Si tu ai prefera un pachet de tigari ![]()
Si tu ai prefera un pachet de tigari ![]()
De aia 10 lei iti iei un pachet de tigari![]()
Nu fumez ![]()
Nu fumez![]()
Iti iei o sticla de cico ![]()
Sau bagi 1-2-3-4 bilete la pariuri ![]()
![]()
Daniele
Nu invata copilul la jocuri de noroc!
DanieleNu invata copilul la jocuri de noroc!
Taci ca nu sunt jocuri de noroc... este stiinta pura! ![]()
E pă dracu' ![]()
E pă dracu'![]()
Pai spune-mi tu un mod mai simplu de a-ti pierde banii fara sa te alegi cu nimic ![]()
Are dreptate.
Pai spune-mi tu un mod mai simplu de a-ti pierde banii fara sa te alegi cu nimic![]()
Rupi usi ![]()
..aaa.. stai... aici te aleg icu satisfactia de a rupe o usa
)
Mergi la un film care nu iti palce pana iti termini toti banii ![]()
Pai spune-mi tu un mod mai simplu de a-ti pierde banii fara sa te alegi cu nimic![]()
Du-ti femeia la Mall.
Du-ti femeia la Mall.
Asta am vrut si io sa zic ![]()
L'au filmat nemernici astia de p'aici, ieri, dupa meci.
mi-a dat maye ignore ![]()
mariuse tu alta treaba nu ai , decat sa tot pomenesti de maye ?
Fiecare cu obsesia lui ![]()
mariuse tu alta treaba nu ai , decat sa tot pomenesti de maye ?
tu ce vrei bah?
mAi PAC-PAC is io Raaaaaazbooooooooooinicu Luminii-i PAC-PAC s-i am reusit sa sparg un cont asta de pe saitu-l vostru de droga-ti.dOresc sami da-ti socoteala huliganilor s-a stiu si eu ce butoane tre sa apas s-a vorbes c direct cu ala din umbra de vrea sa s-e puna cu io,ma antelegi?
E beat, nu'l bagati in seama ![]()
tu ce vrei bah?
esti frustrat , sau ce ?
defineste ce intelegi tu prin frustrat.
si nu te uita pe gugal.
adevarul e ca e teribil de greu sa folosesti cuvinte pe care nu le stapanesti, risti sa te faci de ras in public ![]()
Maruse...iar ai tras pe nas ?
neata, abia m-am trezit, ce mai e nou, in afara de faptul ca ninge la greu? cred.
plm.. azi m-am plimbat din Drumu Taberei la Bd Ion Mihalache pana la Ghencea si inapoi la Moghioros
ora 17:30 - plec d-acasa (pe langa moghioros) .. ninge ca dreacu
17:40 - ma intalnesc cu un coleg pe la Lujerului (trebuia la Plaza.. da prostu n-a prins 41)... ninge
17:55 (sau ceva de genu) - ajung la Ion Mihalache ... nu ninge, nu ploua.. da e frig
18:00 - plec de acolo cu colegu meu.. ajung in Drumu Taberei dupa vro 15 min... ninge
De aici am pierdut notiunea timpului.. merg din Moghioros pana la Ghencea... la Ghencea nu mai ninge.. ploua..
Ma intorc pe partea aia printre blocuri, ajung la lovinescu.. nu ninge.. nu ploua..da iti ingheata coaiele de frig.. luam o punga de seminte de la Chilia Veche si ne ducem pe o banca in parc...ploua
Inghetam de frig pe banca.. mergem pana la statia lu 41 unde ala ia 41 si io ma duc spre casa prin parc... inghet pana acasa..
plm.. vremea in Bucuresti..
in consecinta vremea e ca pl...
ori erai blestemat ori ti-a pus Dumnezeu un gand rau