FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16176186196206211251»
Marius25.06.2009 18:51

A homeless man is on trial in San Mateo County on charges that he smacked a fellow transient in the face with a skateboard as the victim was engaged in a conversation about quantum physics, authorities said Wednesday.

ason Everett Keller, 40, allegedly accosted another homeless man, Stephan Fava, on the 200 block of Grand Avenue in South San Francisco about 1:45 p.m. March 30. At the time, Fava was chatting with an acquaintance, who is also homeless, about "quantum physics and the splitting of atoms," according to prosecutors.

Keller joined in the conversation and, for reasons unknown, got upset, authorities said. He picked up his skateboard and hit Fava in the face with it, splitting his lip, prosecutors said.

Fava also fell and broke his ankle, although how this happened wasn't known, authorities said.

adica sunteti niste bulangii baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Stanici25.06.2009 18:54

Ba, sunteti naspa. Adica tocmai ii desfiintam pe Virgil si pe Kafka si voi o frecati dubios cu banuri. Sa vaf!

Virgil25.06.2009 19:09

Greseala! N-are cum sa o mai .... (ce cuvant urat!) E mort din 1924. Dumnezeu sa-l odihneasca, iar tie sa-l rugam sa-ti de minte.

micutZu' Deni25.06.2009 19:13

**** !!!

PS : Ba Stanci a putut sa scrie P U L A pe topicu cu fenomene stranii .... cum asa ceva ??:-s UN fenomen straniu !!! :O

Stanici25.06.2009 19:14

Ba da. E evreu. Si tu esti Virgil. Si tare mi-e ca imi bag pl in el de somn si stau sa dau scatoalce in noapte.

A. Intrati pe faza aia cu motivele. si uitati-va la semnatura gayu-lui.

1on25.06.2009 19:21

Sinne Fianna Fáil,

atá faoi gheall ag Éirinn,

Buíon dár slua

thar toinn do ráinig chughainn,

Faoi mhóid bheith saor

Seantír ár sinsear feasta,

Ní fhágfar faoin tíorán ná faoin tráill.

Anocht a théam sa bhearna baoil,

Le gean ar Ghaeil, chun báis nó saoil,

Le gunna scréach faoi lámhach na bpiléar,

Seo libh canaig amhrán na bhFiann

Adrian25.06.2009 23:39
Sinne Fianna Fáil,

atá faoi gheall ag Éirinn,

Buíon dár slua

thar toinn do ráinig chughainn,

Faoi mhóid bheith saor

Seantír ár sinsear feasta,

Ní fhágfar faoin tíorán ná faoin tráill.

Anocht a théam sa bhearna baoil,

Le gean ar Ghaeil, chun báis nó saoil,

Le gunna scréach faoi lámhach na bpiléar,

Seo libh canaig amhrán na bhFiann

Marc oh don

Duer kianave

Kiher tolic

Einder bolic

Madan fiere

Fiahohshee

Shemorelorn

Virgil26.06.2009 05:55
Ba da. E evreu. Si tu esti Virgil.

Nu sunt ma. Ai inebunit? Daca eram recunosteam si gata. Dar tu precis esti ma, samanta de zâzanie. :wanker:

PS Iar Kafka nu mai e. A fost. :yawn:

Stanici26.06.2009 06:32

Da, eu sunt un evreu antisemit. Sieg heil.

vlad26.06.2009 06:58
Dar tu precis esti ma, samanta de zâzanie. :wanker:

Oltean,nu evreu! Cu siguranta oltean! Sau de prin Teleorman! :)

Stanici26.06.2009 07:04

Gresit. Buzoian la origini. Nu-s vlascean de nicio culoaaareeee. Si nici nu mor asa tare de dragul lor. Pe cuvant de cercetas.

MoWeed26.06.2009 07:18

Deci esti moldovean :D

De aia bei tu ca porcu...

dee26.06.2009 07:31
Deci esti moldovean :D

De aia bei tu ca porcu...

ce aveti mai cu porcusorul Stanici?

doru bea de suparare sa-si innece amarul, ce-i asa de greu de inteles?

uneori mai bea si de fericire cand castiga echipa si bea de supararea cand vede in ce hal a ajuns Steaua.

Crezi ca nu sunt motive pt care poti claca? mda..

ok, va las sa va mistocariti :)

servus!

MoWeed26.06.2009 07:33

Da' am zis eu ca e ceva de rau?

dee26.06.2009 07:42
Da' am zis eu ca e ceva de rau?

tu nu esti cumva student? sau sa inteleg ca s-a terminat sesiunea?

sau sesiunea e virtuala? :-)))

Eu doar ti-am spus de ce cred ca mai bea omul, doar nu o face dintr-o extrema bucurie, cat mai degraba sa uite.

Iar daca tu esti amicul lui Stanici, stai pe langa el si-l mai atentionezi, ca evident nu-i bine sa exagereze :P.

MoWeed26.06.2009 07:47

Sesiunea e optionala :D

Virgil26.06.2009 07:49

Wow, ce induiosator. Dee si-a intrat in rolul de mama a lui Stanici. Zau ca ma induiosezi Dee. Esti buna in rol de mama. De ce nu-ti faci tu propriul copil sa numai protejezi doar unul virtual? :blush:

Stanici26.06.2009 07:55

Nu, ma, Dee e mama ranitilor in general, e lumina vie, sursa de inspiratie a oamenilor buni, ea este un fel de Zen sau plm, ceva de genul.

Virgil26.06.2009 08:10

Cu voia ta Stanici voi face o paranteza pentru a-i introduce pe eventualii interesati in tainele Zen-ului:

Zen

Curent filosofico-religios dezvoltat în Japonia in Evul Mediu. Incepind cu sec. XX Filosofia Zen este introdusa si in Europa.

Istoric, Zen este un budism adaptat pentru Japonia. Raspindirea cea mai larga avind loc in perioada evului mediu, cind Zen devine "religia oficiala" a clasei conducatoare - samuraii.

Zenul este transmisia exactã a practicii zazen. Este practica posturii și a respirației corecte, cu corpul și mintea unificate, abandonând astfel orice idee sau spirit de cãutare ori de profit personal, detașat de complicațiile minții egoiste. Este postura în care "trezitul" Shakyamuni a atins iluminarea acum 2600 de ani. Maestrul Deshimaru o numea "întoarcerea la condiția normalã, originarã, universalã a corpului și a minții". Zazenul se adreseaza deci tuturor, fãrã deosebire de vârstã, sex sau inteligențã. Practicat cu regularitate, urmând învãțãtura maeștrilor autentici ai transmisiei, el conduce la transformarea radicalã a viziunii noastre asupra lumii și aduce fericirea profundã în viața de zi cu zi. Mintea noastrã îngustã, egoistã și complicatã se deschide înțelepciunii celei mai înalte - înțelepciunea trezirii - iar spiritul compasiunii universale crește in noi, inconștient, natural, automat. Kodo Sawaki spunea: "Lãsați zazenul sa faca zazen!". Zenul nu este filosofie, nu este psihologie, nu este doctrina. El este dincolo de filosofii, de concepte, de forme. Esența zenului nu se exprimã prin cuvinte.

Pentru ca doresc sa fiu cinstit cu mine insumi, recunosc ca habar nu aveam ce-i Zen-ul pana acum.

bodanelu26.06.2009 08:12

care ai ce ai cu oltenii? ca acum va trag de urechi!

Virgil26.06.2009 08:19

Oltenii e baieti buni bai. Ce stiti voi? Nu-i asa bodanelule? :laugh:

Adrian26.06.2009 08:24

4270dd8b8165cwallpaper-2.jpg

Cimpanzeu' :yeahh:

:bananadance:

dulcicutza26.06.2009 08:36

Aveti o gramada de treaba :))))))

godsaveultras26.06.2009 08:45

pai da ca altii nu stau la shopping, la sala de fitness sau la o cafea precum o "faceti" voi fetele :D

Stanici26.06.2009 08:48

Io am aproape doo gramezi.

«16176186196206211251»