Ce faci tu cu tab deschis "one hundred push-ups"????![]()
Le fac .... ba da nimeni nu a zis nici un bravo ca l-am aruncat 171 de km de Ghencea ... RUSINE !!
Ce faci tu cu tab deschis "one hundred push-ups"????![]()
Le fac .... ba da nimeni nu a zis nici un bravo ca l-am aruncat 171 de km de Ghencea ... RUSINE !!
Aaaa flotari????????
Credeam ca zici de sutiene! ![]()
Si eu tot la sutiene m-am gandit =))) suntem noi bolnavi mai David,micutul e prea micutz pt sutiene ![]()
Votez pentru Buster!!
Fanii lui ÞSKA Sofia au dus dragostea pentru clubul din Bulgaria la extrem și și-au ajutat favoriții sã câștige derby-ul cu Levski printr-o farsã incredibilã, anunțã www.sport.ro
ÞSKA s-a impus cu 2-0 în partida disputata ieri, însã meciul a fost pierdut de Levski cu douã zile în urmã. Pe 18 septembrie, pe adresa clublui din Sofia sosea un fax prin care campioana Rusiei, Rubin Kazan, oferta patru dintre cei mai experimentați jucãtori ai lui Levski: Zhivko Milanov, Youssef Rabeh, Darko Tasevski si Zé Soares.
Campioana Bulgariei a considerat cã oferta e de nerefuzat așa cã cei patru au plecat imediat spre Rusia pentru a efectua vizita medicalã. Acolo au fost așteptați de o persoanã - complice, care i-a ajutat sã facã vizita medicalã la o clinicã privatã. Dupã ce au trecut testele, cei patru fotbaliști au plecat spre club sã parafeze înțelegerile. Numai cã acolo au avut parte de o surprizã de proporții. Oficialii campioanei Rusiei au rãmas mascã în momentul în care s-au trezit pe cap cu bulgarii. Rușii le-au explicat cã e o eroare și cã Rubin nu a trimis nicun fax pe adresa bulgarilor de la Levski.
Cei patru fotbaliști s-au prins târziu de farsã și nu au mai avut timp sã ajungã la derby-ul cu ÞSKA
Genial.
I-a dus capul pe oameni,nu gluma...
magie cu sfarcurile siliconate! inimaginabil... pun pariu ca e moldoveanca
Cred ca retardatul asta a facut singur articolul si isi da si commenturi singur...
There is a new comment on the post "MARE ADUNARE A CELOR CARE IL SUSTIN PE Becali IN LUPTA CU DROGATII SI TOTI SARACII CARE DAU IN ECHIPA. Duminica 27 seprembrie ora 16".
http://suntcubecali.wordpress.com/2009/09/...tilor-stelisti/
Author: RonRichie
Comment:
forza ne-a Gigi!!!
haide-ti sa i-l sustinem!!!
Oho, e genial!
Site-ul adevaratilor fani ai lui Gigi Becali (si ai Stelei)
Noi, adevaratii suporteri, ne strangem duminica 27 Septembrie 2009, sa vada toti saracii cine sunt adevaratii suporteri ai lui Gigi Becali si ai lui Steaua
MARE ADUNARE A CELOR CARE IL SUSTIN PE Becali IN LUPTA CU DROGATII SI TOTI SARACII CARE DAU IN ECHIPA. Duminica 27 seprembrie ora 16
Fratilor, NU SE MAI POATE.
Toti drogatii si aurolacii se dau suporteri ai lui Steaua. Toti zic ca Steaua suntem noi, ca aia ca aia, cand ei nu au bani sa treaca strada si nu stiu cum sa faca sa il convinga pe nea Gigi sa vanda clubul.
Cica ei sunt Steaua, si cand a fost sa se adune sau adunat la un miting 2000 de insi si la meciul cu Pandurii 200 de drogati sa il injure pe Becali.
Poate nu e nici nea Gigi usa de biserica dar, oameni buni, el baga banu' !!! Daca nu ar fi el, unde am fo fost acum? Am fi vazut noi Liga Campionilor? N-am fi vazut-o.
Ei sunt cateva sute de drogati, niste viermi, atatia s-au strans. Noi suntem milioane de suporteri ai Stelei in tara asa ca:
MARE ADUNARE A CELOR CARE IL SUSTIN PE Becali IN LUPTA CU DROGATII SI TOTI SARACII CARE DAU IN ECHIPA
Haideti sa ne strangem Duminica 27 Septembrie, la ora 16 in parcarea de la stadionul Steaua, acolo unde ei s-au strans cateva sute. Sa fim cateva mii, zeci de mii, sa vada Becali ca lumea il iubeste si ca suntem o forta. Ei sunt niste drogati, s-au strans cateva sute, noi vom fi mii de STELISTI ADEVARATI.
Va asteptam
mitul... Says:
septembrie 22, 2009 at 12:27 am
buna seara tuturor……nu sunt nici tigan…nici ALTCEVA…SUNT PROFESOR UNIVERSITAR….NU L-AM VAZUT…PE Becali IN FATA NICI NU AM AVUT VREO TANGENTA….CU ACEST OM…..DAR DAR SUNT..STELIST…STELIST ADEVARAT…..DE MIC COPIL….SI AM AVUT PRIVILEGIUL…IN ANUL 1986 SA RIDIC….CUPA CAMPIONILOR IN MANA..FIINDCA ERAM MAI MIC….SI FIU..DE OM MAI MARE CUM NUMITI…..DAR…..CEEA CE VREAU ACUM SA VA TRANSMIT TUTUROR….STELISTILOR ADEVARATI….ESTE CA SI LA RAUL ECHIPEI TREBUIE SA NE STRANGEM SA FIM UNITI…..SA AJUTAM ECHIPA…..AM PESTE 1000 DE OAMENI….SI VREM…SA VENIM….SA FIM ALATURI DE ECHIPA SI DE CLUB…….SI SUNTEM FANATICI DACA TREBUIE MURIM pentru ECHIPA NOASTRA…..CEI CE VOR MANIFESTA SAU VOR FACE CEVA RAU ECHIPEI…..VOR….SFARSI RAU…pentru CA II VOM GASII…AVEM RELATII SI PUTERE…..NU VREM RAZBOI HULIGANILOR CI SA NE UNIM……ACUM…..pentru ECHIPA SI VIITOR….VEDETI…..Dinamo,RAPID…CAT SI CELELALTE ECHIPE…..RAD DE NOI A VENIT VREMEA SA AJUTAM ECHIPA….VENITI….SA NE STRANGEM….SA ARATAM….cine sunt adevaratii stelisti….nu cei 200….ce vorbesc in numele nostru…sa le dam o lectie sa n-o uite….va multumesc….
Nu stiu de unde apar toti viermii astia.
Duminica, 27 septembrie, ora 16:00 luati-va AK-urile si ne vedem in fata stadionului.
Ideile de pe acolo vin din preputul gandirii.
Cheloo - Target Practice
Deci.
MARE ADUNARE A CELOR CARE IL SUSTIN PE Becali IN LUPTA CU DROGATII SI TOTI SARACII CARE DAU IN ECHIPA. Duminica 27 seprembrie ora 16
Sambata, 27 Septembrie 2009, vom arata cine sunt adevaratii suporteri ai lui Steaua. Invingem s-au murim!
Vom instala chioscuri de unde se poate bea apa si cateva zone de prim ajutor. Estimam prezenta a circa 10 000 de suporteri.
PENTRU LINISTE LA ECHIPA
PENTRU Gigi Becali
PENTRU PARTICIPARI IN Liga Campionilor
IMPOTRIVA LA SARACII SI DROGATII CARE INJURA PATRONUL SI JUCATORII SI NU FAC DECAT SCANDAl
love_Dayro Says:
septembrie 22, 2009 at 1:23 pm
bv bayeti. am sa fiu si eu prezent direct din Adunati Copaceni pt ca Gigi nea ajutat k 50 euro dupa un meci k Steaua in Bucuresti. vom fi prezenti o gasca mare care o sa venim k microbuzul pt k Gigi Becali o sa ne dea bani inapoi pe biletul de la microbuz. il iubim cel mai mult si speram sa iasa presedintele tari. Forza Gigi. Free Gigi.
O sa vina adevaratii suporteri ai Stelei la Marea Adunare Nationala : 10 negri mititei din Zabrauti,14 tarani din Stefanestii de Jos, 3 tarani get-beget din Adunatii Copaceni,4 calugari de la Maglavit,4 samantari de la showul "Free-Gigi",4 mioare mamelite de Nea Gigi in tinerete,toti sclavii din loja,nepoti,unchi,veri,ziaristi scandalagii,fratii din Faurei, inca un tap mamelit de acelasi Nea Gigi(cand inca Ciobanul nu stia ce-i sexul la animal)...
Ce dracu sa caute meltenii astia pe stadionul Ghencea??? ....
Auzi tittlu: "Adevaratii suporteri ai lui Gigi (si ai Stelei)"....
Cred ca ala din Adunatii Copaceni este suporterul ala al Stelei care a venit tocmai de la Giurgiu sa vada un meci cand stadionul era suspendat.
PS: Taranilor,Nea Gigi va da doar **** in gura! Nu mai are Ciobanul cascaval de impartit. Dar veniti sa luati **** in gura de la "nentu Gigi".
**** Gigi! Rog seriozitate.
perfecta dreptate MUlE Gigi
Am cautat prin analele forumului.Pe cand se plangeau utilizatorii de trafic mic,forumul avea o luna si adminul avea(de fapt cel cu nume "admin " are) 5 postari!