FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Autocar

«1234»
stelistu2524.08.2007 09:20

danny scriu acum pentru ca deabia azi e prezentat oficial...navea rost sa scrie de el

AndyQ24.08.2007 10:03

Mie nu-mi place fata aia clasica. E mai interesant ala de la Timisoara, numai ca nu e la fel de frumos desenat ca si al nostru.

EternalK24.08.2007 10:31
poze de la prezentarea noului autocar
dee24.08.2007 11:17

Nu-mi prea place autocarul Stelei, se putea lucra mai mult la design. Cel mai mult ma deranjeaza mingea aceea de fotbal, care parca nu-si are locul acolo,iar spatele arata ca un tanga. Dar ce mi se pare comic e faptul ca s-a vopsit o CRUCE CATOLICA (crux immissa- crucea cu brate inegale)... parca e o dedicatie pentru MARELE ORTODOX Becali :biggrin:

Wally24.08.2007 11:26

Interiorul imi place la nebunie. Ma deranjeaza albul ala de pe scaune. Ce treaba avem noi cu aceasta culoare? Vad ca are si masa sa joace baietii poker :laugh: 280346_55411_58288_cm0t9854.jpg 55411 58288 cm0t9854 jpg

AndyQ24.08.2007 11:30
Nu-mi prea place autocarul Stelei, se putea lucra mai mult la design. Cel mai mult ma deranjeaza mingea aceea de fotbal, care parca nu-si are locul acolo. Dar ce mi se pare comic e faptul ca s-a vopsit o CRUCE CATOLICA (crux immissa- crucea cu brate inegale)... parca e o dedicatie pentru MARELE ORTODOX Becali :biggrin:

Poate isi schimba religia...

Mie imi place masa aia de poker, din spate :)

inches24.08.2007 12:17

Mingea seamana cu cea al simbolului echipei din Reggio Calabria, Reggina

raducj24.08.2007 13:54
Nu-mi prea place autocarul Stelei, se putea lucra mai mult la design. Cel mai mult ma deranjeaza mingea aceea de fotbal, care parca nu-si are locul acolo,iar spatele arata ca un tanga. Dar ce mi se pare comic e faptul ca s-a vopsit o CRUCE CATOLICA (crux immissa- crucea cu brate inegale)... parca e o dedicatie pentru MARELE ORTODOX Becali :biggrin:

tanga? :biggrin: m-ai facut sa rad pe ziua de azi....

Nici mie nu-mi place mingea, dar spatele e ok, Steaua are palmares, trebuie sa se mandreasca ... nu m-am dus cu gandul atat de departe ca si tine.

Oricum, e primul autocar cu cruce pe care-l vad.

ssinpadureacualune24.08.2007 15:30
tanga? :biggrin: m-ai facut sa rad pe ziua de azi....

Nici mie nu-mi place mingea, dar spatele e ok, Steaua are palmares, trebuie sa se mandreasca ... nu m-am dus cu gandul atat de departe ca si tine.

Oricum, e primul autocar cu cruce pe care-l vad.

E penala si mingea si crucea.Daca tot au facut-o la sfarsit pentru cioban puteau sa faca ceva mai frumos.Sincer im place autocarul,dar se putea mult mai bine.Nu au avut imaginatie,mingea e urata rau,iar grafica putea sa fie mult mai sugestiva.

-=Danny=-26.08.2007 09:17

Au pus vopsit o cruce pe autocar ??? Io nu am vazut-o , e incredibil !! Sper ca sa se ramana decat la cruce pe autocar , si sa nu inceapa sa puna cruce si pe echipament , si pe emblema clubului ..... Si totusi .... unde e crucea aiai ca io nu o vazui ??:|

dee26.08.2007 09:19

cum n-ai vazut-o? e mare cat crucea de pe Caraiman :) ..uita-te la poze ... pe ambele laterale ale autocarului.

-=Danny=-26.08.2007 09:25

Tot nu o zaresc ...... e pe langa minge sau pe unde ???:(

dee26.08.2007 09:35

cineva a postat niste p0ze la acest topic cu autocarul, daca nu cauta si tu pe google ..sigur gasesti :)

http://www.sport365.ro/Steaua_are_autocar_nou-n32016.html

(nu cred ca am voie sa postez linkuri ... )

-=Danny=-26.08.2007 09:39

Asta nu am vazut , nu am auzit , nu cred ca e normal sa pui o cruce asa imensa pe un autocar .... si mai e si catolica !!! Daca tot e Becali crestin , nu trebuie sa arate asta , in interios , pe bors , trebuia sa puna o cruce sfintita , ATAT !!! Daca esti crestin , n trebuie sa te lauzi cu asta , ca e maire pacat .

Later Edit : @dee ms ca imi dadusi linku , ca io nu il gaseam ......inca sunt socat !!

@Banel bt , autocaru lu Steaua e vopsit , a lu Poli cred ca e cu agtipild ( ca e mai ieftin :D )

banel_bt26.08.2007 09:40

Agtibild, abtibild, ce mai conteaza??? Important e ca il meritau si l-au primit. Acum pot juca linistiti in CL. Sper numai sa nu li se urce la cap :) Hai, cu toata viteza inainte! fular-campionii

banel_bt26.08.2007 09:51

Aoleeeeeeeu, vazui si crucea! Mi se pare sinistra! Desi sunt o buna crestina, cred ca nu prea are ce cauta acolo, e disonanta, parca e din alt film...sper totusi sa-i ocroteasca. Mai intreb a cui o fi fost ideea???:)

lucvald-190226.08.2007 10:00
Asta nu am vazut , nu am auzit , nu cred ca e normal sa pui o cruce asa imensa pe un autocar .... si mai e si catolica !!! Daca tot e Becali crestin , nu trebuie sa arate asta , in interios , pe bors , trebuia sa puna o cruce sfintita , ATAT !!! Daca esti crestin , n trebuie sa te lauzi cu asta , ca e maire pacat .

Later Edit : @dee ms ca imi dadusi linku , ca io nu il gaseam ......inca sunt socat !!

@Banel bt , autocaru lu Steaua e vopsit , a lu Poli cred ca e cu agtipild ( ca e mai ieftin :D )

Bai prietene...crucea catolica sau nu (diferenta o face INRI-ul) e de toata jena..sau asta chiar se identifica , cu razboinicul unei cruciade :)))))..

Jijigodia dracu de impotent verbal care este !

-=Danny=-26.08.2007 10:21

Prima data autocatu , nu a avut nici o cruce pe el , uitete la pozele de pe prima pagina de la topicu asta . Si uitete aici , pe laterala , a aparut o cruce http://www.sport365.ro/Steaua_are_autocar_nou-n32016.html

Miroase a mana ciobanului la mijloc ......

benny0126.08.2007 11:10

Am vazut cateva imagini si inauntrul autocarului,si arata foarte bine.Parerea mea ca este autocar de Liga Campionilor.

Prodigy_andrey27.08.2007 11:33

Ii cam patratzos :)) Arata dominant;)

razvan_stelist200729.08.2007 14:51

este foarte frumos.un design superb.macar acum nu mai luam autocare de la firme ci avem autocarul nostru,ca toate marile cluburi. steag1

frunji29.08.2007 15:22

Speram ca in aceasta seara sa il vedem in PIATA UNIVERSITATII unde vom sarbatori calificarea IN UEFA Champions League. steagro

ultras steaua11.09.2007 14:50

fularsteau2 fular-campioniifularsteaua2 un autocar reusit

RaMs3s07.10.2007 10:44

Mah autocaru e belea....dar ....mingia aia acolo parca nu isi are locul....parerea mea....si de cruce nu mai vorbesc......parerea mea....deci mingea si crucea strica tot autocaru in rest e beton forzateaua

GosSip16.10.2007 07:50

e marfa autocarul :X :steag_steaua_ro:

«1234»