P-asta a descoperit-o Mihaita. Deci, e incredibil, baa =))
ce nickname tare are gagiul ala dupa messenger: muedinamo
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
P-asta a descoperit-o Mihaita. Deci, e incredibil, baa =))
ce nickname tare are gagiul ala dupa messenger: muedinamo
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
undeva in Romania....
vadim 2
undeva in Romania....
Ce si'a rupt piz.da, imbecilu'. ![]()
adica aia cu care te duci la meciuri roby
adica aia cu care te duci la meciuri roby
Cred ca vroiai sa postezi altundeva asta. ![]()
esti o annoying grasa cu videourile astea de rahat
E geniala faza. Am ras la maxim.
Plm, deschideti topic de politica doar pentru cei care au trecut pe la poligraf si au jurat pe la biserici ca n-au culoare politica. Noi, astia apolitici, unde mai dam din noi? ![]()
Personal mi se pare corect sa nu aiba acces la astfel de topice simpatizantii vreunui bordel politic, ca deja ar fi propaganda si nu cred ca-si are rostul pe-un site ca asta.
ti se pare ca fac propaganda Sabine?pentru cine?pentru oameni care au deja formata o opinie politica?
Daca as vrea sa fac propaganda nu as face-o aici si nici macar nu o fac aici , cum nu am facut nici in campanie.
Asa ca nu te mai umfla aiurea ca nu creezi nimic.
Ma, adevarul e ca ar fi trebuit ca acel topic sa se numeasca "mumu politicii din Romania". Sa nu se creeze confuzii. Dar, acum, asta e.
E a doua oara pe ziua de azi cand dupa ce stau sa compun niste postari ingrijite, ba chiar bine documentate pe alocuri, si apas ¨adauga cugetarea¨ vine bomba: topicul s-a inchis. Plm, nici nu stiti ce-ati pierdut. ![]()
De-acum puteti sa ma si implorati, ca nu va mai zic.
Ce bine imi pare ca l-a inchis
Azzido, ai o bere de la mine ![]()
Ce bine imi pare ca l-a inchisAzzido, ai o bere de la mine
![]()
Eh, crezi ca pe la mistouri nu putem sa ne batem plua de politicieni? Oportunista mica, ai auzit doua cuvinte magice, "cariera politica", si ii faci ochi dulci absolventului de scoala de mintit prostimea, ii iei apararea in fata multimii neproaste de pe fcs. Las' ca vine el Tepes, sa ii vad pe toti cu paru-nfipt acolo unde le place. Huoooooooooo!
Sa inteleg ca Andreea e pentru Maye ce e Nuti pentru Base?
Basinosilor!
Doamne, la ce va debiteaza mintea aia, jur! ![]()
De ce nu intelegi ca nu sunt de acord cu ideile tale si ale unora de pe aici? Ce e asa greu de inteles?!
Sa inteleg ca Andreea e pentru Maye ce e Nuti pentru Base?
Si-ar dori, cred, ca prea ii ia apararea. Deja se vede un fel de prima doamna a tarii. Na, asa e in tenis, tre' sa tii cu cine are sanse sa ajunga la conducere, nu su adevraul. _I_.
Da´ bine ca ne mai ramane locul asta unde sa ne manifestam scarba vis-a-vis de politica.
Ca si-asa tara asta e condusa in stilul ¨Lua-te-as la misto!¨.
Deja vad un discurs de genul... Maye topaind "VICTORIEEE buna seara dragi romani, impreuna am invins!!!! vreau sa ii multumesc Andreei, dragostea mea..." ![]()
Miko, ai sanii fermi?
ba nu mai aberati atata, mai bine hai va dau o sarma.