Iti dau o poza cu un tigru dragut, dupa ce ti-l aduce sa mi-l dai mie![]()
eu n-am poze sau animale reale pe acasa, insa pot sa-ti dau o esarfa gen tigru, sunt sigura ca s-ar potrivi unei fete luptatoare asa ca tine.
Iti dau o poza cu un tigru dragut, dupa ce ti-l aduce sa mi-l dai mie![]()
eu n-am poze sau animale reale pe acasa, insa pot sa-ti dau o esarfa gen tigru, sunt sigura ca s-ar potrivi unei fete luptatoare asa ca tine.
Sodomitilor!!! ![]()
![]()
Mai Adrian, recunoaste tu esti CAINE atunci cand castigi si PISICA atunci cand pierzi, iar de faci remiza, esti sodomit. E un ciclu care se repeta pentru unii si trebuie sa-i ajuti sa-si revina, nu sa razi de ei, ci sa discuti normal. Altii oscialeaza intre caine si pisica, de obicei femeile-s pisici (adica-s mai smechere,mai alunecoase), iar barbatii caini (ceva mai corecti si mai fideli unei cauze)
. In viata castigi, mai si pierzi si mai ai perioade de indecizie, e o evolutie si o oscilatie normala a fiecaruia dintre noi.
eu cred ca esti doar un catelus
Sa cresti mare!
La urmatoarea reuniune a staff-ului fcsteaua.ro voi propune ca pe acest topic sa fie interzise postarile ce au mai mult de 2 randuri.
eu cred ca am gresit. acea soacra nu e dulcicutza, e dee.
moi, soacra? fii serios ![]()
(parca era proverbul "soacra ,soacra poama acra", deci, parca nu-mi place ca m-ai comparat cu o soacra, mai Adriane, mai ales ca nu-s ) Inca nu am copii, deci, soacra as fi ipotetic peste multi ani, desi nu cred ca apuc eu atatia, stressul zilnic ne omoara pe multi prematur
.
Virgile!!!
De cine iti place mai mult dintre Dulcicutza si Dee?
Virgile!!!
De cine iti place mai mult dintre Dulcicutza si Dee?
lui Virgil ii place de sotia lui :-)
mai Adi, tu chiar crezi ca un barbat nu poate fi prieten cu o femeie, fara alte implicatii? Ne place amical, ca si prietene, atata tot, in rest, fiecare avem viata noastra, cariera noastra, locuim in orase diferite s.a.m.d.
Marcel o vegheaza pe socra-sa, care-i pe patul de moarte.
Ea - Marcele sa duci la reparat si clepsidra aia din sufragerie
El- Sigur mama socra asa voi face... tu concentreza-te la treaba pe care o ai de facut!
Ronnie, editati postarile lunguiete si lasati ultimele 2 randuri, restul textului ni-l imaginam noi ![]()
La urmatoarea reuniune a staff-ului fcsteaua.ro voi propune ca pe acest topic sa fie interzise postarile ce au mai mult de 2 randuri.
Depinde ce fel de monitor are fiecare. Mai bine un contor, ca la sms-uri.
Pai te laudai ca imi dai de baut mie si lui Maye si nu te-ai tinut de cuvant. Parca vad ca nu vii nici la reuniune...
ce reuniune ma?
Depinde ce fel de monitor are fiecare. Mai bine un contor, ca la sms-uri.
sony 24" panoramic, mi-ar place sa-l dau, dar am senzatia ca nu o sa-l vrea nimeni, e din ala vechi Trinitron, greu ca naiba, are vreo 40kg (nu glumesc) nu-l pot lua in brate, doar n-am atata forta, insa e foarte, foarte bun, nu te dor ochii etc. si parca mi-e asa sa-l arunc la gunoi
. Daca e vreun doritor din Cluj,un baiat pasionat de calculatoare si are nevoie de un monitor second, sa ma contacteze in privat. Trebuie sa-mi reamanejez apartamentul si chiar nu mai am loc de monitorul asta.
ce reuniune ma?
Da Ronnie de baut ca a luat bacu
Se tot lauda Mo ,dar degeaba.Murim aici de sete si el nu face nimic. ![]()
sony 24" panoramic, mi-ar place sa-l dau, dar am senzatia ca nu o sa-l vrea nimeni, e din ala vechi Trinitron, greu ca naiba, are vreo 40kg (nu glumesc) nu-l pot clinti din loc, doar n-am forta, insa e foarte, foarte bun, nu te dor ochii etc. si parca mi-e asa sa-l arunc la gunoi. Daca e vreun doritor din Cluj, sa ma contacteze in privat.
Il vinzi ieftin?
Da Ronnie de baut ca a luat bacu
unde? cand? are vodca?
unde? cand? are vodca?
Sper cat mai devreme. In zona Moldovei se face un vin foarte bun...
Presupun ca are si vodca. De ce, iar vrei sa bei cu Stanici?
Se tot lauda Mo ,dar degeaba.Murim aici de sete si el nu face nimic.![]()
S-a vazut cu bacu luat si isi uita promisiunile. Si noi care l-am sustinut moral...
N-am.
Fara noi il pica.Dam o fuga la Bacau Mo? ![]()
Sau face el turul Ardealului sa treaca si pe la Adrian ![]()
ma plictisesc...unde e Axl? ![]()
N-am.
ma plictisesc...unde e Axl?![]()
Sodomeste
@Maye
Mi-e ca iesim in pierdere si cu drumul pana la Bacau si ramanem si insetati
N-am.
Am
Faci moldovenii de ras ![]()