FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Daca Hagi nu ma asculta, pleaca" (GSP)!

«1234»
MALDINI_STEAUA19.08.2007 22:10
Mie imi miroase a complot... Se stie ca majoritatea jucatorilor il agreeaza pe Zenga si se pare ca el ii facea pe plac lui Becali... Sau cel putin asta declara Jiji... Hagi e un caracter vulcanic, orgolios cu care jucatorii nu se inteleg foarte bine. Probabil nici nu au incredere in el ca antrenor. Chiar incep sa cred ca astia il "lucreaza" pe Gica... Joaca cat sa nu piarda orice sansa de a indeplini obiectivele si atat. E inexplicabil modul cum se prezinta unii pe teren....

axl23, eu nu inteleg ce vrei tu sa zici... Normal ca NU inghitem. Iar asta e echivalent cu a-l sprijini pe Hagi in orice va face zilele urmatoare. Hagi ii va da cu tifla si va zbura. iar noi trebuie sa aratam unei tari intregi ca suntem mandri de el pentru acest gest si ca il regretam! Nu sa zicem "Hmm.. Vine Zenga.. Ar fi bine, e antrenor mai bun decat Hagi"

Mie imi miroase a ceva mai rau... (stii la ce ma refer)

axl2319.08.2007 22:13

@jcd

Hagi ii va da cu tifla dar nu va zbura. Sunt sigur de asta. Ce vreau eu sa spun suna asa: suntem de acord sa avem un antrenor oarecum mediocru dar care are, momentan, rezultate bune si ESTE IN STARE SA-L SFIDEZE PE Becali, sau preferam un antrenor MAI BUN dar care adopta o tactica diplomatica in legatura cu mult iubitul nostru patron?

cristian01419.08.2007 22:21

Referindu-ne la un eventual complot al jucatorilor pentru indepartarea lui Hagi, e foarte riscant sa joci in asa fel incat sa castigi la limita pentru a-ti indeplini obiectivele. Mai presus de asta nu cred ca au jucat incat sa castige cu Iasiul in minutul 80 prin golul lui Eric. Iar daca cineva din echipa considera ca e bine sa se piarda niste jocuri, implicit puncte pentru a-l da afara pe antrenor greseste grav de tot. De exemplu astazi, Steaua s-a aparat bine impotriva clujenilor, cu mici exceptii si sa nu uitam ca Plesan, Nesu si Golanski au iesit foarte sifonati din duelurile cu adversarii. Dorinta exista, altfel nu si-ar rupe picioarele pe teren.

E ceva ciudat ce se intampla acolo..si in curand vom afla deznodamantul, nu neaparat si adevarul.

jcd19.08.2007 22:24

axl23, cu Becali nu adopti tactici diplomatice. Ori faci exact ce zice, ori nu faci. De aceea, varianta a doua mi se pare putin probabila. Ce vreau eu este sa avem mai multa rabdare cu Hagi. Sa asteptam pana revin Badea,Iacob,Ghionea,Cristocea si Ochirosii. Sa vedem cum merge echipa atunci. E prematur sa zicem ca Hagi e antrenor mediocru. In afara de perioada Timisoara nu vad ce a fost asa dezastruos in cariera sa de antrenor (si acolo nu a facut nimeni treaba pana acum). La nationala au mers bine lucrurile pana la Slovenia. Dar si atunci tin minte ca ratau ai nostri ocazie dupa ocazie si aia ne-au dat niste panarame de goluri norocoase(+un Stelea spectator la primul meci, Mutu si Ilie inexistenti in ambele partide). Trebuia sa intre Hagi pe teren sa bage mingea in poarta? La Galata a castigat cupa intr-o maniera impresionanta si nu uitati ca avea un lot "carpit". Jocurile erau facute pentru. Fenerbahce in campionat si exista o presiune imensa si inutila din partea baskanilor din conducere, a dus-o din scandal in scandal. Uitati ca Hagi l-a "inventat" in acea perioada pe Ribery?

cristian014, sunt de acord cu tine. Nu sunt convins ca e adevarat ce am zis eu acolo, dar sunt niste chestii care dau de banuit...

sorin_g19.08.2007 22:29

Ok, atmosfera e tulbura, dar nu cred nici o iota in ceea ce priveste complotul jucatorilor.

O singura ipostaza va amintesc: amaraciunea lui Dica dupa egalarea celor de la BATE, cand literalmente si-a rupt tricoul de ciuda.

axl2319.08.2007 22:29

@jcd

Cand spun ca Hagi este un antrenor mediocru imi exprim o parere PERSONALA. Bineinteles ca militez pentru rabdare si sunt ferm convins ca Hagi, luand in vedere actualele conditii de la Steaua, este cea mai buna solutie. Totusi, se poate si mai bine, dar nu stiu ce antrenor ar putea aduce la Steaua starea asta de "mai bine".

jcd19.08.2007 22:36

Aici e problema... Nici eu nu stiu ce antrenor ar aduce "mai bine-le" asta. Zenga e o varianta pentru ca ar avea 100% sprijinul jucatorilor (mai ales a lui Radoi, Dica si Neaga, fara nici un apropo la ce scriu aia de la fanatik :P ), dar nu sunt convins ca e un antrenor mult mai bun decat Hagi. Iar noi de asta am avea nevoie. Nu de un Olaroiu, Zenga, Iordanescu, Piturca, Lucescu Jr. sau mai stiu eu care de la noi. Am avea nevoie de un Protasov. Dar un antrenor BUN nu va accepta niciodata sa ii impuna Jiji pe cine sa bage pe teren. Un antrenor BUN i-ar zice "EU sunt antrenorul, EU sunt responsabil de rezultate, STIU ce fac, ori ma lasi sa-mi fac meseria, ori PLEC pentru ca sunt antrenor bun si am variante, nu stau la mana lu Becali!"

Kreator19.08.2007 22:42

Piei Satana!

Mune19.08.2007 22:44

Dupa parerea mea.. cel mai bine ar fi pentru Hagi sa`si dea demisia , dar nu inainte de a`l sfida pe Gigi inca o data si a baga in teren o echipa asa cum trebuie , nu incropita dupa visele ciobanului . Dupa aceasta .. cel mai bine .. antrenor strain , titrat ! Nu Zenga , si nici altii de genu .. pentru ca inteleg limba . Le poate dicta prostu' pe cine sa bage . Sa vina cineva , poate vreun fost antrenor de la Real Madrid (nu ca ar fii fost pana acu cine stie ce antrenori acolo , dar sunt sigur ca Gigi nu ar putea comenta la ei ) care sa`l poata pune la punct pe oier .

my 2 cents

papillon19.08.2007 22:48

iti spun eu o combinatie frumoasa: Grigoras + Pedrazinni. Steaua de acum joaca aproape perfect in aparare din cauza lui Pedrazinni, mijlocul si atacul sunt opera lui Hagi. Grig e un antrenor bun (in primul rand ca mentalitate, tupeist) joaca frumos pe cartea atacului, dar e mult prea visator in aparare - 7-0, 4-2 cu rapid, asta spune multe. Un antrenor italian care sa lucreze cu apararea, un principal cu imaginatie si tupeu pentru mijloc si atac, asta mi-as dori eu la Steaua. Mai trebuie sa vrea si seful...

Kreator19.08.2007 22:50
Referindu-ne la un eventual complot al jucatorilor pentru indepartarea lui Hagi, e foarte riscant sa joci in asa fel incat sa castigi la limita pentru a-ti indeplini obiectivele. Mai presus de asta nu cred ca au jucat incat sa castige cu Iasiul in minutul 80 prin golul lui Eric. Iar daca cineva din echipa considera ca e bine sa se piarda niste jocuri, implicit puncte pentru a-l da afara pe antrenor greseste grav de tot. De exemplu astazi, Steaua s-a aparat bine impotriva clujenilor, cu mici exceptii si sa nu uitam ca Plesan, Nesu si Golanski au iesit foarte sifonati din duelurile cu adversarii. Dorinta exista, altfel nu si-ar rupe picioarele pe teren.

E ceva ciudat ce se intampla acolo..si in curand vom afla deznodamantul, nu neaparat si adevarul.

bla bla bla... nu stiu ce... bla bla bla... Adevarul este ca fecali a plecat de pe stadion in minutul 12 al primei etape a campionatului Ligii 1!

Ieri a plecat iarasi de pe stadion...

Zarurile au fost aruncate demult!

Radoi si beca_li fac tot ce pot ca sa-l trimita la plimbare pe Hagi inca de la primul fluier de inceput al Ligii 1!

zyder20.08.2007 00:07
@jcd

Hagi ii va da cu tifla dar nu va zbura. Sunt sigur de asta. Ce vreau eu sa spun suna asa: suntem de acord sa avem un antrenor oarecum mediocru dar care are, momentan, rezultate bune si ESTE IN STARE SA-L SFIDEZE PE Becali, sau preferam un antrenor MAI BUN dar care adopta o tactica diplomatica in legatura cu mult iubitul nostru patron?

am inteles ca esti moderator si esti tare dar te rog eu frumos Zenga aka marele antrenor pierdea titlul de campion...mai usor cu caracteristicile mare mediocrul antrenor cele bune Forza Hagi!

I.N.Money20.08.2007 00:25

Personal sper ca Gica sa plece,el nu merita sa fie tratat in asemenea hal de aceasta hiena numita Gigi Becali.Omul care este sinonim cu fotbalul romanesc a fost facut zob si calcat in picioare de un personaj care nu a reusit sa termine liceul de mecanica ( !!! ) .

Ma asteptam la o reactie violenta a presei impotriva acestui individ,care si-a batut pur si simplu joc de Gica Hagi,de capitanul celei mai bune nationale de fotbal pe care am avut-o,dar se pare ca m-am inselat.Maestrul "Ochii-rosii sau cum l-o chema pe asta ca eu ii dau banii " Becali ne arata iar calitatiile sale de scouter/manager/antrenor/ochi buni la atacanti si isi permite sa se bage peste inca un antrenor impunand el echipa.

Personal l-as felicita pe Ilie Stan,care si-a dat demisia dupa circul de saptamana trecuta de la Gloria Buzau-Farul si nu a acceptat ca acest bufon sa il calce in picioare.Daca vom continua asa,antrenorii vor incepe sa refuze unul dupa altul Steaua si nu ar trebui sa ne surprinda daca il vom vedea pe Virgil Becali pe la vreun meci pe banca.

PS: Nu cred ca Becali facea atata scandal , daca Radoi nu s-ar fi plans vreodata la el in legatura cu problema de "Fundas la marcaj".Din pacate ni se confirma din ce in ce mai mult ca Mirel nu mai e acel jucator care isi dadea viata pe teren acum ceva ani si era vazut ca un nou Lacatus.Pacat...

twetwet20.08.2007 02:15

unde erati ma cand scriam ce degradanta mi se pare "pacea" cu bekali....imi sareau niste agramati la gat ca debitez lucruri ilogie...na ma lucruri ilogice astora de-l pupati in dorsal pe oier....

va duceti si faceti pace cu el doar sa dea abonamente...ma *** pe ele abonamente...prefer sa stau 3 ore la coada decat sa accept compromisuri cu inaptu ala din conducere...vb lu Meme...sa-l jignesti pe Hagi e chiar mai grav decat sa fluturi fularu cainilor

este inimaginabil ce se intampla...n-o sa avem pace cu asta niciodata...vroia el neaparat sa bata ungurii aia si acu sare la gatul unor oameni cu personalitate si caracter infinit mai dezvoltate decat ale lui

rusine analfabetule! auzitit la Meme: "domnu Becali sa stiti ca Ochirosii nu se scrie Ochi Rosii in 2 cuvinte" :)) penibil

respect Hagi pentru taria ta de caracter....Radoi la tine simt un complot dar as fi dezamagit ca si Neaga si Dica sa fie implicati

nu se poate...nu se poate sa ii ia asta in **** pe toti si sa nu se gaseasca cineva sa-i faca felu!! nu se poate ba! chiar e cel mai puternic din Romania??

refuz sa cred asta...traiesc poate intr-o utopie in care cred ca suntem o democratie si nu poate un om sa faca tot ce vrea! Romania demonstreaza-mi ca asa e!

r.ochirosii20.08.2007 06:18
ma ofer sa-l impusc pe Becali.daca-mi face cineva rost de un sniper eu il ciurui.

cati ani ai ? Mai bine ai vorbi pe alte site-uri.... la ce mentalitate ai, lasa-ne!

ana_stelista20.08.2007 06:19

Eu zic sa nu mergem atat de mult cu scandalul...cum ca Radoi sau Dica sau Neaga sau....; ar avea un complot.......deocamdata tot ce stim e ca Becali a plecat de la stadion pentru ca Hagi a promis ceva si nu s-a tinut de cuvant (asta e ce spune jb)...dar parerea mea e ca Jiji are din nou o criza de personalitate si de data asta e mult mai grava..........dar o sa-i treaca. si daca mergem in grupe atunci poate o sa se convinga de capacitatzile lui Hagi si n-o sa se mai bage in treaba antrenorului.............FORZA Steaua! steagsahmic

-=Danny=-20.08.2007 07:04

Becali asta ..... e dibil mintal domne !!!! Cum e ma posibil asa ceva sa ii impui tu lui Hagi sa il puna pe Radoi la marcaj ..... daca ar fii buna ideea as mai zice , dar cu singura solutie Lovin , Ov. Petre , e total aberanta ideea . Gigi asta , are pretentii sa fie Hagi cm era Oli , sluga lui , pai de ce crede ma el ca ii se zice Regele lui Hagi , pentru ca are personalitate , si a fost cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile . Cred ca daca Becali o tot tine ca cucu chestia asta cu Radoi la marcaj , Hagi isi da demisia ..... sau cere un mijlocas ofensiv , tip Camus .

Jony_stelist20.08.2007 07:43

BAi nene nu-mi vine sa cred ce se intampla.

Nu am vazut ce s-a intamplat, pentru ca aram pentru stadion,dar m-a sunat unu si mi-a povestit ce a zis ala.Acu am vazut alta stire, conform caraia Radoi, Dica si Neaga il lucreaza, imi vine greu sa cerd, pe Radoi il vad in stare, dar pe Neaga :blink: , daca s-a intamplat asa ceva, acesti jucatori devin niste NIMICURI in fata mea.

Fereasca Dumnezeu sa il dea afara Jiji pe Hagi ca fac urat, eu unu, si nu mai tin cont de niciuno impacare cu ciobenul, vin la meci(am abonament, ce plm poate sa imi faca???) si il injur de toti ranitii si de cedatii lui.Vim impreuna cu 3 prieteni,ne facem 4 steaguri pe 2 bete cu fecare litera din numele lui Gica si venim la stadion.

Voi va adati seama ce poate face ciobenul asta???? e grava situatia ,foarte grava, incet incet incepe sa se duca spiritul Stelei si e mare pacat, incet incet acest cioben isi face propria lui echipa, in cere multi dintre noi nu se regasesc.Mie unu nu-mi place Radoi, nu stiu dc, dar nu imi place.

Acu ziua de ieri a avut si o parte buna, v-a placut galeria, mie da, mie mi-a placut cum am cantat, acele steaguri, pe care nu le-am mai vazut de demult(cred ca de 2 ani de la meciul cu Poli), sper sa o tinem tot asa :wub:

mutulik20.08.2007 08:06
cati ani ai ? Mai bine ai vorbi pe alte site-uri.... la ce mentalitate ai, lasa-ne!

e chiar asa importanta varsta pentru tine?mai bine ti-ai vedea de treaba ta si ai incerca sa faci diferenta intre gluma si adevar.esti doar un "baiat" care n-are ce face p-aici si se baga in seama incercand sa Para mai filozof si mai inteligent ca restul lumii.

fansteaua4620.08.2007 08:16

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca "astept sa vad rezultatul scandalului dintre Hagi si Becali. Nu imi dau seama ce e intre ei. Eu cred ca sunt doar doua variante: ori jucatorii il lucreaza pe Hagi si Becali le face jocul, ori au avut o intelegere la angajare pe care Hagi nu a respectat-o. Daca au stabilit ca patronul sa mai dea si el citeva indicatii si nu a respectat asta antrenorul e una, daca fotbalistii nu il mai vor, e alta", a spus Dumitru Dragomir .

bubylycy20.08.2007 09:15

Sa plece sa vad cine vine la Steaua.. un alt antrenor de.....Oricum de la inceputul camp. nu am vazu un meci kalumea facut de Steaua cu Hagi antrenor.

AR fi ceva dak ar veni Zenga sau Protasov dar cum ciobanu se baga in realizarea primului 11 nu cred ca vin asa ca.. sa se puna ciobanu antrenor poate asa vom juca altceva

cris20.08.2007 09:19

Becali trebuie sa se mai nasca de 1000 de ori si nici atunci nu cred ca o sa poata sa ii dea sfaturi lui Hagi .

A crezut ca Hagi ii ca si Oli dar se pare ca nu ii merge si asta l-a facut aseara sa declare tampeniile alea . Cred ca Hagi o sa plece pentru ca nu o sa se lase manjit de un nimeni ca Becali . Iar Radoi declara exact opusul vorbelor lui Hagi , sigur are si el o parte de vina la tot ce se intampla .

Irresistible23Steaua20.08.2007 09:49
eu zic ca Radoi il sapa pe Hagi. sa nu uitam cine e sefu in vestiar.(v.MM)

si de asta vreau sa il ia pe BKL de mana si sa se duca unde vor dori numai in Ghencea nu mai au ce cauta. sper ca Steaua sa se califice in CL si sa joace cu o echipa din Germania sau din Olanda ori Belgia. ca merg pe teren si il bat pe Radoi cu un panou cu inscriptia "Steaua nu e a voastra ci a noastra" pe cuvant. sai fie rusine unui kkt ca asta ca are tupeu sal sape pe Hagi. Radoi nu face nici 5% din Hagi cand era accidentat.

de fapt ce a declarat Radoi la sport.ro ca Hagi a adus ceva nou la Steaua dar nu vrea sa divulge?

si nu e numai Radoi care au ceva impotriva cu el. sunt mai multi.

Radoi mars la muls oi.

frate nimic nu e sigur ... astea pot fi numai inventii ale presei ... nu acuza lumea fara sa stii exact. Nu cred ca Radoi ar face asa ceva !!

mihaighenadi20.08.2007 12:55

Sunt un stelist adevarat,care vine de la 300 km la meciurile Stelei,detin abonament la tribuna 2,nu pot crede ca se poate intampla asa ceva la Steaua,e o rusine,nu se poate ca un asemenea om ca Gigi sa isi bata joc de cel mai bun jucator roman din istorie si de noi ,suporterii care venim de la km distanta ,pe ploi,ninsori(Villareal) pentru ca acest om sa arunce cu noroi in noi,familia Steaua.

Parerea mea e ca Hagi sa nu mai stea la Steaua,pentru ca aici are de suferit cu acest Gigi ,care nu stie sa se comporte.

Domnule Becali,credeti ca stiti dv mai bine cum sa faceti o echipa de start,sa antrenati si sa ganditi in situatii de criza cum a fost la CFR,stiti mai bine decat Hagi????? nu cred

Propun ca noi suporterii adevarati ai Stelei sa il dam afara pe acest om care zice ca ii pasa de Steaua,sa nu mai aiba treaba cu acest club,care e cel mai iubit din Romania.

Dl Becali,credeti ca daca faceti acest circ ,va place cineva??? sau cresteti in ochii lumii?? niciodata,sa va fie rusine pentru ce ati facut si ati spus,cum puteti spune ca dati hartia cu echipa care incepe,Hagi ar trebui sa va scuipe in ochi cand o sa ii dati hartia,e un antrenor cu onoare care nu se coboara la nivelul dv de cunoastinte despre fotbal.

Sfatul meu-PLECATI din Ghencea domnule Becali,faceti mult rau Stelei

Propun ca suporterii sa poata vota undeva pe forum sau pe site daca doresc sau nu plecare lui Gigi din Ghencea si sa se ia o hotarare,ce spuneti?

costy_k1_G.20.08.2007 16:36

Fiecare are partea lui de vina: Lui Jiji ii place sa se implice la echipa si la tactica de joc si vrea sa fie o familie unita la care el sa fie cocosul. Hagi nu-l vrea pe capul lui mai ales sa fie Jiji antrenor de ocazie. Ar putea sa scape usor de Becali explicandui ca formula sau tactica de joc nu e cea buna, cum facea Oli, dar Hagi tace si face pe placul lui nebagandu-l in seama pe patron. Doar dusmanii au de castigat acum...cand a fost putina liniste la echipa s-a vazut si rezultatele daca unii incep iar sa-l injure pe Jiji pe stadion in loc sa isi sustina echipa lucrurile merg in jos...

«1234»