1600/30=50 si ceva. Pai cred ca noi am fost mai tari si tine cont ca am in cls si cativa care termina mereu cu 2-3 absente.
nu am fost 30 in clasa
1600/30=50 si ceva. Pai cred ca noi am fost mai tari si tine cont ca am in cls si cativa care termina mereu cu 2-3 absente.
nu am fost 30 in clasa
deci this is da' shit!
<embed src="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60358335" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="376" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
fmm d mort viu .. ce inconstienti
fmm d mort viu .. ce inconstienti
Ete te-ai trezit si tu acuma,mai bine taceai.Inconstient e soferu loganist care ocoleste canalizarea fara sa se asigure sau face dreapta ori stanga fara sa semnalizee,ala e mai inconstient.
da ma da si daca ala cu motoru intra p contra sens intr-o masina si moare prostu, soferul masinii aleia ramane cu sechele toata viata
Si daca intru tu cu loganul pe contrasens si omori un motociclist sau un sofer auto?
Si daca o proasta cu acelasi logan face stanga fara sa se asigure si omoara 2 motociclisti odata?Si daca si daca si daca,fiecare cu pasiunile lui .......
mi-e sila de astia, care vai cat de cul e sa mergi cu viteza pe motor
mergeti bah cu 500 la ora,dar mergeti pe camp,printre oile lui Jiji,nu pe sosele unde oameni nevinovati o mierlesc din cauza inconstientilor astora
mai vad si dintrastea ,cum e individa de mai sus " fiecare cu pasiunile lui", cand zboara prin aer cu vreun zmeu de cocalar,fara casca,in fusta mini..de ajung la 2m desfigurate
SUNTETI INCONSTIENTI !!!!!!!!!!!!!!
ps : motociclistii care mor din cauza "proastei" care face stanga cu loganul,mor pentru ca n-au costum de protectie cum trebuie,si se dau smecheri in slapi si bermude pe motoare
le: sa nu te obosesti sa-mi dai vreo replica, ca nu dau 1 ban pe ea
ce va mai laudati cu absentele si cu distractia din liceu. In plm, de aceea se duce tara asta de rapa. Mana pe o care cine pune? Se mai invata in licee?
O sa ajungeti niste prapaditi!!!!
PS: In clasa a 12-a am fost campionul la absente din liceu. Defapt vicecampion. Campiona era una de plecase dupa **** in italia. Dar eu ma consider campion.
ce va mai laudati cu absentele si cu distractia din liceu. In plm, de aceea se duce tara asta de rapa. Mana pe o care cine pune? Se mai invata in licee?O sa ajungeti niste prapaditi!!!!
PS: In clasa a 12-a am fost campionul la absente din liceu. Defapt vicecampion. Campiona era una de plecase dupa **** in italia. Dar eu ma consider campion.
Se bat cap in cap afirmatiile tale...
Nico nu m-as fi deranjat sa-ti dau replica,oricum n-ai fi inteles'o.
Campionul moral.
@dulci-burti-graso da se bat. asta era si scopul
@dulci-burti-graso da se bat. asta era si scopul
Tu te intelegi?
yes, i do!
Nu-ncercam sa facem un misto de calitate?
Ce puscarie a ajuns topicul asta ![]()
Ar fi doliu national daca l-ati inchide ![]()
Davide..eu unul nu-l inchid dar nici nu ma mai tenteaza sa intru p`aici.
Caterinca ieftina care nu mai atrage publicul.
Ete te-ai trezit si tu acuma,mai bine taceai.Inconstient e soferu loganist care ocoleste canalizarea fara sa se asigure sau face dreapta ori stanga fara sa semnalizee,ala e mai inconstient.
cand ai limita 110 km/h pe drumul respectiv si tu circuli cu 300 de km/h cine mama dracu' e inconstient? loganistul care schimba banda la 50-60 km/h in oras sa evite o groapa e fix pix. in schimb, ce face gunoiul ala pe motocicleta se numeste crima.
daca vrea senzatii tari, de la Szeged incolo e autostrada cu garduri de protectie si de calitate. noaptea dupa 11 e libera si e momentul oportun sa plece sa se sinucida. cel putin moare singur si nu mai ia pe altcineva cu el.
Da,ai si tu dreptatea ta....infrastructura ne omoara
))
Ca un spritz au trecut patru ani de liceu
Sapca altcuiva era acum pe capul meu
Intram in viata combatant,luptator
In razboiul in care, nimeni nu-i invingator
Bitza - Cantecul Si Poveste Lui
Asculta mai multe audio Muzica
ce mi-e dore de liceu((((((
Unde ai facut liceul..?
Unde ai facut liceul..?
Sf Maria....tu?
postare pentru Mo
Sf Maria....tu?
Auto...
Ce puscarie a ajuns topicul asta![]()
Faceti-l privat, cu intrare pe invitatie. Si, cine este gasit de stricarea topicului,
d-acilea!
Auto...
Am fost si eu printr'a 9a parca la un bal la cantina la auto
)))) mare nebunie...
pacat ca videoclipul strica tot