Ma rog , cand am aterizat acasa am vazut o multime de jigniri printre editarile postate.
Faceti cum vreti eu nu imi mai bat capul cu toti pe aici , credeti in raul din Romania si nu vedeti ca totusi in tara asta se intampla si lucruri bune.
Da , se intampla si lucruri bune , lucruri nesesizate de voi pentru ca mereu sunt scosi in fata afaceristii , un Udrea , un Videanu ca sa fiti voi fericiti si ca sa aveti pe ce presta cacatul.
M-am saturat sa le explic unora de pe aici ca eu cred in directia mea indiferent ce mi-ar spune pt ca nu ma schimba o vorba , cum nu ma schimba nici un card intreg de pareri.
Am ajuns la un moment in care parerea mea politica e bine conturata si sprijinul pe care il primesc ma face sa cred ca al meu drum e bine ales.Aceste jigniri nu ma slabesc ci din contra , imi arata cat de "injumatatiti" mintal sunt unele persoane.
Am recunoscut intotdeauana cand cineva din echipa mea a gresit , aici cat si in viata mea reala , pe care DA , o am si de care ma bucur in fiecare moment al zilei.
Va rog sa nu o mai implicati pe Andreea in discutiile noastre , pentru ca ea nu are niciun amestec si nu merita sa fie terfelita in anumite discutii care nu o privesc.
Viata e frumoasa, prieteni oricat de inversunati ati fi impotriva mea , sau cel putin impotriva sistemului pe care eu il sustin.Daca nu gandesc ca voi nu inseamna ca sunt atat de naspa pe cat vreti voi sa par.
Si nu Dorule nu am niciun beneficiu material si nu mananc nici pulpe de porc, dar in schimb muncesc ca macar tinerii din zona mea sa fie putin privilegiati si sa vada respectul batranilor pe strada.Pentru ca Da , la 21 de ani sunt privit altfel pe strada , batranii imi zambesc si tinerii ma saluta toti respectuos , tocmai pentru ca nu am indraznit niciodata sa ii iau peste picior si pentru problemele lor am mers pana si la Prefectura.
Si da Mariuse , poti sa ma faci idiot , jeg , ipocrit si cum mai vrei tu , dar din fericire pentru mine , nu ma atingi cu nimic , pentru ca am o viata al naibii de fericita , muncesc pentru viitorul meu , poate mai mult decat o faci tu si sunt mandru sa ies cu capul sus de fiecare data.Nu , Nu toti suntem niste hoti.
Si nu Blindica , eu spun doar ce eu cred si la ceea ce am ajuns dupa ce am studiat , cred eu nu degeaba , politica asta data dracu`.E greu sa stai in ploaia de invective , dar crede-ma ca esti mai invingator ca niciodata cand castigi acolo unde nu te astepti si unde ai muncit cel mai mult.
In Iunie 2009 , organizatia mea a avut 16 % , iar in Decembrie 2009 a avut 66 %.Asta fara sa dau niciun ban si fara ca macar sa se fi pomenit despre asa ceva in toata campania. O campanie dusa de tineri care au crezut in asta si care au depus efortul necesar si sacrificiile necesare.Si asta e hotie Mariuse?Si asta inseamna ca sunt un hot?
Si nu Valentin , nu sunt un politician desavarsit , doar cred in ceea ce fac , la fel cum tu crezi in ceea ce spui si sustii.Nu e putin logic?E crezul meu si doar singur mi-l pot schimba.Viata e mult mai frumoasa cand nu esti asa inversunat.
Cat despre intrebarea ta ce mai caut pe fcs , Mariuse , atata timp cat articolele sunt 90 % anti Gigi , nici nu merita sa iti raspund.Nu meriti asta.
Da Vlade , la munca nu la intins mana.Cati de aici care au sarit si au dat in mine au facut ceva pt tara asta?pt cetateni?pentru copiii strazii?pentru batranii tarii?Da eu am facut-o! Am adus macar o raza de lumina in viata lor , chiar daca a fost scurta si doar pentru cateva ore.
Inca o data va rog sa nu o mai implicati pe Andreea in asta , ma puteti ataca pe mine sau macar puteti ataca al meu caracter fara sa implicati alte parti terte.
Nu stiu daca sa iti multumesc Azzido , pentru ca ai inchis topicul , pot sa spun doar ca ai oprit un sir lung de injuraturi la adresa mea , injuraturi adresate mie , doar pentru ca nu ma supun majoritatii ... de pe site.
Sincer , aveam alta parere despre tine Marius , dar mi-ai demonstrat ca atunci cand te-am judecat pe moment , pentru ca nu puteai sa aduci argumente unor discutii cu Adrian , nu am gresit.Chiar nu stii sa porti o discutie civilizata fara a apela la injurii si jigniri.Tine minte ca eu niciodata nu te-am jignit , in schimb tu ai facut-o.Fara niciun motiv.Si stiu si de unde pleaca aceasta inversunare impotriva mea , nu sunt chiar atat de prost.
Probabil o sa mai postez pe acest forum doar in spatiul adresat statisticii.Cred ca asa e cel mai corect si potrivit in momentul actual.Va las pe voi sa fiti adevarati pentru ca vorba aia , eu nu sunt bucurestean si nu pot fi adevarat.Nici macar pe aproape.
Sa traiti mult si bine cu parerea voastra.Eu nu mai incerc sa va mai spun vreodata ca exista si lucruri bune in tara asta.
Uite , tu esti invingatorul confruntarii , bravo tie!
Sa auzim de bine!