In opinia mea situatia ar fi cam la mijloc.
Mai exact eu cred ca jj a iscat tot acest scandal impotriva lui Hagi tocmai fiindca Gica are o relatie special cu giovani fecali, o relatie pe filiera careia a intrat si jj ca un lingau comunist ce era inca de pe atunci, arata imaginile din 89, pe cand avea mustata :biggrin:
Acest Conflict nu a fost altceva decat un test pentru Gica, sa vada de care parte a ecuatiei se afla, mai exact este dispus sa renunte la Steaua de dragul fratilor fecali. De asemenea probabil astepta si o reactie din partea propriilor veri, sa-l sprijine pe Hagi si poate asa se va impaca cu ei.
Credeti ca aducerea lui Rada a fost o intamplare? A si mentionat la special ca lui Gica i s-a tras teapa in cazul Rada. Atacul de asemenea a fost concentrat la inceput in proportie de 50% si impotriva lui Rada. In opinia mea Rada a jucat bine facandu-si datoria in toate partidele, atat cu Goian langa el cat si cu Radoi. Ceea ce merita apreciat, in conditiile in care un cuplu precum Goian-Ghionea s-a sudat in timp la Steaua.
In ceea ce-l priveste pe Radoi nu exista nici o scuza pentru el dovada ca este sclavul lui fecali este chiar timpul.
Ce jucator din lume isi permite sa refuze nationala de dragul unui nebun("patronu")?
Ce jucator este acuzat ca este turnator de catre un coechipier, si culmea ca si dovada acel jucator nu se gaseste in acest grup Radoi? Cum se face ca fecali alege sa taca si sa ceara liniste(el care crease conflictul) tocmai dupa ce finul sau, "prea plin de caracter", a dezmintit evenimentele pentru care e acuzat de presa si fani ?
Hagi a cerut liniste de marti si imediat fecali a atacat si mai dur, iar cand finutu e strans cu usa de presa si suporteri(evenimentele modeste de pe National) "patronu" se opreste subit si cere imperios LINISTE. steag3
De ce lumea fotbalului tace, tocmai cand "locomotiva fotbalului romanesc" a fost facuta albie de porci de unul care nu a incaltat niciodata o gheata de fotbal?
Il felicit pe Chivu pentru ceea ce a spus, in conditiile in care Mutu a preferat sa taca, in aceste momente se vedete caracterul unui om si asa se castiga respetul(asta era pentru feacali). steagro