Sa vedeti ce o sa aiba de muncit in fiecare an sa schimbe cifrele de pe spate de la trofee :biggrin:
Mi-ai luat vorba din gura. Cat despre autocar este chiar misto. Forma nu prea insa desenul de pe el este bestial.
Sa vedeti ce o sa aiba de muncit in fiecare an sa schimbe cifrele de pe spate de la trofee :biggrin:
Mi-ai luat vorba din gura. Cat despre autocar este chiar misto. Forma nu prea insa desenul de pe el este bestial.
Conteaza cum este in interior pentru baieti , sa fie comod sa nu oboseasca cand merg cu el
cum se plangeau de alea dacos
mie imi place.. e simplu disign-ul..
Asa si trebuie sa fie, simplu. Doar nu o sa punem floricele si banane pe el... Ce penal e Oltenia Force One! =))
E cam ciudat autocarul asta ![]()
poate ca este ciudat...important este sa fie comod pentru jucatori
nici mie nu`mi place designu,se putea mai bine,dar m-am amuzat teribil la palmaresul dp spate a mai zis cineva mai sus or sa stea in fiecare an sa` schimbe ![]()
superb fularsteau2
e grotesc sa mor autocarul...nua re pic de bun gust ..e exact cum l ar face un tigan de sta la margine pe soseaua colentina si vine facturi..si in timpul liber apare la meci...e incredibil de ..nu jtiu..incarcat asa...te dor ochii cand te uiti la el
luati exemplu ce bijuterie de autocar aveau baietii de la Lyon....ma mira ca a ramas lumea asa de incantata de el...![]()
Autocarul luilyon e o bijuterie, dar nici al nostru nu e tocmai urat, nu fi rau!
Superb, ca si echipa de altfel.
E facut de o firma din strainatate , cei din strainatate sunt obisnuiti de mult cu designuri compleze la masini , autocare , dube ..... e chiar mai rau , le fac prea sclipitoare . Mie imi place mult autocaru , da nu imi place mingea de pe laterale , trebuia sa fie minge de CL ![]()
Se putea si mai bine .
O sã facã ca cu biletele la meciu de acasã cu Gorica de anul' trecut.
Chiar arata beton.Insa cand va mai lua Steaua titlul(adik sezonul asta)trebuie sa faca 24 de titluri. si asa mai departe.Insa e belea.Cel mai frumos din Romania si nu numai.
Arata bine autocarul.Si avionul pe care zicea Gigi ca il ia,unde este?? ![]()
Arata bine autocarul.Si avionul pe care zicea Gigi ca il ia,unde este??![]()
In visele lui.
De unde atatea avioane? Si ce sa scrie pe avion? Hahal-Air?
arata demential!ma intreb cum o sa fie primit Radoi in Ghencea? dica10 spre cl
spre24
L-a vazut cineva in drum spre Bucuresti? Si cand ajunge? (Autocarul, nu pe Radoi)
Chelului tichie de margaritar ii trebuie, iar noua autocar. Ce, nu se mai simteau comod vedetele noastre dragi in ala vechi ? Ia mai da-i dracului, ca generatia aia de aur din 86 a primit pentru castigarea CCE un ARO uzat si 1000 de lei. Iar astora le trebuie autocar nou de 121313 de stele.
Auzi, vizualizarea filmelor la DVD. Asta e pentru Bostina, sa-si puna filme din alea XXX sau ne pregatim pentru intoarcerea lui Oli, ca el era mare proprietar de DVD-uri ? Iar cu dormitul care-i faza ?? Nu se doarme destul pe teren, mai vor sa doarma si-n autocar ? Oricum echipa se deplaseaza cu avionul, ca deh, au ajuns mari vedete. La ce o sa foloseasca autocarul ala ? Il trimitem gol pana la Timisoara de exemplu numai pentru ca sa-i ia si acolo de la aeroport si sa-i duca pana la hotel ?
NU ar avea rost. Steaua e mult prea iubita sa fie atacat autocarul echipei. Si din cate imi aduc eu aminte, Steaua nu a plecat niciodata, de la nici un stadion cu duba politiei/jandarmeriei, spre deosebire de altii...
ai uitat de ciori si maidanezi ?
:biggrin:
Chiar nu-mi aduc aminte ca Steaua sa fi plecat de la vreun stadion din tara cu duba politiei/jandarmeriei...
nici eu nu imi aduc aminte
Aia de la sport.ro abia acum scriu de autocar nostr .... aia cred ca traiesc in trecut
. Cred ca autocaru Stelei , va atrage toate privirile cand va merge pe autostrada cu 100km/h ... sau mai mult
.