Ma doare de la efort ... daca nu fac efort mai mult timp mi se mai desumfla si nu ma mai doare mai deloc ... si joc oriunde pe dreapta
@deni
de la rusi vine ploaia ![]()
@dulcicutza, eu zic sa te potolesti cu cheltuielile, ca mai ai un an de stagiu si abia dupa lumea e a ta.Gandeste-te ca pt ca tu sa fii fericita si sa cheltui, altii tac din gura,altii fac puzzeluri si alte jocuri de relaxare, doar stressul acumulat e mare si paranoia creste proportional cu euforia ta. App, cum naiba tot castiga Steaua Bucuresti meciurile? dintr-o data jucatorii si-au dat seama ca sunt profesionisti? mie-mi miroase a blat, insa fiti fericiti ca mai exista si oameni si echipe generoase care-i stimuleaza prin joc si pe stelisti sa joace corect si sa puna osul pe terenul de fotbal a.i in momentul inceperii campionatului sa devina o echipa profesionista in adevaratul sens al cuvantului care sa joace numai si numai pe teren, la fel cum o vor face toate echipele de fotbal.
Pentru ca esti sofer,(agent de vanzari) ar trebui sa fii mai prudenta la zgomote, la anumite frecvente cu care interferezi si-ti creeaza o anumita stare, deci, atentie in trafic, cand vei merge in vacante, caci frecventele se schimba foarte des si poate nu o sa mai fi receptiva la ele si atunci ce o sa te faci? fuga la parinti care te vor ajuta sau te mariti. Nu inteleg de ce la agentii de vanzari le trebuie 2, 3 facultati, din moment ce tot agenti de vanzari doresc sa ramana? vezi sa nu-ti taie patronul sporurile, daca te lauzi mult cu cat cheltui, ca el e sefu' si nu te va mai delega in strainatate ![]()