sodomiti!
Acu pe bune creca tu esti cel mai gay de p'aci
)))))))
sodomiti!
Acu pe bune creca tu esti cel mai gay de p'aci
)))))))
Acu pe bune creca tu esti cel mai gay de p'aci))))))))
Mda... prietena mea vrea sa te contrazica ![]()
Si prietenul meu la fel
)))
=> Dulcicutza e dulcicutz si se arde in spate.
Dar numai cand se expune mai mult decat trebuie la Soare. Hai ma lasa fata, continua cu Dee. ![]()
Nu vreau. Problem?
Stanici, tata, de ce-ti pierzi tu vremea cu chestii inutile cand oamenii urla dupa tine sa mai scrii un articol?
Lari, da-i de baut mah ![]()
Sper sa gasesc o portita si pentru el, ca vad deja a inceput sa-mi caroteze posturile...
Nu vreau. Problem?
Nu vrei? Nu ai vointa. Lipsa de vointa = lene.
Lenea este începutul tuturor viciilor.
Franz Kafka
Gresit. Kafka o suge. Ca sa imi satisfac dorintele vicioase, intreprind o gramada de actiuni, fapt care exclude lenea.
Continuand: daca o las pe dulcicutza in pace, inseamna ca nu vreau sa ii fac nimic, inseamna ca nu am vointa de a-i face ceva, inseamna ca sunt lenes => as fi viciat daca nu i-as face nimic. Dar, tocmai, unul din viciile mele ar implica automat faptul ca i-as face cate ceva domnisoarei (daca e fata, bineinteles). Asadar, Kafka chiar o suge.
Sfat: da-i in plm de filozofi, ganditori si scriitori, aia nu vor putea sa gandeasca niciodata ceea ce gandesti tu, pot doar sa te ajute in a iti exprima gandurile. Atat.
Mueeee fotbalului modern!
Stanici, da' articolu', cat costa articolu'?
Ma, o sa scriu atunci cand o sa consider ca am ceva de spus. "avida de senzational/ mereu pusa pe scadal/ mereu gata sa se vanda/ presa-i cea mai mare tarfa!".
Cine-a pomenit ceva de presa?
Si sa traiesti tu ca n-ai nicio amintire beton din vremurile frumoase... Ce-ai zice de-o povestioara? Si-asa suntem la munca si am dormi si noi nitzel ![]()
Bahoi a scos album http://rapidshare.com/files/248366038/bahoi.rar.html !!! Pot sa mor fericit :X :X :x
Ce-mi place fara redondo pe site!
E liniste, nu e nimeni sa posteze despre cat de jm3k3r e becalii, despre mucescu, despre relele facute de Steaua, nimeni nu imi face nervi....m-as putea obisnui cu asta ![]()
Cred ca o sa intru si o sa ii prelungesc banul pe termen nelimitat ![]()
Cat are ban ma? :laugh:
Nu indeajuns de mult.
mai avem vreo saptamana de liniste ![]()
Mama...iti dai seama ce face cand revine?!
Parca vad ca intre timp a citit toate articolele si si-a notat intr-un caiet toate raspunsurile pe care vrea sa le dea. ![]()
:laugh:
Tot pentru vorbit degeaba si-a luat-o? ![]()
Bai..mi se pare mie..sau astia 2 seamana prea mult?
suspect de mult!!
Geovanni de la Hull City:
http://www.hullcityafc.net/javaImages/d7/7...~3829975,00.jpg
Luis Fabiano de la FC Sevilla:
http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multi...no_1122096c.jpg
ti se pare miopule!!!
Ba nu stiu care e mai miop...de 2 ore ma tot uit la poze...eu innebunesc dracu de plictiseala...
ce a dracului is...
am banat un copil care a intrat pe site ca sa isi promoveze animalutul ![]()
bine...a fost vina lui.. ca m-a enervat... a mascat linkul la site intr-o stire in care cica pleca Gigi de la Steaua...
MOOOHE!!!![]()
Raule , nu mai lasi animalele sa creasca !
Ba gata...Brazilia - Africa de Sud ![]()