Cãpitanul echipei Steaua, Mirel Rãdoi, a declarat, pentru TVR, cã jucãtorii nu au cerut plecarea antrenorului Gheorghe Hagi, dezmințind zvonurile potrivit cãrora mai mulți fotbaliști s-ar fi dus din proprie inițiativã la patronul Gigi Becali pentru a se plânge de comportamentul tehnicianului.
Rãdoi a comentat ironic acuzațiile potrivit cãrora el ar fi cel care decide antrenorul la Steaua. "Da... eu l-am adus pe Gicã, eu îl dau afarã, eu l-am adus pe Walter, eu îl dau afarã, eu l-am adus pe Oli, îl dau afarã. Da..., toți antrenorii care au fost, eu i-am adus, eu i-am dat afarã. Vã dați seama cã dacã aveam o astfel de putere, nu mai jucam fotbal, stãteam sus în birou. Sunt simple speculații, nu am nevoie de imagine, nu-mi place sã sifonez", a spus Rãdoi.
Jucãtorul stelist a precizat cã patronul Gigi Becali a fost cel care a chemat mai mulți jucãtori la palat, pentru a discuta despre rezultatele echipei.
"Da, este adevãrat ce a spus Nicolae Dicã. Becali a fost cel care ne-a chemat la el, și nu cum s-a insinuat cã ne-am dus din proprie inițiativã. Am fost cei cinci, care suntem cãpitanii echipei și care am reprezentat echipa. Nu ne-am dus din proprie inițiativã, sã dormim pe la palat pe acolo, am fost chemați și am fost întrebați de rezultate. Ne-am spus punctul de vedere. Aceeași discuție am avut-o și cu antrenorul Gheorghe Hagi, se știa de aceastã discuție, care a fost acum o lunã și jumãtate. Nimeni nu a spus sã plece antrenorul...", a adãugat cãpitanul "roș-albaștrilor".
Întrebat ce pãrere are despre faptul cã a devenit ținta numãrul unu pentru suporteri, în urma acestui scandal, Rãdoi a spus: "Am vãzut, și chiar m-am mirat, însã nu am ce sã fac, trebuie sã-mi vãd în continuare de treaba mea. Existã riscul sã fiu huiduit în Ghencea, dar nu vãd de ce s-ar întâmpla asta, nu a avut nimeni cum sã-l lucreze pe Gicã, pentru cã suntem pe primul loc. Dacã eram pe ultimul loc, mai ziceam, am fi dat pe lângã ele. Îmi pare rãu cã din cauza mea s-a ajuns la acest scandal. Eu nu am nicio vinã. Eu mã simt bine unde mã pune antrenorul, nu conteazã unde joc, dacã îmi dã o pereche de mãnuși merg și stau și în poartã".
MediaFax