FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«17127137147157161251»
ady_ultras04.08.2009 21:57
:unsure: ce vrei sa spui k ce vad la TV e pura fictiune ? frate.. l-au transat pt k proasta aia trebuia sa si-o traga cu el pe 500 d euro, si nu s-au inteles la bani , oricum avem un tigan in minus asta e cert, o pedeapsa cat mai mica pentru killeri, si nu intreba daca sunt rasist pentru k am sa-ti raspund k da, nu ma interba dc, pur si simplu URASC TIGANII
dee04.08.2009 22:02
:unsure: ce vrei sa spui k ce vad la TV e pura fictiune ? frate.. l-au transat pt k proasta aia trebuia sa si-o traga cu el pe 500 d euro, si nu s-au inteles la bani , oricum avem un tigan in minus asta e cert, o pedeapsa cat mai mica pentru killeri, si nu intreba daca sunt rasist pentru k am sa-ti raspund k da, nu ma interba dc, pur si simplu URASC TIGANII

n-am spus asta, cu siguranta cine ucide va plati cu inchisoare, asa cum anchetatorii ar trebui sa-i inchida si pe cei care i-au adus pe cei doi tineri in situatia asta, stressandu-i la nivel mental, manipulandu-i sau obligandu-i sa faca ceva ce nu vor si sa plateasca cu totii! Toata tara ar trebui inchisa, mai Ady_ultrasule, dar tie putin iti pasa, ca tu doar ceri dreptate, in timp ce altii se sacrifica si-i apara , ii ajuta sa nu ajunga in asemenea situatii disperate.

Numai bine!

p.s eu cred ca tu urasti tiganismele, ciordeala, lucrurile astea, nu? daca tiganu-i cinstit si corect, nu cred ca ai ceva cu el.

gio_stgloria04.08.2009 22:09
ady_ultras04.08.2009 22:44
n-am spus asta, cu siguranta cine ucide va plati cu inchisoare, asa cum anchetatorii ar trebui sa-i inchida si pe cei care i-au adus pe cei doi tineri in situatia asta, stressandu-i la nivel mental, manipulandu-i sau obligandu-i sa faca ceva ce nu vor si sa plateasca cu totii! Toata tara ar trebui inchisa, mai Ady_ultrasule, dar tie putin iti pasa, ca tu doar ceri dreptate, in timp ce altii se sacrifica si-i apara , ii ajuta sa nu ajunga in asemenea situatii disperate.

Numai bine!

p.s eu cred ca tu urasti tiganismele, ciordeala, lucrurile astea, nu? daca tiganu-i cinstit si corect, nu cred ca ai ceva cu el.

corect punctat, urasc modul lor de a fi , dar unu cinstit si corect n-as avea treaba cu el ,

putin imi pasa de cei care ucid, de cei care sunt ucisi, sistemul in tara asta e bolnav, corupt, pana nu ii vad p aia inkisi si morti ,n-o sa-mi pese de alte cazuri atata timp kt suntem condusi d einfractori , la puscarie cu toti

dee04.08.2009 22:49
corect punctat, urasc modul lor de a fi , dar unu cinstit si corect n-as avea treaba cu el ,

putin imi pasa de cei care ucid, de cei care sunt ucisi, sistemul in tara asta e bolnav, corupt, pana nu ii vad p aia inkisi si morti ,n-o sa-mi pese de alte cazuri atata timp kt suntem condusi d einfractori , la puscarie cu toti

atunci e ok, insa vezi tu, asa cum tu ii urasti pe cei care ciordesc, asa sunt altii care-i urasc pe cei care ciordesc programe piratate , care posteaza poze si alte chestii. Eu zic ca suntem inscrisi intr-un lant al ciordelii , care din cand in cand se mai poate corecta ( lovitura de bici, adica miscarea ondulatorie a vietii cu momente bune si mai putin bune), insa sa nu ai senzatia ca ciordeala va disparea cu totul, caci atunci, ce sens mai au cei care se ocupa cu asemenea cazuri in toate domeniile si care-ti atrag atentia atunci cand gresesti? Nu exista sistem ideal, exista sistem care se regenereaza periodic, sau mai bine spus, sisteme care se interconditioneaza reciproc si se corecteaza cand situatia degenereaza. A gresi e omenesc si e ok ca exista oameni care ne atentioneaza si ne mai urasc , caci asa ne bagam mintile in cap si nu mai cadem prada tentatiei de a gresi involuntar sau voluntar.

NicoSoulSteaua05.08.2009 05:27
no stati sa citesc ce tampenii ati scris despre mine, am vazut doar faza ca m-ar fi transat Adrian (ce gluma buna) ... insa cum nu sunt je m'en fish :D

O seara placuta!

p.s Stanescule, nici nu ma asteptam la alt raspuns

Mincinoasa Dee

novac05.08.2009 06:36
n-am avut ,...............................................................................

.......................................:angry:................................................................................

.................................................................................

.................................................................................

................................... ................................................................................

.................................,...............................................

.! :death: ................................................................................

...................................................................lasand ................................................................................

...... :D

O seara placuta!

p.s Stanescule, ....................................

p.p.s Ady_ultras

..........................., :greedy: ................................................................................

...........................................................

Plictisitoarea Dee

dulcicutza05.08.2009 06:39

Hahahaha super tare :))))))))))

Stanici05.08.2009 07:14

O sa ajunga sa devina plictisitor sa scoti in evidenta cat de plictisitoare e.

Azzido05.08.2009 07:59

cutremur, soc, teroare, alea, alea

o sa muriti cu totii in plm.

fugiti cat mai aveti timp

bodanelu05.08.2009 08:17

@azzido alea cu soc si teroare nu erau cand trece galeria lu` Steaua? sau si la cutermure?

Stanici05.08.2009 08:37

Cand trecea galeria lu' Steaua era sange si teroare, ma. Nimic nu stii.

"Soc! Sange si teroare in vama! Un suporter stelist a luat o gura de bere. De necrezut! Dezaxatii si-au dat in stamba."

_yang05.08.2009 08:42
ba cine-i asta ? http://concurs.acasatv.ro/

DEE

Stanici05.08.2009 08:44

Ar vrea dee sa arate (macar) asa de bine.

gio_stgloria05.08.2009 08:48

hai ma nu stiti niciunu cine-i in poza ?

NicoSoulSteaua05.08.2009 09:49

daca te uiti la intreaga distributie a filmului,Stela Popescu este singura care se apropie cel mai mult de personaj,binenteles cu retusuri pe ici,pe colo

observa in special : buzele,fruntea si sprancenele

bafta la concurs !

axl05.08.2009 10:07

Sunt sigur ca iar ati scris numai tampenii.

D4v1dstelist05.08.2009 10:17
am pofta de un cutremur!

Si bineiteles ca in Ardeal nu s-a simtit nimic.Astia de la mare,a fost mai mult decat o tremurare?

Daniel-Ionut05.08.2009 10:22

Deci bine ca eram afara si nu am simtit cutremurul...

Cred ca s-a simtit la Bucuresti nu? :hmmm:

Am fobia cutremurelor :D deci trebuie sa ma mut in Ardeal ca sa nu mai simt nimic :yes:

D4v1dstelist05.08.2009 10:29

Iar ii apuca pe astia cu stirile despre Ciomu...

Stanici05.08.2009 10:52
deci trebuie sa ma mut in Ardeal ca sa nu mai simt nimic :yes:

Asta a fost tare.

D4v1dstelist05.08.2009 11:34

Da,veniti cat mai multi,sa mai ardeti unguri jegosi,ca aici te sufoca.

1on05.08.2009 12:12
:ras: N'are cum :D

PS: Daca stie careva a carei echipa este emblema ii dau o guma 'turbo' :)

QPR?

Daniel-Ionut05.08.2009 12:15
QPR?

Da :thumbsup:

Uite ca iti dau 3 :D

turbo.jpg

NicoSoulSteaua05.08.2009 12:35

:wub: ce dor imi este de acele vremuri

si vorbesc foarte serios :P

«17127137147157161251»