Se pare ca suporteri uita cam repede:
"Mai bine renunț"
Eu nu mai vin la antrenamente! Pãi, ce, mi-am rupt picioarele pentru echipã, numai eu știu cu ce dureri am jucat, și acum toți mã fac varzã? Suporterii mã amenințã, presa m-a cãlcat în picioare, eu nu accept! Mai bine renunț la fotbal decît sã fiu bãtaia de joc a unora".
Gigi: "Lãsați-l, e afectat"
Patronul a încercat sã-l linișteascã. Apoi a spus în fața presei: "Vã rog eu frumos sã terminați cu speculațiile astea, cã Rãdoi îl lucreazã pe Hagi. El, bãiatul, e foarte afectat, e dezamãgit și chiar n-are nici o vinã, pentru cã eu i-am chemat la palat pe jucãtori. Mirel mi-a și zis cã el nu vrea sã spunã nimic pentru a nu se interpreta, dar a venit alãturi de colegii lui". Discursul lui Becali s-a schimbat radical fațã de cel de acum douã zile, cînd a zis clar cã Rãdoi, Goian, Dicã, Neaga și Petre Marin au venit la el pentru a se plînge cã Hagi e zero ca antrenor.
Sa cam uitat ca acesti jucatorii cum ar fi Radoi,Goian ,Dica Petre Marin au jucat cu accidentari si cu dureri groaznice. si totul pentru cine? pentru Steaua ,pentru suporteri pentru culori.Nu zic de Radoi ca vad ca a ajuns inamicul nr I dar trebuie sa reamintesc ca Goian joaca da cateva luni cu dureri la spate, cum a bagat capul la mingea aceia in meciul cu Dinamo de a ramas lat pe teren sau cat de mult a suferit si cat ne-a lipsit Dica in returul de anul trecut