FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Daca Hagi nu ma asculta, pleaca" (GSP)!

«1234»
fcsteaua.ro19.08.2007 20:36

Gigi Becali a rabufnit si a explicat de ce a parasit stadionul din Cluj in minutul 74. "Eu i-am zis lui Hagi sa joace cu Radoi la marcaj si el nu m-a ascultat. De acolo a plecat totul in partida cu CFR, si eliminarea si penalty-ul. Atat i-am cerut lui Hagi. Pai, eu nu bag milioane de euro ca sa nu ma asculte. Nu ma asteptam la asa ceva. Cand iti cere un patron un lucru, faci si gata, ca eu ii dau 400.000 lui, nu el mie. Nu face ce ii spun, pleac0a. Si lui Zenga si lui Protasov cand le-am cerut ceva au facut. Vreau sa fiu respectat pe banii mei. Cu asta-basta. Nu face nimeni ce vrea pe banii mei. Ii dau banii in avans si sa plece, daca nu ma asculta. Vreau respect, asta sa stiti", a spus Becali la postul sportro.

axl2319.08.2007 20:40

Daca e adevarat ca Gigi a cerut acest lucru, tot respectul si jos palaria pentru Hagi!!!

LeoKinG19.08.2007 20:40

Fmm de cioban prost!!!**** si tie si lui "finutzu"

fansteaua4619.08.2007 20:42

Inadmisibil ... Un om fara caracter acest Gigi Becali . A AVEA BANI NU INSEAMNA CHIAR SA FACI CE VREI steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

dica_10steaua19.08.2007 20:46

Era inevitabil!

jcd19.08.2007 20:47

Eu zic sa declansam o revolutie in toata regula, scandal monstru si sa-l facem pe retardatul asta sa se teama pentru siguranta familiei lui. :D Daca vrea scandal, sa aibe scandal! Suntem de rasul lumii!

Apropo, uitati-va pe site-ul de la fanatik.... Nu stiu ce sa mai cred, dar daca e vreo samanta de adevar e FOARTE grav!

mutulik19.08.2007 20:47

ma ofer sa-l impusc pe Becali.daca-mi face cineva rost de un sniper eu il ciurui.

tosteaua19.08.2007 20:50

poate cineva sa spuna ce a zis Meme pe Telesport?

horse3719.08.2007 20:51

daca se va intampla ca Gica sa fie dat afara de acest incult si taran fara limite, sa luam pozitie. nu se mai poate merge la nesfarsit asa. pe asta nu-l mai pune nimeni la punct!?.

sa fim pe stadion la primul meci cat frunza si iarba!

axl2319.08.2007 20:51

@mutulik

Initial am vrut sa-ti editez ineptia dar m-am gandit ca starneste hazul.

Catalyn0719.08.2007 20:52

cred ca pleaca Hagi ... sincer... e om inteligent si nu cred ca sta el sa isi bata joc un cioban de munca lui

fansteaua4619.08.2007 20:52

Un dobitoc perfect! Gigi, ia-te de mana cu oligofrenul de Borcea si cu milogul de Copos si faceti-va voi o echipa de cretini la fel ca voi !

Oradeanu19.08.2007 20:54

Cred ca e musai ca cineva sa ii spuna lui Jiji ca fotbalul e sport nu afacare.

IMENS RESPECT Hagi!

Cei de la fanatik sciu pe site ca Hagi se simte sapat de Radoi, Dica si Neaga!!

APAR ALTE ZEROURI????

jcd19.08.2007 20:56

"Declaratiile lui Gigi Becali, prin care practic il desfiinteaza pe antrenorul Gica Hagi, nu sunt primul pas al rupturii intre "Rege" si clubul din Ghencea. Surse din anturajul lui Hagi sustin ca tehnicianul s-a plins in saptamina premergatoare meciului cu CFR ca tripleta Radoi, Dica, Neaga il "sapa", incercind debarcarea sa. Aceleasi surse sustin ca jucatorii s-ar fi plins la Becali ca metodele de pregatire ale lui Hagi nu sunt pe intelesul lor si ca multe dintre indicatiile sale tactice nu pot fi puse in practica."

Parca si aia de la Poli or zis dupa plecarea lui Hagi ca nu intelegeau nimic din ce le cerea.... Bine, de la alde Coman, Bucur & co. nu astept sa inteleaga prea multe...

papillon19.08.2007 21:00
Daca e adevarat ca Gigi a cerut acest lucru, tot respectul si jos palaria pentru Hagi!!!

axl23, "respectul" asta o sa-l coste postul pe Gica...vorba e, ce ne facem noi, in plin campionat? De asta avem nevoie acum?

cristian01419.08.2007 21:01

Daca se advereste ca Hagi a fost lucrat de jucatori e foarte foarte foarte grav ! De la Dica si Neaga chiar nu ma astept la asa ceva, si putin probabil, dar de la Radoi tot ce se poate.

Nu as exclude o conspiratie nas-fin pentru inlaturarea celuilalt nas.

Pacat ca s-a ajuns aici, ca cel mai mare fotbalist roman sa fie facut cu ou si cu otet de un oier incult, dar putred de bogat. Sper ca Hagi sa isi pastreze onoarea intacta si sa renunte.

dr.adrian919.08.2007 21:02

eu zic ca Radoi il sapa pe Hagi. sa nu uitam cine e sefu in vestiar.(v.MM)

si de asta vreau sa il ia pe BKL de mana si sa se duca unde vor dori numai in Ghencea nu mai au ce cauta. sper ca Steaua sa se califice in CL si sa joace cu o echipa din Germania sau din Olanda ori Belgia. ca merg pe teren si il bat pe Radoi cu un panou cu inscriptia "Steaua nu e a voastra ci a noastra" pe cuvant. sai fie rusine unui kkt ca asta ca are tupeu sal sape pe Hagi. Radoi nu face nici 5% din Hagi cand era accidentat.

de fapt ce a declarat Radoi la sport.ro ca Hagi a adus ceva nou la Steaua dar nu vrea sa divulge?

si nu e numai Radoi care au ceva impotriva cu el. sunt mai multi.

Radoi mars la muls oi.

fansteaua4619.08.2007 21:02

Gigi Becali, nu poti cinta numai cum iti cinta oaia … daca ai angajat pe cineva sa faca o treaba il lasi sa faca acea treaba nu il freci cum ti se scoala. Succes Hagi si pleaca daca ai demnitate, lasa-l pe oier sa-si faca echipa

jcd19.08.2007 21:03

Cum ce facem? Pai avem antrenor pr viata: ciobanu. O sa fie Pedrazzini asa de forma principal, ca sa aibe pe cine da afara cand isi dovedeste prostia.

vendy7819.08.2007 21:03

tot respectul pentru Hagi.....felicitari pentru ce ai facut......Jiji e un om care nu judeca ce vorbeste....Oli ii facuse pe plac.....dar cu Hagi nu ii merge...RESPECT Hagi.. fularsteaua2

axl2319.08.2007 21:04

@Papi

Acum nu stiu ce sa-ti raspund. Deduc din ultimele intamplari ce Hagi nu era "sluga" lui Becali, era un antrenor cu personalitate. Dar, pe de alta parte, nu era nici ANTRENORUL pe care-l visam eu la Steaua. Deci, poate, tot raul spre bine.

Lucas19.08.2007 21:05

"Ani la rând am trait în mizeria creata de Gigi Becali! Ceea ce a spus despre Hagi, un stelist adevarat, cu litere mari, este un act reprobabil! Eu din cauza acestui om a plecat de la Steaua, fiindca nu puteam sa accept ca cineva sa-si bata joc de munca mea! I-am zis la Palat ca nu pot asista la distrugerea Stelei. Gigi vrea sa aiba un mascarici în loc de antrenor. Atunci, sa-si ia carnet de antrenor, licenta PRO si sa faca el echipa! Am vazut ca mai nou e director tehnic la Gloria Buzau. Pai, în acest ritm, trebuie sa-si faca propriul campionat si sa antreneze el toate echipele. Acum, când am zis lucrurilor pe nume despre Gigi Becali m-am mai racorit. Astept reactia lui! Dar, va asigur ca replicile mele vor fi ca Tsunami! Gigi loveste în Steaua, dar nu poate sa ne aplice politica pumnului în gura!", a tunat Meme Stoica la Telesport.

fansteaua4619.08.2007 21:06

Cred ca nici un antrenor de valoare nu mai vine la Steaua. Nimeni nu ar accepta asa un tratament.

Nicksb19.08.2007 21:07

REVOLUTIE !!! Asta e singura situatie penntru ca Steaua sa scape de sub mana ciobanului. Respect Hagi !!! Voi cei acolo din Bucuresti sunteti cei care puteti face ceva...daca este nevoie noi cei din provincie iesim si noi in strada .... suntem in ceasul al 12- lea.

dr.adrian919.08.2007 21:09

eu zic ca bkl pleaca pana la sfarsitul acestui sezon...

«1234»