i-am rupt-o. acum are numa 3 stelute. pot sa il banez pe deni?
i-am rupt-o. acum are numa 3 stelute. pot sa il banez pe deni?
Daca vrei ![]()
gata. l-am ars ![]()
bah deni ia posteaza ceva ![]()
saracu deni ![]()
MEi da unde-i baietu' ala cu nick lung en france?ca nu-l mai vazui de vreo luna si........
a murit
PAi si coliva de ce n-am mancat?Ca mie imi place tare
)))
Auziti bah ca cica pleaca deni la mare... oare ce ne aduce?
Perle....
MEi da unde-i baietu' ala cu nick lung en france?ca nu-l mai vazui de vreo luna si........
PAi si coliva de ce n-am mancat?Ca mie imi place tare)))
Lunga si tare.. cred ca sunt potrivit ![]()
Altu cu **** mare
)))))))) voi aveti o problema....
Ce de-a futaci pe-aici.
Bah...cine e Marius.Dumitrescu?
Dumitrescu ma cheama si pe mine... dar nu Marius
micutule.. sa vezi ce capace iti iei cand vin la Valcea..
Nu te înțelege. Trebuia sã scrii micuțu-le.
Lari, mai traiesti? Cu cine? ![]()
ba voi va luati vreun ban de la reclamele astea care se tot freaca pe sus pe aici ? ca ma scot din sarite in ultimu hal. si-s si inestetice .
Nu se ia niciun ban. Sunt puse doar asa de chichi. Daca te deranjeaza vorbesc eu cu ownerul sa le scoata.
pai si atunci de ce le tineti ?![]()
sa te frece pe tine la ochi!
cacanari...
Reclamele sunt pentru firmele noastre, mah, ale adminilor (mai ales), ale redactorilor si ale moderatorilor.
Va rugam sa dati clickuri, sa ne mearga noua bine. Io, de exemplu, mi-as schimba tapitzeria la jeepul meu Volvo, da' userii de pe site sunt neseriosi si nu ar da un click pe reclama la firmea mea nici sa-i pici...
Dumitrescu ma cheama si pe mine... dar nu Marius
Da' cum? Silviu Dumitrescu? Ilie Dumitrescu? ![]()
ce tacuti sunteti ![]()
Reclamele sunt pentru firmele noastre, mah, ale adminilor (mai ales), ale redactorilor si ale moderatorilor.
Va rugam sa dati clickuri, sa ne mearga noua bine. Io, de exemplu, mi-as schimba tapitzeria la jeepul meu Volvo, da' userii de pe site sunt neseriosi si nu ar da un click pe reclama la firmea mea nici sa-i pici...
Da' cum? Silvia Dumitrescu? Ilie Dumitrescu?
Bogdan mah.. simplu.. Bogdan
Stanici, sa faci plici. ![]()