Cine vroia sa ii un Ionescu gonflabil lu' Marius ma?![]()
Ce?
Cine vroia sa ii un Ionescu gonflabil lu' Marius ma?![]()
Ce?
Ce?
Sa ii ia...
HO K E DEABIA PRIMA ZI DE SCOALA... ce vrei,... as imi iasa asa din prima>?! ![]()
Mariuse,sa traiasca tot postu' tau de moderator,da ti-a dat dulcicutza owned grav la fata asta.
Daca are replici dintr-astea,presimt ca fata e buna,asa ca hai dulcicutza tati cu poza aia-n privat,nu dezamagi bucata de stelist din Bucuresti
Nu incap in poze,nu ti-a zis Marius?D-aia n-am poze ca nu incap in ele
)))))))
Nu incap in poze,nu ti-a zis Marius?D-aia n-am poze ca nu incap in ele)))))))
incearca sa le faci de la o distanta mai considerabila ![]()
Va fac ma si sectiune de matrimoniale? Asta ca ne scutiti de unele replici? ![]()
Sigur nu era cu Marius si cu Stanici?)))
Pai... ![]()
Pitzipoance si cocalari.
Pitzipoance si cocalari.
Hai mai vii la orezul ala cu lapte?
))))))))
Va zic eu care-i problema lui Marius.E indragostit de ochii lui Stanici ![]()
3200.Dar am vazut si 4000
Dacã mai țiu io bine minte ce-a zis diriga într-a 12-a, parcã pe primul semestru s-au adunat 800 iar pe-al doilea vreo 3000. Þin minte cã de prin februarie, dacã era juma' de clasã la ore era mult, cã mulți aveau o grãmadã de meditații iar restul n-avea chef. Ca dupã aia sã intre la ASE la cu taxã, altu care-a dat la gabori la Academie, și-a intrat la gabori la Câmpina. Oricum, bac-ul, mare panaramã. Fix ãla care venea la școalã când își aducea aminte, cu-un caiet aruncat prin portbagaj iar pix cerea de la altul, media cea mai micã la sfârșit de an (parcã sub 8) a luat nota cea mai mare la bac. 9,66.
În rest, aș mai vrea și-acuma....
asta nici nu merita raspuns... din moment ce recurgi la glumite ieftine de santierista e clar ca Virgil te-a laudat degeaba
Edit: Game-ule, daca vreo data o chestie ca dulcicutza ar putea sa dea o replica buna eu m-as arunca de la balcon. Atacuri vulgare si lipsite de inteligenta poate oricine... chiar si ala de spala parbrize
Si oricum, am impresia ca se referea la ala care i-a vazut uebul
Nu te arunca de la balcon ca-l lasi pe Ionescu fara admiratori.Daca se indupleca dulcicutza sa-mi dea o poza si e cat o Toyota RAV 4,sa mor de nu dau o sticla de whisky la Steaua-Gloria Bistrita
Ba,io-n dulcicutza are incredere,e promitatoare fata,asa ca astept poza aia sa lamuresti o intreaga suflare forumista,sau macar pe mine.
P.S.: Dulcicutza,dupa ce ca te laud pe-aici,iti tin apararea,nu ma scoti si pe mine la o shaworma,la o ceva?
Hai mai vii la orezul ala cu lapte?))))))))
Inainte se zicea "hai la o cafea, sunt singura acasa". Esti singura acasa?
Daca se indupleca dulcicutza sa-mi dea o poza si e cat o Toyota RAV 4,sa mor de nu dau o sticla de whisky la Steaua-Gloria Bistrita
Sa fie Jack ![]()
Inainte se zicea "hai la o cafea, sunt singura acasa". Esti singura acasa?
Cu barbate'miu dar el e prin sufragerie
)))))
Cu barbate'miu dar el e prin sufragerie)))))
face curatenie...
face curatenie...
Face ce vrea si ce poate ![]()
gay
Dulcicuto, te-as tufe da tot nesuferita esti.
Dulcicuto, te-as tufe da tot nesuferita esti.
Si tu botos
))))))
Imi aduc aminte cã în 1996, 3 jucãtori de-ai echipei au trîntit meciul cu Knattspyrnufelag ca sã-l demitã pe Cornel Þãlnar și sã-i aducã pe Halagian și pe Hizo", a spus Cornel Dinu la Fanatik Show, pe Digisport.
![]()
Eu am avut 650 intr-un an... sunteti slaaaaaaaabi ba!
8 sau 12 absente nemotivate am avut in total in a 12-a.
Felicitari... tu si Petrica Americanu'
Bravo , bravo
Tu si Covaci .
Nicio absenta nemotivata din clasa I pana in clasa XI.
Cam juma de an in clasa XII.
deci this is da' shit!
aveam cam 20 de absente NEMOTIVATE in fiecare an,ma iubea doctorita de familie,imi vindea scutiri cu 5 lei ![]()
N-avea peste 150 cand mergea printre masini,la 180 zici ca fug copacii....abia astept sa-mi iau motor....permis am ![]()