva lui Michele, care ieri, saracul, s-a intors cu coada intre picioare sa ceara scuze Supremului pe motivul ca a fost intoxicat. Bravo lui supremu, nu degeaba se lauda el ca e dresor de oameni, are dreptate!!!!!!!!!

Din cate vad ca ii cam reuseste acelasi lucru si cu noi, prin aceasta liniste pe care o cere chiar el, se vede pe forum. Este exact in stilul lui Supremu, el sa aiba intotdeauna primul si ultimul cuvant.

Parca vad ca pana la meciul cu Bate nu o sa mai zica nimeni nimic, iar daca o sa necalificam, chiar ca o sa uite toata lumea, cum s-a intamplat in atatea si atatea cazuri, numai cazul Lacatus e un exemplu, cazul Zaglebie de asemenea un exemplu. Felicitari lui Supremu, pentru lejeritatea cu care el, un analfabet, "dirijeaza" oamenii si face din cei mai mari ultrasi niste bieti mielusei.

Daca aceasta imagine se pastreaza atunci o sa mai avem din nou parte de acele imagini de ieri, de 23 august. Eu naivul care credeam ca ultima reduta Becaliana din aceasta tara se afla chiar in Ghencea. Se pare ca acest om prin calitatea lui de a dresa oamnei chiar va ajunge sa fie presedintele acestei tari de mielusei.

greenyes24.08.2007 13:46

Pe ga sa pa au aparut tot felul de pareri de viitori intoxicatori despre ce s a petrecut in ultmele zile in tabara noastra, si din pacate Hagi e facut harcea parcea iar ce a facut jijiotul trece la diverse, vai de noi, era becalizarii a intrat in istorie!!!!!!!!!

Forza Gica!!!!! Forza Steaua!!!!!!!!

aditud24.08.2007 14:31

Pe mine ma insulta toti care ne repeta obsedant: "nici Hagi nu-i usa de biserica"! Il cunoastem si noi, ne-amintim cartonasele rosii pe care le lua din cauza nervilor, situatia tensionata creata la Nationala cu bisericuta lui etc. Si?! Omul e mai "fixist", mai coleric si, pe deasupra, mai are si constiinta propriei valori.

Oare bufonul de g.b. n-a stiut toate astea cand l-a adus la Steaua?! Nu cumva l-a adus numai pentru a avea posibilitatea (sau certitudinea) de a-i da un sut in fund?!

Incredibil cum poate manipula nimicul-care-se-crede-tot atatia suporteri...acum ne certam pe vinovati cand, de fapt, e unul singur.

ana_stelista24.08.2007 15:13

cu scandalul asta nimeni nu mai intzelege nimic si cred ca asta era intentzia lui fecali...sa nu mai stim pe cine sa injuram si pe cine sa sustzinem..........dar am si yo o nedumerire: totzi spun ca Radoi nu mai joaca nimic de un an sau decand s-a accidentat...in schimb dupa meciuri, in urma statisticilor..Radoi, ca si calitate al jocului, e cam al 4-lea jucator (lucru care nu inseamna ca nu joaca nimic).....asa ca nu mai exageratzi............forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!! forza Gica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forza Radoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«12345»