Bitza e o curva avida de bani care s-a aruncat la cascaval si a stricat o prietenie si o colaborare destul de frumoasa cu Parazitii.
Cat despre dee, je m'en fische.
n-am avut internet, de aceea n-am mai dat pe forum si am ceva treaba saptamana asta, deci, iarasi o sa dispar.
no stati sa citesc ce tampenii ati scris despre mine, am vazut doar faza ca m-ar fi transat Adrian (ce gluma buna) ... nu stiam de ce azi am simtit un junghi in gat
. Cred ca treceam intamplator pe strada pe langa niste muncitori care tundeau iarba si a sarit ceva aschie, ca bineinteles ca doar 0,001% din muncitori care fac tot felul de munci ( mai ales in constructii, drumuri, poduri etc) poarta echipamente obligatorii de protectie, lasand impresia celor care se uita de jos, la ei, cocotati pe schele ca oricine poate sa faca ceea ce fac ei si nu-i ok. De eram ceva inspector, politai sau controlor le dadeam macar un avertisment, insa cum nu sunt je m'en fish 
O seara placuta!
p.s Stanescule, nici nu ma asteptam la alt raspuns steagro
p.p.s Ady_ultras
tu ce tot ai cu Adrian din Alba? nu ma bat mai cu el la cutite, ca suntem genuri diferite: el e as in "cutite" ( adica-i sportiv), eu stiu doar jongla cu "cutitele", deci, nici nu ma gandesc sa-l provoc ca-i o lupta pierduta din start
hai ca m-am amuzat, parca mi-a fost dor de mistourile voastre.