Capete sparte, picioare rupte, penalty ratat si o echipa a Stelei foarte buna, care cu putin mai mult curaj si concentrare in asemenea momente, putea chiar sa castige. Cam asa am putea caracteriza aceasta partida. Dati-mi voie sa felicit jucatorii pentru daruire si pentru ca au luptat extraordinar. Am inceput foarte bine. Chiar aveam sperante ca putem castiga pana la eliminare. Pacat. Goian ar trebui sa se gandeasca la faptul ca la 0-0 sa-ti lasi echipa in 10 oameni din min 11 nu se accepta. Mai bine jucam in 11 chiar daca eram condusi cu 1-0. Poate chiar castigam. Dar....
Felicitari inca odata pentru efortul depus. Felicitari lui Zapata care a aparat un penalty si care ofera siguranta foarte mare echipei. O bila neagra pentru Hagi pentru ca l-a impins pe Zaharia inainte sa intre in teren, cu toate ca Neaga inca nu iesise. Dar o pun pe dorinta enorma a lui Hagi de a fi invingator si de a nu pierde nici o partida.
Despre Plesan nu mai trebuie sa mai spunem decat ca e o pierdere venita prea devreme. N-a jucat prea mult pentru Steaua.... ne intoarcem la situatia de acum cateva luni cand aveam nevoie de un coordonator.... sper sa mai facem un transfer doua in asa fel incat sa putem fi acoperiti pe toate posturile.
Ne asteapta meciuri foate grele in continuare. Trebuie sa fim alaturi de jucatorii nostri care in seara asta ne-au aratat ca nu mai pierdem atunci cand suntem in 10, cum o faceam anterior....
Hai baieti ca puteti. Cu mai mult curaj putem invinge data viitoare, dar in conditiile expuse la inceputul articolului, cred ca rezultatul e destul de bun. Fiti alaturi de echipa. Se simte o schimbare in bine in ceea ce priveste jocul. Sa nu uitam ca nici celelalte echipe din Liga I nu mai sunt aceleasi. Toate s-au intarit. Ne asteapta jocuri din ce in ce mai grele in continuare.....