@axl ce nu ti-am bagat in seama povestilea astea pana acum.. dar incepi sa ma sperii!
@axl ce nu ti-am bagat in seama povestilea astea pana acum.. dar incepi sa ma sperii!
nu mai dorm la noapte Axl!
@maye
alea-s jocuri pentru copii, deci, culca-te linistit, nu o sa vina bau-baul la tine ![]()
mie mi s-au parut mai infricosatoare blestemele lui Adrian, bine ca nu a continuat, ca poate ii faceam si eu doua trei dezlegari de nu se vedea! :-)))
@mayealea-s jocuri pentru copii, deci, culca-te linistit, nu o sa vina bau-baul la tine
mie mi s-au parut mai infricosatoare blestemele lui Adrian, bine ca nu a continuat, ca poate ii faceam si eu doua trei dezlegari de nu se vedea! :-)))
Io creca Adrian a luat de pe net o vraja fara stie ce face , si poate se activeaza pe noi si ne cresc 4 capete , 3 maini , inca un cap de cal .... :-S , daia nici nu o sa mai citesc posturile lui >![]()
PS : Cum le zicea la comunisti , lu Stalin si Lenin ?? Nea`Stalin , sau tatuca Stalin ?? Am scris Nea`Stalin in lucrare la istorie si mi-a taiat .... :-??
**** me!
Shadow of Chernnobyl. a se traduce: e un joc bai nene
Pai eu stiu da uite poate altii nu stiau.
Ba nene , ba AXL !!http://bouncewith.me.uk/europe/8027043.htm ??? Asta de o postasi tu ma manca in cur sa o citesc ... zombiurile chiar exista !!! Sper din tot sufletu sa nu fie adevarata ..... noi doi , chiar trebuie sa vorbim despre zombiurile astea ....
nu mai esti poin, te-ai ridicat in rang, esti cal!
Cred ca stiti de ce a ales acel animal pentru a ma descrie ![]()
Dee corvus corax
Adica Dee corbul negru sau cioara ![]()
da, dee cioara ![]()
am zburat. Pa!
Saru' mana
p.s serios, mistourile le-am inteles, insa hai sa nu devenim macabri, chestiile astea nu-mi plac si te-as sfatui sa taci, ca numai prostii ma pui sa spun si nu mai doresc, sincer.
De ce?
te sperie?
MoWeed
Sunt un fel de Dean Winchester bai!
Micutza Deni
Tie o sa iti creasca inca un penis, in fund.
De ce?te sperie?
MoWeed
Sunt un fel de Dean Winchester bai!
era un fel de a spune, Adriane. Ce, vrei sa continuam discutiile? eu ma gandeam ca e suficient, tara arde si noi discutam de zombii. Oricum, eu v-am spus inca de acum 5 pagini care-i faza cu zombii si pisiciile lui axl, insa ati ras. Omul asta are fanteziile lui, nu cred ca e cazul sa mai discutam
Nu e cazul sa ma vanezi, ca nu-s demon si nu-s nici Sam, your brother. Ai vrea tu sa areti ca si Jensen Ackles, celebrul Dean ![]()
@Tovarase Deni, imi erai mai simpatic asa inocent. Schimbarile bruste dauneaza grav caracterului.
Ai vrea tu sa areti ca si Jensen Ackles, celebrul Dean![]()
Intrebarea este cat ai vrea tu sa arate Adrian asa? ![]()
Intrebarea este cat ai vrea tu sa arate Adrian asa?![]()
era la misto, Mo, doar suntem pe topicul de mistouri, nu?
Adrian e ok asa cum ii place lui sa fie + laudaros cat incape :-)))
Acuma m-am documentat, sa vezi ce abereaza Adisor, cica el e Dean:
Dean possesses excellent combat and hunting prowess, well-versed with multiple types of firearms;adept with martial arts and knife fighting as well, a proficient tracker and possesses prudent tactical skills and an instinctive ability to 'read' behavioral characteristics and manipulate people.
Dean also possesses extensive knowledge of the supernatural and mythology, is a virtuoso of escape, evasion and silent movement, and appears to have an indepth knowledge of torture.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dean_Winchester
la ce-ti folosesc toate abilitatile astea mai Adi in lupta impotriva zombiilor? pai aia te fac praf: pac-pac, ca tu esti doar o masina de lupta programata, care sigur poate fi defectata! Doar zombii nu-s oameni, sunt fictiune, in cel mai bun caz sunt virusi informatici. Doamne, acuma inteleg de ce esti atat de pasionat de arte martiale, doar ti l-ai ales model pe Dean asta, un robot de bucatarie alimentat electric, pe care-l scoti din priza si e mort, pt ca zombii iti vor face un scurtcircuit ![]()
hai spune ca suntem chit 2:2 ( deci, mai usor cu blestemele , ca fac si eu scenarii anti-zombiul-robotul-Adrian si nu mai dormi la noapte)
tot ce am spus e un pamflet,deci luati-l ca atare. Sunt on topic! ![]()
Deci ma....
ca sa vedeti cat abereaza domnisoara dee.
Intai imi zice asa:
"Eu nu tin cu 2 echipe. Eu tin cu Steaua si cu u Cluj."
Acum zice ca nu-s ca Dean si incepe sa imi faca caracterizarea:
Dean possesses excellent combat and hunting prowess, well-versed with multiple types of firearms;adept with martial arts and knife fighting as well, a proficient tracker and possesses prudent tactical skills and an instinctive ability to 'read' behavioral characteristics and manipulate people.Dean also possesses extensive knowledge of the supernatural and mythology, is a virtuoso of escape, evasion and silent movement, and appears to have an indepth knowledge of torture.
Mah dee, da' cine mai poseda excellent combat skills(muay thai, Jiu jitsu), e priceput in manuirea armelor de foc(vezi desert eagleul meu de pe pagina precedenta), adept al artelor martiale(pfff...MMA all the way baby!) si lupta cu cutitul(si nu numai. Ma pricep si cu sabia si cu morningstar-ul).
a proficient tracker and possesses prudent tactical skills and an instinctive ability to 'read' behavioral characteristics and manipulate people.
daca ai stii tu cate puicute am "vanat" eu cu ce ai zis tu mai sus...
Dean also possesses extensive knowledge of the supernatural and mythology,
Ti-am bagat mai sus o exorcizare si un blestem.
Vrei sa vorbim despre wendigo sau crocotta?
is a virtuoso of escape, evasion and silent movement,
sunt expert la ascunselea
and appears to have an indepth knowledge of torture.
am avut o prietena masochista
p.s.
@Adrian
bine mai, gata, esti DEAN, te apaud, esti grozav, te stii bate (nu-mi pierd vremea sa-ti studiez paginile, deci fara trimiteri ca mi-e lene sa dau clickuri) De azi o sa te numesc RJ-ul Stelei :laugh: ca tot te legi tu de faza ca "vai, tine cu 2 echipe"! da ia zi-mi, stii face o ciorba de burta sau macar stii sa deosebesti o rochie de un deux pieces? sau nu, stai ca am una mai tare: poti umbla pe tocuri de 8cm? astea-s mai abilitati! (cu alea de 8 nici eu nu umblu, poate daca numai iau taxiul, dar de mers cu ele e un efort) :laugh: :laugh: :laugh:
Te las, ca numai ma amuz prea tare de abilitatile tale,care oricum, sunt la nivel declarativ,deci nu te mai tot lauda atata, ca pustimea s-ar putea sa te creada si sa-ti calce pe urme. Eu zic sa ramai la artele martiale mixte (baieti +fete), ti-am zis: cusca in sala sporturilor Horia Demian, te bagi acolo cu ceilalti de la alte specialitati (karate, judo, box, jujitzu si alte marafeturi etc) si va mixati cat vreti, iar noi, o sa stam in tribune si o sa ne distram pana o sa cadem jos de atata ras! Presimt ca o sa castige gagica de la yoga, ca aia mediteaza si leviteaza deasupra voastra si iasa prima din cusca, fara nicio zgarietura :-)))
p.s Adisor, U se scrie intotdeauna cu litera mare, putin respect, totusi
.
p.p.s m-am uitat la videoclip, ala ti-e idolul? credeam ca pui si tu un Top Gun, un Tom Cruise. Uite un barbat mai tare ca si Dean-ul tau,Maverick!
(asta-i primul film la care am plans cand a murit Goose
si mie imi placea Val Kilmer, Tom era prea mascarici, in fine, unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in copilarie)
http://www.youtube.com/watch?v=-Bqt2Xhwg1g...feature=related
N-am vazut filmul asta cu Dean, nu stiu care faza cu "ochi de tigru", insa in cinstea ta, acuma (ca tocmai ma imbracam sa merg la birou) o sa-mi pun inelul meu cu ochi de tigru. :-)))) (ii din ala ieftin, luat cu 10 RON de la o expozitie de minerale si pietre semipretioase, dar mi-a placut combinatia de culori si forma)
stii face o ciorba de burta sau macar stii sa deosebesti o rochie de un deux pieces?
Nu-mi place ciorba de burta si stiu sa desfac un sutien cu o mana
indiferent unde se prinde ![]()
poti umbla pe tocuri de 8cm?
Nu, ca mi-s gleznele varza.
p.s Adisor, U se scrie intotdeauna cu litera mare, putin respect, totusi
Respect?
Pentru cine?
pentru sclavii lu' dinam0?
![]()
niciodata
o sa-mi pun inelul meu cu ochi de tigru.
E clar, e pitzipoanca.
E clar, e pitzipoanca.
e pt prima data cand il port desi il am de vreo 2 ani. (acuma mi-am adus aminte)
Din pacate, nu-s pitipoanca, n-am atata tupeu, alea is tipe de admirat ca li se "rupe" de parerea unor baieti de baieti (ca tine) si au stilul lor.
in rest, ma abtin sa mai comentez la celelalte replici. Farewell, Adisor, sa cresti mare!
p.s nu confunda U cu u-istii NICIODATA!
p.p.s normal ca poti, oricine poate, tu esti ca tipa asta din videoclip:
http://www.metacafe.com/watch/232432/how_t...t_on_a_bra_101/
mult zgomot pt nimic, ca oricum il desfacea si i-l inchidea ala fara sa ceara ![]()
Cand o sa poti desface un sutien cu puterea mintii, atunci sa te mai dai mare.
du-te mah si lucra!
tare greu e sa fii om normal, asteaptam sa-ti ceri scuze
.
Ca sa-l citez pe Ion Alecsandrescu: de u-isti poti sa spui ce vrei, dar de U sa nu te legi NICIODATA
Cu U mare, Adisor, asa un minim de respect fie si pt adversari. Am plecat de tot! pa!
pe adversari ii respect cu genunchiul in gura. atat.
si in plus, u, din c, ce adversari sunt pentru Steaua?
si in plus, u, din c, ce adversari sunt pentru Steaua?
tocmai de aceea spuneam, U nu e adversara Stelei, n-a existat niciodata rivalitate, de aceea, din bun simt, puteai scrie U Cluj
Cum naiba sa tin eu cu doua rivale, ai innebunit?
la asta m-am referit! ca nici tie nu-ti place sa vina un galatean, de exemplu sa scrie Steoaia si alte rahaturi. MI-a venit taxiul, am plecat.
ar trebui sa te banez pentru ca ai scris cuvantul ala.
tocmai de aceea spuneam, U nu e adversara Stelei, n-a existat niciodata rivalitate, de aceea, din bun simt, puteai scrie U ClujCum naiba sa tin eu cu doua rivale, ai innebunit?
la asta m-am referit! ca nici tie nu-ti place sa vina un galatean, de exemplu sa scrie Steoaia si alte rahaturi. MI-a venit taxiul, am plecat.
din partea ta nu dar din partea suporterilor infratiti cu javrele din Stefan cel mare da, exista rivalitate.
dee, Adrian, voi veniti impreuna la meci?
dee, Adrian, voi veniti impreuna la meci?
niemals!
romana?
din partea ta nu dar din partea suporterilor infratiti cu javrele din Stefan cel mare da, exista rivalitate.
si ce te dreanjeaza pe tine amicitiile intre oameni? rivalitatile sunt pozitive, te fac sa progresezi la nivel de coregrafii, sa te autodepasesti. Daca U nu e rivala Stelei,jucand in ligi diferite, macar la nivel de coregrafii vor oamenii sa va depaseasca, e o mica satisfactie personala,un amuzament, atata tot.
eu si Adi? fii serios, asta e prea preocupat de fotbal, incat uita ca Steaua joaca azi la Cluj (handbal masculin)
gata, va las, tocmai mi-am savurat cafeaua, sucul si alte tampenii energizante pe care le-am cumparat. Am o cafenea langa mine, de unde imi cumpar "drogurile", ca sa pot lucra.Nu stiu de ce ma atrag toate bombele astea, care te primesc cu oameni dubiosi inca de la intrare, genul ala care se pun in fata ca sa-i observi. App, Adi, cand vrei sa mananci ceva bine, dar din astea prostii, treci si pe Horea, poate ne vedem la o cafea, ca la meciuri, n-am sansa sa te vad :-)))
romana?
niciodata!
p.s.
dee, stai calma ca cunoastem situatia handbalului.
daca o sa pot, o sa merg.