" patronul " a declarat ca Radoi este cel care nu l-ar dori pe Hagi la Steaua, iar daca e pus sa aleaga intre cei doi il va alege intotdeauna pe fin fiindca spune el:" Radoi e prea plin de caracter", in timp ce Hagi nu a demonstrat nimic.
Ei in opinia mea aici e problema, nu stiu daca va mai amintiti si de celelalte scandaluri pe care Radoi le-a mai creat, folosindu-se de ralatia cu " patronul ". De asemenea daca va mai amintiti au fost si jucatori , daca nu ma insel chiar Cernea , a fost unul dintre acestia , acuzandu-l pe Radoi ca nu este altceva decat un turnator.
Eu personal nu o sa fac altceva decat sa-l injur pe acest jucator si sper, ar fi extraordinar, sa il determin impreuna cu voi sa renunte la banderola de capitan, asa am putea lovi taman in febletea oierului, care acum pare a nu fi atinsa de nimeni si nimic.
In opinia mea Hagi merita sa fie cel mai iubit de noi, iar daca ma pui sa aleg intre Hagi-Lacatus si Radoi nu pot sa aleg decat fotbalistii si nu pupincuristii, ca el nu a demonstrat decat atat.
E greu ca tu sa fii injurat de un stadion intreg iar Hagi sa fie tratat cu respect. " Patronul " ar fi trebuit sa stie macar, ca RESPECTul se castiga si nu se cersete prin canalele media (oferind bani la intamplare, jignind oamenii, dindu-se mare antrenor etc. ) , dar din pacate, pentru oier, asta nu e inca un subiect tratat de Coehlo si poate ca nici Dan Pavel nu i-a dat inca o carte cu asta , cunoscand probabil la fel de bine ca noi toti , CARACTERul abject al acestui mascarici si circar. Pentru noi doar atat vei fi !!!!!
Si nu uitati dragi stelisti :
OBSEDAT+ CRIMINAL + ANALFABET = OLIGOFREN
Hitler + Stallin + Ceausescu = patronul Gigi Becali