respect Hagi...dar echipa nu joaca
respect Hagi...dar echipa nu joaca
NU MAI REZIST.... tip prin casa ce nebunu.. il *** in gura.... sambata facem show ![]()
@PapiDar, pe de alta parte, nu era nici ANTRENORUL pe care-l visam eu la Steaua. Deci, poate, tot raul spre bine.
exact. Numai ca treaba naspa e ca nu stiu care antrenor valoros ar accepta un "mariaj" cu Gigi acum. Antrenorul ideal in conditiile actuale: bun profesionist, caracter zero. Altfel spus, sa reuseasca sa impace si capra si varza. Sa-l lase pe Gigi, de ochii presei si ai electoratului (ca doar asta-l doare pe patron, nu-i asa?) sa faca echipa, si sa incerce sa obtina eficienta maxima cu oamenii impusi de patron. De unde gasim un astfel de antrenor?
Lumeee, conflictul mocnea. Acum se aprinde iar. Sa-l stinga cineva, acum cat e la inceput, ca de data asta nu-l mai opreste nimeni si nimik. Cum a ajuns terminatu asta sa conduk Steaua???
@Papi
Personal l-as aduce pe Razvi Junior.
@mutulikInitial am vrut sa-ti editez ineptia dar m-am gandit ca starneste hazul.
baiete n-am vrut sa par inteligent,nici glumet.sunt doar niste lucruri spuse cand auzi ceea ce spune un ratat despre un simbol national.daca tu vezi alta solutie de a-l pune la punct pe acest om anunta-ma.si inca ceva.nu am cerut nimanui sa-mi replice.doar nu credeai ca o sa ma duc sa-l impusc nu?
Asa, axl23, imi place cata rabdare avem cu Hagi... Echipa joaca prost, in conditiile in care asa joaca de cel putin jumatate de an, lipsesc totii mijlocasii de banda stanga si singurii atacanti adevarati pe care-i avem. Suntem la un pas de grupele CL si pe locul 2 la egalitate de puncte cu Rapid, neinvinsi si cu un singur gol primit in 4 etape. Ca sa nu mai zic de lipsa de omogenitate a echipei, de forma execrabila a lui Dica, Neaga, Zaharia, Croitoru, Lovin, Nicolita, Radoi si Goian. Las ca vine junioru si face din rahat bici.
sincer io nu credeam ca Hagi o sa aiba asa succes...stim toti ca avea cariera de antrenor nu prea stralucita...vad ca are caracter...dak avea toti oamenii apti..spargea pe toti
@mutulik
Tu il citezi, poate fara sa vrei, pe un clasic. "Dati-mi un punct de sprijin ...". Tu ceri un "sniper" ca sa-l impusti pe Becali. De ce? Sniper-ul in sine il impusca. TU ce faci? Il mangai pe spate? Si "baiete" sa-i spui "baietului" tau.
Asa, axl23, imi place cata rabdare avem cu Hagi... Echipa joaca prost, in conditiile in care asa joaca de cel putin jumatate de an, lipsesc totii mijlocasii de banda stanga si singurii atacanti adevarati pe care-i avem. Suntem la un pas de grupele CL si pe locul 2 la egalitate de puncte cu Rapid, neinvinsi si cu un singur gol primit in 4 etape. Ca sa nu mai zic de lipsa de omogenitate a echipei, de forma execrabila a lui Dica, Neaga, Zaharia, Croitoru, Lovin, Nicolita, Radoi si Goian. Las ca vine junioru si face din rahat bici.
Nu stiu la ce post al meu te referi dar, personal, n-am nici cea mai mica incredere in calitatile de antrenor ale lui Hagi. Tot ce cer eu este un minim de respect fata de OMUL Hagi, criticile se pot aduce si fara obscenitati.
@PapiPersonal l-as aduce pe Razvi Junior.
fi atent alta faza: Mirel, antrenor principal
.
Nu glumesc, oricum Mirel o sa antreneze Steaua, mai devreme sau mai tarziu
@PapiPersonal l-as aduce pe Razvi Junior.
Personal,cred ca nu stii ce vorbesti....
Ce Mirel.. pune Gigi un nepot de-al lui doar ca sa fie pe foaie acolo.. ii cumpara licenta PRO, mai ia vreo doi-trei secunzi sa faca antrenamente cu jucatorii si la meciuri ii da foaia cu echipa. Greu de crezut, dar la ce poti sa te mai astepti?
ma ofer sa-l impusc pe Becali.daca-mi face cineva rost de un sniper eu il ciurui.
respect steagsimplu
@mutulikTu il citezi, poate fara sa vrei, pe un clasic. "Dati-mi un punct de sprijin ...". Tu ceri un "sniper" ca sa-l impusti pe Becali. De ce? Sniper-ul in sine il impusca. TU ce faci? Il mangai pe spate? Si "baiete" sa-i spui "baietului" tau.
Nu stiu la ce post al meu te referi dar, personal, n-am nici cea mai mica incredere in calitatile de antrenor ale lui Hagi. Tot ce cer eu este un minim de respect fata de OMUL Hagi, criticile se pot aduce si fara obscenitati.
nu stiu ce intelegi tu din ce se scrie pe aici..incerci prea mult sa citesti printre randuri nu crezi?tu nu esti nervos pentru ceea ce debiteaza un idiot?tu nu injuri?tu nu vorbesti prostii?totusi nu mi-ai zis o chestie..as rvea sa stiu ce metoda ai avea pentru a rezolva problema asta.asta daca bineinteles iti pasa si daca nu postezi aici doar de dragu de a o face.sincer mi-ar placea si mie sa-mi pun un status in nu stiu ce liba sa par si eu inteligent dar nu pot.incerc sa o fac asa..in limita posibilitatilor.hai sa ne vedem fiecare de treaba noastra.tu deja incepusei sa te temi pentru viata lui Jiji?![]()
Personal,cred ca nu stii ce vorbesti....
Fiecare are dreptul la o parere proprie. Dar daca citesti post-ul lui Papi, citat de mine, in care descria ipoteticul viitor antrenor al Stelei cred ca iti vei schimba parerea.
@PapiAcum nu stiu ce sa-ti raspund. Deduc din ultimele intamplari ce Hagi nu era "sluga" lui Becali, era un antrenor cu personalitate. Dar, pe de alta parte, nu era nici ANTRENORUL pe care-l visam eu la Steaua. Deci, poate, tot raul spre bine.
La post-ul asta ma refer. Si eu cer respect fata de omul Hagi, iar ce a facut Becali.... Si-a batut joc de el si de munca lui din ultimele luni, prin urmare si-a batut joc de OMUL Hagi. Este inadmisibil. Un om de nimic ca Becali sa-si bata joc de un simbol national ca Hagi. Personal ii regret si ii inteleg pe MM, Lacatus si Protasov. Si eu as fi plecat in conditiile astea, iar la fel va face si Hagi. Si cu asta cred ca s-a terminat cariera lui de antrenor. Este ultima lovitura pe care va mai risca sa o primeasca si cea mai dureroasa. Nu e pacat????? Si Dan Petrescu a fost varza la inceput, dar acum?
Numai niste slugi ca Oli si Argaseala pot rezista la acest club. Cred ca si Zenga si-a incalcat orgoliul din respect si admiratie fata de Steaua si suporterii ei...
Eu vreau decat atat :
Ori sa plece Becali, ori sa plece Becali sau daca nu sa plece Becali.
orice varianta din astea 3 , bineinteles ar mai fi una de rezerva : sa plece Becali
se duce de rapa Steaua ![]()
La post-ul asta ma refer. Si eu cer respect fata de omul Hagi, iar ce a facut Becali.... Si-a batut joc de el si de munca lui din ultimele luni, prin urmare si-a batut joc de OMUL Hagi. Este inadmisibil. Un om de nimic ca Becali sa-si bata joc de un simbol national ca Hagi. Personal ii regret si ii inteleg pe MM, Lacatus si Protasov. Si eu as fi plecat in conditiile astea, iar la fel va face si Hagi. Si cu asta cred ca s-a terminat cariera lui de antrenor. Este ultima lovitura pe care va mai risca sa o primeasca si cea mai dureroasa. Nu e pacat????? Si Dan Petrescu a fost varza la inceput, dar acum?Numai niste slugi ca Oli si Argaseala pot rezista la acest club. Cred ca si Zenga si-a incalcat orgoliul din respect si admiratie fata de Steaua si suporterii ei...
Ideea e ca noi vrem un ANTRENOR bun, care sa-i dea cu tifla lui Becali. Ceea ce, in conditiile actuale, este imposibil. Dar Hagi, dupa ultimele evenimente, se apropie multumitor de mult de acest "imposibil".
Nu o sa ii dea nimeni cu tifla lui Becali fara sa zboare instantaneu de la echipa. Niciodata! pai daca cu Hagi, care ii este ruda si-a permis sa faca cea facut, crezi ca ii va fi jena de Wenger, Capello sau Mourinho? Si iti spun sigur ca nu vom mai avea antrenor bun in viitorul apropiat. Indiferent de joc si de rezultate, nu putem permite nimanui sa il umileasca si sa isi bata joc de Hagi in felul acesta!!! Ar insemna ca NOI, suporterii suntem niste mercenari. Dupa cate bucurii ne-a adus, noi sa il lasam la greu si sa facem jocul ciobanului! Daca ar fi sa aleg intre sferturile CL + titlu si a ne purta cinstit cu Hagi, prefer a doua varianta! Steaua de acum nu e totul! Steaua traieste prin spiritul si istoria ei, in primul rand!
am inteles ca Zenga da tarcoale...in situatia data, cred ca e cea mai la indemana varianta
Hagi nu are cum sa-l asculte, si tocmai de aceea va si pleca. Gica are caracter, nu e carpa de sters pe jos ca Oli! Respect Gica!
am inteles ca Zenga da tarcoale...in situatia data, cred ca e cea mai la indemana varianta
Ar fi bine.Cel putin mie mi-ar place
Nu o sa ii dea nimeni cu tifla lui Becali fara sa zboare instantaneu de la echipa.
Pai atunci ce facem? Inghitem? Sau acceptam compromisul "Hagi"?
Mie imi miroase a complot... Se stie ca majoritatea jucatorilor il agreeaza pe Zenga si se pare ca el ii facea pe plac lui Becali... Sau cel putin asta declara Jiji... Hagi e un caracter vulcanic, orgolios cu care jucatorii nu se inteleg foarte bine. Probabil nici nu au incredere in el ca antrenor. Chiar incep sa cred ca astia il "lucreaza" pe Gica... Joaca cat sa nu piarda orice sansa de a indeplini obiectivele si atat. E inexplicabil modul cum se prezinta unii pe teren....
axl23, eu nu inteleg ce vrei tu sa zici... Normal ca NU inghitem. Iar asta e echivalent cu a-l sprijini pe Hagi in orice va face zilele urmatoare. Hagi ii va da cu tifla si va zbura. iar noi trebuie sa aratam unei tari intregi ca suntem mandri de el pentru acest gest si ca il regretam! Nu sa zicem "Hmm.. Vine Zenga.. Ar fi bine, e antrenor mai bun decat Hagi"