Vineri imi iau gagica(maria-ioana) pt ziua mea...dar se rezolva.Lui Adrian nu-i fac insa cinste.![]()
Vineri imi iau gagica(maria-ioana) pt ziua mea...dar se rezolva.Lui Adrian nu-i fac insa cinste.![]()
Lui Adrian nu-i fac insa cinste.![]()
STF:(
Hai mah ca-ti iau si tie o Timisoreana.Problema e ca sunt la munca pana la 6,si la meci nu vin,pt ca ma preg pt ziua mea.Deci,veniti prin Dristor.
Las-o mah incolo de zi mah
E meciu cu spurcatii ce plm...
Dar v-am zis unde imi fac ziua?Pe stadion mah. ![]()
hai mai terminati cu discutiile astea, deja mi-ati luat tot cv-ul la misto. Baga-te omule daca poti, nu fii fraier,(nu-mi iei mie nimic din ceea ce doresc sa las pt altii) mai ales ca-l cunosti pe Vlad, sunteti ambii din Bucuresti. Dee dixit! Numai bine![]()
ho bre nu le lua in serios, acia totu e la misto, se vorbeste in doi peri.
cat despre vlad, nu ne stim nu ne cunoastem, sau poate cine stie ne-o fi vazut prin pisica uda (bodega de langa universitate unde beau mai tot timpu)
PS: azi mi-am facut cont pa facebook, am primit chiar si un comment
Am auzit de chestia asta. Se presupune a fi tru.
Am auzit de chestia asta. Se presupune a fi tru.
e un fel de hai faiv da mai pentru 'telectuali asa, adica nu prea e (inca) pitipoance si cocalari p'acolo
e un fel de hai faiv da mai pentru 'telectuali asa, adica nu prea e (inca) pitipoance si cocalari p'acolo
In SUA e pe locul 4 dupa google, yahoo si youtube la cele mai vizualizate situri. E full de cocalari.
hai fiumf e mic copil.
Dar v-am zis unde imi fac ziua?Pe stadion mah.![]()
La Multzi Ani !!! >
< Cum te-o chema , ca sigur nu te cheama DelPiero ![]()
Stanici, poftim frate o definitie completa a lui dee si a femeii in general:
Element: Femeia
Descoperitor: Adam
Masa atomica: Acceptata ca si 55 de kg, dar s-au vazut cazuri ce variaza intre 45 de kg si 225 de kg.
PROPRIETATI FIZICE:
1. Suprafata corpului acoperita in mod normal cu strat de pudra si vopsea.
2. Fierbe din absolut orice - ingheata fara nici un motiv aparent.
3. Se gaseste sub diverse forme, incepand de la material virgin si pana la minereu dur.
PROPRIETATI CHIMICE:
1. Reactioneaza bine la aur, platina si orice alta piatra pretioasa.
2. Explodeaza spontan fara nici un motiv sau avertizare.
3. Cel mai cunoscut "agent reducator de bani" cunoscut barbatului.
PERICOLE:
1. Se face verde la fata cand e pusa langa un specimen superior.
2. Posesiunea a mai mult de o femeie e posibila, dar e important ca si specimenele sa nu faca contact vizual.
Plus ca la o criza de nervi am aruncat cu mobilul in monitor si l-am busit.Dar tot raul spre bine,mi-am achizitionat unul nou la 22 de inchi.Sa tot proiectezi acum![]()
De astea mai fãceam eu cu vechiul telefon. Siemens A55. Da' nu de monitor, de pereți sau de podea. Tare ca piatra. Mai ales cã formele rotunde îi confereau și niște însușiri elastice. Plus cã-l țineam în husã, aia întinsã bine pe carcasã, lucru care îi sporea și mai mult elasticitatea. Dãdeam cu el de pãmânt, sãrea ca mingea, funcționa fãrã nicio problemã. Rareori îmi dãdea SIM error dupã maltratare. Era ca un ou de Paști strâns în palmã. Da' de când mi-a luat tata Nokia N73, nu-mi mai permit...
PS: Mobilul ce-a pãțit?
PS: Mobilul ce-a pãțit?
a rezistat eroic.
@Vlad
mai, eu zic ca nu-i asa de grav daca mai arunci din cand in cand cu telefonul in monitor,mai ales vinerea, daca mai ai macar doua de rezerva pe acasa, un laptop sau macar o planseta prin beci. Te descarci si tu (e doar un monitor), te duci pe acasa si reiei lucrul odihnit de luni, cand vei solutiona totul! Creierul iti lucreaza si in weekend, fara a tine mana pe mouse si ochii pe monitor, doar relaxandu-te (daca poti si nu te suna innebuniti clientii,care se gandesc doar la ei, normal)
Nu-i urati "La multi ani" lui SteauaB? ![]()
Bere, alune, chipsuri, sampanie. check!
Vedeti ca ne-am facut brigada, inscrieti-va acuma cat mai sunt locuri. Fiind o grupare ultra-elitista, primim pe oricine.
http://www.stelist.ro/groups/view/id_87/ti...Meli-Melo-Boys/
Au mai ramas 4 ore!
Sa ne aducem aminte sezonul bun 2004-2005.
eium dinam0
Calcati-i pe ochi!
caini spurcati! ![]()
Bah axl...intra odata pe forumul gruparii ultras sa vezi daca iti place steagu de gard mah!