Am la engleza de facut si io nuj ce rahat in power point , sa fac o reclama ... vreau sa fac reclama la torte si fumigene si sa pun poze ci galeria Stelei cand face spectacol cu torte si fumigene .... unde gasesc si io asa ceva ?![]()
Am la engleza de facut si io nuj ce rahat in power point , sa fac o reclama ... vreau sa fac reclama la torte si fumigene si sa pun poze ci galeria Stelei cand face spectacol cu torte si fumigene .... unde gasesc si io asa ceva ?![]()
te duci la profa de engleza si o mai intrebi o data ce ai de facut, apoi:
1. dai telefon la un prieten care sa sune la randul lui pe un tip ce stie power point
2. dai telefon la altul, care sa fie de la marketing si publicitate
3. apoi mai bagi 5 telefoane, pana gasesti pe cineva care sa-ti spuna ce torte si fumigene sunt legale, daca vrei sa le faci publice
4. te inarmezi cu rabdare si astepti sa te sune astia inapoi
5. ii bagi undeva pe toti ca mai mult te-au incurcat si reiei tu de la 0 totul, urmand aceeasi pasi, atunci cand o sa ai timp. Daca nu, ii spui la profa de engleza, ca tu nu stii power point, insa ii vei face o compunere despre tema respectiva, descriind in cuvinte atmosfera de pe Ghencea sau ii spui direct oral, ca de aia se studiaza limba engleza la scoala: sa stii sa o scrii si o sa vorbesti corect, nu sa o sugerezi grafic! alea-s artificii ieftine pentru a le "lua ochii" si a puncta la impresia artistica
Sa-ti dea 10 pentru ceea ce stii, nu pentru ceea ce ti-au sugerat altii si au facut in locul tau!
asa sa faci Deni!
te duci la profa de engleza si o mai intrebi o data ce ai de facut, apoi:1. dai telefon la un prieten care sa sune la randul lui pe un tip ce stie power point
3. apoi mai bagi 5 telefoane, pana gasesti pe cineva care sa-ti spuna ce torte si fumigene sunt legale, daca vrei sa le faci publice
5. ii bagi undeva pe toti ca mai mult te-au incurcat si reiei tu de la 0 totul, urmand aceeasi pasi, atunci cand o sa ai timp. Daca nu, ii spui la profa de engleza, ca tu nu stii power point, insa ii vei face o compunere despre tema respectiva, descriind in cuvinte atmosfera de pe Ghencea sau ii spui direct oral, ca de aia se studiaza limba engleza la scoala: sa stii sa o scrii si o sa vorbesti corect, nu sa o sugerezi grafic! alea-s artificii ieftine pentru a le "lua ochii" si a puncta la impresia artistica
Sa-ti dea 10 pentru ceea ce stii, nu pentru ceea ce ti-au sugerat altii si au facut in locul tau!
asa sa faci Deni!
daca taceai arhitecta ramaneai
daca taceai arhitecta ramaneai
mai Mihai, ce legatura are arhitectura cu ceea ce i-am spus lui Deni?
faza e ca acuma vin dintr-un loc, is nervoasa si eu dupa ce am stat la 10 cozi, m-au plimbat aia de la un ghiseu la altul , nefiind in stare sa-mi dea un raspuns la o cerere inaintata catre ei. Mi se pare ca i-am sugerat ceea ce trebuie lui Deni, doar e in clasa a 11-a si omul mai are si Bacul imediat, iar la Bac tare ma tem ca va trebui sa stie engleza, nu o sa-l intrebe ce ai facut tu la engleza :-) de parca tu nu te-ai enervat niciodata cand ai mers prin institutiile publice si te-au purtat aia prin zece parti, ca sa ajungi la concluzia: de ce dracu' am mai venit?!
))
gata, nu-i mai spun nimic la asta micu, ca tot cum va dori el va face.
Eu trebuia sa stau la doo cozi si n-am stat la niciuna. Am venit acasa.
te duci la profa de engleza si o mai intrebi o data ce ai de facut, apoi:1. dai telefon la un prieten care sa sune la randul lui pe un tip ce stie power point
asa sa faci Deni!
pfua..
dupa ce abereaza pe aici... acum isi mai arata si trasaturile materne...
Traiasca pirateria ! si arabii aia care fac crackuri la programe! Ca n-am innebunit sa dau 1 miliard jumate pe 2-3 programe.Si marlanii astia nu le ieftinesc deloc pe timp de criza!
La masini imi dau cu tesla in coa...ie ca s-au ieftin si cu 10 mii de euro bucata.
Si am gasit si teren mai ieftin pe margine de lac. Are cinva cash si pentru mine?
Bai frate fara sa vreau ( oare? ) am dat pe zero TV acum 2 seri.Si era un poll:
"Credeti ca Ogica va sari in aer cand o va dezgropa pe Elodia?"
Aseara a venit si raspunsul!
"Bunica lui Ogica a murit azi noapte in timp ce nepotelul ei incerca s-o dezgroape pe Eoldia!"
Ce i-o fi trebuit Dan Diaconescu?! ![]()
Caut ARHITECT(A)!
Pai sa iti deseneze sau sa si abuzezi, fizic vorbind, de persoana lor? Ca, daca e vorba de abuzuri, iti pot recomanda o cunostinta comuna. Perna pe fata, lumina stinsa si la treaba!
Caut ARHITECT(A)!
In tara au mai ramas vreo 5500, insa daca vrei unul bun, du-te in Franta, ca sigur gasesti vreo 2000 de arhitecti romani, numai in Paris (din cate stiu). Eu zic sa iei un inginer,ca sunt destui care fac arhitectura si o sa va intelegeti de minune, ca ala stie practica la perfectie si se descurca
bafta!
Zici ca vorbiti de cai sau de caini, in plm!
mai Stanici, pai suntem on topic :-))) nu e lua-te-as la misto? i-am sugerat lui Vlad ceva, intelege el ce trebuie, ca doar nu si-o permite pe Zaha Hadid, ca o are deja pe fiica-sa care-i face desene pe asfalt,deci ii tranteste un concept la orice ora, voluntar.Lui ii trebuie un sclav (animal) care sa lucreze pentru el, ce nu pricepi?
Dee, parcã ai zis tu odatã cã arhitectul e ãla care nu-i destul de macho sã se facã inginer și nici destul de... efeminat, sau ceva de genul ãsta, nu mai țin minte, sã fie designer vestimentar. Care era al doilea termen?
Care era al doilea termen?
Homosexual
Dee, parcã ai zis tu odatã cã arhitectul e ãla care nu-i destul de macho sã se facã inginer și nici destul de... efeminat, sau ceva de genul ãsta, nu mai țin minte, sã fie designer vestimentar. Care era al doilea termen?
era un banc, ca si bancurile despre politisti, blonde etc... nimic mai mult . Era ceva de genul, "arhitectul n-a fost macho ca sa se faca inginer, insa nici homo, ca sa se fi facut designer vestimentar". Sa ma scuze inginerii si designerii, era o gluma, luati-o ca atare. Probabil o sa se schimbe si sistemul la noi si vor aparea specializarile, cum e in strainatate, ca la noi in 6 ani faci absolut de toate, insa in practica, nu stii mai nimic. Viata te face sa-ti alegi o specializare, dupa absolvire, pe cea pe care o stapanesti mai bine si reusesti sa te descurci sau cea care ti se ofera si esti multumit; greu e atunci cand esti nevoit sa le faci pe toate, caci s-a dus farmecul.
Sa va *** adanc si apasat in gura pe astia care stati ascunsi!
Vezi, nu care cumva prea adânc, cã e posibil sã ți-o-nghitã și sã rãmâi fãrã... bagã de seamã...
Rectific!
Caut stampila! Poate a pierdut cineva vreuna!
Dee este prea costisitoare pentru mine din toate punctele de vedere. Este genul de profesionist pe care nu ti-l permiti.
.
Eu caut un bolovan(nu un arhitect) ,care sa stie doar sa traga linii cu un program.Restul de informatii i le dau eu.
@Dee,
Sa stii ca nu mai bag in bucataria voastra.Am promis mai demult. Unde nu-mi fierbe oala nu-mi bag nasul.
Pe mine ma cauta oamenii o data la 30- 50 de ani. Cat e perioada de recurenta a unui cutremur major.
"Hai dom'le sa-mi zici ce pot face cu bulina rosie!" In rest, ca'n "Cei 3 purcelusi"! Doru este ala cu mistria si canciocul ,care prepara B300 la malaxor. El n-are griji! ![]()
ha ha ha
mah, tu esti norocos ca vin aia sa te intrebe de bulina rosie, eu am doar un patrat rosu (practic), o bulina verde (aproape practic) si una albastra (sau nu stiu care-i culoarea standard la asta) (teoretic) ca nu mi-am gasit efectiv timp sa ma duc sa le ridic, ca-i de umblat putin si pt bulinele astea
. Nici eu nu ma bag in bucataria altuia, doar cand sunt chiar nevoita, insa si atunci doar gust putin din supa aia si dau aroma, in rest, barbatul e maitre chef, nu-i restaurantul meu :-)))
dar cine-i lupul ???? ca-n cei 3 pucelusi era parca si un lup. Iar daca era un lup, sigur era si un iepure "nu zaiet nu pagadi!" :laugh:
@azzido
aia era o gagica perfect normala, bine dispusa (playfull, gay) care l-a luat la misto pe ala.
http://www.evilmilk.com/pictures/Watt.jpg
crs: spookie shitPlutonium: )
crs: pana la urma era shemale sau era doar gay ?
Plutonium: nu stiu frate
crs:
Plutonium: da si acum rad
ce e mah aici? curs de arhitectura?
toata lumea mainile sus si cu fata la perete...
Caut ARHITECT(A)!
m-as baga dar ii iau painea de la gura lu dee si nu e frumos pa timp de criza, da lasa ca io am alta specializare si nu prea corespunde in tocmai
hai mai terminati cu discutiile astea, deja mi-ati luat tot cv-ul la misto. Baga-te omule daca poti, nu fii fraier,(nu-mi iei mie nimic din ceea ce doresc sa las pt altii) mai ales ca-l cunosti pe Vlad, sunteti ambii din Bucuresti, nu? concurenta este buna intotdeauna, te ajuta sa evoluezi! din momentul asta dee is out, deci, fara referiri la mine anymore,mai bagati si alta fata in seama, ca le-ati dat afara pe toate, treptat, de pe forum. Pe bune ca o sa va scriu si eu cv-ul vostru si il public pe blog (ca-i la moda, nu?), daca mai faceti vreo referire la mine. Dee dixit! Numai bine ![]()
@bodanelu
parca era vorba sa nu ma mai bagati in seama, nu? vrei sa-ti dedic tie capitolul1? se rezolva, nicio problema,tot ma gandeam eu ca n-am un hobby si am vazut ca multi au ca si hobby bloggingul. Oricum, ca sa te linistesc, nu am blog, adica am doar un "blog practic,la nivelul constiintei" care contine informatii desprinse din blogurile virtuale ale altora care scriu nene de zor si au timp sa o faca. Bv lor ca pot! Pana imi fac eu un blog si ma gandesc zilnic "ce sa scriu?", mai repede citesc 10 ale altora, mult mai interesante. Asta-i in loc de tigara,ca nici eu nu pot sa beau cafeaua fara nimic langa ea. Iar cand o sa merg in concediu, o sa-mi aduc aminte de Stanici si o sa prind o furnica pentru insectarul ala vechi din beci si o sa pun un ac in ea + o eticheta: porcusorul Stanici 2009! mai bine fac asa si va trimit poze, e mai usor pt mine,decat sa-mi pierd vremea cu scrisul. La fiecare de pe forum, o sa asociez o insecta ![]()
@stanici
tu mai bine te-ai duce rapid la o plimbare prin city mall-ul din Otopeni, sa gasesti o alta diva, ok? ca sigur gasesti cu sutele.
chiar ca-s out!
@joga bonito
iti spun sincer ca ai niste erori la toate categoriile, tocmai pentru ca ai gresit din start: femeia l-a creat pe Adam asa cum a dorit ea, el doar a descoperit-o. Din pacate, Adam nu are inteligenta emotionala pentru a face o descriere exacta, doar nu e Eva si nici macar una rationala superioara.( Intotdeauna exista un motiv, nu uita niciodata asta,iar exploziile sunt intotdeauna controlate, tocmai pentru ca exista un motiv. "Verde" are 5 scopuri, deci gaseste-le pe toate, caci scopul e important, nu cauza pentru care se inverzeste aparent)
Adam poate sa descopere, "sa traduca " o femeie, insa Eva e cea care creeaza, cea care "face" conexiunile corecte intre "traducerile" lui Adam stabilind legatura cu acesta! Nu mai da cu presupusul, pentru ca e greu sa generalizezi cand vine vorba despre femei si imposibil sa individualizezi una si sa o incadrezi intr-o anumita tipologie criptata de tine in cateva proprietati.
ai tu blog?
(nu-mi iei mie nimic din ceea ce doresc sa las pt altii). Dee dixit!![]()
Ce fudula suntem azi. S-a uitat vreun barbat dupa tine prin mall si acum iti inchipui ca oi reprezenta si tu ceva?
DelPiero10
Vezi ca vineri inainte de meci astept berea aia...