nu. Nu stiu cine e ala ![]()
nu. Nu stiu cine e ala ![]()
intrebi de parca nu ma sti ![]()
Da.
halal moderatori, la 3 dorm toti!
@dulcicutza.. doar 2 stele la profil
ce lume nesimtita.
Eu am vrut sa-ti dau 5 ,dar mi-a alunecat mana de pe mouse ![]()
Eu am vrut sa-ti dau 5 ,dar mi-a alunecat mana de pe mouse![]()
Porcule, vezi ca ai concurenta acerba pe acest post. Este, bai, Dried Jello? ![]()
In mod cert Dulcicutza e de mai mult de 5 stele. Dar e modesta. Si nici nu-l iubeste pe Freud. ![]()
In mod cert Dulcicutza e de mai mult de 5 stele. Dar e modesta. Si nici nu-l iubeste pe Freud.![]()
Eu zic ca merita 4 margarete.
Ati testat-o, soarecilor, de-i dati note?
Ati testat-o, soarecilor, de-i dati note?
Din testele scrise asa reiese. ![]()
BA sa stiti ca-l iubesc pe Freud
nu inteleg dc tre sa avem stelute la profil,de parca suntem pe hi cinci...
BA sa stiti ca-l iubesc pe Freudnu inteleg dc tre sa avem stelute la profil,de parca suntem pe hi cinci...
Cum poti sa iubesti un om mort? Si atat de greu de inteles? Referitor la stelute, sunt de acord cu tine, ai dreptate. Atata timp cat exista un COLT VESEL pe forum, seriozitatea cu care sunt acordate e pusa sub semnul intrebarii. Din partea mea ai avut 5 stelute dar persoanele de bine au continuat mistocareala si acolo. Sau au fost bete.
Ete d-aia nu pot eu sa lucrez acum,ca n-am 5 stelute
)))) get a life!
Totusi, cred ca te racaie.
))
Stanici, am auzit prin oras ca din cauza bauturii ti-a cazut scula cloșcã. ![]()
Salut Lari!
Salut baieti! Ne vedem luni. ![]()
Cum poti sa iubesti un om mort?
Pai e necrofila, d-aia are parte numai de **** mici
Stanici, am auzit prin oras ca din cauza bauturii ti-a cazut scula cloșcã.![]()
Virgil se duce sa caute closti.
mah...azi nu e ziua mea... am luat o minge la tenis fix in bijuteriile familiei(urat sport, nu mai merg niciodata) si acum a revenit si redondo pe site...of...
Sinucide-te.
prefer sa il sinucid pe redondo.
Ahahahaha :x:X
Azi e ziua mea.

Guess why? :x
Salut Lari!
Salut baieti! Ne vedem luni.
Ei, nah? Gata, aflam si noi in sfarsit cine esti? ![]()
Da' ce e luni?
Luni..
Da' ce e luni?
13 iulie
Cum se duce o zi pe ****
Si, pentru ca perioada asta buna a durat asa de mult, era normal sa se termine. La o simpla apasare a butonului "Vizualizati ultimele postari" capul incepe sa ma doara instantaneu. De ce? Motivul e unul singur si poarta nicknameul "redondo". Baiatul asta care fusese banat 2 saptamani, tocmai scapase de suspendare si posta vrute si nevrute in toate topicurile care ii cadeau sub cursorul mouseului.
Ma doare capul! Nici nu are rost sa ma uit peste cele zecesprezece postari ale lui. Stiu ca toate sunt deampixu. Stiu ca oricum nu are nimic de zis si ca posteaza doar ca sa se bage in seama.
Asa s-a terminat o zi perfecta. Un singur om, un singur loser becalist, un singur non stelist. Atat a fost nevoie sa strice o zi perfecta.
Bah...ce sa zic esti mare mistocar...acum citesc si eu kestiile astea pentru prima data,dar poti fi linistit ca aici te las sa plangi in voie...nu intru peste tine. Nu as putea concura cu tine la mistocareala,sincer...doar esti ardelean ce dracu.
Sunt becalist si sunt mandru de asta...dar la faza cu loserul...ai mai multa grija cu mistocareala.
Impreuna cu Nea Gigi!!! Sa se sinucida toti ungurii si semi-ungurii!