FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«17117127137147151251»
Daniel-Ionut04.08.2009 07:16
Da, a stat mafia 3 ani sa scoata o melodie noua si e cam de ... nu prea imi place.

Huuuuuooooo BUG Mafia la putere! :yeahh:

Nu se compara cu nimic melodiile lor!

Un 2 si 3 de 0, Gherila PTM, Poezie de strada, Prin cartieru' minunat, Cine e cu noi, Baieti buni...etc :shifty:

ady_ultras04.08.2009 07:26
Mie imi place Bitza...si cam atat dintre astia de se cred rapperi autohtoni sau ce-or mai fi...

Mei da unde o fugit dee?

daca si bitza e "rapper autohton" parazitii sunt zeii pe pamant, iti place la bitza k e chel, R-R-it si skitul ala cu dialog in fata sectiei, zi k nu-i asa?

legat d dee, n-ai auzit k a fost Adrian la cj ? probabil k a transat-o :D

The Game04.08.2009 07:32

Am ascultat si eu noua piesa B.U.G. Mafia,ca versuri este destul de OK,dar negativul sincer nu imi place,ma bucur ca inca nu au lansat videoclipul si sper sa nu am ocazia sa il vad,efectiv prezenta pizdei aleia oribile pe nume Jasmine ma sperie,tipa aia arata ca si cum ar fi fost violata dupa ce a fost scoasa din mormant.

Oricum,pentru mine Parazitii,si mai nou Guess Who,care a scos un album GENial sunt no.1....

ady_ultras04.08.2009 08:24

sunt foarte multi, si talentati care merita ascultati, ctc, armada,a cedry2k,carbon, guesswho , spike, maximilian, jerrycho, cia , rappy, vescan, cumicu,camuflaj, raku a scos si el de curand album ;) ryu , si multi altii , insa daca vrei calitate old school, incearca immortal technique, jedi mind tricks, mop, notorious ;) hip hop-ul la putere

The Game04.08.2009 08:46

Spike imi place si mie,abia astept luna septembrie cand apare "Ramanem prieteni",am fost un inrai ascultator al albumului "Relatii cu Publicul",Maximilian la fel,"Volumul la Maxim....ilian" mi-a placut foarte mult,in special "Supererou' tau","Pzida la volan" si "Da,frate",am auzit ca si Grasu XXL urmeaza toamna asta sa scoata album,Raku sunt curios cum i-a iesit "Rezistenta",o sa il iau sa il ascult,Bitza,chiar daca e de mult contestat,mi-a placut "Sevraj" si mai nou "Sufletul Orasului" si Cedry2k a inceput sa-mi placa de la o vreme.Cam asta e ceea ce ascult din hip hopul romanesc,si Leasa din cand in cand,dar pe el il strica infectiile care le scoate impotriva Stelei,dar scoate si melodii in care nu ataca Steaua,si care chiar suna misto,vezi "Diferente","Sinucide-te" sau "MegaHIT".Cat despre old-school,imi place sa ascult oldie-Parazitii sau oldie-B.U.G. Mafia,era la moda atunci Sindicatu' RANS,dar dupa piesa "Zecimale",mi-au provocat o scarba iremediabila.

Deci,hip hopul romanesc ruleaza!

Stanici04.08.2009 09:32

Ce-ai, ma, nu stii ca, pe atunci, se injurau cum se prindeau? RANS a fost, pe departe, cel mai reusit lucru din hip-hopul romanesc. Prin '97, '98, aveau cele mai inteligente rime, pacat ca mentalitatea tiganeasca a ascultatorilor de pe atunci a facut ca bug sa fie preferati, cu "sa moara mama-n sange-n Pantelimoooooooon", un fel de versuri de manele in care mai strecurau injuraturi. Parazitii, la fel, in '99, "baietii mei asculta doar hip hop si manea".

Plm.

The Game04.08.2009 10:02

Stiu bine ca a existat un conflict intre R.A.N.S. si B.U.G. Mafia,si unul destul de urat,d-aia am si spus ca principalul motiv care m-a facut sa nu mai ascult R.A.N.S. a fost piesa "Zecimale",in care i-au jignit grav pe cei de la B.U.G. Mafia dar si pe cei de la Parazitii,desi cei de la Parazitii o buna perioada de timp au facut parte din R.A.N.S.....

Totusi,nu uita ca B.U.G. Mafia,Parazitii,chiar si La Familia(desi au o contributie mai mica) au adus hip hopul unde este acum,adu-ti aminte ca toata lumea asculta atunci B.U.G. si Parazitii,pentru ca era ceva nou,plus ca au avut parte si de promovare.Cat despre versul ala cu "Baietii mei asculta doar hip hop si manea",din piesa "Asa cum vreau"...nu stiu,parca manelele nu reprezentau in '99 cand a fost lansata piesa prostia,cum o reprezinta acum,adu-ti aminte ce valva a facut L.A. cu "Ochii tai",ca era la moda pe oriunde mergeai,ca rupea la toate discotecile.A nu se intelege ca ascult manele sau ca am ascultat manelele,doar mi-am exprimat parerea despre acel vers.

Stanici04.08.2009 10:12

Se injurau unii pe altii. "ransu'mpacheteaza dar se-agata/ a vorbi e usor, a canta, ma invata" - asta imi vine in minte pe moment. In fine, eram copilas p-atunci, nu stiu exact toate chestiile "din culise" . Ce sustin cu tarie e faptul ca RANS a avut cele mai tari versuri din hip-hopul romanesc. Parazitii abia mai incoace, la maturitate, au inceput sa le scoata bine. Oricum, acum sunt preteni toti, au lasat teribilismele copilariei la o parte.

D4v1dstelist04.08.2009 10:18

Parazitii sunt mult peste restu'.Astia si solo valoreaza cat tot rapul romanesc la un loc.OK,is curios ce a facut Mafia acum,insa dupa ultimele specimene,gen "Ptm petrece",eh speram la o revenire.

The Game04.08.2009 10:23

Poti gasi piesa pe tutube deja au umplut astia siteul cu teaserul si cu melodia(nu videoclipul),dar daca doresti,poti avea rabdare pana pe 11 cand apare albumul odata cu GSP-ul.

Cat despre Parazitii,sunt total de-acord cu tine,la ora actuala sunt in frunte,poate si pentru ca B.U.G. Mafia nu a scos nimic,poate si pentru ca Puya s-a dat pe rahaturi gen "Viata noua" sau "Secret discret",dar Spike,Cedry2k,Maximilian etc. vin tare din spate.

P.S.: Si totusi nu-mi pot reveni,de unde durerea mea au pescuit-o pe monstruozitatea asta de Jasmine?

D4v1dstelist04.08.2009 10:30

Deci in teasere arati tot ce ai mai bun.Si astia au aratatot pe jasmine aia.Traumatizant.Pe langa asta,Adriana Vlad e zeita.

bodanelu04.08.2009 11:05

pe langa melodia astora guesswho cu tu e capodopera

dulcicutza04.08.2009 11:13
daca si bitza e "rapper autohton" parazitii sunt zeii pe pamant, iti place la bitza k e chel, R-R-it si skitul ala cu dialog in fata sectiei, zi k nu-i asa?

legat d dee, n-ai auzit k a fost Adrian la cj ? probabil k a transat-o :D

Exact de aia imi place Bitza :))))))

Si despre dee am vrut sa zic acelasi lucru :)))))

Stanici04.08.2009 11:21

Bitza e o curva avida de bani care s-a aruncat la cascaval si a stricat o prietenie si o colaborare destul de frumoasa cu Parazitii.

Cat despre dee, je m'en fische.

D4v1dstelist04.08.2009 11:27

Parazitii au facut niste feat.-uri reusite acum 2 ani ci Killa Kella,Shabaz the Disciple,Cilvaringz si Raekwon the Chief.

Daniel-Ionut04.08.2009 14:23

Lumeee mi-am facut blazon :naughty::king::D

di91.png

_yang04.08.2009 14:47

COCALAR...!!!

Daniel-Ionut04.08.2009 14:48
COCALAR...!!!

:ras: N'are cum :D

PS: Daca stie careva a carei echipa este emblema ii dau o guma 'turbo' :)

Ronnie04.08.2009 15:36

Parazitii sunt niste baieti care cred ca daca ii doare-n p... de toti sunt cool.

Daniel-Ionut04.08.2009 15:41
Parazitii sunt niste baieti care cred ca daca ii doare-n p... de toti sunt cool.

Parazitii... in afara de Jos cenzura, **** you Romania sau o stare de spirit, nu prea mi'au placut melodiile lor :huh:

dee04.08.2009 18:03
Bitza e o curva avida de bani care s-a aruncat la cascaval si a stricat o prietenie si o colaborare destul de frumoasa cu Parazitii.

Cat despre dee, je m'en fische.

n-am avut internet, de aceea n-am mai dat pe forum si am ceva treaba saptamana asta, deci, iarasi o sa dispar.

no stati sa citesc ce tampenii ati scris despre mine, am vazut doar faza ca m-ar fi transat Adrian (ce gluma buna) ... nu stiam de ce azi am simtit un junghi in gat :P . Cred ca treceam intamplator pe strada pe langa niste muncitori care tundeau iarba si a sarit ceva aschie, ca bineinteles ca doar 0,001% din muncitori care fac tot felul de munci ( mai ales in constructii, drumuri, poduri etc) poarta echipamente obligatorii de protectie, lasand impresia celor care se uita de jos, la ei, cocotati pe schele ca oricine poate sa faca ceea ce fac ei si nu-i ok. De eram ceva inspector, politai sau controlor le dadeam macar un avertisment, insa cum nu sunt je m'en fish :D

O seara placuta!

p.s Stanescule, nici nu ma asteptam la alt raspuns steagro

p.p.s Ady_ultras

tu ce tot ai cu Adrian din Alba? nu ma bat mai cu el la cutite, ca suntem genuri diferite: el e as in "cutite" ( adica-i sportiv), eu stiu doar jongla cu "cutitele", deci, nici nu ma gandesc sa-l provoc ca-i o lupta pierduta din start :D hai ca m-am amuzat, parca mi-a fost dor de mistourile voastre.

ady_ultras04.08.2009 20:17
Exact de aia imi place Bitza :))))))

Si despre dee am vrut sa zic acelasi lucru :)))))

vezi, esti fata desteapta hai k incepem sa ne intelegem :))

Parazitii... in afara de Jos cenzura, **** you Romania sau o stare de spirit, nu prea mi'au placut melodiile lor :huh:

probabil k nu ai inteles nimic din ele si d-asta nu ti-au placut

p.p.s Ady_ultras

tu ce tot ai cu Adrian din Alba?

esti putin sarita daca u ai impresia k am ceva cu cineva :))

dee04.08.2009 21:25
esti putin sarita daca u ai impresia k am ceva cu cineva :))

atunci nu-l mai asocia pe Adrian cu mine, niciodata si nu mai face glume idioate legate de cutite si transare ca esti putin sarit daca o faci! forumul e public, deci e monitorizat, downlodurile sunt sheruite, dc-urile la fel sunt publice si monitroizate, tot ce aveti pe stick-urile de "voce" la fel deci, unii mai pun botul si cred orice, iar la urma "domnii" click au de achitat factura.

Servus!

p.s sa-mi spuneti de ce informatii cu caracter general aveti nevoie, ca imi sheruiesc Verbatimul cu adresele voastre ( strada, localitate etc) Asa cum tie putin iti pasa, sunt altii carora ii pasa de tine si te ajuta sa-ti revii :P

ady_ultras04.08.2009 21:46

sa inteleg k nu te-ai uitat la stiri .. un tip, o tipa, studenti la medicina, Timisoara, un tigan bulibasha, transat, masina, potbagaj ,in sac ,pac pac ? cappichi ?

dee04.08.2009 21:49

lasa-ma amore cu capisci, nu mai crede tot ceea ce vezi sau macar asculta stirile pana la capat si analizeaza-le punctual. De ce l-au transat si mai ales de ce picioarele?! gandeste-te si o sa gasesti raspunsul corect.

Din pacate, viata reala este pe strada, nu la TV sau pe internet, unde-s mai mult exemple de oameni si oameni , de cazuri, situatii, ca sa stii cum sa reactionezi in realitate, caci fiecare traiesc o drama ce-i impinge sa actioneze intr-un anumit fel. Tie putin iti pasa, insa noi, majoritatea, suntem conditionati unii de altii in viata reala. Hai capito?!

«17117127137147151251»