Mi-a zis Ronnie ca ma asteapta gangsterii lui in gara la Bv si am decis sa renunt.
Mi-a zis Ronnie ca ma asteapta gangsterii lui in gara la Bv si am decis sa renunt.
De fapt am vazut pe peron 2 care aratau suspect: pe la 20-30 de ani cu lant la gat(peste haine desigur), tenul inchis, ascultau o manea la telefon. Aia cred ca erau
@dulcicutza
Parca vad ca un mos cu multi bani nu mai e idiot pentru tine
E un idol un asemenea specimen pt ea. Cu timpul, daca'i face cadou un Suzuki roz, o sa inceapa sa'l divinizeze in chiloti.
Disperatilor...lasati mistourile,si m'ai duceti-va si voi pe strand.
Sau la mare
Disperatilor...lasati mistourile,si m'ai duceti-va si voi pe strand.Sau la mare
Sau la scoala ![]()
Disperatilor...lasati mistourile,si m'ai duceti-va si voi pe strand.Sau la mare
Si pe mine m'ai spart, mai omule. Daca eram in luna mai, mai ca postul asta al meu era caterincos. Asa, e doar mai ciudat.
Sa nu mai faci.
Gata sefu'.De la soare.
'ai unde-va la mare waaa toti de pe forum wa!!!
'ai unde-va la mare waaa toti de pe forum wa!!!
Daca plateste sefu vin si eu
Pai Azzido se ocupa de tot, am vorbit deja cu el.
Numai haideti de ziua mea...ca da Ronnie de baut! ![]()
Bah... is curios care din moderatori sau admini mi-a facut cadou in zilele astea. Nu de alta dar, din cate stiam, banarea lu' redondo a expirat. Totusi, el inca nu e aici.
Oricum, oricine ar fi cel care l-a banat permanent, iti multumesc frumos. Nu e ziua mea dar mi-ai facut un cadou foarte frumos. Sa traiesti!
Micutzu Deni
la patrat
Zici ca suntem la securitate.. nici macar un mesaj nu pot sa mai sterg.V-am dat cate o Steluta la profil pentru asta
.. pacat ca nu pot da si mai putin de 1.. i-o dadeam din inima cuiva.
Sa vedeti ce va dau io dupa cap cu jony ala 'mic' ....
PS : Cui ma ?![]()
Altu' cu **** mare
))))))))) ba daca nu vi le masurati si bagati si poze nu va credem ![]()
Ce ma daca zic ****?????repede cu cenzura...comunistilor...
Io zic ca lu' dulcicutza ii trebe ceva ce incepe cu "p" si se termina cu "ula"
bai deni, nenorocitule, ai intrat cu toate 3 conturile pe mine ca sa imi reduci stelel....uciga-te toaca...noa stai sa vezi cum ramai fara ele...
Ca sa nu fiu rau, te las sa alegi pe care din ele vrei sa il pastrezi.
sa nu-mi zici ca e pictorita
clar