FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16326336346356361251»
NicoSoulSteaua04.07.2009 21:43
:)) Eu dau licenta in drept penal ...faza cu teleshoppingul sau ce=o mai fi era un studiu personal de caz.

...pai de exemplu de 1 mai am fost 3 zile in Bulgaria la 4 stele all inclusive cu 30 de euro de pers/pe noapte,in Mamaia la 4 stele cu demi-pensiune costa 90 de euro pe noapte...deci :)) ) si all inclusive in Bulgaria nu inseamna plimba tava :P

all inclusive in Bulgaria inseamna bufet suedez...impinge farfuria

am fost anul trecut aici :http://www.beachbulgaria.com/goldensands/kempinski.shtml

am stat un week-end....sosire (vineri ora 2 noaptea)-plecare duminica ora 13

camerista mi-a batut la usa la ora 8 dimineata sambata si a repetat figura si duminica la aceeasi ora

mancarea,cum spuneam impinge farfuria/tava...tot aia e...bunicica,dar tot mancarea romaneasca ramane no1

acum doi ani am fost aici: http://www.hotel.majestic.mamaia.tourneo.ro/F_New/

tot pe principiul impinge tava se merge

numai ca n-am vazut cameristele la fata :thumbdown:

ideea de baza e una singura : raport calitate-pret ne bat la fund si bulgarii si turcii si cine mai vreti voi dar tava o impingi oriunde :P

Joga Bonito04.07.2009 23:30
Eu sunt de vina ca pe ols va fac din cuvinte niste semi-retardati? Daca v-ati abtine acolo macar putin si ati da niste replici fara jigniri, ati vedea ca aia cedeaza mai repede...

Dar voi nu, voi sunteti mai cu mot si vreti sa-i injurati si sa scapati si fara sanctiuni... asta nu se poate, daca gresesti, platesti. plm

mda ce plm e aici, marturisiri din viata voastra secreta....

sa curga berea si mistoul! pac pac

Stanici05.07.2009 00:00

Sa ma pis pe aventurile voastre.

Joga Bonito05.07.2009 00:02

eu ma pis de doua ori, sa fiu sigur. de la Mrs ma asteptam la orice, dar Nea Virgil mah!? e o lovitura in plex, o sa plang noaptea in somn!

novac05.07.2009 07:08
Eu sunt de vina ca pe ols va fac din cuvinte niste semi-retardati? Daca v-ati abtine acolo macar putin si ati da niste replici fara jigniri, ati vedea ca aia cedeaza mai repede...

Meri mai copile la furat ca incepi sa vorbesti politicianeste... te folosesti de jumatati de adevaruri ca sa-ti scapi curul slabanog din suturi... nu-i frumos deloc :spank: . Eu zic sa-ti revezi ultimele 10 avertismente de acolo ca's date numai stelistilor (culmea, din 2000 de moderatori nu obiecteaza careva si se trezeste marus_puta_mica sa o faca... ca-i cu libidoul marit :voma)

Sper sa nu-ti urmezi sfaturile astea cu abstinenta ca nu's deloc bune la echilibru psihic, ajungi jos :thumbdown:

Pisaciosilor!

Adrian05.07.2009 09:23
@Virgile cand o sa vada Adrian postarile tale de pe site-ul javrelor o sa te faca mai ceva ca pe redondo. :D

Hmmm.... Ar fi bine sa veniti cu niste explicatii rapid...before I go on a banning spree... :boxing:

ban_him.jpg

bodanelu05.07.2009 09:29

@Ronnie cat luasi?

gio_stgloria05.07.2009 12:24

M-am intors si eu pe forum , dupa ce am dat BACU ! :bananadance:

dee05.07.2009 12:41

@all

explicati-mi si mie o data ceva: ce aveti cu cainii (javrele)? daca tii cu echipa de fotbal Steaua Bucuresti asta inseamna pt voi sa urasti suporterii lui Dinamo Bucuresti si viceversa? ce are meciul dintre 2 echipe cu ura fata de suporteri? eventual rivalitate la nivel de coregrafii, intrecere de genul asta, insa in rest, care-i faza, ca eu inca nu m-am prins. Pai aia nu-s dogs of war: adica razboiul impotriva nedreptatii? rezulta ca-s corecti, nu? sau sufera de aceeasi frustrare ca alti suporteri stelisti cand vad incompetenta din cadrul clubului lor sau ce echipa intra pe teren.

Meciurile ar fi fain sa fie doar pe terenul de sport si sa castige echipa mai buna, care joaca corect.

@gio_gloria

ai stiut ceva? sau nu te intereseaza rezultatul?

@Marius

ce-s cu pozele alea? sisteme circulare peste care se aplica o trama ortogonala, trama formata din varfurile fiecarui sistem circular, care se regenereaza periodic?

gio_stgloria05.07.2009 13:01

@dee

9.36 media finala

Adrian05.07.2009 13:01
@all

explicati-mi si mie o data ceva: ce aveti cu cainii (javrele)? daca tii cu echipa de fotbal Steaua Bucuresti asta inseamna pt voi sa urasti suporterii lui Dinamo Bucuresti si viceversa?

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dee05.07.2009 13:05

@Adi

esti figura :happy:

pai cand doi se cearta, dinamovistii + stelistii, ceilalti isi vad de treburile lor,pana la o limita, cand se activeaza si ei si dau de o Unire tacita ("monstruoasa coalitie"), astfel incat sa-si bage mintile in cap si dinamovistii si stelistii. Dinamovistii si stelistii se "faulteaza" cam des, iar restul asistam la spectacolul oferit gratuit ai atat de usor de sesizat.

Adrian05.07.2009 13:24

dee

vorbesti cam multe prostii.

dee05.07.2009 13:30

sunt on topic, Adriane!

hai ca ies, insa sa va zic o faza misto, ca tot suntem la mistoruri: intru intr-un magazin, ma fatai pe acolo, imi cumpar ceva ce-mi trebuia si dupa ce achid vanzatorul imi face cadou din partea magazinului un suvenir cu Dinamo. Ma uit eu uimita si-mi vine sa rad gandindu-ma: mah, cred ca se poarta alb-rosu (futui, ca mie nu-mi sta bine numai in alb si n-am destule posete rosii) Apoi, dupa cateva secunde, vazandu-mi nedumerirea, adauga si altele in cosul cu exponate, de data aceasta erau magneti cu Romania de lipit pe frigider. N-am inteles niciodata moda asta la romani sa-ti lipesti magneti si alte nimicuri pe frigider, macar sa le cumpere strainii, daca vor suveniruri din Romania. Sper sa apara magneti si breloace si cu Unirea Urziceni, ca numai aia ne mai lipseste. Am senzatia ca revine moda pop-art ... kitchul ridicat la rang de arta (nu ca ar fi o problema, e doar un curent pe care unii-l gusta).

In alte magazine, evident, alte tendinte si alt tip de breloace si suveniruri, alte culori. Romanii-s inventivi si destepti.

Stanici05.07.2009 13:42

Eu cred ca vi-o trageti pe cirese.

dee05.07.2009 13:45
Eu cred ca vi-o trageti pe cirese.

ce expresie e asta? nu o sa fac nicio dulceata de cireste albe si amare cu Adrian, ca nu gatesc prea bine, nu-s maitre chef sunt altele mai pricepute si eu recunosc asta.

Privitor ca la teatru

Tu în lume sã te-nchipui:

Joace unul și pe patru,

Totuși tu ghici-vei chipu-i,

ªi de plânge, de se ceartã,

Tu în colț petreci în tine

ªi-nțelegi din a lor artã

Ce e rãu și ce e bine.

Ronnie05.07.2009 13:51
9.17 :)
dee05.07.2009 13:57

felicitari! tine-o tot asa si bafta pe mai departe la admitere. I'm out!

p.s. ce ti-am zis ca o sa ajungi mare? :happy:

MoWeed05.07.2009 14:30

Bravo mah; se vede ca ai tocit :)

DelPiero1005.07.2009 14:52

Felicitari,Ronnie. :thumbsup:

vlad05.07.2009 14:58

Cam putin pentru un moderator!

Stelistii sunt baieti de nota 10!

Ronnie,poti sa te duci la marire?????

Cred ca te-a tras nota de la sport in jos. Daca stai sa moderezi pe aici ,ai neglijat miscarea. Toata ziua chipsuri si pepsi!

Dragoshel05.07.2009 15:08

bravo ronnie

dee05.07.2009 15:14
Cred ca te-a tras nota de la sport in jos. Daca stai sa moderezi pe aici ,ai neglijat miscarea. Toata ziua chipsuri si pepsi!

lasa Vlade,ca da de banuit sa aiba toata scoala 10 la bac ca poate o sa le taie sporurile la profesorii de liceu daca se constata ca toti elevii sunt geniali si au note incredibil de mari !!! Ronnie a fost baiat mult prea de treaba si corect, de a luat nota asta si nu 10. Dar se poate da sport la bac? mah Ronnie, tu esti la clasa cu profil sportiv? 9,17 e ok atata timp cat o sa urmezi o facultate si vei profesa in domeniul respectiv. Eu daca as fi supraveghetor la bac le-as ghici la toti intentiile, metodele de a fura pentru un 10 onorific obtinut gratuit dupa ce n-au frecventat liceul ci barurile/cluburile si le-as da alt tip de subiecte care sa reflecte stiinta reala a elevului si a celui care corecteaza si pune nota. O nota pusa eronat poate influenta negativ psihicul elevului care se simte nedreptatit si neputincios in fata comisiei (vazand notele umflate bombastic ale altora) si multi clacheaza, fiind elevi buni care au vina de a crede ca scoala/educatia te face mare.

si pe mine m-au ars tare la bac, dar m-am ambitionat si mi-am zis: cu toate pilele voastre si micile piedice, eu tot o sa dau la facultatea pe care o doresc, nu ma las! Bafta Ronnie! :cool:

Ronnie05.07.2009 15:35

Se poate da sportul la bac. Si am luat 10 la sport. :D

Multam tuturor!

vlad05.07.2009 15:43
lasa Vlade,ca da de banuit sa aiba toata scoala 10 la bac ca poate o sa le taie sporurile la profesorii de liceu daca se constata ca toti elevii sunt geniali si au note incredibil de mari !!! Ronnie a fost baiat mult prea de treaba si corect, de a luat nota asta si nu 10. Dar se poate da sport la bac? mah Ronnie, tu esti la clasa cu profil sportiv? 9,17 e ok atata timp cat o sa urmezi o facultate si vei profesa in domeniul respectiv.

Da mai Dee,dar el nu este un om normal. In momentul alegerii functiei de moderator ,a ales sa nu mai traiasca ca un om normal ci ca un megastar de clasa mondiala.Asta-i pretul succesului.Si Ronnie trebuie sa-l plateasca!

De ce crezi ca a renuntat Virgil la functia de moderator??? Toata ziua cu Atacul si Clickul dupa el nu mai avea liniste deloc.

Crezi ca Doru va mai suporta mult sa ii numere astia de la "Infractoarea Mov" paharale cu suc de morcovi pe care le consuma prin birturi????

Marus e tot mai discret cu viata lui personala . Coincidenta sau ba....si Naomi a disparut de pe sticla in aceasi perioada!

PS Cam multe note mari la Bacul de anul asta!

"Nu se mai face dom'le carte ca pe vremurile noastre" :spank:

PS2 @Dragoshel,la voi ce anotimp este? Ca la mine e vara grea!

«16326336346356361251»