danny scriu acum pentru ca deabia azi e prezentat oficial...navea rost sa scrie de el
danny scriu acum pentru ca deabia azi e prezentat oficial...navea rost sa scrie de el
Mie nu-mi place fata aia clasica. E mai interesant ala de la Timisoara, numai ca nu e la fel de frumos desenat ca si al nostru.
Nu-mi prea place autocarul Stelei, se putea lucra mai mult la design. Cel mai mult ma deranjeaza mingea aceea de fotbal, care parca nu-si are locul acolo,iar spatele arata ca un tanga. Dar ce mi se pare comic e faptul ca s-a vopsit o CRUCE CATOLICA (crux immissa- crucea cu brate inegale)... parca e o dedicatie pentru MARELE ORTODOX Becali :biggrin:
Interiorul imi place la nebunie. Ma deranjeaza albul ala de pe scaune. Ce treaba avem noi cu aceasta culoare? Vad ca are si masa sa joace baietii poker :laugh:
55411 58288 cm0t9854 jpg
Nu-mi prea place autocarul Stelei, se putea lucra mai mult la design. Cel mai mult ma deranjeaza mingea aceea de fotbal, care parca nu-si are locul acolo. Dar ce mi se pare comic e faptul ca s-a vopsit o CRUCE CATOLICA (crux immissa- crucea cu brate inegale)... parca e o dedicatie pentru MARELE ORTODOX Becali :biggrin:
Poate isi schimba religia...
Mie imi place masa aia de poker, din spate ![]()
Mingea seamana cu cea al simbolului echipei din Reggio Calabria, Reggina
Nu-mi prea place autocarul Stelei, se putea lucra mai mult la design. Cel mai mult ma deranjeaza mingea aceea de fotbal, care parca nu-si are locul acolo,iar spatele arata ca un tanga. Dar ce mi se pare comic e faptul ca s-a vopsit o CRUCE CATOLICA (crux immissa- crucea cu brate inegale)... parca e o dedicatie pentru MARELE ORTODOX Becali :biggrin:
tanga? :biggrin: m-ai facut sa rad pe ziua de azi....
Nici mie nu-mi place mingea, dar spatele e ok, Steaua are palmares, trebuie sa se mandreasca ... nu m-am dus cu gandul atat de departe ca si tine.
Oricum, e primul autocar cu cruce pe care-l vad.
tanga? :biggrin: m-ai facut sa rad pe ziua de azi....Nici mie nu-mi place mingea, dar spatele e ok, Steaua are palmares, trebuie sa se mandreasca ... nu m-am dus cu gandul atat de departe ca si tine.
Oricum, e primul autocar cu cruce pe care-l vad.
E penala si mingea si crucea.Daca tot au facut-o la sfarsit pentru cioban puteau sa faca ceva mai frumos.Sincer im place autocarul,dar se putea mult mai bine.Nu au avut imaginatie,mingea e urata rau,iar grafica putea sa fie mult mai sugestiva.
Au pus vopsit o cruce pe autocar ??? Io nu am vazut-o , e incredibil !! Sper ca sa se ramana decat la cruce pe autocar , si sa nu inceapa sa puna cruce si pe echipament , si pe emblema clubului ..... Si totusi .... unde e crucea aiai ca io nu o vazui ??![]()
cum n-ai vazut-o? e mare cat crucea de pe Caraiman
..uita-te la poze ... pe ambele laterale ale autocarului.
Tot nu o zaresc ...... e pe langa minge sau pe unde ???![]()
cineva a postat niste p0ze la acest topic cu autocarul, daca nu cauta si tu pe google ..sigur gasesti ![]()
http://www.sport365.ro/Steaua_are_autocar_nou-n32016.html
(nu cred ca am voie sa postez linkuri ... )
Asta nu am vazut , nu am auzit , nu cred ca e normal sa pui o cruce asa imensa pe un autocar .... si mai e si catolica !!! Daca tot e Becali crestin , nu trebuie sa arate asta , in interios , pe bors , trebuia sa puna o cruce sfintita , ATAT !!! Daca esti crestin , n trebuie sa te lauzi cu asta , ca e maire pacat .
Later Edit : @dee ms ca imi dadusi linku , ca io nu il gaseam ......inca sunt socat !!
@Banel bt , autocaru lu Steaua e vopsit , a lu Poli cred ca e cu agtipild ( ca e mai ieftin
)
Agtibild, abtibild, ce mai conteaza??? Important e ca il meritau si l-au primit. Acum pot juca linistiti in CL. Sper numai sa nu li se urce la cap
Hai, cu toata viteza inainte! ![]()
Aoleeeeeeeu, vazui si crucea! Mi se pare sinistra! Desi sunt o buna crestina, cred ca nu prea are ce cauta acolo, e disonanta, parca e din alt film...sper totusi sa-i ocroteasca. Mai intreb a cui o fi fost ideea???![]()
Asta nu am vazut , nu am auzit , nu cred ca e normal sa pui o cruce asa imensa pe un autocar .... si mai e si catolica !!! Daca tot e Becali crestin , nu trebuie sa arate asta , in interios , pe bors , trebuia sa puna o cruce sfintita , ATAT !!! Daca esti crestin , n trebuie sa te lauzi cu asta , ca e maire pacat .Later Edit : @dee ms ca imi dadusi linku , ca io nu il gaseam ......inca sunt socat !!
@Banel bt , autocaru lu Steaua e vopsit , a lu Poli cred ca e cu agtipild ( ca e mai ieftin
)
Bai prietene...crucea catolica sau nu (diferenta o face INRI-ul) e de toata jena..sau asta chiar se identifica , cu razboinicul unei cruciade
)))..
Jijigodia dracu de impotent verbal care este !
Prima data autocatu , nu a avut nici o cruce pe el , uitete la pozele de pe prima pagina de la topicu asta . Si uitete aici , pe laterala , a aparut o cruce http://www.sport365.ro/Steaua_are_autocar_nou-n32016.html
Miroase a mana ciobanului la mijloc ......
Am vazut cateva imagini si inauntrul autocarului,si arata foarte bine.Parerea mea ca este autocar de Liga Campionilor.
Ii cam patratzos
Arata dominant;)
este foarte frumos.un design superb.macar acum nu mai luam autocare de la firme ci avem autocarul nostru,ca toate marile cluburi. steag1
Speram ca in aceasta seara sa il vedem in PIATA UNIVERSITATII unde vom sarbatori calificarea IN UEFA Champions League. steagro
fularsteau2 ![]()
un autocar reusit
Mah autocaru e belea....dar ....mingia aia acolo parca nu isi are locul....parerea mea....si de cruce nu mai vorbesc......parerea mea....deci mingea si crucea strica tot autocaru in rest e beton ![]()
e marfa autocarul :X :steag_steaua_ro: