FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«19659669679689691251»
Maye04.03.2010 23:49

Ma rog , cand am aterizat acasa am vazut o multime de jigniri printre editarile postate.

Faceti cum vreti eu nu imi mai bat capul cu toti pe aici , credeti in raul din Romania si nu vedeti ca totusi in tara asta se intampla si lucruri bune.

Da , se intampla si lucruri bune , lucruri nesesizate de voi pentru ca mereu sunt scosi in fata afaceristii , un Udrea , un Videanu ca sa fiti voi fericiti si ca sa aveti pe ce presta cacatul.

M-am saturat sa le explic unora de pe aici ca eu cred in directia mea indiferent ce mi-ar spune pt ca nu ma schimba o vorba , cum nu ma schimba nici un card intreg de pareri.

Am ajuns la un moment in care parerea mea politica e bine conturata si sprijinul pe care il primesc ma face sa cred ca al meu drum e bine ales.Aceste jigniri nu ma slabesc ci din contra , imi arata cat de "injumatatiti" mintal sunt unele persoane.

Am recunoscut intotdeauana cand cineva din echipa mea a gresit , aici cat si in viata mea reala , pe care DA , o am si de care ma bucur in fiecare moment al zilei.

Va rog sa nu o mai implicati pe Andreea in discutiile noastre , pentru ca ea nu are niciun amestec si nu merita sa fie terfelita in anumite discutii care nu o privesc.

Viata e frumoasa, prieteni oricat de inversunati ati fi impotriva mea , sau cel putin impotriva sistemului pe care eu il sustin.Daca nu gandesc ca voi nu inseamna ca sunt atat de naspa pe cat vreti voi sa par.

Si nu Dorule nu am niciun beneficiu material si nu mananc nici pulpe de porc, dar in schimb muncesc ca macar tinerii din zona mea sa fie putin privilegiati si sa vada respectul batranilor pe strada.Pentru ca Da , la 21 de ani sunt privit altfel pe strada , batranii imi zambesc si tinerii ma saluta toti respectuos , tocmai pentru ca nu am indraznit niciodata sa ii iau peste picior si pentru problemele lor am mers pana si la Prefectura.

Si da Mariuse , poti sa ma faci idiot , jeg , ipocrit si cum mai vrei tu , dar din fericire pentru mine , nu ma atingi cu nimic , pentru ca am o viata al naibii de fericita , muncesc pentru viitorul meu , poate mai mult decat o faci tu si sunt mandru sa ies cu capul sus de fiecare data.Nu , Nu toti suntem niste hoti.

Si nu Blindica , eu spun doar ce eu cred si la ceea ce am ajuns dupa ce am studiat , cred eu nu degeaba , politica asta data dracu`.E greu sa stai in ploaia de invective , dar crede-ma ca esti mai invingator ca niciodata cand castigi acolo unde nu te astepti si unde ai muncit cel mai mult.

In Iunie 2009 , organizatia mea a avut 16 % , iar in Decembrie 2009 a avut 66 %.Asta fara sa dau niciun ban si fara ca macar sa se fi pomenit despre asa ceva in toata campania. O campanie dusa de tineri care au crezut in asta si care au depus efortul necesar si sacrificiile necesare.Si asta e hotie Mariuse?Si asta inseamna ca sunt un hot?

Si nu Valentin , nu sunt un politician desavarsit , doar cred in ceea ce fac , la fel cum tu crezi in ceea ce spui si sustii.Nu e putin logic?E crezul meu si doar singur mi-l pot schimba.Viata e mult mai frumoasa cand nu esti asa inversunat.

Cat despre intrebarea ta ce mai caut pe fcs , Mariuse , atata timp cat articolele sunt 90 % anti Gigi , nici nu merita sa iti raspund.Nu meriti asta.

Da Vlade , la munca nu la intins mana.Cati de aici care au sarit si au dat in mine au facut ceva pt tara asta?pt cetateni?pentru copiii strazii?pentru batranii tarii?Da eu am facut-o! Am adus macar o raza de lumina in viata lor , chiar daca a fost scurta si doar pentru cateva ore.

Inca o data va rog sa nu o mai implicati pe Andreea in asta , ma puteti ataca pe mine sau macar puteti ataca al meu caracter fara sa implicati alte parti terte.

Nu stiu daca sa iti multumesc Azzido , pentru ca ai inchis topicul , pot sa spun doar ca ai oprit un sir lung de injuraturi la adresa mea , injuraturi adresate mie , doar pentru ca nu ma supun majoritatii ... de pe site.

Sincer , aveam alta parere despre tine Marius , dar mi-ai demonstrat ca atunci cand te-am judecat pe moment , pentru ca nu puteai sa aduci argumente unor discutii cu Adrian , nu am gresit.Chiar nu stii sa porti o discutie civilizata fara a apela la injurii si jigniri.Tine minte ca eu niciodata nu te-am jignit , in schimb tu ai facut-o.Fara niciun motiv.Si stiu si de unde pleaca aceasta inversunare impotriva mea , nu sunt chiar atat de prost.

Probabil o sa mai postez pe acest forum doar in spatiul adresat statisticii.Cred ca asa e cel mai corect si potrivit in momentul actual.Va las pe voi sa fiti adevarati pentru ca vorba aia , eu nu sunt bucurestean si nu pot fi adevarat.Nici macar pe aproape.

Sa traiti mult si bine cu parerea voastra.Eu nu mai incerc sa va mai spun vreodata ca exista si lucruri bune in tara asta.

Uite , tu esti invingatorul confruntarii , bravo tie!

Sa auzim de bine!

Stanici05.03.2010 07:22

Maye pentru noi/ E un fel de dee doi. :bananadance:

Ba, vezi ca esti pe la mistouri, ce e scris aici trebuie luat ca atare.

Si, ca sa incep iar cu mistourile. N-a terfelit-o nimeni pe Andreea, preasensibilule-filantrop. Doar ca ne place si noua sa ne mai intepam, asa. Ai uitat cand ma faceam ca la usa cortului p-aici cu Marius? :)) .

Si, da , esti ipocrit, ca daca faceai acte de caritate fara nici un scop decat acela de a ajuta oamenii, pastrai treburile astea pentru tine si nu o faceai prin intermediul unei cloace de nenorociti de politicieni. Asa ca, in pofida limbajului languros menit sa provoace vreun orgasm intelectual emoizilor de pe aici, nu vei convinge pe nimeni in afara de propria-ti persoana ca faci bine in mod dezinteresat. Oricum, ia-o ca pe un antrenament ce ti s-a scris p-aici, pentru mai tarziu, cand vei sta la masa celor mari si ti se va umple frigiderul. Succesuri!

Bogdan05.03.2010 07:43
Sa inteleg ca Andreea e pentru Maye ce e Nuti pentru Base?

pai base n-a tufut-o pe nuti?

@Mariuse. asta a fost "uooooold scuuuul, baaaaaa!!" :)) .

si acum, cu mana ridicata: uoooolllldddddd scuuuuullll baaaaa :)))

bag plua in ea de politica, politicieni si alte cele. Asta mai trebuie discutat pe aici cand sunt atatea subiecte de facut misto. Si nu doar misto.

Stanici05.03.2010 07:56
bag plua in ea de politica, politicieni si alte cele. Asta mai trebuie discutat pe aici cand sunt atatea subiecte de facut misto. Si nu doar misto.

Bamse, numai de mistouri iti arde.

axl05.03.2010 07:57

Ce dimineata obisnuita!

Marius05.03.2010 08:03

in primul rand, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaa

muahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahaha

ahahahhahahaahahahhaahhaahahhahaahha

ba maye, cine se scuze, se acuza, asa ca las-o jos ca macane. in momentul in care imi "scoti ochii" cu 2 portocale si 3 eugenii date la orfelinate, pentru mine e clar de ce le-ai dat, ipocrizia e in floare acolo :) faptul ca te "legi" de conversatia mea plina de invective cu adita, ghinion baiatule, reciteste ce am scris in faza incipienta, cand am adus nu unul, ci o multime de argumente, insa felul lui capos de a fi cu "ehis is the only way i know" m-a facut sa ma pis pe o discutie argumentata si sa ma distrez putin, am spus asta inca de atunci :D

apoi, asa cum zicea stanelu, succesuri si nu esece in viitor, votul meu oricum nu-l ai. haidi pa

Maye pentru noi/ E un fel de dee doi. :bananadance:

adevarat

pai base n-a tufut-o pe nuti?

pai asta n-a ajuns inca la nivelul tovarasului ba, si nici andreia nu e ministresa.

MoWeed05.03.2010 08:03

Ce dracu' mah Mariuse, aici discutam in calitate de stelisti. A fost o greseala faptul ca s-a vorbit de politica pe site-ul asta, o greseala care nu se va mai repeta.

Intelege si tu ca oamenii s-au saturat de politica. Si aici vorbesc de politica in general, nu numai de partidul din care faci parte.

Eu pur si simplu sunt scarbit cand vad oameni ca parintii mei(de exemplu) care au muncit 20 de ani, au terminat fiecare cate o facultate, au niste salarii mizere isi platesc in mod cinstit taxele la stat ca cei de la putere(indiferent ca sunt PNL, PD-L, PSD, PNTCD, UDMR, PRM) sa se imbogateasca din banii munciti de ei.

M-am saturat sa vad ca, dupa 20 de ani, infrastructura rutiera si feroviara in tara asta este in proportie de 99% aceeasi pe care a facut-o Ceausescu(singura diferenta a soselelor este asfaltul turnat de baronii locali PSD, PNL sau PDL, dupa caz). Ba chiar in cazul infrastructurii feroviare o parte a disparut, imbogatind pe cine trebuie. Nu vine nici dracu' sa investeasca in Romania pentru ca nu avem drumuri sa-si transporte materia prima si bunurile produse.

M-am saturat sa aud de oameni care mor in spitale pentru ca nu exista aparatura, medicamente sau sunt medicii nepasatori. Si lipsa aparaturii si medicamentelor se datoreaza faptului ca unii directori de spitale au fost numiti pe criterii politice, nu pe criteriul competentei.

M-am saturat ca de fiecare data cand am vreo ruda in spital sa fiu nevoit sa sar cu milioanele la doctor sau asistente, ca sa fie tratata normal. M-am saturat ca spaga sa fie prezenta in fiecare domeniu al vietii cotidiene, asta datorandu-se faptului ca la noi nu a existat niciodata un program coerent de lupta anti-coruptie care sa fie respectat.

Invatamantul romanesc este cel mai slab din Uniunea Europeana. Nu avem nici o facultate in top 500, unde pana si India are.

M-am saturat sa vad camapanii electorale in care voturile sunt cumparate cu mici, materiale promotionale, mere, portocale si, in unele cazuri, bani. M-am saturat de promisiuni desarte in aceleasi campanii electorale.

M-am saturat de parlamentari care dorm toata ziua in sala aia mare din Casa Poporului, votand numai legile care-i intereseaza pe ei, marindu-si singuri salariile si beneficiile. M-am saturat de parlamentari care fac excursii prin Thailanda sa faca vacante pe banii publici(bine, scuza lor este ca fac schimburi de experienta, de parca noi vrem sa ne inspiram de la thailandezi, nu de la "democratiile" europene). Asta in timp ce parintii mei, ambii absolventi de facultati, nu si-au mai permis nici macar o vacanta la mare de vreo 10 ani pentru ca au ales sa fie cinstiti.

M-am saturat sa vad ca oamenii politici trimisi in fata, chiar de catre partidele policite sunt niste hoti nenorociti(Nastase, Hrebenciuc, Tariceanu, Videanu), **** notorii(Nuti), copii lu' tata(eba care nici nu stie sa vorbeasca), agramati(Vanghelie). Daca as sta acum sa caut vreun parlamentar care sa fi actionat in interesul cetatenilor, adica a tampitilor aia care i-au votat partidul, nu stiu daca sunt 20 in ultimii 20 de ani.

M-am saturat de politicienii astia care au stricat tot ce le-a ramas de pe vremea comunismului, si aici ma refer in primul rand la platformele industriale. Boomul ala economic de care vorbesti in prima parte a mandatului lui Basescu era de fapt un fas intretinut de constructii. Noi nu construim mai nimic in tara asta, toata industria a fost distrusa in scopuri imobiliare.

La Brasov exista inainte de revolutie o industrie bogata: autocamioane Roman, Tractorul, Rulmentul, Fartec, Hidromecanica, Carfil, IUS, Metrom, Metaloplastica. Refuz sa cred ca pentru nici una din aceste fabrici nu s-au gasit firme care sa doreasca sa le cumpere si sa le retehnologizeze. In cazul fabricilor de camioane si tractoare stiu sigur ca au fost doritori, dar statul a tergiversat negocierile pana au renuntat aia.

Stii ce s-a intamplat cu uzinele astea?

Roman a fost cumparata pe un milion de euro de Niculae, patronul lui FC Brasov si apropriat al partidului tau(a si candidat la Parlamentul European din partea pdl) si datoriile au fost reesalonate. Apoi a vandut fier vechi de cateva milioane de euro de pe platforma industriala. Era foarte dur cu angajatii sai, trebuiau sa duca la Remat fier vechi in valoare de un miliard de lei zilnic. Acum uzina mai produce, dar este o ruina(am fost acolo, stiu ce vorbesc)

Tractorul, Fartec, IUS, Metrom au fost demolate si se construiesc blocuri de locuinte pe locurile pe care se aflau.

Rulementul a dat faliment si, la nici un an de zile de la faliment, a venit la Brasov, grupul INA, care face....rulmenti. Acum face parte dintr-un proiect imobiliar.

Pur si simplu m-am saturat de toata mizeria asta din politica romaneasca. Nu am nimic cu tine, te cunosc si sunt convins ca intentiile tale au fost nobile atunci cand te-ai inscris in politica. Eu, insa, nu as putea niciodata sa ii ajut pe astia sa ajunga la putere ca sa-si bata joc de parintii mei si de alte milioane de romani cinstiti ca ei.

Nu am nimic special cu partidul pdl, nu sunt indoctrinat de la TV(nu urmaresc antena 3, tocmai datorita faptului ca invinovatesc numai pe pdl, nu si pe aliatii patronului felix). Efectiv m-am saturat de toti.

Am vrut doar sa-ti arat o mica parte din motivele pentru care lumea s-a saturat de politica si nu are incredere in cei din politica.

Si, dupa cum le-am zis si prietenilor mei din politica, in momentul in care o sa apara o alternativa care sa ma convinga, muncesc gratis pentru campania lui, fara sa astept nici un beneficiu financiar. Pana atunci consider ca m-as manji ajutandu-i pe ei sa ajunga la putere, indiferent cat de cinstit sunt eu

axl05.03.2010 08:07

Bai plm!

incepand cu acest moment, nu mai sunt permise pe site discutiile despre politica.

exceptii fac situatiile speciale, gen legi tembele sau abuzuri ale statului.

se sanctioneaza cu warn/ban nerespectarea celor de mai sus.

Marius05.03.2010 08:09

ba, ati observat ca virgil e blogger?

dau o bere celui care imi da linkul blogului lui :D

MoWeed05.03.2010 08:15

@axl

E la topicul de misto-uri mah. Oricum, nu cred ca o sa mai zic ceva de politica, am vrut doar sa-i arat lui Maye o parte mica din motivele pentru care politicienii sunt detestati. Chiar daca postarea nu e scrisa foarte bine(niciodata nu m-am priceput la scris), sper sa ii inteleaga ideea.

Ar fi pacat ca Maye sa se retraga de pe forum din cauza unor discutii pe tema politica. Il cunosc si-ti garantez ca nu e ca majoritatea politicienilor, cel putin din punct de vedere al felului in care gandeste.

Marius05.03.2010 08:21
Il cunosc si-ti garantez ca nu e ca majoritatea politicienilor, cel putin din punct de vedere al felului in care gandeste.

Sunt curat la trup curat la suflet. Vreau sa-i inteleg si sa iubesc. Nu conteaza cat de lung am parul. Ci conteaza cat si cum gandesc.

cikalakacikicea :D

Stanici05.03.2010 08:21
Bai plm!

Hai, mai da-te naibii de fixist. Nu vorbeam de politica, radeam de calitatea de politician a lui maye. Sesizeaza diferenta, marinelule!

Bogdan05.03.2010 08:37

ba maye, tu la medias nu era beat?

Stanici05.03.2010 11:18
ba maye, tu la medias nu era beat?

Cum, ba, domnul ministru, beat? Masoara-ti cuvintele. Nu se cade, nu se cade, mai Bodanelule!

Si gandeste-te ca doamna ministra nu trebuie sa afle despre conduita nepotrivita a domnului. Numai pui de pupaza faci. Iti dai seama acum? Musamalizare, nebunii, trestii, platit presa.

vlad05.03.2010 12:19

Unde trebuie sa pun stampila? Unde? Aduceti-mi ce aveti ca pun stampila pe voi!

M-ati convins!

Soimii patriei...

Soimii patriei...

Azi m-am simtit ca acum 25 de ani ,cand cantam "Trei culori" la inceputul orelor!!!

@Marius,pacat ca nu vezi dincolo de portocaliu,rosu sau galben. Dar daca la 21 de ani spui ca ai realizat foarte multe in viata,te inseli amarnic. Exista alte realizari in viata de care te vei mandri cu adevarat. Se numesc : copii,familie....

Si poti face fapte bune pentru cei de langa tine si fara sa fii cotizant la vreun partid.

Tovarase Nicolae Ceasusecu(L),

Tovarasa Elena Ceausescu(L),

Noi,soimii patriei...

Va dorim din inima.....

Nota: se pronunta cu L la sfasit pentru a accentua dragostea si patima pentru mai marii nostri-conducatori.

Domnule(sau Tovarase,tot una e in cazul de fata) Traian Basescu(l)

Daniel-Ionut05.03.2010 12:40

Ce ninge afara! :blink:

Joga Bonito05.03.2010 12:45

ce panarama de topic

sabin130705.03.2010 12:47

Patru gaini au omorat o vulpe.

O lupta inegala s-a dat la o ferma din Marea Britanie. Patru gaini au dovedit o vulpe infometata, care venise, pesemne, cu gandul sa le devoreze. Stapana a fost uimita sa gaseasca in cotetul pasarilor pradatorul fara suflare, acoperit cu sange si urme de lovituri. Isprava gainilor Izzy, Pongo si Pecky, ajutate de cocosul Dude, a facut repede inconjurul oraselului Basildon din Essex. Nu auzi in fiecare zi o asemenea intamplare. Atacul nu e tocmai o surpriza . Se pare ca cele patru pasari au fost mereu temperamentale si mai violente decat alte surate de-ale lor si ataca chiar si oameni.

Oricat de neverosimila ar parea aceasta stire, in China exista gaini care se lupta cu acvilele! (descopery.ro)

valentin2day05.03.2010 12:54

ce supa buna ar face gainile alea...

Daniel-Ionut05.03.2010 12:56
ce supa buna ar face gainile alea...

Vrei sa zici ca ar iesi o supa buna din gainile alea... pentru ca, gainile nu gatesc! :D

valentin2day05.03.2010 13:32

se trage de la mahmureala, imi explodeaza capu'

David05.03.2010 14:18

De fapt se trage de la ura.Pentru ca nu ne suporti.

axl05.03.2010 18:17

Ce laba trista!

MikStelista05.03.2010 18:19

Ai ramas fara cereale? :D

axl05.03.2010 18:20

Te mananca.

«19659669679689691251»