Eu doar o gramada. Exact asa cum a spus Dulcicutza. De unde o fi stiut? Fata asta e grozava. ![]()
Eu doar o gramada. Exact asa cum a spus Dulcicutza. De unde o fi stiut? Fata asta e grozava. ![]()
oltenii este cei mai buni!
pai da ca altii nu stau la shopping, la sala de fitness sau la o cafea precum o "faceti" voi fetele![]()
Pai tre ' sa ne intretinem si noi
)
oltenii este cei mai buni!
Dupa moldoveni
)
Eu doar o gramada. Exact asa cum a spus Dulcicutza. De unde o fi stiut? Fata asta e grozava.![]()
M-am emotionat toata =)))
Dupa moldoveni
)
Dupa martieni!
Soata mea e nascuta Alexandria . Sa-mi bag picioarele daca am vazut om mai agitat ca ea. Si are o gura!!!!!
Zen nu ei aia cand te leaga cu sfoara de cuc si tu trebuie sa iei un ou intr-o lingura si sa-l dai mai departe la alt fraier ca tine????
@Maye,
Sibieni sunt faini. Cei mai tari. Apropos de sibieni,mai stii ceva despre maestrul Sergiu Cipariu (din Orlat),cel care a suferit un accident de masina. Un om extraordinar.
Dupa moldoveni)
Dupa martieni!
Soata mea e nascuta Alexandria . Sa-mi bag picioarele daca am vazut om mai agitat ca ea. Si are o gura!!!!!
Si care o fi legatura dintre Alexandria si Moldova?
))))))Mama ei de geografie........
A vrut sa spuna ca oltenii sunt mai neastamparati. Mama lor de rautacisme.
Eeeeeee ai venit tu cu scoaterea repede
)
Preferai sa imi bag?
Bag-o intr-o menghina si strange-o tare. Si pune-i si un lacatel, poate va fi nevoie sa o tai ca sa te eliberezi. ![]()
Eeeeeee ai venit tu cu scoaterea repede)
=))=)) acum imi dau seama de ce e esti nemultumita. =))
@Virgile. Si daca se trezeste, imi dai tu bani sa cumpar alta menghina?
care a glumit cu semnatura mea? ![]()
Depinde. Semnatura ta tine la glume?
Preferai sa imi bag?
Sincer?MAi bine nu te bagai deloc (in discutie evident)ca oricum nu ai avut nimic important de spus ![]()
Depinde. Semnatura ta tine la glume?
normal...mai ales cu ANTI JUVE
Sincer?MAi bine nu te bagai deloc (in discutie evident)ca oricum nu ai avut nimic important de spus![]()
Ar fi culmea sa scriu lucruri importante pe un topic de caterinca. Mama ei de seriozitate.
@patruevar. Da, eu m-am disctrat cu profilul tau. Mi-am bagat destele in borcanul cu dulceata, ce mama lu'proces verbal!
Sa stii ca ai dreptate
,am uitat acest aspect.
@dulcicutzo.
Sau, daca imi trebuie permisiune speciala ca sa ma bag in seama cu tine, da-mi si mie detalii despre cum as putea sa intru in selectul club al fiintelor demne de a purta o discutie cu tine. Poate ajung presedintele fan-clubului tau. Sau macar al sucursalei din Bucuresti pe care, in mod sigur, o voi deschide. In fine, pentru acest lucru, o sa trebuiasca sa il ucidez pe Virgil.
Ar fi culmea sa scriu lucruri importante pe un topic de caterinca. Mama ei de seriozitate.
@patruevar. Da, eu m-am disctrat cu profilul tau. Mi-am bagat destele in borcanul cu dulceata, ce mama lu'proces verbal!
asa,asa...ue JUVE
EEEEEEEEEEeeeeeeeeee,e complicat,iti trebuie permisiunea impresarului ,tre' sa-mi gasesc loc in agenda,care e si asa extrem de incarcata.Dar cred ca daca il "ucidezi" mai intai pe Jiji o sa-ti accept cererea de a deveni presedintele fun-clubului
)))
Nu suport impresarii. Imi e de ajuns ca traiesc cu mine zi de zi. Deci, renuntam. Oricum, eu sunt mai acru de fire, nu ar fi mers niciodata.
Cre' ca o sa o corup pe 4evar. "patruevar, come to the dark part of the Force. We have ice cream!"
![]()
Mi-ai ranit inima
(((,eu cred ca te puteam indulci,acum ce fac daca ma parasesti?ma omor?
=))=)) acum imi dau seama de ce e esti nemultumita. =))
@Virgile. Si daca se trezeste, imi dai tu bani sa cumpar alta menghina?
=)))))))))))))))) E dat naibii Stanici asta, nu te poti supara pe el. Da Stanici iti dau eu bani, dar mai bine n-o risca. S-ar putea sa nu prinda de veste sa se trezeasca la timp si se alege ales-bules de minunatie. Dulcicutza o sa se intristeze, De Dee ce sa mai spun, draga de ea? ![]()
Nu te omori Dulcicutzo, nimeni nu e de neinlocuit.
Are balta peste.
Mi-ai ranit inima(((,eu cred ca te puteam indulci,acum ce fac daca ma parasesti?ma omor?
Cu ultima parte pot sa te ajut eu, sa vezi ca mai am inca urme de omenie in mine.
Nu suport impresarii. Imi e de ajuns ca traiesc cu mine zi de zi. Deci, renuntam. Oricum, eu sunt mai acru de fire, nu ar fi mers niciodata.
Cre' ca o sa o corup pe 4evar. "patruevar, come to the dark part of the Force. We have ice cream!"
uhuuuu...ice cream..i`m comming,i`m comming