Asa vreau sa avem la anul tricourile:
a fost votat cel mai urat ekipament sezonul acesta in anglia ![]()
Ala ar arata bine alb-negru,gen Real Madrid.Dar la ros-albastru trebuie sa ai gust ca sa stii cum sa le pui.
E echipament si nu ekipament.
Lanseaza Mafia Viata Noastra II!!!! ![]()
feat. gsp
))))
Iar manele in toate masinile de pe strazi...
(
macar asta e rap,nu ca Change-u' lui Puya. Ce-i ma cu feat.-urile astea cu George Hora pe engleza mieunata?Sper doar sa iti revii cand vine Sisu.
app.Sisu mai e la parnaie?ca am vazut ca a lansat ceva solouri...
Da, e la parnaie si acum.
sisu rupe fara puya
http://www.220.ro/Vd2k317TLZ/Rappy-Feat-Si...nte-Album-Decor
Da, e la parnaie si acum.
wtf? a iesit de anul trecut mane
omu lanseaza clip in curand si spui k e la jail ![]()
Stiu ca a iesit. Da' asta nu e chiar locul unde e frumos sa vorbesti serios. ![]()
Se vede ca el era baza si cand canta cu Puya.Puya e lipsit de esenta.
Parca puya o ardea printr-o melodie in care zicea sa nu se cante in alte limbi ca el canta numa' romana etc acu' a dat-o pe ingleza ca-i la moda?
Bai cocalarilor, terminati in plm cu discutiile despre cocalari si spuneti un nume de film care sa merite vizionat.
@fata dulce
Puya spunea despre acei baietei care veneau din Italia si vorbeau cu "fratello, bon giorno" nu despre melodiile in alte limbi.
@Marius
Where God left his shoes
ce urat suna melodia astora de la mafia
Muzica bai cocalarilor!
Cã veni vorba de mafia, am ascultat în ultima vreme dintre melodiile lor mai vechi ('98, '99, 2000, 2001, 2002) și acuma mi se par cam a manele, la nivel de text, cel puțin.
Da, a stat mafia 3 ani sa scoata o melodie noua si e cam de ... nu prea imi place.
s-au stricat .. underul a inceput incet sa scoata capul in lume ...
ps : intoarce-te la Romania floare garofitza, pentru cine inca nu s-a prins.. da vorbesc de bitza
mafia ,puya ... ![]()

![]()
cedr2k :x esteee erps wear
pepi bosketarul =)))
are o melodie faina puya alaturi de tatone ...parca fete cu stil se chema ....
aia e manea amice
Mie imi place Bitza...si cam atat dintre astia de se cred rapperi autohtoni sau ce-or mai fi...
Mei da unde o fugit dee?