FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - BATE 2 - 0 (1 - 0)

«12348»
mountytoma17.08.2007 06:50

returul va fi ori bal ori spital. daca se concentreaza 100% si pun osul dar si capul la bataie, va fi bal. daca batem cu 6-0 nu s-ar mira nimeni. dar daca ii tratam de sus, cum am facut in tur, sau cum au facut clujenii cu ciprihotii, tare mi-e ca iese scandal mare. cu Gigi scarmanand rahatul pana la radacinile adanci de varsta lui Mihai viteazul care se crede... sper sa batem bine si atunci ii ramane doar lui rahatul

IONUTZ-CIPRIAN17.08.2007 10:12

Meciul va fii greu,acuma sper sa le-o dam rau de tot,sa ne spalam rusinea egalului de la ei!!

weeezer17.08.2007 19:33

O echipa mica nu prinde doua meciuri mari la rand. Iar bielorusii reprezinta o echipa mica, pentru Europa.

mountytoma18.08.2007 20:20

tocmai pentru ca sunt o echipa mica aflata asa aproape de sansa vietii lor, aceea de a juca in CL, nu trebuie desconsiderati, ci luati in serios!

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

dakata_moto19.08.2007 05:45

eu am fost in italia cand a jucat Dinamo , si cred ca o sa ii bata Lazio deoarece e mai buna si Dinamo a facut 1-1 cu mioveni , deci Borcea sa nu mai zica nimic . Forza Steaua ! RUPEM GURA LA TOTI !

weeezer19.08.2007 12:00

Asta cu Dinamo, aici, e cam "offtopica"...

bucur519.08.2007 13:53

Steaua fularsteaua2 va avea un meci greu dar is in anul trecut in turul 3 a fost in tur tot 2-2 si am calificat sa sperem ca va fi la fe

FC_STEAUA_194720.08.2007 06:56

Steaua - BATE 3-0

Sunt foarte increzator, numai speriat am fost pana acum in toate meciurile dar am o presimtire buna despre acesta. Cred ca Dica o sa explodeze in meciul asta cu un hattrick.

fansteaua20.08.2007 08:00

BATE Steaua fular-campionii dica10 steagsahmic

fansteaua4620.08.2007 08:29

Steaua - BATE 2-0

cristi_mold20.08.2007 08:41

Steaua 8-1 Bate. Suntem un fel de Ajax. Dupa ce pierdem puncte in campionat ne razbunam in Europa. Numai ca la Ajax este invers:))

alexynho22.08.2007 11:22

Steaua BATE cu 4-1 ... presimt un meci in care vor juca multi pentru Hagi ... (poate nu Dica , Neaga , Radoi , Goian sau P.Marin) , insa am incredere in ceilalti ca vor sa ii arate muraturii de bkl ca treaba patronului este doar sa finanteze , nu sa ordone anumiti jucatori in primul 11 .

Virgil22.08.2007 11:45

FOARTE IMPORTANT! PROGRAMUL CASELOR DE BILETE

In urma defectiunii sistemului de ticketing, aparuta din cauza firmei care se ocupa de administrarea acestuia, dar si a faptului ca partida cu Pandurii Targu-Jiu, de sambata, a fost amanata, programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" a suferit urmatoarele modificari:

MIERCURI – 22 august – NU se vor elibera bilete pentru partida cu BATE Borisov

JOI si VINERI 23-24 august – se vor elibera bilete pentru abonati, intre orele 12 si 20

SAMBATA – MARTI – 25-28 august – rezervarea tichetelor pentru abonati inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum 4 bilete/persoana, in limita stocului disponibil. Biletele vor putea fi achizitionate pe baza unui act de identitate: certificat de nastere, buletin de identitate, carte de identitate, pasaport. Biletele vor putea fi achizitionate intre orele 12 si 20 ale fiecarei zile.

Sursa: steauafc.ro

fansteaua23.08.2007 06:11

Steaua v-a avea un meci greu cu BATE Borisov dar v-a trece de ei :biggrin: steagro

neli23.08.2007 06:49

va rog ! fiti alaturi de jucatori, e meci greu cu bate, mai ales dupa toate cele intamplate, de ceea sa-i sustinem pe jucatori sa fim alaturi de ei au nevoie de noi, sa-i felicitam pentru prestatia de la nationala unde noi facem legea. va rog din suflet nu-i huiduiti chiar daca gresesc ! va roggggggg !

alexynho23.08.2007 06:56

@ neli

Nu stiu ... dar parca la nationala toti joaca bine , in timp ce la Steaua dau cu stangul in dreptul ... l-am vazut pe Dica , cate mingi le-a pus pe tava la ceilalti atacanti (nu am stat sa le numar , ca erau prea multe), pana si finu' Radoi a jucat foarte bine ... de P.Marin nu mai spun ... Goian a fost putin mai neatent in unele faze ... si chiar si Banel a incercat sa arate ca totusi are tehnica (pentru ca multi il critica , ca nu o are) ... deci ... ce naiba e chestia asta ? ... e mai bun Pitzi antrenor decat Hagi (asta reiese ...) ... daca Pitzi scoate tot mustul din ei ... in timp ce Hagi nu reuseste acest lucru , ba mai mult , si-a intors vestiarul impotriva sa (eu sper ca nu e adevarat) ... orice ar fi , suntem alaturi de jucatori si de antrenor .... dar intrebarea e : Pot jucatorii sa fie alaturi de Hagi ?

ann23.08.2007 11:34

daca eram in locul lui Hagi ii lasam pe nesimtiti fara antrenor inainte de meci daca intr-adevar au zis acele lucruri despre el de care spunea Becali

cRiss4Steaua23.08.2007 12:08

sper sa folosim echipa urmatoare

Zapata , Golanski - Goian - Radoi - Marin , Nicolita - Ov. Petre - Bicfalvi - Croitoru , Dica - Neaga

odata cu schimbarea lui Radoi in centrul apararii si accidentarii lui Plesan , se schimba total ..

Cristocea_23.08.2007 12:41

Radoi si Dica chiar si Nicolita a jucat extrem de bine cu Turci. Sper se ii vedem la aceasi forma ca ieri.

anr9424.08.2007 18:49

Sigur ne vom califica in grupele ligii campionilor ! spre cl

cristian8624.08.2007 21:40
@ neli

Nu stiu ... dar parca la nationala toti joaca bine , in timp ce la Steaua dau cu stangul in dreptul ... l-am vazut pe Dica , cate mingi le-a pus pe tava la ceilalti atacanti (nu am stat sa le numar , ca erau prea multe), pana si finu' Radoi a jucat foarte bine ... de P.Marin nu mai spun ... Goian a fost putin mai neatent in unele faze ... si chiar si Banel a incercat sa arate ca totusi are tehnica (pentru ca multi il critica , ca nu o are) ... deci ... ce naiba e chestia asta ? ... e mai bun Pitzi antrenor decat Hagi (asta reiese ...) ... daca Pitzi scoate tot mustul din ei ... in timp ce Hagi nu reuseste acest lucru , ba mai mult , si-a intors vestiarul impotriva sa (eu sper ca nu e adevarat) ... orice ar fi , suntem alaturi de jucatori si de antrenor .... dar intrebarea e : Pot jucatorii sa fie alaturi de Hagi ?

Este putin mai complicata treaba. La nationala pe langa jucatorii de la Steaua care joaca mai sunt si altii de mare valoare care joaca la cluburi puternice din vest, din pacate la Steaua nu avem un Mutu sau MARICA, iar pe Dorinel l-a fugarit MM.

Cat despre meciul cu Bate, cel putin 3-0 .

Undeath25.08.2007 10:42

de mai intra vreun suporter pe aici si zice ca bate BATE, il leg de calorifer

eh ontopic: le dam 1 sau 2 la 0 :biggrin: fularsteau2

@dy_00725.08.2007 11:31

nu prea ma pricep la pronosticuri dar sant 100 % ca ne vom califica. Cum?? nu stiu . Dar am incredere ca vom fi pe stadion si ii vom primii pe bate borisov ca in iad. Sper sa fie un infern si sa incurajam echipa din min 1 pana la sfarsit. Daca ar fi momentul sa jucam sau sa incepem sa facem si spectacol si sa avem si rezultate cam a venit momentul. Si totusi 4-1 forzateauafular-campionii

fansteaua4625.08.2007 12:04

Batem cu 2-0 !!!

forzateauafularsteaua2fular-campionii fularsteau2

cRiss4Steaua25.08.2007 13:42

vreau sa vad 25 000 suporteri fanatici steagro

«12348»