FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«15815825835845851251»
micutZu' Deni15.05.2009 20:22
rapid,sa s**i p**a lui Steaua pentru ca poti si pentru ca vrei!foarte tare melodia asta...

M U I E rAPID !!!!!!!! LA INFINITTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ionutz8615.05.2009 21:41

Ce searaaaa...ce searaaaaa...ce searaaaa intr-o peluza magica...

Plm...

Stanici16.05.2009 06:42

Sunt Stanici si sunt gay, gay va zic!

micutZu' Deni16.05.2009 07:05
Sunt Stanici si sunt gay, gay va zic!

Nuj dc am ipresia ca nu ai scris tu asta ..... da oricum MUHE RAPID !!!

bodanelu16.05.2009 07:06

Deci e scris negru pe alb. Stanici e suparat ca nu a venit Marius la meci...

axl16.05.2009 07:13

Da, este, mi s-a confesat mie.

Dragoshel16.05.2009 08:46
Marius16.05.2009 09:33

Zi-i ma Dragos, eventual poti s-o scoti la plimbare cu Dacia :D

Dragoshel16.05.2009 13:08

haaaa??? sau poate sa o leg de Dacie.

crysty1416.05.2009 13:12

Sau sa-i dai la pranz o dacie...

Azzido16.05.2009 14:31
Pot sa-i zic SEXXXYYY???

Nu pot sa cred !!!

L-au gasit pe monstrul din Loch Ness ? :gathering:

Ionutz8616.05.2009 16:42
Pot sa-i zic SEXXXYYY???

Ma da urata e...s-a dus draq si pofta de mancare...

Ps: Bha..ce-i cu voi aici...spargeti gasca huliganilor! :))

Adrian16.05.2009 17:07
Pot sa-i zic SEXXXYYY???

Gojira....Gojira...Gojira...

ai de plm...asta, cand o sa fie gravida, o sa fie de 2 ori mai mare.

Si, cand o fata, sa vedeti ce centaur scoate :D

si ce-s chestiile alea de pe umar? mici comunitati de oameni?

dee16.05.2009 20:06
ai de plm...asta, cand o sa fie gravida, o sa fie de 2 ori mai mare.

Si, cand o fata, sa vedeti ce centaur scoate :D

si ce-s chestiile alea de pe umar? mici comunitati de oameni?

ce urat vorbesti despre Mihaela (sau cum o cheama pe Nikita) Probabil au mai prelucrat-o in corel astia, sa sugereze o razboinica cu un arbore genealogic foarte vechi, zeci de clanuri avand-o ca si urmasa. Nikita blonda e ok,e puternica... pacat de nikita bruneta, diabolica si trista soarta pentru celelalte nikite din show bizz.

maye16.05.2009 20:35
Pot sa-i zic SEXXXYYY???

Sa vezi numa ce minotaur iasa din aia...

Adrian16.05.2009 23:45
Sa vezi numa ce minotaur iasa din aia...

Daca iasa ceva necurat, il exorcizez eu sau...

4x22-SPN-supernatural-6220895-300-169.gi

Le reseau pansant17.05.2009 06:52

uitati si voi ce scria pa sait la irealitatea azi de dimineata.

sa imi spuneti in final si mie cat e procentul real de lactate romanesti ca eu tot nu m-am prins.

procente.jpg

Le reseau pansant17.05.2009 06:59

Lenjerie intimã roz, bleu sau violet, consultanțã pentru tatuaje, tratamente de întreținere și epilare, prezervative și prețuri triplate în gestuinea fostei grupãri de protecție și intervenție a Ministerului de Interne, Acvila. Jandarmeria susține cã în momentul în care a preluat aceastã structurã a descoperit achiziții la prețuri incredibil de mari. Corpul de control al ministrului de Interne verificã acum toate documentele.

Luptãtorii Unitãții Speciale Acvila nu se puteau antrena decât pe ținte personalizate cu personaje de desene animate, își cumpãrau prezervative, lenjerie roz, se tatuau și se epilau din banii ministerului, au declarat pentru NewsIn oficiali din cadrul Jandarmeriei Române. Inventarul întocmit de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române la preluarea Unitãții Speciale Acvila a scos în evidențã o serie de ciudãțenii privind dotarea luptãtorilor acestei structuri.

Patrimoniul total al unitãții se ridicã la peste 70 de miliarde de lei vechi, dar este "umflat", spun jandarmii. Astfel, cei însãrcinați cu inventarierea bunurilor au numãrat 1000 de genți, a cãror valoare este de 10 milioane de lei bucata, în condițiile în care Unitatea Specialã Acvila avea 83 de componenți, între care doar 40 de luptãtori. Au fost gãsite laptop-uri în valoare de 100 de milioane.

De asemenea, fiecare component avea cel puțin trei perechi de schiuri, cinci perechi de bocanci, douã echipamente pentru scufundãri, 6-7 perechi de mãnuși, între care și de box, iar dotãrile erau cumpãrate la prețuri supraevaluate. Cele mai multe achiziții au fost fãcute la prețuri exorbitante, de la câteva firme ai cãror acționari au fãcut averi din bani publici, a declarat aceeași sursã, pentru NewsIn. Mai mult, unitatea avea o ambulanțã proprie, a cãrei valoare este de aproximativ 500 de milioane de lei, iar parcul auto numãra numai mașini scumpe și motociclete de toate categoriile, inclusiv sport.

Inventarierea scoate la ivealã faptul cã luptãtorii Acvila purtau tricouri, a cãror valoare era de un milion de lei, o singurã datã, iar apoi le treceau la casat. Jandarmii povestesc despre un camion cu rechizite, care a dispãrut pur și simplu într-o noapte, însã și mai suspect este faptul cã luptãtorii Acvila se antrenau trãgând la ținte ce reprezentau personaje de desen animat.

La fel, lenjeria achiziționatã pentru luptãtori era viu coloratã, respectiv roz, bleo, violetetc, la fel cum era și vesela.

Mai mult, s-a constatat cã luptãtorii Acvila beneficiau de consultanțã pentru tatuaje. Consultanțele și tatuajele erau efectuate la sediul unitãții, pe bani publici. La fel, din bani publici erau decontate și tratamentele de întreținere și depilarea totalã a luptãtorilor. Decontau chiar și prezervativele, susține aceeași sursã.

sursa realitatea.net

va dati seama ce luptatori feroce?

ps: parca era criza economica nu?

axl17.05.2009 07:07
luptãtorii Acvila purtau tricouri, a cãror valoare era de un milion de lei, o singurã datã, iar apoi le treceau la casat

Ai de plm, si noi avem tricouri vechi de 5 ani.

Le reseau pansant17.05.2009 07:13
Ai de plm, si noi avem tricouri vechi de 5 ani.

asa de noi? eu inca mai merg cu o camasile si bocancii din liceu si naiba sunt cel putin 7 ani.

bodanelu17.05.2009 07:23

cum le-ar sta la 50 de jandarmi imbracati in roz, bleu prezenti in peluza? :D

maye17.05.2009 08:18
uitati si voi ce scria pa sait la irealitatea azi de dimineata.

sa imi spuneti in final si mie cat e procentul real de lactate romanesti ca eu tot nu m-am prins.

procente.jpg

85 % procentul.de ce a zis ala :D

Dragoshel17.05.2009 08:38

@Le reseau pansant da-le dq de lactate....

bai Adriane, vezi ca e gravida frate.. :(

mi-e mila de ala de o sa iasa din "burta" ei ....

PS:hai ca nu mai beau ma

DelPiero1017.05.2009 08:54
Daca iasa ceva necurat, il exorcizez eu sau...

Ce-mi placea serialul asta...:D

Adrian17.05.2009 09:02

E gestanta mah?

Ai de capu' meu!

:|

Is curios daca de acolo iasa unu mare sau mai multi mai mici.

In ce luna e?

La mamiferele mari, perioada de gestatie e destul de mare.

De exemplu, la Indricotherium, un rinocer primitiv, cel mai mare mamifer terestru din istorie, perioada de gestatie era de 2 ani.

elephant.indricotherium.human.jpg

Acesta e un Indricotherium. Eu cred ca seamana destul de bine cu nichita.

Bineinteles, puiul de indricotherium putea sa mearga inca de la nascare( :D ) si cantarea vreo juma' de tona.

Totusi, daca ceea ce iasa din ea nu e natural....

«15815825835845851251»